Turczynki sa takie niestabilne ze szkoda sobie nimi glowe zawracacTurczynki za 3pkt z Japonkami ? Czy raczej nie ma to racji bytu ...
Turczynki sa takie niestabilne ze szkoda sobie nimi glowe zawracacTurczynki za 3pkt z Japonkami ? Czy raczej nie ma to racji bytu ...
turczynki to ja nie wiem jakim cudem 2 miejsce maja w LNTurczynki sa takie niestabilne ze szkoda sobie nimi glowe zawracac
Zapewne to przypadek ze maja 8 zwyciestw i 1 porazke, haha. Szkoda ze Polsce sie tak nie trafia.turczynki to ja nie wiem jakim cudem 2 miejsce maja w LN
Wyszły oczywiście olimpijskim, tak jak podejrzewałem. Nie byłem w stanie dopilnować, ale w moim poście napisałem kto ma grać z Chinek, żeby było dobrze więc wystarczy nazwiska porównaćProszę poinformuj nas jak znajdziesz czy wystawiają pierwszy skład, jeśli będzie informacja przed meczem
Gratki za info ze składem, oby cały mecz tym olimpijskim zagrały bo złapane 5 min przed meczem 3-0 z kursem 2.8Wyszły oczywiście olimpijskim, tak jak podejrzewałem. Nie byłem w stanie dopilnować, ale w moim poście napisałem kto ma grać z Chinek, żeby było dobrze więc wystarczy nazwiska porównać
Plakac mysle ze czas na zmiane trenera ...Z gry Polek można się jeszcze śmiać czy już płakać? Nie widzę tego na Mistrzostwach Europy ...
Analizę możesz sobie wrzucić do kosza. Chinki zmieniły skład przed tą serią spotkać i grają składem olimpijskim ostatnie 6 meczy. Tylko USA może z tą reprezentacją grać jak równy z równym.Dyscyplina: Siatkówka Liga Narodów Kobiety
Godzina: 16:00
Spotkanie: Chiny - Włochy
Typ: będzie 4 set? TAK
Kurs: 2.70
Bukmacher: STS
Analiza: Chiny wychodzą w roli faworyta który powinien gładko rozgromić dziś drużynę Włoch. Tak się składa że obie drużyny mają serię 3 meczów pod rząd tylko Chiny mają tyle zwycięstw a Włochy porażek. Po 11 spotkaniach Chiny zajmują 8 miejsce z bilansem 6:5 i 23:21 w setach. Włoszki o wiele gorzej bo 14 miejsce 2 zwycięstwa na koncie i bilans setow 16:28. Jak widać po ilości zdobytych setow zawodniczki z Włoch zdobywają ich średnio 1.5 na mecz. Chinki przed tymi 3 zwycięstwami, mieli 4 mecze pod rząd które przegrały. Druzyny z jakimi się wtedy mierzyli to oprócz Turcji, była druga część tabeli. Uwazam że granie wyniku 3:0 dla Chinek wogole się nie opłaca i lepiej pograc w kierunku seta Włoszek. Mam nadzieję tylko że nie będzie tu psikusa w formie 3:0 dla underdoga. STS w tym kursie prezentuje mam spore value bo dla porównania taki kurs w fortunie to 2.09.
Leon gral wczoraj, wiec dzis nie będzie grałMoim zdaniem Japonia może urwać seta naszym Polakom. Handicap małe punkty +14.5 wyglada naprawdę zaćmie, jeżeli wyjdą składem bednarz fornal na przyjęciu jak najbardziej do pogrania, gorzej jak wyjdzie Leon ..
Tym bardziej się skłaniam do pogrania tego, Japonia jest nieobliczalna . Jak uważacie z tym typem ? Może jakieś sugestie ? Inne mecze, widze ze są duże kursy, a jak wiemy niektórzy lubią rezerwami wyjść i wtedy zaczyna się zonk..Leon gral wczoraj, wiec dzis nie będzie grał
Nie jest powiedziane , ze nie bedzie gral. W skladzie na mecz jest , a nie ma np. Kurka czy Kubiaka.Leon gral wczoraj, wiec dzis nie będzie grał
Przeciez mowil ze w ostatnich 2 seriach plus finaly LN bedzie gral juz druzyna ktora zabierze na igrzyska. Wczoraj prawdopodobnie gral pierwszy sklad, dzis bedzie drugi.Nie jest powiedziane , ze nie bedzie gral. W skladzie na mecz jest , a nie ma np. Kurka czy Kubiaka.
Nie mam czasu dokladnie sledzic LN ale Heynen juz moze chciec krystalizowac sklad pod igrzyska wiec nie jest powiedziane ,ze dalej bedzie w kazdym meczu inna szostka grala.