>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Mistrzów 2015/2016

Status
Zamknięty.
taiwoffinden 364

taiwoffinden

Użytkownik
No to chyba jasne, że jeżeli Ankara wygra 3:1, będzie złoty set i Turcy go przegrają to ten złoty set jest już osobnym spotkaniem. Zakłady na mecz rozliczoną zostaną takim wynikiem jakim zakończy się spotkanie.

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Nie na każdy, jak im sie zachce. Dzis na pierwsze trzy mecze nie widzialem, po 19 pojawiły sie Lube i od razu na jutrzejsze mecze. Mysle ze jakby ich pocisnac na czacie to by wystawili wczesniej na pozostale mecze. Swoja droga Skra planowo w kolejnej fazie, bedzie mozna LOKOMOTYWY ladowac na Zenit ????

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Halkbank Ankara +1.5 seta ▶ 2.10 Bet365 ✅
Halkbank Ankara zakwalifikuje się dalej ▶ 1.66 Bet365 ✅

Ustawienie z Bruno, Bossim i Nikicem w pierwszej linii pogrzebało Modenę.

Modena bez Nemanji Petrica i Matteo Piano. Nie wiadomo czy zdolny do gry jest Milos Nikic.

W zespole ze stolicy Turcji pod znakiem zapytania stpi występ Cwetana Sokołowa, ale gdyby nie grał to zastąpi go Kevin Le Roux.

Moim zdaniem to jest value w tym momencie. Nie wyobrażam sobie aby zdziesiatkowana ekipa Modeny awansowała do Final6.

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Czy taka zdziesiatkowana? Uwazam ze sam Ngapeth z Bruno i Lucasem moga rozbic u siebie Halkbank. Juz dzis zdziesiatkowana Skra miala polec z Ziratem, jak sie skonczylo wiemy.

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Skra nie była zdziesiątkowana bo wyszła w możliwe najsilniejszym ustawieniu chyba, że wiesz o czym ja nie wiem? kto tam był zdziesiątkowany w Skrze? głównie chodziło o to że Skra była bez formy, a mecz i tak przegrała jak mówiłem
kurs na awans jest mega kuszący, spokojnie Halkbank po takiej grze u siebie może ugrać dwa sety w Modenie, a jak nie to zostaje złoty set gdzie to czysta loteria , w jedną lub drugą.

e: istnieje opcja &quot;edytuj&quot;/strasznik

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Skra nie była zdziesiątkowana bo wyszła w możliwe najsilniejszym ustawieniu chyba, że wiesz o czym ja nie wiem? kto tam był zdziesiątkowany w Skrze? głównie chodziło o to że Skra była bez formy, a mecz i tak przegrała jak mówiłem
Brawo miszczu, jeszcze jakies typy masz? Skra jakby potzrebowala wygrac 3 seta to by to zrobila. A ty sie rzuciles na kogos kto proponowal typ na Skre, jakby te Ziraat byl nie wiadomo jakim pewniakiem. Prawda jest taka ze kazdy kto pogral Skre, zamknal po 2 secie ze sporym zyskiem bo wiadomo bylo ze moga odpuscic,a Ty siedziales z pelnymi gaciami do ostatniego seta;)

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Na Ziraat w 4secie nawet było @18 ???? Ale Skra pokazała mega pusiactwo , to nie przystoi takim drużynom, takie przewagi, parę meczowych, wstyd i hańba to dla mnie, mentalność looserów, wygrać 2 sety i dać se spokój, ale to się tyczy większości polskich drużyn i sportowców niestety.

