kaczy2205
Użytkownik
tu składy na meczOrientuje się ktoś w jakim składzie Gdańsk poleciał do Kazania?
http://www.cev.lu/Competition-Area/MatchPage.aspx?mID=27862&ID=879&CID=5592&PID=1439&type=LegList
tu składy na meczOrientuje się ktoś w jakim składzie Gdańsk poleciał do Kazania?
nie beda, nigdy nie ma kursów na awans nigdzie w siatkowce w play offach, od dobrych paru lat, moge sie zalozyc wawo ???? nie wypisuj jak nie masz pojeciaNa pewno? W zasadzie już są pełne oferty na mecze LM i nie ma oferty na awans w Bet365. Dlaczego jutro mieliby dokładać taką ofertę?
otóż to na LIVE sa praktycznie zawsze chyba ze nie ma co wystawiac bo faworyt pewny awansu. W zeszlym tygodniu w LM Kobiet były przed meczem ale pojawiły się później niż pozostałe zdarzenia.nie beda, nigdy nie ma kursów na awans nigdzie w siatkowce w play offach, od dobrych paru lat, moge sie zalozyc wawo ???? nie wypisuj jak nie masz pojecia
Chlopie nie badz taki pewny, bo juz nie takie "pefki" nie wchodzily. Kursy spadaja bo ludzie graja na Ziraat masowo, ale ludzie nie sa nie omylni bo jakby byli to by buki dawno zbankrutowaly. Skra przewyzsza Ziraat umiejetnosci o kilka leveli i tylko jak im sie bedzie chcialo i Wlazly bedzie mial dzien konia to pykna Kebabow tak szybko ze nawet nie zdarzysz wlaczyc TV. Tez bym sie dzisiaj sklanial ku gospodarzom, ale bety w strone Skry sa zrozumialem i maja duze szanse na powodzenia.no pewnie w najmocniejszym ???? ponoc ma juz byc wlazły, na skre? to na ziraat ciagle kurs spada, to zirat wygral wszystkie mecze u siebie w LM i wyszedl z 1 msc z mocnej grupy, to skra wygrala co prawda z ziratem 3-1 ale w dwoch setach wymeczyla na przewagi, skra po meczu z ziratem w lidze wymeczyla po 3-2 zwyciestwa a ostatnio dostala w czape u siebie z bydgoszcza, dla mnie to jest nie porozumienie jak mozna tak grac z takimskladem, to nie ogarniam tego serio, wychodzi tylko to co powtarzalem od zawsze ze falasca jest dupa a nie trener i tylko na tym traca, jakby tamm byl taki anastazi pewnie by byli na 1 msc, co Cie niby kieruje zeby zagrac na skre????
o co sie zakladamy ? Nigdy nie było niby kursów na awans, a ja nawet w CEV grałem bodaj na jesieni na Charków ????nie beda, nigdy nie ma kursów na awans nigdzie w siatkowce w play offach, od dobrych paru lat, moge sie zalozyc wawo nie wypisuj jak nie masz pojecia
dobra takie gadanie, kazdy ma wlasne zdanie i ile ludzi tyle opini, skra juz miala wygrac gladko 3-0 z bydgoszcza ostatnio u siebie bo tych to przewazszali o kilkanascie klas w takim razie a dostali w czape 0-3Chlopie nie badz taki pewny, bo juz nie takie "pefki" nie wchodzily. Kursy spadaja bo ludzie graja na Ziraat masowo, ale ludzie nie sa nie omylni bo jakby byli to by buki dawno zbankrutowaly. Skra przewyzsza Ziraat umiejetnosci o kilka leveli i tylko jak im sie bedzie chcialo i Wlazly bedzie mial dzien konia to pykna Kebabow tak szybko ze nawet nie zdarzysz wlaczyc TV. Tez bym sie dzisiaj sklanial ku gospodarzom, ale bety w strone Skry sa zrozumialem i maja duze szanse na powodzenia.
dobra takie gadanie, kazdy ma wlasne zdanie i ile ludzi tyle opini, skra juz miala wygrac gladko 3-0 z bydgoszcza ostatnio u siebie bo tych to przewazszali o kilkanascie klas w takim razie a dostali w czape 0-3
Tylko większość "graczy" nie ma pojęcia o tym jak zrobić kurs na 1X z oferty na 1X2, więc co dopiero o tak "daleko posuniętej arytmetyce". :grin:no i Parimatch... poza tym jaki problem samemu stworzyc sobie takie kursy ? myslicie ze skad sie bierze 3.7 na kebsow ? 1.9x1.9. modena 2.70 ? 1.7x1.6 i kurs gotowy...
ogladales chociaz raz ich mecz w tym sezonie? tylko Jarosz jak juz jestes taki dokladny, tylko Jarosz tam gra, reszta jest tak cieniutka.... Jarosz im ciagnie wszystkie zwyciestwa a co 2 piłka max jest na jarosza ktory w ciul akcji konczy... wiec nie wymieniaj mi jakiegos beznadziejnego radke bo on akurat jest transferowym nie wyplaem, zobaczyles sklad i piszesz a moge sie zalozyc ze nie widziales ich mecuz i gry, ja widzialem szczerze z 4-5 meczów bygoszczy w tym sezonie bo bardzo duzo ogladam siatkowki, moja ulubiona dyscyplina ????Radke, Kosok,Ruciak, Jarosz.. serio, kilkanascie klas gorszy?