M
5,6K
Na żadnej stronie nie będziesz miał nawet 5% pewności kto wystąpi. W lidze narodów w każdym meczu grają praktycznie inne składy. Jeżeli chcesz wiedzieć jakie są składy to włącz Polsat Sport 5 minut przed meczem. W innym wypadku trzeba się domyślać, tak jak ja to robię u kobiet.Widzę po meczu że dobry typ wybrałem. Overek wejdzie jak w masło. Mogłem dać więcej i za większą stawkę. Zawsze mądry po szkodzie. Szkoda że nikt nic nie napisał o tym meczu. Ja nie wiem gdzie szukać stron z dobrymi składami gdzie będzie na jakieś 80% pewności że tak wystąpią.
To niech Cię nie kusi. Słowenia walczy cały czas o czołową czwórkę, powinni wygrać z Japonią bez problemu.Witam kusi mnie dziś Japonia ale nie znam sie ma ktoś pomysł , i czy to że słowenia grała wczoraj długi mecz mogą być zmęczeni ?
Cześć, raczej pod względem zmęczenia bym tego nie rozpatrywał ale jak dla mnie to powinno być twarde wyrównane spotkanie. Japończycy wczoraj swoim najmocniejszym zestawieniem do składu wrócił też atakujący Nishida, który na pewno jest głodny gry. Ja ze względu na takie wysokie kursy gram w kierunku Japończyków. Co do układu tabeli to jeszcze wcale niewykluczone, że dziś Francuzi łatwo wygrają z Argentyna a jutro mają jeszcze mecz z naszymi reprezentantami więc mega ciężkie spotkania przed nimi a Słowenii zostanie jutro słabiutka Bułgaria oczywiście 3pkt też im nie dopisuje bo to jest w końcu jak to mówi klasyk w środowisku najbardziej zespołową z zespołowych … gierWitam kusi mnie dziś Japonia ale nie znam sie ma ktoś pomysł , i czy to że słowenia grała wczoraj długi mecz mogą być zmęczeni ?