assassin84
Użytkownik
Crvena Zvezda Beograd - Bank BPS Fakro Muszyna
Już dzisiaj ostatnie spotkanie Ligi Mistrzyń kobiet w siatkówce. Analiza będzie raczej krótka i zwięzła. Wystarczy spojrzeć na tabelę i już wszystko jasne. Dzisiejsze gospodynie są tzw. "czerwoną latarnią" grupy E z ugranym zaledwie jednym setem!. Zespół Muszyny zajmuje trzecie miejsce (zapewniony awans) z szansami na zajęcie lokaty drugiej. Skąd więc pomysł na taki typ? Otóż jak już wcześniej wspomniałem, zespół Beogradu jest najsłabszym zespołem w Lidze Mistrzyń. W 5 dotychczasowych grupowych spotkaniach, ugrały ledwo jeden set. Muszynianki udały się na dzisiejszy mecz w najsilniejszym składzie. Chcą powtórzyć rezultat z meczu u siebie i szybkiej wygranej w stosunku 3:0. Jeśli nie zlekceważą przeciwniczek, zobaczymy powtórkę z tamtego meczu. Dla chętnych, mecz będzie można obejrzeć na kanale Polsat Sport.
Typ: Bank BPS Fakro Muszyna (-2,5 seta) @ 2.03 Pinnacle
"Przeciwko Crvenej Zvezdzie ekipa Bogdana Serwińskiego gra dobrze albo bardzo dobrze. W pierwszej kolejce CEV Volleyball Champions League 2012 muszynianki pokonały serbski zespół 3:0. W ubiegłym roku również dwukrotnie okazywały się lepsze od mocniejszej jeszcze "Czerwonej Gwiazdy". Tym razem ponownie wszystko wskazuje na polski zespół. Crvena Zvezda nie zdobyła nawet punktu w tegorocznych rozgrywkach, a podopieczne Ratko Pavlicevicia zdołały ugrać zaledwie jednego seta (przed własną publicznością przeciw Dynamo Moskwa)(...)Bank BPS Fakro przystąpi do tego meczu w najsilniejszym składzie."
Zabrały jednego seta Rosjankom to i mogą Muszyniance. Nie sądzę. żeby zdobyły pierwsze pkty w meczu z Muszyną.
Zagrałem:
Bank BPS Fakro Muszyna (-1,5) @1,27
(Betsafe - dziękuję użytkownikom FB za cynk o wystawieniu kursu u tego buka ???? )
EDIT: Przez chwilę żałowałem, że nie zagrałem handi -2,5, ale jak widać Polki potrafią przegrać wygranego seta)