I 35,1K

iti

Użytkownik
Na Ziraat w 4secie nawet było @18 ???? Ale Skra pokazała mega pusiactwo , to nie przystoi takim drużynom, takie przewagi, parę meczowych, wstyd i hańba to dla mnie, mentalność looserów, wygrać 2 sety i dać se spokój, ale to się tyczy większości polskich drużyn i sportowców niestety.
O co Ci chodzi stary?
Skra pojechala do Ankary po awans czyli po dwa sety i zrobili to bardzo szybko i latwo i zwyczajnie Falasca poszedl po rozum do glowy (w przeciwienstwie do ubieglego sezonu) i zdjal cala szostke poza Mariuszem, ktory potrzebowal wiecej gry po kontuzji i zagral jeszcze w trzecim secie, a od czwartego zastapil go Gromadowski. Czy ty serio sadzisz, ze gdyby Skra potrzebowala wygrac ten mecz to by tego nie zrobili patrzac na dyspozycje z dwoch pierwszych setow? Oczywiscie, ze by to zrobili i to na luzie, ale nie musieli. A dlaczego Falasca zdjal caly podstawowy sklad? Moze dlatego, ze za kilka dni maja byc moze kluczowy mecz w polskiej lidze z Zaksa? Nie widze sensu po co mieliby sie dzisiaj zabijac o wygrana skoro mozna (wrecz trzeba) zaoszczedzic sily na mecz, ktory jest za kilka dni i na pozostala czesc sezonu ligowego, bo w LM zostaly im dwa mecze. Gdyby Falasca chcial domknac ten mecz to by zrobil jakas zmiane w trzecim secie kiedy tracili przewage przed druga przerwa techniczna czy nawet w czwartym jak z 22-17 zrobilo sie na styk - w polowie serii zmiana za Stankovica czy Rodrigueza czy Gromadowskiego (nie pamietam, kto w tamtym momencie najbardziej dal ciala) i dociagneliby wygrana. Widac bylo z gory zalozenie, ze po awansie graja rezerwowi i nikt z podstawowego nie wchodzi nawet na moment zeby cos poprawic.

Odnosnie &quot;Skry bez formy&quot; to dzisiejszy mecz wlasnie on pokazal ile dla Skry znaczy Mariusz Wlazly. Niezaleznie czy jest w zyciowej formie czy bez formy, ale sama jego obecnosc sprawia, ze druzyna gra lepiej, bo inni czuja sie pewniej. Nikt mi nie powie, ze osiagneli rewelacyjna forme w kilka dni, kiedy jeszcze w weekend przegrali z Bydgoszcza 0-3, a nagle cud i zmiana o 180 stopni. Takie cuda sie nie zdarzaja.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Co wy macie ze Skrą ? Każdy kto siedzi w temacie wie, że problemy tam chyba ostatnio miał każdy. Jak nie choroba, to kontuzje i do tego bodajże 9 spotkań w lutym. Wcześniej PP, to nie są roboty. Wszystko im się zbiło w jeden moment. Powinno powoli wszystko wracać do normy bo Mariusz dla Skry znaczy praktycznie wszystko.
Co do dzisiejszego meczu to dla mnie standard. Turcy walczyli a Polacy po zmianach na luzie i uwalili bo jednak druga szóstka jeszcze z takim Gromadowskim, który ostatnio praktycznie nie trenował, to jednak poziom, dwa niżej.

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Brawo miszczu, jeszcze jakies typy masz? Skra jakby potzrebowala wygrac 3 seta to by to zrobila. A ty sie rzuciles na kogos kto proponowal typ na Skre, jakby te Ziraat byl nie wiadomo jakim pewniakiem. Prawda jest taka ze kazdy kto pogral Skre, zamknal po 2 secie ze sporym zyskiem bo wiadomo bylo ze moga odpuscic,a Ty siedziales z pelnymi gaciami do ostatniego seta;)
Ale co zamknął? Nie każdy gra na necie aby zamykać, liczy się suchy typ, przewidywałem również to, że jeżeli Skra wygra te 2 sety to może odpuścić i tak się stało, kto dawał na Skre to się pomylił i tyle, mistrz możesz mi mowić jak chcesz ale nie trzeba, PS. skra ma mega potencjał ale trener do dupy, a i tak w nast rundzie dostaną dwa razy od Zenitu i się pożegnają z LM

P 1,8K

patced

Użytkownik
git czyli gram 3-0 modeny nawet nie ma co sie zatsanawiac, tu nawet nie trzeba miec wiedzy siatkarskiej, ten dzial jest mi bardzo pomocny w typowaniu musze przyznac, cos mi sie podoba tu na dodatek jeszcze jeden z drugim pelna para graja typ w druga strone, no to wtedy wychodzi mi value do kwadratu ????
Mozesz napsiac cos wiecej ? Przecie jak Petric nie zagra i wypadnie Nikic to kto tam stanie obok czekoladowego ?

