bezstronny
Użytkownik
jednak wyplacili kase, ale tak dlugi czas oczekiwania i olewczy stosunek supportu i tak przekresla tego bukmachera jak dla mnie, nie polecam
Nie wpłacajcie żadnych pieniędzy do tego bukmachera. Od 31.10 czekam za depozytem kartą debetową. Mam potwierdzenie, Codziennie walczę na czacie o swój depozyt. Nic więcej od nich nie chce poza swoimi pieniędzmi. Screeny mogę wysłać na priv, bo są dosyć wulgarne, ale ostrzegam na swoim przykładzie.
Jak coś, to pisałem o wpłacie, a nie wypłacie.Serio ktoś tam próbuje grać? Jeden z najszybciej limitujących buków na rynku. Co do wypłaty to minęło dopiero 11 dni więc nie wiem skąd te nerwy. U wielu buków standard to 2 tygodnie. A takie ponaglanie tylko pogarsza sprawę. Kiedyś którys buk mi odpisał że za każdym razem kiedy wysyłam do nich maila to sprawa jest traktowana jak nowa i od nowa wchodzi w kolejkę oczekiwania. Nie wiem ile w tym prawdy ale od tego czasu nie ponaglam buków tylko czekam spokojnie.
No fakt. Myślałem że o wypłatę chodzi.Jak coś, to pisałem o wpłacie, a nie wypłacie.
Jeśli znasz buka u których normą jest zaksięgowanie depozytu po dwóch tygodniach,to współczuje.
Wypłacić raz próbowałem, ale 8 dni wisiała, to przegrałem ją.No fakt. Myślałem że o wypłatę chodzi.
Będę informował.Daj znać jaki sprawa będzie miała finał
Rebbeca jedyne co potrafi po Polsku, to zaraz zamkniemy twój czat + dział finansowy pracuje nad Pana depozytem i Witamy na czacie na żywo.Czat tam akurat jakiś niedojebany mają XD straszne doświadczenie pisanie z nimi w sprawie wyjaśnienia punktów regulaminu
Wypłata wisiała 8 dni i ty robisz kolejny depozyt? Mało jest firm na rynku?Wypłacić raz próbowałem, ale 8 dni wisiała, to przegrałem ją.
Na konto bankowe. Na portefele może jest lepiej.
Ja nie pisałem meili raczej, a na czacie dopytywałem cały czas gdzie mój depozyt i co się dzieje. Wiec odpisywano mi tylko, że dział finansowy pracuje nad moim depozytem i tak po 14 dniach walki otrzymałem swój depozyt.Może być tak jak Ci mówiłem. Pisałem do nich to za każdym Twoim maile sprawa została przerzucana na koniec kolejki jako nowo przyjęta. Dlatego mogło się to tak dłużyc.