kudlaty089
Forum VIP
Vrazzo,jestem kibicem Barcelony, ale absolutnie nie jestem przekonany o jej "boskości". Trudno jest zachować obiektywizm mówiąc o drużynie, której się kibicuje. Staram się jednak nie być subiektywny i chyba stąd ta nasza dyskusja ???? Oczywiście, że z tymi zawodnikami tak nie jest. Chętnie widziałbym w Barcelonie Cesca, Nasriego czy van Persiego. No wiadomo, że największy szturm to były pierwsze minuty, ale potem też Barcelona przeważała. Ja powiem, że brak skuteczności i szczęścia, Ty wspomnisz o Almunii. Gdyby sytuację odwrócić, Ty mówiłbyś o braku szczęścia, ja z kolei o kunszcie Valdesa. No ale nie oszukujmy się, to Barcelona była lepsza i powinna ten mecz wygrać. Jednak na tym polega piękno i nieprzewidywalność piłki, Arsenal doprowadził do remisu i będziemy mieć ciekawy rewanż. Tutaj jednak muszę wtrącić oklepane zdanie, Arsenal nie jest jeszcze gotowy na triumf na Camp Nou. To wciąż młoda drużyna, która nie radzi sobie z najlepszymi. Widać to po meczach ligowych z najmocniejszymi, pod uwagę z wielkiej czwórki nie biorę Liverpoolu, bo obecny sezon gra fatalnie. Mecze z Chelsea: 0-2 i 0-3, z MU 1-2 i 1-3. Liczę na dobre widowisko. szanse na awans przedstawiają się według mnie w stosunku 80-20 dla Barcelony. Dzięki za konstruktywną dyskusję, takowe rzadko się tutaj zdarzają