Bez spiny, pytam bo uwazam cie za ogara w kwestiach siatkarskich ;]

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Halkbank wyglądał siatkarsko naprawdę super w pierwszym meczu więc nie wiem skąd taka pewność z tą Modeną. Modena nawet grając swoją siatkówkę miała by z tak dysponowanym Halbankiem problemy. Szczególnie zagrywką robili ogromną różnicę.
Pytanie jak będą serwować w nie swojej hali.
Modenę widziałem w jakimś meczu ligowym i szczerze nie wyglądali zbyt dobrze. Jeszcze te prawdopodobne osłabienia.

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Modena -1,5 1.72 bet365 ⛔
Dwa tygodnie temu wszyscy Modena zgniecie Halkbank, przeciez to kebaby slabe z Sokolovem po kontuzji, z niezrównoważonym Kubiakiem, Le Roux na zagrywce, Travicami Koyami i reszta kebabow. HA! Zagrali kosmos we wlasnej hali i wygrali 3-0. Bodaj rok temu Halkbank rowniez wygral we wlasnej hali 3-1 z faworyzowanym Bielgorodem. Pojechali do Rosji dostali spodziewany oklep w podstawowym meczu i w Złotym juz wygrali.
Dzis nagle wszyscy zachwycaja sie druzyna z ligi sprzedawcow ktora u siebie potrafila przegrac z ligowym slabeuszem 3-0!
Owszem Modena ostatnie tygodnie troche slabiej, przegrali z Lube w lidze, meczyli z Perugia, ostatni mecz juz na relaksie wygrany z Ravenna bez wiekszego nakladu sil.
Przypominam w Modenie oprocz waszych Petricow Nikicow sa jeszcze tacy gracze jak Ngapeth, Lucas, Bruno, Vettori, Piano i kilku innych wloskich zdolnych chlopaków. Nie mowie ze bedzie to spacerek dla Modeny. Rezczywiscie jesli nie zagra dwóch serbów to na przyjeciu pojawi sie problem, ale po pierwsze musi sie pojawic bo poki co to tylko domysły i spekulacje, a po drugie Angelo nie jest kretynem i napewno ma przygotowany plan awaryjny.
Wg mnie predzej dzis Modena wygra 3-0,3-1 i przegra Złotego niż Halkbank ugra dwa sety.
Dodatkowo uwazam ze polowa no moze 7 druzyn ligi Włoskiej lekko by jak rowny z równym walczylo z Halkbankiem, no a umowmy sie w turcji jest Halkbank i metr mułu, pozniej Ziraty Arkasy, znowu metr, Fener, metr i na koncu Ci ktorzy leja na wyjezdzie Halkbank 3-0.

Jeszcze lekko
Modena 3-1 3.4 bet365 ⛔

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
No dział jest parodia - nie można się nie zgodzić Tadzin z Tobą, ale dobrze że stoisz na straży i pilnujesz porządku - więc krótko i na temat bo tutaj nikomu nie chce się wejść nawet na oficjalne składy przed meczem i analizy jakiekolwiek są z dupy.

