FLENSBURG - MOTOR ZAPOROŻE +3.5 Motor , niemcy graja strasznie, fajne handi kurs 1,75 Sts polecam
Kurs na to zdarzenie u większości buków w tym momencie oscyluje 1,60-1,70Nie wiem o co chodzi z kursami na mecz Dinama Bukareszt z Flensburgiem bo żaden buk nie wrzucił handicapów. W związku z tym próbujemy z głównym typem:
Dinamo win @ 4,45 Marathonbet 5/10
Rumuni mają silną pakę mimo że wiekową, juz pokazali kila razy że u jak grają u siebie potrafia namieszać.Wygrana z Kielcami, Veszprem czy minimalna porażka z Porto. Przed tygodniem polegli z Flensburgiem na wyjeździe, jednak duża w tym zasługa golkiperów Flensburga (Burić 36 % skuteczności i Moller ponad 25). Uważam że mecz będzie na styku i po takim kursie żal nie pograć. Jak tylko pojawi się handi zakładam że 2,5/3,5 biorę w ciemno.
W ramach sprostowania, Remili nie gra na skrzydle tylko na prawym rozegraniu.Zaryzykuję bo w Paryżu prawoskrzydłowy zawsze przekraczał tą linię.
Barcelona jak najbardziej.. taki kurs to tylko zachęca, żeby spróbować, kazda pozycja obsadzona bardzo mocno.. wiadomo psg tez piekielnie mocny skład, ale 3.5 na Barcelone to nic tylko próbować. Over tutaj tez moze byc spory ale linie pewnie bardzo wysokie postawione.Interesuja mnie dwa underdog-Motor oraz Barcelona,czy moze ktos sie wypowiedziec na temat tych dwoch druzyn I jak moga sobie poradzic z Dinamem oraz PSG
No Dinamo to mnie zrazilo wystepem z Flensburgiem u siebie,goscie oslabieniu a w drugiej polowie odlecieli mocno I na luzie wygrali.Dinamo to ma chyba ostatni gwizdek zeby powalczyc o play offy bo przegrana mocno skomplikuje ich sytuacje.Motor z kolei badz Co badz jeszcze ma szanse na 1/4 odrazu I mysle, ze beda walczyc mocno.Barcelona jak najbardziej.. taki kurs to tylko zachęca, żeby spróbować, kazda pozycja obsadzona bardzo mocno.. wiadomo psg tez piekielnie mocny skład, ale 3.5 na Barcelone to nic tylko próbować. Over tutaj tez moze byc spory ale linie pewnie bardzo wysokie postawione.
A Motor z tym Dinamem to loteria.. Myśle ze Dinamo u siebie sobie poradzi bo pakę mają niezła.. ale wszystko mozliwe