>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Liga Angielska 2012

Status
Zamknięty.
S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Mroczka ma trzeci ksm w drużynie także Harris na 100% nie może wziąć jego wyścigu.
Ok w takim razie biore po raz kolejny wysoki kurs oferowany przez bet. Wczoraj fartownie udalo sie z Holderem wiec czemu i nie dzis mimo ze argumenty jeszcze trafniejsze niz wczorajsze..
Harris poniżej 11
2,55

równe 11
6,00

1/3 normalnej stawki

Jesli Bomber nie moze jechac ZZ za Mroczke to pojedzie w 5 biegach. Forma Harrisa bardzo nierowna, w GP slabiutko, w Polsce przecietnie w Anglii niby ok. Dzisiaj na kolegach z druzyny punkty bedzie robil ale przeciez na przeciwnikach juz nie.. Bjarne, Barker King czy Ulamek na wlasnym torze przeciez sa w stanie objechac Anglika. Linia wysoka no i jeszcze ten kurs wysoki. 13 i 15 bieg ciezkie wiec tutaj nie zdziwilbym sie gdyby przywiozl nawet jakies zero ( no zero moze nie bo koledzy z druzyny z nim szans nie maja ale w obu biegach po 1 bardzo mozliwe).

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Ok w takim razie biore po raz kolejny wysoki kurs oferowany przez bet. Wczoraj fartownie udalo sie z Holderem wiec czemu i nie dzis mimo ze argumenty jeszcze trafniejsze niz wczorajsze..
Harris poniżej 11
2,55

równe 11
6,00

1/3 normalnej stawki

Jesli Bomber nie moze jechac ZZ za Mroczke to pojedzie w 5 biegach. Forma Harrisa bardzo nierowna, w GP slabiutko, w Polsce przecietnie w Anglii niby ok. Dzisiaj na kolegach z druzyny punkty bedzie robil ale przeciez na przeciwnikach juz nie.. Bjarne, Barker King czy Ulamek na wlasnym torze przeciez sa w stanie objechac Anglika. Linia wysoka no i jeszcze ten kurs wysoki. 13 i 15 bieg ciezkie wiec tutaj nie zdziwilbym sie gdyby przywiozl nawet jakies zero ( no zero moze nie bo koledzy z druzyny z nim szans nie maja ale w obu biegach po 1 bardzo mozliwe).
Popieram typ warto też wspomnieć, że jak nikt nie będzie jechał to i z Harrisa zejdzie powietrze. Bo kto przy wyniku np 28-14 będzie się spinał na 200%, żeby wygrać swój wyścig? Często jest tak, że jak nikt nie jedzie to i lider nie jedzie (wyjątek to chyba tylko N.P w Gdańsku w tym sezonie)

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Popieram typ warto też wspomnieć, że jak nikt nie będzie jechał to i z Harrisa zejdzie powietrze. Bo kto przy wyniku np 28-14 będzie się spinał na 200%, żeby wygrać swój wyścig? Często jest tak, że jak nikt nie jedzie to i lider nie jedzie (wyjątek to chyba tylko N.P w Gdańsku w tym sezonie)
Bomber w gazie, jedzie gościnnie o pieniądze. Kiepska argumentacja, że nie będzie spinał na 200% jak drużyna mu będzie słabo, bo to i tak nie jego? Na Wyspach jest inaczej, szacunek do barw, które niegdyś się prezentowalo. Gościnne występy są bardzo popularne i nie przypominam sobie spotkania, aby ktoś sprowadzony tylko na jedno spotkani zawiódł. Bomber na dobrą sprawę nie ma dziś przeciwnika, a właśnie Brummies widząc wysokie zwycięstwo, mogą dać Chrisowi spokojnie zrobić over - sportowo zdecydowanie wszystkie znaki nieba i ziemi przemawiają za tym, że Anglik dziś tą granicę przekroczy.

ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Typ z Harrisem czy wejdzie czy nie wejdzie to jednak duży minus dla tego co tak usilnie utwierdzał ludzi w przekonaniu, że Harris nie może jechać za Mroczkę.
Joker jak to joker załatwił sprawę handi;]

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Typ z Harrisem czy wejdzie czy nie wejdzie to jednak duży minus dla tego co tak usilnie utwierdzał ludzi w przekonaniu, że Harris nie może jechać za Mroczkę.
Brak słów... Niestety tak jak pisalem typ swietny, Harris dawal sie objezdzac wielokrotnie przeciwnikom jednak... no wlasnie, nie wiem po co pisac ze na 100% nie moze zastepowac jak zastepowal i przywiozl na tej zmianie 3. Pechowo 12 punktow ale tylko dzieki dodatkowemu biegowi gdzie gospodarze juz mogli odpuscic. Nie jest to jednak najwazniejsze.
Czesto krytykuje nowych albo glupiomadrych. Niestety w tym miejscu musze wyrazic slowa krytyki wobec Feekusa. Moze to przyjac jak zechce, moze usunac post, moze dac mi bana, moze odpisac.
Po co pisac ze cos bedzie na 100% jak tak nie jest ???!!!
To jednak tez nie najwazniejsze.
Od paru dni podajesz typy w granicach 1,4 ktore ciagle sa wtapiane. Dobierasz stawki 9/10 czy nawet 10/10. Brak mi jest slow na takie cos. Na szczescie po pierwszej wtopie juz jakis czas temu z przymruzeniem oka przyjmuje twoje stawkowanie ale pomysl o tym ze jest tu cala masa innych osob ktore pojecia o zuzlu nie maja i wtapiaja niezle kwoty. Sam mam znajomych ktorym polecalem to forum i w szczegolnosci dzial z zuzlem a oni mnie wysmiewaja ze tutaj podawane sa same miny. Bez urazy Feekus ale te miny podajesz ciagle ty..
Ja zuzlem sie nie pasjonuje i gram jedynie dlatego ze jest to lepsze od sportow masowych. Twoja wiedza jest o wiele wieksza jednak kompletnie nie idzie to w parze z doborem typow a o to chodzi w graniu. Nie wiem o co chodzi ale jest cos nie tak.. Pisales mi zebym emocjonalnie nie podchodzil do porazek jednak dzisiaj musialem skomentowac to co piszesz to juz tego za wiele.
Skomentowales jeszcze typ ze spokojnie Bomber zrobi over. Jakim cudem mialby on zrobic over w 5 biegach jak ledwo zrobil w 6..

M 126

mj_bull

Użytkownik
Ja nawiązując do postów powyżej przepraszam za podanie informacji, że Harris pojedzie 5 razy. Mega błąd, sam wtopiłem na tym grubą kasę.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
jeszcze wmów mi, że zrobiłem to specjalnie żeby Wam nie siadło. Przejrzałem średnie i Mroczka miał trzecią, zatem nie mam pojęcia jak to się stało. Na pewno nie tylko ja skoro buki wystawiły linię 11 - gdyby oni posiadali informacje o z/z dla Bombera to wystawiliby 13 o czym jestem przekonany. Na brytyjskim forum również była informacja, że za Artura CH jechać nie może. Opierając się na tych faktach napisałem to tutaj, bo zawsze było tak samo, dziś nie mam pojęcia co jak i dlaczego - mój błąd. Macie pretensje, a sami nie wiedzieliście jak i gdzie to sprawdzić. Skoro oddsmakerzy z bet365 nie wiedzieli o tym to raczej ta informacja nie była jawna.
Czesto krytykuje nowych albo glupiomadrych. Niestety w tym miejscu musze wyrazic slowa krytyki wobec Feekusa. Moze to przyjac jak zechce, moze usunac post, moze dac mi bana, moze odpisac. Po co pisac ze cos bedzie na 100% jak tak nie jest ???!!! To jednak tez nie najwazniejsze.
Odpowiedź masz wyżej, nie zamierzam nic usuwać, bo potrafie się przyznać do błędu, choć nie wynikało to z mojego niedopatrzenia.
Bez urazy Feekus ale te miny podajesz ciagle ty..
ile tych min? 4-5? Zdarza się każdemu. Przyganiał kocioł garnkowi, a nie będę się wypowiadał o Twoim czerwonym temacie w dziale VIP + wrzuty na sportowców jak coś nie wejdzie. Dyskusja zbędna, ale odpowiadam tylko na zarzuty.
Pisales mi zebym emocjonalnie nie podchodzil do porazek jednak dzisiaj musialem skomentowac to co piszesz to juz tego za wiele.
Fajnie, że masz wiedze i potrafisz wyłapać te miny, w które rzekomo ludzi wpuszczam. Widać jesteś nieomylny - ja niestety mam wady i nie wszystkie moje typy są trafione. Pretensje zawsze mieć łatwo, a coś zrobić to już nie łaska.