Składy na mecz DHL Modena - Halkbank Ankara:

Nie ma w składzie Nemanji Petrica oraz Matteo Piano. No sorry, ale jak ktoś mi powie, że Milos Nikic (zdrowy) jest równorzędnym partnerem dla N&#39;Gapetha czy Petrica to ja mu mówię - że NIE JEST. Także gra obok Lucasa kolega Bossi i nie ma za bardzo manewrów na tej pozycji. W Halkbanku czekają na Ligę Mistrzów jak Cygan na zasiłek. To, że przegrywają sobie w lidze z łosiami - ok. Ale po to pompuje się kasę i ściąga Sokołowa, Le Roux czy Travice żeby mierzyć się jak równy równy z takimi drużynami jak Modena. A że Modena jest baaardzo osłabiona to nie wyobrażam sobie przy takiej dyspozycji grania czegokolwiek na Włochów. Poczekać możecie jeszcze na składy bo podobno jest jakiś problem z Sokołowem - ale skoro przyleciał do Włoch to wydaje mi się, że to zasłona dymna. W ogóle śmieszna sprawa bo zgłoszonych jest tylko 12 zawodników - więc Modenę widocznie kara finansowa za nie wystawienie 14 zawodników :cool:

Składy na mecz Trentino Diatec - Volley Asse Lennik

Nie ma atakującego Mitara Djurica - ma chłopak problemy z barkiem - jest atakującym, dużo waży więc kontuzja normalna. Stojczew daje mu odpocząć. Tak samo Filippo Lanza mimo, że dzisiaj obchodzi 25 urodziny - nie zwalnia go to z leczenia swoich kolan z którymi ma problemy. Trentino wygrało w Belgii dopiero 3:2 i ma tutaj problemy z atakującym bo zagra najpewniej młody Nelli. Antonov i Urnaut na przyjęciu będą musieli ciągnąć grę. Także +2.5 seta albo wysoki handicap punktowy na Belgów jest wskazany.

harry-hole 1,4K

harry-hole

Użytkownik
Nie sposób się nie zgodzic z Gystlikiem.
A swoją drogą Wawo, Ty na poważnie z tym 1.72? Przecież w p i n n a c l e 1.88 w tej chwili wisi -1.5. Daleko tak nie zajedziesz, grając o prawie 10% zaniżone kursy.
Podsumowując:

Modena - Halkbank 2 +1.5 2.17 2/10 (ręcznie rozpisane 3.35 na dwójkę w 1xbet oraz 3-2 CS w betano @6.20) ✅
3-2

Trochę z tym Halkbankiem się zdrzemnąłem, już wczoraj trzeba było pykać po ciut wyższym (3.60 była dwójka do złapania, 3-2 raczej tak samo).
Mimo wszystko kursy do sklejenia nadal niezłe (nawet surebet z pinnaclem, który ma na ten moment -1.5/+1.5 1.88-1.97).
Pierwszy mecz oglądałem sporymi fragmentami i Modena wyglądała cienko (3-0, sety do 20, 21 i 13!). Kto oglądał, ten musi się zgodzić, że wręcz momentami to była rzeź.
Gospodarze mają problemy kadrowe o czym piszecie i po 0-3 w pierwszym spotkaniu będą pod dużą presją. Na urwanie 2 setów daję Turkom powyżej 50% szans. Wszystko powyżej 2.00 value dla mnie.

HH

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Harry Hole, znawco. Nie wiem dlaczego krytykujesz gdzie i po jakim kursie gram ja, tak samo jak krytykujesz Ty i kilka innych osob z macko osiemnascie ze ludzie graja w naziemnych po nisszych kirsach. Kazdy gra gdzie chce i mu wygodnie. Zapewne gram dluzej od Ciebie i zapewne wychodze na tym lepiej bo nie gram jak Ty typow statystycznych opierajac sie slepo na liczbach. Ale to juz moja i Twoja sprawa.
Co do Modeny wylecial Piano, jest Nikic, troche lepiej w przyjeciu. Decydujacy bedzie I set. Halkbank moze i serwis ma dobry ale gramy w innej hali. Piszecie tak o Modenie jakby to byla druzyna o kilka poziomow nizej. Wg mnie wyrownane sklady, a ze gramy we Wloszech to ide w Modene. I set Modena ich zmiazdzy i juz bedzie mokro po drugiej stronie.
PS Harry Hole znawco, prosze rozliczac swoje typy w dzialach.

