Nie rozumiesz problemu bo zapewne ograniczasz się do mocno popularnych dyscyplin i rozgrywek. Ktoś kto gra mniej popularne dyscypliny jak np. tenis stołowy, lekkoatletyka, żużel, piłka plażowa czy nawet siatkówka, hokej to Betfair go nie bardzo obchodzi. Jeśli są rynki (najważniejsze imprezy) to jedynie podstawowe i ze słabą płynnością. Gra na zakładach nie ogranicza się wyłącznie do piłki nożnej, tenisa itp. Co z tego, że na Betfair nie ma limitów skoro oferta na mecze siatki to tylko główne turnieje z rynkami 12 z jakąś sensowną płynnością. Bo o innych rynkach typu handicap setowy, punktowy już trudno spotkać a jak są to płynność marna. Może następnym razem jak ktoś napisze, że nie rozumie problemu limitów zastanowi się szerzej nad tematem.Nie rozumiem problemu. Jak ktoś tak dobrze typuje że może wygrywać kosmiczne pieniądze i boi sie limitów to opuszcza bukmacherów i przechodzi na giełdę zakładów np. Betfair gdzie żadne limity mu nie grożą i może trzepać sałatę bez ograniczeń.
i masz odpowiedź. to nie żaden limit nałożony na Ciebie tylko limit na dane zdarzenie.ja dalem te 1100 na lige 4
Wszystko zależy od wydarzenia, jakie chcesz obstawić. Generalnie potraktowaliby to tak samo.A ja mam takie pytanie:
Kiedyś w expekcie chciałem postawić za 1000 PLN i przyjęli mi tylko 750 a resztę dopiero musieli zaakceptować (i zaakceptowali). Niedługo być może przeprowadzam się do GB i będę chciał grać w GBP. Czy gdybym postawił np. 200 GBP to potraktowali by to tak samo jak tamte 1000 PLN (w przeliczeniu 200 GBP to właśnie ponad 1000 PLN). Czy może w innych walutach to inaczej działa?
Chodziło wówczas o Premier League, Arsenal - Everton.Wszystko zależy od wydarzenia, jakie chcesz obstawić. Generalnie potraktowaliby to tak samo.
Nieważne w jakiej grasz walucie, limity w przeliczeniu będą takie same, jeśli grasz za stawki w okolicach 1 tys zł , to nie polecam Gamebookers ,tam limity są niestety dość niskie , ligę angielską ( jako duży rynek) to jeszcze można pograć ,ale taką np. siatkówkę już nie bardzo (limity ok 200zl...).Chodziło wówczas o Premier League, Arsenal - Everton.
napisałem Ci wczoraj w twoim temacie, czego wiecej chcesz?A jak na dzień dzisiejszy wyglądają limity w betsafe ?
Grając za 100 zł troszkę od nich wypłaciłem ale teraz chcę grac za tysiaka glownie tenis i piłkę i jestem ciekaw czy wypłacając około 3 koła w miesiącu można wyłapac limit
Ciacha + zmienne (inne) ip , powinno pomócTeraz zakładając konto na kogoś z rodziny czy znajomego nie ma szans na gre maja taki system rozpoznawania ze w momencie wpłaty na konto Bet365 robia limit bez postawienia 1 zakladu.
No jak pokażesz historię to będzie łatwiej uwierzyć w metody dzięki którym "żaden buk nie ma szans".pokazalbym historie moich zakladow ale i tak nikt nie uwierzy za jakie stawki mozna grac. Kto troche gra to wie