1.70Panowie jaki dziś był kurs na Brazylie przed meczem ?): ja łapałem na live na początku meczu 1.45
1.70Panowie jaki dziś był kurs na Brazylie przed meczem ?): ja łapałem na live na początku meczu 1.45
Wydarzenie: USA-Brazylia
Typ: USA 3:0
Kurs: 4,7
A gdyby tak powiedzieć 3:0 dla USA.
Na tą chwilę to Amerykanie wyglądają na bardziej kompletny zespół.
Siła ofensywna: Russell, Ensing, Defalco vs. Souza, Resende Gualbergo, Lead
USA>>BRA
Rozegranie: Christenson (al.Joshua Tauniga) vs. Rezende
USA=BRA
Blok: Smith David
USA>BRA
Libero:
Dagostino vs. Hoss
USA=BRA
Tak mi to wygląda na dziś.
Mocniejszy pewniejszy atak po stronie USA z mocnym wskazaniem, tak samo serwis i blok na korzyść USA. Dlatego taki odważny tym. W głównych siatkarskich elementach wyglądają lepiej.
Dodatek
Finały we Włoszek Bolonia, chodzą głosy że na hali jest bardzo ciepło a wręcz parno. Upatruje tutaj skupienie i chęć że strony Amerykanów aby mecz zamknąć w 3 setach. W moim mniemaniu jak najbadzie możliwy wynik.
Ty na kogo byś postawił ?To niestety jedna z gorszych analiz jaką widziałem.
Piszesz o sile ofensywnej nie wspominając o Ricardo Lucarellim który obok Leala jest główną armatą Brazylii. Akurat Brazylia ma potwornie ofensywne lewe skrzydło i w tej chwili pod tym względem zjadają USA. Wymieniasz nazwiska które nie istnieją "Resende"? "Lead" - sorry, ale ktoś kto nie zna się na siatkówce może się Twoimi głupotami mocno przejechać.
Piszesz blok i wymieniasz Smitha. Z całym szacunkiem, David to mega profesjonalista, wiem osobiście z kilku klubów w których grał że jest niesamowicie sumiennym gościem ale pisanie że zjada środek Brazylii (nie wymieniasz dla kontrastu środkowych Brazylii jest dla mnie śmieszne). Sam Smith oprócz finału LM i kilku spotkań niestety ostatnie sezony zalicza średnie, a sam fakt że Grbić swego czasu często stawiał na Krzyśka Rejne zamiast na niego, tylko to potwierdza.
Libero dajesz na równi, nie wymieniasz Erika...akurat ta pozycja lepiej wygląda u Jankesów.
Piszesz o mocnym wskazaniu na atak dla USA... to ciekawe, nie wiem czy widziałeś w akcji kiedykolwiek w/w Ricardo czy Leala, nie ma ofensywniejszej reprezentacji na świecie na lewym skrzydle - naprawdę. Lepszy blok? To ciekawe, w rankingu Flavio z Brazylii jest drugim najlepiej blokującym w całej edycji VNL. Zagrywka zdecydowanie po stronie USA? Poza Aaronem Usa w tym elemencie jest dość chimeryczna, więc to kolejna bardzo odważna teza.
Reasumując -to jest sport, wszystko jest możliwe nawet typ na 3:0 dla USA. Ale Twoja argumentacja jest beznadziejna i lepiej przestrzegać ludzi przed takimi użytkownikami, bo momentami myślałem że nie masz pojęcia o czym piszesz i jako osoba która pracuje z siatkówką zawodowo jest mi przykro to czytać.
Przy takim kursie na pewno warto w stronę Brazylii albo win albo jakiś handi +1,5Ty na kogo byś postawił ?
Ja szukam odwrotnie, przyznam - liczę na 3, maksimum 4 sety i undery. Zobaczymy...Kurek over 16,5 myślę, że spotkanie nie skończy się w 3 setach i Bartek nabije trochę punktów, co sądzicie? @1.7
Analiza z tych których mogło by nie być Piszesz o meczu Francji a czy wiesz ze w tym spotkaniu nie zagrał największy gwiazdor i gość który jest nie do zastąpienia Ervin Ngapeth ?ktory na ostatnim treningu podkręcił kostkę..Jeśli chodzi o wynik dzisiejszego meczu wszystko zależeć będzie od tego czy zagra ..Dyscyplina: Siatkówka - Liga Narodów
Godzina: 21:00
Spotkanie: Włochy - Francja
Typ: Francja wygra 3:2
Kurs: 5,75
Bukmacher: etoto
Analiza:
Przed rozpoczęciem turnieju finałowego największe szanse zaraz po naszej reprezentacji dawałem Francji, bukmacherzy mieli podobne zdanie. Teraz uważam tak samo jak wcześniej, że Francuzi są najgroźniejszym rywalem dla naszych siatkarzy. Francja świetnie zagrała z Japonią, wygrali 3:0. Jedynie w pierwszym secie Francuzi mieli trochę problemów, byli nawet zagrożeni jego przegraniem, ale potrafili wejść na wyżyny swoich umiejętności i odwrócić losy seta. Następne dwa sety były już przez nich łatwo wygrane do 16 i 20.
Włochy mają ten atut, że grają u siebie, ale siła gry jednak jest po stronie Francji. Reprezentacja gospodarzy grała z najsłabszą ekipą tego turnieju finałowego, czyli z Holandią. Kurs na Włochy był bardzo niski, coś ok. 1,06, a mimo to musieli się oni mocno namęczyć, żeby awansować. Pierwszego seta niespodziewanie wygrała Holandia 25:21. W drugim secie wydawało się, że gospodarze łatwo wygrają doprowadzając do remisu, ale Holendrzy jeszcze mocno w nim postraszyli, jednak ostatecznie Włochy wygrały tego seta wynikiem 25:22. W czwartym secie wynik był identyczny jak w drugim, czyli 25:22 dla Włochów. Jedynie trzeci set był łatwo wygrany przez gospodarzy, bo do 13, a tak to w każdym secie Włosi musieli się mocno namęczyć, żeby wygrać, a przecież z taką reprezentacją jak Holandia powinni byli wygrać znacznie łatwiej, więc takie męczarnie nie świadczą dobrze o ich formie. Gospodarze turnieju nie pozostawili po sobie dobrego wrażenia i przy takiej grze jakby tego dnia ich rywalem była dowolna inna reprezentacja tego turnieju finałowego, to wątpię, żeby Włochy wywalczyły awans do półfinału. Żeby gospodarze przeszli tak trudną przeszkodę jaką są Francuzi, to muszą zagrać na maksimum swoich możliwości i liczyć na to, ze Francja będzie miała gorszy dzień.
Francuzi zrobili na mnie lepsze wrażenie niż Włochy. Według mnie to Francja wygra to spotkanie i zagra w finale. Podoba mi się kurs na dokładny wynik 3:2 dla Francji. Gospodarze powinni powalczyć, ale awansuje Francja, tak to widzę.