i się przekonałem ???? menczester był biedny i słabszy od niemieckiej słabej ligi jak to ująłeś, śmieszne jest też Twoje stwierdzenie że w następnym etapie już sobie bayern tak nie poradzi i "odpadnie z kretesem" <haha> więc reasumując Lyon który jest następnym przeciwnikiem bayernu reprezentuje lepsza ligę od angielskiej tak? ciekawa hierarchia, chciałbym żeby Bayern w finale ograł po dogrywce Barcelonę ciekawe co byś wtedy powiedział ????
bramka Olicia mogłaby się zapisać jako jedna z najładniejszych w tej edycji Ligi Mistrzów, to uderzenie z pierwszej po podaniu Riberiego wymalowało wiele uśmiechów na twarzach i udowodniło że niemiecka piłka wcale nie jest słaba a angielska wcale nie jest nie do ogrania
Chłopie, jeśli uważasz , że MU grał źle i był "biedny i słabszy " niemieckiego zespołu to nie wiem gdzie Ty masz oczy. Może kierujesz się nienawiścią do czerwonych diabłów? nie mam pojęcia , ale piszesz głupoty, Manchester przez pierwsze 25/30 min. zmiażdżył rywali, robili co chcieli, "chimeryczny" Nani, "kontuzjowany" Rooney, cała zgraja "małolatów" po 20-25 lat. I kilku innych doświadczonych piłkarzy. 3-0 i... ? odpowiedz nigdy nie zmęczonego.. sami wiecie kogo.
Piękna bramka, ale on słynie z tego podobnie jak Rooney , waleczność, nie ustępliwość , nadgorliwość, to cechu je Olicia.
Co grał Ribery i reszta zespołu ? Każdy potrafi wywalać się , płakać, kopać, nawet Rooney był 'wpieniony' na to co wyprawiali niektórzy grajki Bayernu.
Myślę , że Manchester popełnia jeden bardzo ważny błąd, Sir Alex karze piłkarzom strzelić bramkę by odrobić straty. Ok! wszyscy lecą na łeb na szyję i strzelają 3 bramy. Gratulację! ale co z tego ? pierwsze 15 min. to tylko czatowanie, strzelanie, i granie na 120%, lecz potem to po prostu padaka. Zero koncentracji , zaangażowania , mecz trwa 90 min. i przez ten okres trzeba napierdzielać ile się da. A nie 50/50, trochę sobie pobiegam a potem poleżę. Nie ma tak! Nikt nie staje się mistrzem grając na pół gwizdka. Jak już coś robimy i chcemy odnieść sukces musimy o to walczyć aż do końca, a nie osiadać na laurach.
Szkoda odpadnięcia wspaniałego zespołu jakim jest Manchester United.
Pozdrowienia dla Niemieckich kibiców, bo Bayern pokazał klasę i zadziorność lecz tylko w 2 połowie spotkania
To tyle. Mecz na najwyższym poziomie, żeby nie czerwień to moim zdaniem mecz wyglądał by inaczej. :-|