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
sie uczepiliscie biednego Petricia, ktory jest nieobecny od miesiaca ???? (bedac dokladnym od finalowego meczu Coppa Italia, na ktorym i tak zaprezentowal sie beznadziejnie, przez caly mecz zdobywajac 2 pkt w ataku na 7 prob i przyjmujac 8 razy czyli tak naprawde byl statysta wsrod kolegow).
co do mojej &quot;beki&quot; to nie wiem ile lat trzeba czytac/ogladac siatkowke zeby sie nauczyc czegos takiego iz istnieje specjalna dezinformacja ze strony klubow przed waznymi meczami, dodajac do tego pseudodziennikarzy, ktorzy te dezinformacje potęgują otrzymujemy neisamowity miszmasz. W tym momencie przechodze do meritum - jakiekolwiek bajdurzenie na temat wyjsciowych skladow. Ja wiem ze do tego potrzeba IQ pol miliona no ale - wystarczy poczekac jakimi skladami oba teamy wybiegna i sobie grac co sie zywnie podoba. Absencja Petricia i Piano pewna, reszta to bzdurne bajdurzenie niczym niepoparte, co jest prawda a falszem okaze ze sie gdy szostki wybiegna na boisko. KURSY pre sa w totalnej stagnacji, nic ich nie zmieni.
PS
zapomnialem dodac temat na czasie i jego efket koncowy - LEYVA MARTINEZ ????

taiwoffinden 364

taiwoffinden

Użytkownik
Według mnie najrozsądniejszym typem na spotkanie Modeny z Halkbankiem jest over 3.5 seta. Modena u siebie, Halkbank potrzebuje dwóch setów do awansu. Szykuje się kawał dobrej siatkówki!
Modena - Halkbank Ankara:
over 3.5 seta, 1.45 STS ✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
harry-hole 1,4K

harry-hole

Użytkownik
Harry Hole, znawco. Nie wiem dlaczego krytykujesz gdzie i po jakim kursie gram ja, tak samo jak krytykujesz Ty i kilka innych osob z macko osiemnascie ze ludzie graja w naziemnych po nisszych kirsach. Kazdy gra gdzie chce i mu wygodnie. Zapewne gram dluzej od Ciebie i zapewne wychodze na tym lepiej bo nie gram jak Ty typow statystycznych opierajac sie slepo na liczbach. Ale to juz moja i Twoja sprawa.
Co do Modeny wylecial Piano, jest Nikic, troche lepiej w przyjeciu. Decydujacy bedzie I set. Halkbank moze i serwis ma dobry ale gramy w innej hali. Piszecie tak o Modenie jakby to byla druzyna o kilka poziomow nizej. Wg mnie wyrownane sklady, a ze gramy we Wloszech to ide w Modene. I set Modena ich zmiazdzy i juz bedzie mokro po drugiej stronie.
PS Harry Hole znawco, prosze rozliczac swoje typy w dzialach.
Co sie tak od razu ciśnieniujesz? Wyluzuj trochę.
Jak nie potrafisz zrozumieć, że grając 10% poniżej optimum rynkowego, skazujesz się na zagładę w długim okresie, to dalsze dyskusje nie mają sensu. Przecież to tylko z mojej strony dobra rada, a nie krytyka. A tak to odebrałeś.
Jeszcze do tego wpisu o rozliczaniu typów w działach. Robisz za sprzątaczkę tu? Porozliczałem chyba wszystko wczoraj, jak coś ominąłem, to przez brak możliwości edycji posta ze względu na zbyt długi czas od wysłania.
Wątku o stażu bukmacherskim i kto jak wychodzi, nie da się nawet skomentować. Skoro czujesz się mocny i jesteś strasznie zadowolony z efektów swojej pracy (mimo grania poniżej optimum), to chwała Ci za to!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom