>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Angielska 2012

Status
Zamknięty.
feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
I ostatni zakład żużlowy na dziś, coś z meczu Wilków.
Bez Lindgrena, ale za to z Bomberem Wilki powalczą z Rudzikami na Monmore Green. Szykuje się łatwe zwycięstwo przyjezdnych, raczej za 4 punkty nawet. Jedynymi bastionami Wolverhampton wydają się być Wells, Harris i Proctor. Skupiłbym się na Harrisie, którego forma na wyspach zwyżkuje zdecydowanie. Dostaje dodatkowy start za Tajskiego. Przeciwnicy? Andersen i może Kildemand są w stanie ugrać Anglikowi jakieś punkty. Batchelor słabiutki sezon, Stead na Monmore nigdy nie błyszczał, a i po stronie Wilków próżno szukać kogokolwiek lepszego od Chrisa. W parze z Pontusem także niezagrożone punkciki, wystarczy, że wygra jeden bieg i resztę przywiezie na drugim miejscu, aczkolwiek jestem dosyć spokojny, że Harris zapunktuje w granicach 15.
Harris over 12.5 @ 1.72 ✅
6/10
Tobet

marasspec 22,6K

marasspec

Użytkownik
czytam i nie dowierzem p FEKUS.: Szykuje się łatwe zwycięstwo miejscowych, raczej za 4 punkty nawet.
Kompletnie nie zgadzam sie z tym co napisałes.Swindon jest zdecydowanym faworytem .Mysle ze z łatwoscią pokryje handicap na bardzo trudnym techniecznie torze.Nie wiem czym sie sugerujesz pisząc to.Bomber który jak nie wyjdzie ze startu to na tym torze na trasie nic nie zwojuje.Reszta zawodników bardzo przecietna na czele z Proctorem.Swindon bardzo mocne w tym sezonie bez dziur w składzie.Zdecydowanie tu wygrają kurs 1,44 to prezent kolego Fekus. Ja pobieram handicap -5 za 1,87 w sportingu stawka 9/10

/ F: pomyliło mi się i zamiast gości napisałem miejscowych... ????

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Wolverhampton Wolves(+5,5)-Swindon Robins 1 @ 1,85 Tobet⛔42:48...
Może ligą angielską aż tak się nie zajmuje jak Szwecją czy Polską ale coś tam ogarniam i uważam, że mamy value na Wilków dzisiaj. Fakt, że brakuje Freda ale jego miejsce zajmie Harris więc nie powinno być źle. Do tego widać, że Misiek się rozkręca w Anglii. Proctor czy Wells na swoim torze to trudne sztuki do objechania i jedynie ten Sówka oraz Pontus mnie trochę martwią ale i tak uważam, że mogą tutaj Wilki powalczyć o zwycięstwo. Pamiętajmy, że za Tajskiego będzie zz-etka więc dodatkowy start ma każdy z zawodników, a przy Wellsie to dzisiaj się spodziewam 6-7 startów, bo jednak z rezerwy może sobie pozwolić na więcej startów, a jak pokazał nie dawny mecz z Panterami to potrafi zapunktować. Rudziki opisane pokrótce przez Feekusa więc tutaj nie ma co zbytnio dodawać. Wiadomo Andersen czy Kildemand mogą solidnie punktować ale Troy w tym roku jest cieniem samego siebie, Stead to nie przewidywalny zawodnik strasznie. A co z resztą? Raczej za dużo nie ujadą, dlatego myślę, że warto pobrać taki dodatni handicap w stronie gospodarzy, którzy w tym sezonie przegrali na Monmore w lidze, jedynie z Poole 43:47.

