taiwoffinden
Użytkownik
No to chyba jasne, że jeżeli Ankara wygra 3:1, będzie złoty set i Turcy go przegrają to ten złoty set jest już osobnym spotkaniem. Zakłady na mecz rozliczoną zostaną takim wynikiem jakim zakończy się spotkanie.
nie beda, nigdy nie ma kursów na awans nigdzie w siatkowce w play offach, od dobrych paru lat, moge sie zalozyc wawo ???? nie wypisuj jak nie masz pojecia
Brawo miszczu, jeszcze jakies typy masz? Skra jakby potzrebowala wygrac 3 seta to by to zrobila. A ty sie rzuciles na kogos kto proponowal typ na Skre, jakby te Ziraat byl nie wiadomo jakim pewniakiem. Prawda jest taka ze kazdy kto pogral Skre, zamknal po 2 secie ze sporym zyskiem bo wiadomo bylo ze moga odpuscic,a Ty siedziales z pelnymi gaciami do ostatniego setaSkra nie była zdziesiątkowana bo wyszła w możliwe najsilniejszym ustawieniu chyba, że wiesz o czym ja nie wiem? kto tam był zdziesiątkowany w Skrze? głównie chodziło o to że Skra była bez formy, a mecz i tak przegrała jak mówiłem
O co Ci chodzi stary?Na Ziraat w 4secie nawet było @18 ???? Ale Skra pokazała mega pusiactwo , to nie przystoi takim drużynom, takie przewagi, parę meczowych, wstyd i hańba to dla mnie, mentalność looserów, wygrać 2 sety i dać se spokój, ale to się tyczy większości polskich drużyn i sportowców niestety.
Ale co zamknął? Nie każdy gra na necie aby zamykać, liczy się suchy typ, przewidywałem również to, że jeżeli Skra wygra te 2 sety to może odpuścić i tak się stało, kto dawał na Skre to się pomylił i tyle, mistrz możesz mi mowić jak chcesz ale nie trzeba, PS. skra ma mega potencjał ale trener do dupy, a i tak w nast rundzie dostaną dwa razy od Zenitu i się pożegnają z LMBrawo miszczu, jeszcze jakies typy masz? Skra jakby potzrebowala wygrac 3 seta to by to zrobila. A ty sie rzuciles na kogos kto proponowal typ na Skre, jakby te Ziraat byl nie wiadomo jakim pewniakiem. Prawda jest taka ze kazdy kto pogral Skre, zamknal po 2 secie ze sporym zyskiem bo wiadomo bylo ze moga odpuscic,a Ty siedziales z pelnymi gaciami do ostatniego seta
Mozesz napsiac cos wiecej ? Przecie jak Petric nie zagra i wypadnie Nikic to kto tam stanie obok czekoladowego ?git czyli gram 3-0 modeny nawet nie ma co sie zatsanawiac, tu nawet nie trzeba miec wiedzy siatkarskiej, ten dzial jest mi bardzo pomocny w typowaniu musze przyznac, cos mi sie podoba tu na dodatek jeszcze jeden z drugim pelna para graja typ w druga strone, no to wtedy wychodzi mi value do kwadratu ????
Co sie tak od razu ciśnieniujesz? Wyluzuj trochę.Harry Hole, znawco. Nie wiem dlaczego krytykujesz gdzie i po jakim kursie gram ja, tak samo jak krytykujesz Ty i kilka innych osob z macko osiemnascie ze ludzie graja w naziemnych po nisszych kirsach. Kazdy gra gdzie chce i mu wygodnie. Zapewne gram dluzej od Ciebie i zapewne wychodze na tym lepiej bo nie gram jak Ty typow statystycznych opierajac sie slepo na liczbach. Ale to juz moja i Twoja sprawa.
Co do Modeny wylecial Piano, jest Nikic, troche lepiej w przyjeciu. Decydujacy bedzie I set. Halkbank moze i serwis ma dobry ale gramy w innej hali. Piszecie tak o Modenie jakby to byla druzyna o kilka poziomow nizej. Wg mnie wyrownane sklady, a ze gramy we Wloszech to ide w Modene. I set Modena ich zmiazdzy i juz bedzie mokro po drugiej stronie.
PS Harry Hole znawco, prosze rozliczac swoje typy w dzialach.