Dackarna Malilla - Eskilstuna Smederna
Ciekawy dzisiaj się mecz zapowiada rewanż za zeszłoroczny finał. Kilka typów ode mnie na ten mecz:
Smederna 2 | 1.70 | - warto pograć na
fortunie lub
fuksiarzu, na
betclic oraz sts na zwycięstwo Smederny w granicach 1,57
Dackarna nie może się odnaleźć w tym sezonie, tylko jedno zwycięstwo i aż 5 porażek, o wiele lepiej radzi sobie Smederna, wygrali wszystkie dotychczasowe mecze . Wiele dzisiaj będzie zależało od Maćka Janowskiego bo mecze w Szwecji idą mu w kratkę, potrafi wykręcić wynik 15, 13, a inny mecz to zaledwie 6 czy 7, a dzisiaj będzie miał do pokonania bardzo solidnych zawodników ze stroni Smederny - Lambert, Bewley czy Woryna. Dotatkowo w składzie Smederny ma w końcu pojawic się Pontus Aspgren, który praktycznie od kwietnia ma problemy z szyją, wystąpił zaledwie w jednym spotkaniu w Szwecji po dwóch zdobytych trójkach, kontuzja się odezwała i nie wystąpił w zawodach, a Pontus na torze w Malili śmiga całkiem nieźle (11, 9 punktów w zeszłym sezonie).
Brady Kurtz poniżej 8.5 | 2(pierwsze 5 startów) ZWROT
Ciężkie biegi będzie miał Brady, czy jest w stanie zrobić dzisiaj 9 wydaje mi się, że nie. Ma dwa biegi na Worynę, który w ostanim meczu z Toruniem fajnie śmigał, a w Szwecji ostatnio dużo pecha, taśmy+defekty, myślę że dzisiaj będzie dobry wynik Kacpra, który i tak w tym sezonie w Szwecji ma średnią biegową na wyjazdach 2,50 pkt!
1 BIEG (Woryna, Kurtz, Joel Andersson, Ludvig Lindgren)
2 BIEG (Kurtz, Aspgren, Ludvig Lindgren, Robert Lambert)
3 BIEG (Bewley, Klindt, Aspgren, Kurtz)
4 BIEG (Janowski, Woryna, Kurtz, Bewley)
Tak jak kolega poniżej wrzucił info jednak ZZ, co daje dodatkowy bieg Lambertowi wiec można pograć over, początkowo sts wystawił over 11.5 w 5 biegach potem zmienili na 10.5, wydaje się fajna linia na
forbecie który bierze pod uwagę wszystkie starty zawodnika
R.Lambert powyżej 11.5(wszystkie starty)
forBET 2,0 ZWROT