Francja -1,5 seta vs Korea @1,81 - 22bet
To będzie ciężki mecz dla Francji. Korea bardzo dużo broni i nieprzyjemnie się gra przeciwko nim (mowa oczywiście o słabych drużynach jak Tajlandia, Francja, Bułgaria). Tutaj też spodziewam się raczej dłuższego meczu, ale jednak obok takiego kursu nie mogę przejść obojętnie. Francja powinna ten mecz wygrać maksymalnie 3-1 i tak też typuje. Mimo wszystko mają przewagę na bloku i w ataku. Przyjęcie w obu drużynach kiepskie. Korea napsuje zapewne krwi Francji, ale jednak to one powinny wyjść z tej batalii zwycięsko
Wziąłeś cash bo spadł do 2,4Typ zdecydowanie pod zamknięcie z zyskiem/kontrę/surebeta czy co tam kto woli.
Francja @3,15 - 22bet
Jasne, Francja nie jest najlepszą drużyną. Dzisiaj spokojnie by wygrały 3-1, gdyby nie absurdalne decyzje trenera, jak już kolega wyżej wspomniał. Trzymanie Schalk na boisku to był strzał w kolano. Natomiast Serbia tutaj jest składem C. Spodziewałem się na Francję kursu rzędu 1,7 i do meczu to na pewno spadnie. Nie zamierzam też trzymać tego cały mecz. Widzę tutaj po prostu zarobek jeszcze przed rozpoczęciem spotkania. 3,15 to na Francję może być w meczu na IO z pierwszym składem Serbii, a nie na VNL z 3 składem Serbii, gdzie obie grają absolutnie o nic. Kurs z kosmosu i jak mówiłem, nie zamierzam trzymać tego do końca meczu, bo do meczu jeszcze powinno sporo spaść.
Po pierwszym secieWziąłeś cash bo spadł do 2,4?
Dzięki za typ, wprawdzie zagrałem jak już spadło do 2,5, ale i tak nie zamierzałem robić cashoutu, a kurs nadal mnie zadowalałTyp zdecydowanie pod zamknięcie z zyskiem/kontrę/surebeta czy co tam kto woli.
Francja @3,15 - 22bet
Jasne, Francja nie jest najlepszą drużyną. Dzisiaj spokojnie by wygrały 3-1, gdyby nie absurdalne decyzje trenera, jak już kolega wyżej wspomniał. Trzymanie Schalk na boisku to był strzał w kolano. Natomiast Serbia tutaj jest składem C. Spodziewałem się na Francję kursu rzędu 1,7 i do meczu to na pewno spadnie. Nie zamierzam też trzymać tego cały mecz. Widzę tutaj po prostu zarobek jeszcze przed rozpoczęciem spotkania. 3,15 to na Francję może być w meczu na IO z pierwszym składem Serbii, a nie na VNL z 3 składem Serbii, gdzie obie grają absolutnie o nic. Kurs z kosmosu i jak mówiłem, nie zamierzam trzymać tego do końca meczu, bo do meczu jeszcze powinno sporo spaść.
Jeśli wygramy lub zdobędziemy punkt zagramy z USA. Jeśli przegramy to z TurcjąJakieś układy układziki na jutro?
Jak szybko patrzę to Brazylijkom do pewnego pierwszego miejsca potrzebna każda wygrana (nie patrzą wtedy na mecz Polek). Amerykankom podobnie potrzebna wygrana żeby wskoczyć na 7 miejsce. Za 2 punkty to zrównają się z Holenderkami, za 3 punkty wskoczą na 7 miejsce. Wygrana Włoszek (tu nie ma co mówić o kursach) przy naszej porażce wskakują na drugie miejsce i w finale zagrają USA/Holandia
Jakieś przemyślenia komu będzie się chciało ?![]()