M
3,5K
Mendieta1992
Użytkownik
A jeśli Francuzi wygrają z Polską? to na kogoś muszą liczyć?
Na nikogo wchodzą do top4A jeśli Francuzi wygrają z Polską? to na kogoś muszą liczyć?
No to ciekawie się zapowiada Francuzi będą mega zmotywowani, Ciekawy co zrobią Polacy, jaki skład.Na nikogo wchodzą do top4
Czyli Jakie masz Spostrzeżenia na ten mecz???Właśnie o tym pisałem od rana. Polacy wygrywajac z Francuzami dają możliwość Brazylii wyboru z kim chcą grać
Polacy przegrywając z Francuzami powodują że grają w półfinale ze Słowenia, a Brazylia gra z Francja
To zamiast się skupić na tym ze faktycznie jest szansa sobie ustawić rywala w półfinale to zaczynają się głupie pytania osób które nie znają nawet regulaminu
Twoim tokiem myślenia , twierdzisz że w półfinale łatwiej nam by było grać ze Słowenia z którą zawszę się męczymy? , Tak mam to rozumieć?Takie jak opisalem stronę wcześniej. Wygrywajac z Francja dajemy mozliwość Brazylii zakombinowania. Przegrywając ustalamy juz pary półfinałowe i to korzystniejsze dla nas.
Ja wiem ze to nie jest mentalność zwycięzców. Ale to jest 15 mecz w ciągu miesiaca. Skoro można przegrać z rywalem walczacym o awans i dzięki temu spowodowac ze ten ciężki bądź co bądź rywal trafi na Brazylie w polfinale to po prostu należy odpuscic
Mecz o pietruszkę. Żadna ekipa juz nie zmieni swojego miejsca w tabeliCzyli jak rozumiem Brazylia nie ma powodu do tej ustawki, jaką właśnie robi z Rosją? Pytam, bo oprócz sporadycznych typów za drobne ten sport nie jest wart jakiejkolwiek uwagi i się nim zbytnio nie interesuję?