Ale jaja. Jak ktoś wierzy, ze Roo i Van Persi odejdą z OT to nie ma pojecia o angielskiej piłce ???? RU już sie wypowiedział, ja tylko potwierdzam, że to plotki. Jak coś ma sie wydarzyc zimą to tylko jakies wzmocnienia ale to raczej latem, wiec nie szukaj tutaj sensacji ????
Ja zamierzam wejść grubo w zakład na awans do kolejnej fazu.
Unibet dał kursy, wiec mozna już powoli kombinować.
PSG+MU+Chelsea 1,95 9/10
Super ako jak dla mnie, niemal lokata.
PSG spina się na wazne mecze pokazali w tym roku w
LM swoją siłę, potezna moc w ofensywie, z meczu na mecz wyglądaj co raz lepiej, jak dla mnie beda rewelacja jak Borusia w tamtym roku. Leverkusem pokazało w grupie, ze to nie poziom europejski, w bundeslidze idzie im bardzo dobrze, lecz w
LM słabo się zaprezentowali. Ale grupa złabiutka i wyszlo, mimo lania od MU, widze tutaj spokojne zwyciestwo Francuzów, i pewnie grad bramk, polcam overy w tych meczach.
Chelsea bez wiekszych analiz, sezon średni jak narazie. Drugie podejście Murinho jak narazie słabę, kilka wpadek, w lidze też nie przekonuja, no ale mieli szczescie w losowaniu, Real pokazał Turką gdzie ich miejsce, Chelsea zrobi podonie.
MU, w Premiership słabo, wpadka goni kolejną wpadk, ale w
LM pokazali się zaskakująco dobrz. Grecy mają pojedyńcze gwiazdeczki, super napatsnik, o którego biją sie najlepsze kluby, plus kilku innych ciekawych graczy. Może to być najtrudniejsze spotkanie, coś czuje, ze będzie tutaj walka, ale nie ma opcji żeby MU odpadł z takim rywalem. Jak Grecy zagrają na swoje 100% czeka nas fajny dwumecz, ale awansować może tylko jeden zespół...
Z dogów na pewno można atakować
AC Milan 3 2/10
Hiszpanie jak narazie grają fantastycznie w
LM i na swoim podwórku, ale bez przesady żeby robić z nich takich faworytów. Milan na pewno będzie się lepiej spisywał w drugiej czesci sezonu. Będzie to wyrównany pojedynek a taki kurs po prostu trzeba pograć.
Arsenal 4.40 3/10
Arsenal jest duzo, dużo silniejszy niż w tamtym roku. To może być rok Arsenalu, w lidze idzie im bardzo dobrze. Pokpili ostatni mecz w grupie i przez to mają tak ciezkie losowanie, no ale jak pokonają Niemców to droga do tytułu będzie chyba otwarta? City pokazało, że mozna pokonac Bayern nawet na ich stadionie. Szykują sie mega dwumecz, spokojnie mozna kilka dyszek zagrać w strone Arsenalu.
Niemcy to głowny kandydat do wygrania
LM, ale Arsenal ma pełno argumentów aby ich pokonać.
Im będzie bliżej meczów napisze się konkretne analizy, ale typów się raczej nie zmieni.