Francja -1,5 seta vs Korea @1,81 - 22bet
To będzie ciężki mecz dla Francji. Korea bardzo dużo broni i nieprzyjemnie się gra przeciwko nim (mowa oczywiście o słabych drużynach jak Tajlandia, Francja, Bułgaria). Tutaj też spodziewam się raczej dłuższego meczu, ale jednak obok takiego kursu nie mogę przejść obojętnie. Francja powinna ten mecz wygrać maksymalnie 3-1 i tak też typuje. Mimo wszystko mają przewagę na bloku i w ataku. Przyjęcie w obu drużynach kiepskie. Korea napsuje zapewne krwi Francji, ale jednak to one powinny wyjść z tej batalii zwycięsko
Wziąłeś cash bo spadł do 2,4 ?Typ zdecydowanie pod zamknięcie z zyskiem/kontrę/surebeta czy co tam kto woli.
Francja @3,15 - 22bet
Jasne, Francja nie jest najlepszą drużyną. Dzisiaj spokojnie by wygrały 3-1, gdyby nie absurdalne decyzje trenera, jak już kolega wyżej wspomniał. Trzymanie Schalk na boisku to był strzał w kolano. Natomiast Serbia tutaj jest składem C. Spodziewałem się na Francję kursu rzędu 1,7 i do meczu to na pewno spadnie. Nie zamierzam też trzymać tego cały mecz. Widzę tutaj po prostu zarobek jeszcze przed rozpoczęciem spotkania. 3,15 to na Francję może być w meczu na IO z pierwszym składem Serbii, a nie na VNL z 3 składem Serbii, gdzie obie grają absolutnie o nic. Kurs z kosmosu i jak mówiłem, nie zamierzam trzymać tego do końca meczu, bo do meczu jeszcze powinno sporo spaść.
Po pierwszym secieWziąłeś cash bo spadł do 2,4 ?
Dzięki za typ, wprawdzie zagrałem jak już spadło do 2,5, ale i tak nie zamierzałem robić cashoutu, a kurs nadal mnie zadowalałTyp zdecydowanie pod zamknięcie z zyskiem/kontrę/surebeta czy co tam kto woli.
Francja @3,15 - 22bet
Jasne, Francja nie jest najlepszą drużyną. Dzisiaj spokojnie by wygrały 3-1, gdyby nie absurdalne decyzje trenera, jak już kolega wyżej wspomniał. Trzymanie Schalk na boisku to był strzał w kolano. Natomiast Serbia tutaj jest składem C. Spodziewałem się na Francję kursu rzędu 1,7 i do meczu to na pewno spadnie. Nie zamierzam też trzymać tego cały mecz. Widzę tutaj po prostu zarobek jeszcze przed rozpoczęciem spotkania. 3,15 to na Francję może być w meczu na IO z pierwszym składem Serbii, a nie na VNL z 3 składem Serbii, gdzie obie grają absolutnie o nic. Kurs z kosmosu i jak mówiłem, nie zamierzam trzymać tego do końca meczu, bo do meczu jeszcze powinno sporo spaść.
Jeśli wygramy lub zdobędziemy punkt zagramy z USA. Jeśli przegramy to z TurcjąJakieś układy układziki na jutro?
Jak szybko patrzę to Brazylijkom do pewnego pierwszego miejsca potrzebna każda wygrana (nie patrzą wtedy na mecz Polek). Amerykankom podobnie potrzebna wygrana żeby wskoczyć na 7 miejsce. Za 2 punkty to zrównają się z Holenderkami, za 3 punkty wskoczą na 7 miejsce. Wygrana Włoszek (tu nie ma co mówić o kursach) przy naszej porażce wskakują na drugie miejsce i w finale zagrają USA/Holandia
Jakieś przemyślenia komu będzie się chciało ?