Słabo!
ruski złodziej, pokusiłem się na darmowe spiny które dostałe (kilka lat tam nie grałem), wygrana ok. 200zł.
Na zakładach zwiększyłem razy 7, wypłata a tu informacja, iż z bonusowych środków bez depozytu można wypłacić tylko 100 zł (mimo iż reszta nie była z wygranych free spinów a ugrana na sporcie) ale żeby to zrobić trzeba wpłacić min.40 zł i to obrócić dwa razy.
Tylko teraz pytanie jak to jest weryfikowane czy wygrane środki (w przypadku powodzenia dłuższego grania) będą brane ze środków bonusowych czy wpłaconych.
Suport tłumaczy, iż jak wpłacę depozyt to mogę wypłacić depozyt + ewentualna wygrana + 100 zł a reszty ugranych środków niema.
Podobna praktyka jak swego czasu
1Xbet gdzie przy bonusie 100% od 400 nieważne ile było miesięcy grane maksymalnie 400 zl do wypłaty.
Szkoda czasu!
aha, jak spytałem czemu taka polityka to dowiedziałem się, iż promocje są dla graczy rekreacyjnych.
Oczywiście po wypłacie tych drobnych z samego faktu, (JEŻELI SIĘ UDA) konto do zamkniecia
Mogli ustalić 10 zł do wypłaty z bonusów bo przecież są dla graczy którzy z góry muszą przegrać.