Otrzymane punkty reputacji: +10
waska 131

waska

Użytkownik
zgadzam sie co do typu na Wilki. W betsafe dają nawet handicap +6.5 z kursem 1.85. Jest Bomber ktory dzis napewno solidnie zapunktuje , można zastosować jokera w przypadku 10pkt straty, a i nie zdziwi mnie to jeśli gospodarze ten mecz wygraja. Natomiast w drugim meczu zdecydowanym faworytem są oczywiście &quot;Pantery&quot; które maja bardzo wyrównaną &quot;paczke&quot; Bjerre ,Buczek czy Sundstroem na własnym torze sa bardzo skuteczni , a i Jensen czy Allen powracajacy po urazie napewno nie ustepują wspomnianej wyżej trójce. Kursik idealnie na &quot;podwojonko&quot;
Wolverhampton Wolves(+6.5)-Swindon Robins 1 1.85 ✅
Peterborough Panthers-The Lakeside Hammers 1 1.20 ZWROT
AKO : 2.22
6/10
Raz piszesz o jokerze a raz ze wygraja ? Dwie skrajne teorie wiec zastanow sie ktora popierasz bo jak mozna najpierw stwierdzac ze ktos bedzie przegrywal 10cioma to ma jokera a potem ze moze wygrac.........................
Dla mnie mecz 50/50 ,a kursy mówia zupełnie co innego. Pisze o jokerze ponieważ nawet w przypadku 10pkt straty można to bardzo szybko zniwelować , wiec handicap +6.5 na gospodarzy jest jak dla mnie bardzo zawyżony.

M 126

mj_bull

Użytkownik
Dzisiaj gram dwa dubelki:
Wells over 10,5 @ 1,4
Bjerre under 11,5 1,72
AKO 2,4 Tobet
Wells dziś 7 startów, w ostatnim meczu u siebie z Panterami 18 pkt. U siebie jest bardzo mocny z rezerwy, tym bardziej, że najczęściej jest puszczany w łatwych biegach.
Bjerre jedzie w parze z Buczkiem i już na nim może tracić punkty. Wczorajszy komplet z rozbitą drużyną Sparty mnie nie przekonuje. Jest kilku bardzo mocnych zawodników w ekipie Panter, więc 5 startów nie jest wcale pewne. Na przeciwko Watt i Karlsson, których również stać na walkę z Duńczykiem.
Wolverhampton - Swindon 2 @1,4
Peterborough - Lakeside (+8,5) 1@1,7
AKO 2,38 Expect
Swindon praktycznie bez dziur, mocny Doyle na rezerwie. Gospodarze nie oszczędzani przez cały sezon, dziś połatali skład, ale to chyba za mało. Mają nierówny skład, jest Aspgren, jest Sówka, którzy dziś będą mieli bardzo ciężko. Goście zwyciężą.
Młoty czeka trudny mecz. Gospodarze zostali wzmocnieni parą Polaków Buczkowski - Kościuch. Bardzo mocni Jensen, Sundstroem. Allen i Bjerre również powinny powalczyć. Jedynie Watt i Karlsson są w stanie udanie przeciwstawiać się gospodarzom. Swoje dorzucą Nilsson, rezerwowy Maer i to chyba na tyle. Szykuje się pewne zwycięstwo gospodarzy.
Pozdrawiam

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Pantery -10 + Swindon @2,74 20j SB ✅
Pantery dziś mogą być w gazie. Poprawka formy u Bjerrego, Buczek wskoczył pod 2, a jest on wstanie przywieść 6-8pkt, MJJ mocny u siebie, do tego Allen, który pare oczek zrobi myślę, że koło 6, do tego mocny Kościuch na rezerwie! Najsłabszym ogniwem będzie Bunyan, ale mimo to zrobi ze 3 oczka.
Swindon
Wilki, żeby wygrać to spotkanie musiałby by pojechać na 120%. Każdy by musiał dać z siebie wszystko albo i więcej, ale właśnie... Ktoś z 3 (Misiek, Proctor, Wells) zawiedzie to już mają po meczu. Harris może zrobić zarówno 11pkt, jak i 15. Swindon ma mocnych prowadzących parę, do tego ma mocnych rezerwowych, którzy powinni jakieś punkty zrobić na Sówce czy Aspgrenie. Jak bym miał jaja zagrałbym nawet -6, ale Swindon po 1,44 mi wystarczy, jak to mówią pazerny 2x traci.

shon19 40

shon19

Użytkownik
Typ na dzisiaj

T. Lahti over 4.5 1.60 Tobet ✅

Lahti nie miał udanego debiutu w drużynie z Rzeszowa ale jazda w lidze polskiej to dla niego chyba na razie zbyt wysokie progi. Co innego liga angielska, w której radzi sobie ostatnio może nie bardzo dobrze, ale całkiem przyzwoicie. Dzisiaj jedzie jako gość w drużynie Poole i ma szanse uczestniczyć w całkiem sporej ilości biegów i zbierać systematycznie nawet po 1 punkcie. Próg 4,5 punktów powinien przekroczyć bez problemów, myślę że zakręci się w okolicach 7-8 punktow.

Otrzymane punkty reputacji: +16
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Typ na dzisiaj
T. Lahti over 4.5 1.60 Tobet
Lahti nie miał udanego debiutu w drużynie z Rzeszowa ale jazda w lidze polskiej to dla niego chyba na razie zbyt wysokie progi. Co innego liga angielska, w której radzi sobie ostatnio może nie bardzo dobrze, ale całkiem przyzwoicie. Dzisiaj jedzie jako gość w drużynie Poole i ma szanse uczestniczyć w całkiem sporej ilości biegów i zbierać systematycznie nawet po 1 punkcie. Próg 4,5 punktów powinien przekroczyć bez problemów, myślę że zakręci się w okolicach 7-8 punktow.
Typ dobry nawet bardzo patrząc na formę Lahtiego ale jest jeden problem jedzie w parze z Wardem więc o punkty nie będzie łatwo. Ale w 5 biegach bo w R/R pewnie pojedzie powinien linię pokryć.
Dzisiaj w R/R wszyscy oprócz bliźniaków z Australii.

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Ward dokładnie 13 @6,0 10j bet365
Dziś jedzie z Miedzińskim, i Holderem więc zakładam, że na nich może stracić 2pkt, a kto wiem może na kimś z Swindom 1 zobaczymy

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
pochłonął mnie finał w Vetlandzie i nie bardzo jest czas ani przekonanie, żeby zagrać coś z dzisiejszego szlagieru. Oferta uboga, handi w Tobecie wystawione dobrze. W Betsafe dodatnie handi na gości w stosunku 8.5 wygląda dobrze. Mocniejsze rezerwy i bardziej wyrównany skład to powinien być solidny argument, żeby nie polec na torze Piratów. Doyle 6 startów to pod dwucyfrówkę powinien podejść, nie widzę tu gospodarzy gromiących tymbardziej, że pogoda kapryśna i padało zarówno wczoraj jak i dziś rano.
Swindon +8.5 @ 1.71 ✅
4/10
Betsafe

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
jedno spotkanie w BEL na antenie SKY i Polsatu, pierwotnie miały odbyć się 2 i kamery miały zawitać na stadion Gwiazdek, ale szybko tamten mecz przełożono i ekipa tv wybiera się do Manchesteru na konfrontację z Wolverhampton. Zdaje się zapytać, Belle Vue jak nie teraz to kiedy wreszcie wygracie? Osłabieni goście bez Tajskiego i Klindta plus dwie potężne dziury w składzie w postaci Sówki i Pontusa. Myślałem o graniu na BV, ale po takim kursie nie zaryzykuje. Miejscowi zakontraktowali Renata Gafurova i Craig&#39;a Cooka. Paddy złamał obojczyk i za niego z/z (wszyscy oprócz RooBoya i Gjedde mogą jechać) + powrót Schlein&#39;a po kontuzji.
Tobet wystawił bardzo fajną parę, mianowicie dwóch rezerwowych - Gafurova i Wellsa. Pewne jest, że Ricky pojedzie 7-krotnie, ale czy handi +3.5 w stronę Rosjanina to nie za dużo? Tor jest specyficzny, a Renatka ostatnio w 5 biegach ustrzeliła 12 punktów z dwoma bonusami na tymże owalu także wie którędy warto jechać. Na pewno dostanie jakieś rady od trenerów i zawodników z Manchesteru zatem pogrywam na Gafurova, który niewykluczone, że też pojawi się na torze 7-krotnie.
Gafurov +3.5 @ 1.65 ✅
5/10
Tobet

M 126

mj_bull

Użytkownik
Mroczka over 7 @2,15 Bet365

Dziś tylko jedno spotkanie w lidze angielskie. Mecz w King&#39;s Lynn został odwołany, a co za tym idzie kamery Sky Sports przeniosą się do Manchesteru.

