Olympiakos świetnie, jutro też mam ciekawe spotaknie.
Frankfurt win @1,83 Bet365 Nie wiem co się działo w ostatniej kwarcie bo to rzucilem wszystko w pizdu, wynik 19:37. Szkoda, że tak późno sie obudzili
Pierwszy mecz zakonczył się wielką niespodzianką, która na ten moment ułożyła serię. Drugie spotkanie było już wyrównane, ale w końcówce Ulm wygrał spotkanie. Trzecie to juz całkowicie inna historia i przebieg był taki jak spodziewałem się w pierwszy meczu, czyli zdecydowana dominacja gości i spora wygrana (-29!!). Jeżeli gracze z Frankfurtu chcą zagrać w finale, muszą jutro wygrać. Skład maja lepszy, bardziej doświadczony i to oni moim zdaniem jutro wygrają. Oglądałem wiele ich spotkań w sezonie, a także całą serię z Albą i naprawdę grają fajny basket i jak awansują do finału to Brose może mieć ciężko.
Murcia +19,5 @1,48 Bet65
Murcia +15,5 @1,9 Bet365
Murcia w pierwszych dwóch meczach zagrała fenomenalnie. W pierwszym nastraszyła Real, a w drugim u siebie wygrała! Prawda jest taka, że ten kto interesuje się europejskim koszem wie, że Real to już nie ten Real co kiedyś. Oglądałem oba spotkania i gracze Murci fajnie się prezentują i wyczuli szanse na zrobienie niespodzianki. No bądźmy szczerzy, pierwszy mecz przegrany 107:103 (rzucić tyle punktów na wyjeździe Realowi? WOOW!), a drugi u siebie wygrany 91:87! Warto myśle zagrać na takie handi.
Do podbitki warto jutro :
Laboral Kutxa @1,31 Bet365 Drużyna lekko przeceniana przez wielu (przykład mecz o trzecie miejsce w Eurolidze, gdzie kurs był 1,5 na nich, a na Lokomotiw z 2,5. Tak, też ładnie wyczułem zawyżony kurs ???? ). Lecz jutro jednak powinni spokojnie wygrać z Gran Canarią, która wiele sobą nie prezentuje.
Zalgiris Kaunas @1,21 Bet365 Drugi mecz zaskakująco przegrany sporą ilością puntków, jutro sie zemszczą.