Coventry bardzo kuszący kurs, jeżeli Bjerre jeździ na takim poziomie to goście nie mają lidera, pozostałych można nazwać drugą linią i tak na prawdę, każdy z nich może solidny wynik wykręcić ale każdy też może zaliczyć fatalny występ. To tylko pokazuje, że ta ekipa dziś nawet nie jestem pewien czy nawiąże walkę, a kurs jest mega kuszący. Po drugiej stronie Kennet, Harris i Nicholls czyli 3 liderów. Niestety Z/Z nie będzie to wzmocnienie, bo Nicholls swoje zdobędzie ale już Leigh Lanham czy Jason Bunyan to dla mnie nie wiadoma. Henning Bager u siebie potrafi coś zapunktować... Coventry nawiązało walkę u siebie z Poole, wygrało 2 mecze. Jeżeli Bjerre pojedzie poniżej jak tu większość typuje to i Coventry powinno wygrać, jeżeli jednak zaliczy udany występ to mecz na styku. Co sądzicie ?
Drugie spotkanie też gospodarze wydają się spokojnie wygrać. Lakeside przede wszystkim Karlsson oraz Watt, którzy nie zawiodą. Nilsson i Nieminen też powinni solidnie punktować, Worrall ostatnio już pokazał się ze świetnej strony, a znowu Mear u siebie powinien już przywozić punkty. Z/Z bez PK ale reszta powinna ok. 7-9 pkt dołożyć. Było blisko z Poole, to Swindon odprawią z kwitkiem, a motywacja na pewno nie mała.
Batchelor i Andersen to na pewno słabsza para niż PK i DW. Stead na wyjazdach miewa problemy, Morris też pewniakiem nie jest, na pewno sporo dorzuci Kildemand jednak według mnie będzie dziś więcej przegrywał niż wcześniej. Jakoś nie widzę tutaj większych szans dla Swindon, mają 4-0-0 bo nie dokończyli meczu z Poole , 3 mecze jechali u siebie. Tak na prawdę dziś pierwszy sprawdzian i stawiam, że od razu go nie zdadzą.
Ogólnie dubelek fajnie wygląda i kurs ok. 2,10.
Edit: Obserwator dokładnie w Betsson 2,12 tam też właśnie zagrałem już. Zobaczymy jak to będzie.