Witam,
Zagrałem takiego dubla w
fortunie na
LM na handi punktowe na korzyść drużyn włoskich
Paok-Trentino -13,5 handi 2 kurs 1,45
Ciężko coś powiedzieć o gospodarzach większość grajkow greckich niektórzy występujący w reprezentacji Grecji.. W drużynie Paoku występuje trzech zagranicznych zawodników najwyższy w zespole Bułgar Krasimir Georgiev(20l) i dwóch Kubanczykow Ernesto Jimenez i gwiazda tego zespołu Rolando Cepeda...
Jednak to będzie za mało na drużynę gości bo pewnie gra Greków będzie za bardzo czytelna i większość piłek dogrywana będzie dogrywana właśnie do Cepedy..
Po stronie Trentino przemawia doświadczenie, przewaga wzrostowa i oczywiście indywidualności... Myślę że zdobycie seta przez Greków będzie graniczyło z cudem...
Przewiduje wynik 3:0 i przewagę małych pkt ok 20 dla Trentino
wynik 22:25 ; 25:18 ; 21:25 ; 13:25
Podsumowując tak naprawdę solidnie skupieni na ten mecz wyszli grecy +ambicja no tak naprawdę gdyby nie końcówki z pierwszego i trzeciego seta gdzie to w pierwszym gospodarze wygrywali 17:11 bodajże a i w trzecim też mieli małą przewagę to mogło dojść do sporej niespodzianki... Czwarty set to już popis Włochów i zdecydowanie słabsza gra gosp. zwłaszcza w przyjeciu
Modena-Lotos Gdańsk -11,5 handi 1 kurs 1,7
Włosi oczywiście faworytem do zdobycia 3pkt..
Gospodarze świetnie zaczęli sezon z kompletem zwycięstw... Świetna dyspozycja Vettoriego dobrze spisują się również Petrić, Nikić... Lucas który doszedł do drużyny nie raz zastopuje naszych atakujących..
Różne informacje dochodzą mnie o N'Gaphet być może jutro zagra?
Co do Lotosu to Troy wyraźnie bez formy i z pewnością zstąpi go Schulz, Mika zaczął dobrze sezon ale ze Skrą już to tak dobrze to nie wyglądało... Porównując do zeszłego sezonu ekipa z Gdańska jest w małym dołku..
Andrea Anastasi wraca na stare śmieci ( jego rezydencja mieści się 40km od Modeny) i napewno będzie chciał zmotywować swoich podopiecznych z tym że z aktualną grą o dobry wynik będzie bardzo ciężko... Fakty są takie ze Gdańszczanie musieliby wspiąć się na siatkarskie wyżyny a obecna gra pozwala na ugranie w tym meczu na ugraniemax jednego seta...
handi -11,5 to dobre rozwiązanie a myślę że linia może delikatnie podskoczyć po tym samym kursie na -12,5
Wynik 25:16 ; 30:28 ; 25:12
Pozdrawiam;-)
Ps.. Nie było czasu żeby napisać coś w czwartek a szkoda bo kupony zaliczone ma duży plus