Belle Vue Aces: Rory Schlein, Craig Cook, Artur Mroczka, Charlie Gjedde, Patrick Hougaard Z/Z, Ales Dryml, Renat Gafurow.

Wolverhampton Wolves: Fredrik Lindgren, Pontus Aspgren, Tai Woffinden Z/Z, Tyron Proctor, Robert Miśkowiak, Ricky Wells, Łukasz Sówka.

Wydaje się, że gospodarze mogą dziś pokusić się o pierwsze zwycięstwo. Ja jednak wziąłem na tapetę Artura Mroczkę. Jak wiadomo liga angielska jest jedyną, w której startuje Polak. W dotychczasowym meczach spisuje się przyzwoicie. Dziś na torze pojawi się co najmniej 5 razy, gdyż pojedzie jako ZZ za Hougaarda. Za partnera w parze ma bardzo solidnego Gjedde, ale mimo wszystko uważam, że Polak jest w stanie zrobić ponad 7 pkt. Poza Fredką rywale absolutnie w zasięgu Artuta. Uważam, że kurs 2,15 jest wart ryzyka jak na taką linię.

Pozdrawiam

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Tobet wystawił bardzo fajną parę, mianowicie dwóch rezerwowych - Gafurova i Wellsa. Pewne jest, że Ricky pojedzie 7-krotnie, ale czy handi +3.5 w stronę Rosjanina to nie za dużo? Tor jest specyficzny, a Renatka ostatnio w 5 biegach ustrzeliła 12 punktów z dwoma bonusami na tymże owalu także wie którędy warto jechać. Na pewno dostanie jakieś rady od trenerów i zawodników z Manchesteru zatem pogrywam na Gafurova, który niewykluczone, że też pojawi się na torze 7-krotnie. Gafurov +3.5 @ 1.65 5/10 Tobet
Dryml-Wells-2 2,50 (trzydrogowo) ✅ gladziutko
Teraz pytanie ktory rezerwowy bedzie lepszy ? Ty zakladasz ze Renatka a ja nie wykluczam ze bedzie to Ales. Jednak -3,5 to sporo i wole -2 (-2,5) z Alesem w bet bo i handi mniejsze i kurs wyzszy.
O Wellsie napisales, najprawdopodobniej pojedzie 7 razy, zastepowac bedzie Sowke, moze ZZ i Aspgrena. Dryml w nominowanym nie pojedzie bo jest Rory i Gjedde, Gafurova zastepowac tez nie powinien jesli ty zakladasz ze Renat pojedzie 7 razy;) wiec Alesowi zostaja 3 biegi to max 4 w takim razie typ wydaje sie swietny.

P 27

pajter

Użytkownik
Sądząc panowie po tym co piszecie mamy ciekawy zakład na bet365.
Miśkowiak over 9 2,30 - pojedzie Z/Z za Taia
Schlein over 9 1,75 - pojedzie Z/Z za Hougaarda i pewnie w 15 biegu
Wiadomo Rory po kontuzji, ale w Lidze Angielskiej zawsze coś pojedzie zwłaszcza u siebie. Robert dalej jest w dobrej formie a rywale w zasięgu. Jak myślicie?

ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Dla mnie ta sama linia dla Schleina i Miśkowiaka to nieporozumienie. Rozumiem, że Rory po kontuzji no ale bez przesady. Ja bym zagrał jak już ten over na Rorego ale Miśka na pewno nie ruszę.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Ricki Wells Under 10,5 @ 1,65 Tobet ⛔ 14 :wowsdf:
Za wysoka ta linia. Zdecydowanie za wysoka. Wells to głównie zawodnik swojego toru, na wyjazdach w tym roku jest bardzo przeciętny. Na wyjazdach w tym roku raz zrobił 8 punktów a w pozostałych spotkaniach zdobywał poniżej 5 punktów. Dzisiaj Asy mocno wzmocnione, promotorzy postawili na to co jest siłą czyli pozycje rezerwowych i po to właśnie ściągnęli Renatkę Gafurowa który na torze w Manchesterze w ubiegłym roku w barwach Poole wykręcił 12 punktów. Ales Dryml to bardzo solidny zawodnik na swoim torze, teraz jadąc z rezerwy myślę że spokojnie te 7 punktów zrobi. Według mnie Wells nie wygra biegu z rezerwowymi gospodarzy. Nie pomoże mu nawet 7 biegów w których powinien jechać, chociaż przy gorszej dyspozycji to nawet Aspgren może pojechać w R/R za Woffindena. Patrząc w rozpiskę biegów nie widzę miejsca by zapisać 3 po stronie Rickiego więc bariery 11 punktów dzisiaj nie powinien przeskoczyć. Np rok temu jechał w Manchesterze i zdobył 8 punktów a za rywali miał Kozę Smitcha i Dawida Stachyrę więc o wiele gorszych zawodników niż Dryml i Gafurow.

P 27

pajter

Użytkownik
Ja mam wątpliwości co do tego overa na Miśka, ale kto nie ryzykuje ten nie wygrywa. Misiek już miewał dobre mecze na wyjazdach. Chociażby z Poole.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Dla mnie ta sama linia dla Schleina i Miśkowiaka to nieporozumienie.
linia taka sama, bo Misiek zapewne będzie miał 6 startów, bo kto może z Fredką jechać w nominowanym? Sówka i Aspgren odpadają, Wells pojdzie maxymalną ilość biegów zmieniając wspomnianą dwójkę, a Proctor na wyjazdach nie powala także ten over na Polaka do łyknięcia, bo powinien być równorzędnym przeciwnikiem dla miejscowych.
Skłonie się jeszcze do gry na miejscowych, którzy jak nie teraz to kiedy mają wygrać? U gości tylko Misiek i Lindgren powinni zrobić dwucyfrówkę, a reszta jednak dosyć słaba. Aspgren i Sówka to wielce prawdopodobne same zera czyli 6-7 biegów BV przegrać nie powinno. Zagadką też jest Proctor, który może mieć spore problemy czy to z Mroczką czy z rezerwami BV, bo Schlein i Gjedde raczej poza jego zasięgiem. Warto spróbować, Asy wzmocnione, Cook zer wozić nie powinien także do boju Belle Vue!
Belle Vue @ 1.45 ✅
6/10
Bet365

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
R.Gafurov +2,5 v R.Miskowiak SB @1,65 8j✅ 12 - 7

Rosjanin jeśli dziś pojedzie 7x to wykręci dwucyfrówkę. Misiek szybki w Anglii jest, ale nie tak skuteczny jak na polskich torach. Tor w Manchesterze bardzo krótki trudny nie sądzę, żeby się dopasował od 1 biegu. Jechać pewnie będzie w 13 i 15 vs Fredka, który dziś wykręci z 15pkt więc będzie mu ciężko o pkt w tych biegach

Wells -0,5 v Mroczka SB @1,75 20j✅ 14 - 9

Polak z Gjedde w parze który jeśli Asy chcą wygrać musi być dziś liderem, Wells pewnie 2x więcej na torze więc spokojnie o ten jeden punkcik powinien więcej uzbierać niż Arturek.

Gjedde -1 v Proctor bet365 @1,76 30j⛔ 8 - 7 pech...

Proctor trudne biegi bo jedzie z zawodnikami którzy jadą z/z. Więc sam do końca nie będzie wiedział z kimw danym biegu wystąpi. Nie wróże mu więcej niż 8pkt dziś, a Charlie jak już mówiłem musi pociągnąć ten zespół do zwycięstwa bo na Schleina w tym sezonie nie mogą liczyć

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom