Dziwne rzeczy wypisujesz Arkas przeciętna drużyna ? W ostatnich dwóch latach we własnej hali przegrali tylko 1 mecz z Macerat
om 2-3. Więc tacy przeciętni to oni nie są.
Prócz środkowego nie widzisz żadnych osłabień. Brak Gladyra to bez wątpienia bardzo duże osłabienie nie ma co porównywać czucia na siatce, dynamik,i techniki ataku ze środka jednego i drugiego bo to niebo a ziemia. Jedyne co może ma lepsze Witczak to zagrywka bo w tym elemencie ostatnio radzi sobie nadzwyczaj dobrze jak na niego ...
Poza środkiem nie zwracasz uwagi na pewne fakty. Samika jest po kontuzji i jak dotąd po powrocie widać że jest bez formy czy w tym meczu się to zmieni może aczkolwiek jest to wróżenie z fusów.
Rouzier ostatnio też formą nie błyszczy z Resovi
om i Gdańskiem grał słabo. Być może gdy Guma będzie na rozegraniu ulegnie to zmianie ale czy to się zmieni będzie widoczne dopiero podczas meczu.
Na koniec wszyscy kierują się faktem że wraca Zagumny i wszystko na pewno się cudowanie odmieni ale należy mieć na uwadze fakt że Zagumny też gra pierwszy mecz po kontuzji i na pewno wyjdzie to na lepsze Zaksie ale czy Zagumny zagra rewelacyjny mecz świeżo po kontuzji ? Być może ale nie koniecznie.
Arkas dysponuje ciekawym składem. Hansen mimo że za dobrego rozgrywającego go nie uważałem w Kędzierzynie rozegrał dobre spotkanie. Izmir ma spory atut w zagrywce i jeżeli dzisiaj zagrają przyzwoicie w tym elemencie odrzucą Kędzierzyn od siatki to Zaksa pożegna się z
LM.
Dla mnie kursy są wystawione mniej więcej adekwatnie do ryzyka. Sam nie gram w tym meczu żadnej opcji ale dziwi mnie fakt że granie na Zaksę jest dzisiaj dosyć popularne...
Moim zdaniem to bardzo naiwne myślenie my u was wy u nas ? Ale po co mieli by tak grać ?
"Niechaj o tym kto jest lepszy rozstrzygnie złoty set" Chyba powinieneś napisać niechaj o tym kto ma więcej szczęścia rozstrzygnie złoty set.