Piraci totalnie poza zasięgiem, rozbijają każdego przeciwnika niemiłosiernie. Pytanie tylko jak długo trwa ta passa? Niezależnie od toru Chris i Darky robią co chcą - KSMy na przyszły sezon grubo wyśrubowane i wątpie, aby obaj zostali w Poole na przyszły sezon, bo kogo do nich będzie można dobrać?

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Panowie tylko spokój nas ocali ???? A tak na serio to przyjrzałem się tej sytuacji i :
Przejrzałem średnie i Mroczka miał trzecią, zatem nie mam pojęcia jak to się stało.
Mroczka ma trzecią w ogóle ale jako, że w składzie nie było awizowanego Gjedde, to realnie miał drugą średnią. Ot, cały problem. W Anglii to nigdy nic nie wiadomo, dlatego nie lubię jej obstawiać. Pamiętam jak dwa lata temu przegrałem podobny zakład, bo zawodnik, bodajże chyba też Harris pojechał dodatkowy bieg jako Tactical Rider ale nie w swoim biegu. Też się głowiłem dlaczego, bo był to ewenement. Jest/było to ponoć możliwe, ale nie stosowane, bo taki zawodnik startował 30m z tyłu ...

M 126

mj_bull

Użytkownik
Dzisiaj mecz pucharowy. Dziś już pograłem jeden typ i na tym kończę.

Watt over 10 @1,83 Bet365 ⛔ MASAKRA

Jeśli Młoty pojadą z ZZ, to Australijczyk ma 6 startów. W świetle jego ostatnich wyników myślę, że jest w stanie to zrobić. Na wyjazdach ma średnią (2,31), więc wielce prawdopodobne, że już po 5 startach taką linię przekroczy.

Pozdrawiam

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Lakeside +6 @1,83 bet365 10j⛔ 52 - 38
Coventry bez Nichollsa za niego Kildemand co wg mnie jest osłabieniem, za Summersa z/z to jeśli Roynon albo Bager nie wyskoczą z jakąś super formą to myśle, że nie zmienia to układu sił. Goście w fenomenalnej formie Watt, PK, ostatnio Nilsson piękny mecz, Robson również, jeśli rezerwowi zrobią swoje to o ten wynik można być spokojnym.
Kim Nilsson +1 ( - Kenni Larsen -1) @2,00 bet365 20j⛔ 10 - 16
Nilsson może być w gazie po ostatnim dobrym meczu, czego nie można powiedzieć o Larsenie zawiódł ostatnio, dziś też mu nie wróże trójek, a Kimiego stać na zwycięstwa na obcym torze
Watt over 10 @1,83 bet365 170j⛔ 5
Jeśli serio jest z/z to piękna perełka się trafiła, jak wspomniał mj bull to chyba kwestia 5 biegów by przekroczył tą linie, a 6 to już w ogóle rewelka. Na kim ma tracić punkty? Harrisie może, ale Kennett czy Kildemand to wątpie.
3. Davey Watt - 3 , 3 , 2 , 3 , 1 = 12 W sezonie 2011 w barwach Poole zdobył 12 pkt i warto wspomnieć, że przegrał tylko z Emilem Sajfutdinovem (2pkt) i w biegu 15 przyjechał za Holderem i Emilem (1)

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Coventry Bees - Lakeside Hammers +5 2 @ 1,925 Sportingbet ⛔ 52-38
Kolejne ściganie na Wyspach. Jednak nie EL a puchar Knockout Cup. Dla mnie faworytem są goście. Także pierwszy mój typ to handicap na gości +5 punktów. Młoty mają bardzo mocny skład. Watt i Karlsson są w znakomitej formie szczególnie ten pierwszy. PK też swoje robi i to są liderzy z prawdziwego zdarzenia. Najprawdopodobniej pojadą dzisiaj z R/R, w tej rezerwie dodatkowy bieg mają wszyscy oprócz PK. Nilsson i Robson w ostatnim meczu pokazali że są bardzo solidnymi zawodnikami i przy 5 startach stać ich na dorobek w granicach 10 punktów. Dzisiaj z rezerwy jedzie Birks praktycznie nie znany mi zawodnik oraz Mear który jest na prawdę mocnym ogniwem tej drużyny a jadąc z rezerwy dzisiaj zapunktuje na poziomie 10 punktów, no może ciut mniej. Coventry to słaba drużyna, choć na papierze wygląda imponująco w EL zawodzi na całej linii. Kennett to nie jest lider i ten zawodnik nie jest gwarantem do dwucyfrowej zdobyczy. Harri pomału się odbudowuje ale wygrywanie z liderami Młotów im nie grozi. Do tego nie jedzie Nicholls za którego pojedzie Kildemand. Jest to osłabienie. Nie jedzie też Summers za którego jest R/R i to jest kolejna strata, bo Aron jest w niezłej dyspozycji w tym roku co potwierdza w PL i na początku sezonu w EL. Larsen też nie zachwyca. Roynon i Bager to mocna rezerwa chyba lepsza niż gości, ale to jednak za mało by myśleć o wygranej w dzisiejszym meczu jak liderzy zawodzą.
Davey Watt over 10,5 @ 1,60 Sportingbet ⛔ 5
Drugi typ na over Watta, Davey jest w dobrej, nawet bardzo dobrej formie. Jeśli będzie R/R to pojedzie 6 razy i spokojnie pokryje overa, jeśli pojedzie 5 razy to też pokryje linię 11 punktów :razz:

marasspec 22,6K

marasspec

Użytkownik
roynon -0,5 -robson 1 2,1 sporting⛔
mysle że warto pograc na roynona.Ostatnio obejrzałem 2 mecze coventry i jestem pełen uznania dla tego młodzienca.Roynon troche sie jeszcze gubi na torze ale ma potencjał na dobrą jazde w Coventry .Tor w Coventry idealny do wyprzedzania po duzej.Mało zuzlowców potrafi w Anglii to robic.Roynon na własnych smieciach pokazał ze potrafi .Ma 2 łatwe biegi.Mysle ze w pozostałych u boku bomebera tez cos uciuła i z racji rr ma bieg wiecej .Moze równierz raz zastapic Bagera ale tego nie wiem do końca.Co do Robsona to trudno mi cokolwiek poweidziec .Jedzie w biegu 13 i tam napewno niewiele przywiezie.dam tutaj stawkę 6/10

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
ciekawostka odnośnie wczorajszego spotkania Peterborough z Poole.
Peterborough zgłosiło do SCB wniosek do rozpatrzenia, że Ty Proctor nie mógł zastępować kontuzjowanego Szweda, Dennisa Anderssona. Powód? Wyższy KSM gościa aniżeli zastępowanego zawodnika (DA- 5.23, TP-5.43). Nie oszukujmy się, że to właśnie Proctor zrobił wczoraj różnicę (10+3). Jak to komentuje strona Poole? Zadziwiająco spokojnie przyznali się do błędu i czekają na decyzję SCB. Według mnie istnieje duże prawdopodobieństwo odjęcia punktów Proctora od dorobku Piratów. Co by to dało? teoretycznie nic, bo Poole i tak mecz by wygrało i tak, aczkolwiek nie zgarnęliby 4 wyjazdowych punktów tylko 3. Czekamy na decyzję...

marasspec 22,6K

marasspec

Użytkownik
birks +4,5 -bager 2,55 stawka 3/10 sporting:grin:✅
Bager słabiutki w coventry
Mysle ze pojedzie max 4 razy i uciuła max -5-6 oczek .Birksa nie znam kompletnie ,ale to tak jakbym grał że zdobedzie 1 lub 2 oczka.Mysle ze warto po takim kursie
HARIS +1,5 -Peter karlsson 1 1,85 sporting:grin:✅
Tutaj tez widze niezłe value.Mysle ze Hariss nie ma z kim tutaj przegrywac i zdobedzie ok 13-14 pkt.PK zrobi w 6 biegach tyle samo i pozycja siedzi
stawka 7/10

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Dwa spotkania na Wyspach dziś, jedno w ramach KOC, a drugie to EL.
Niepokonani Piraci przyjeżdżają na Arlington czyli popularną agrafkę w Eastbourne. Gospodarze osłabieni brakiem Kilokarpiego (z/z) i Simona (za niego gościnnie Doyle), goście natomiast bez Mastersa (Ludvig Lindgren) i Miedziaka(z/z).
Spotkanie bardzo ciekawe, Poole w zeszłym sezonie ani razu nie wygrało tam meczu, ale nie zamierzam grać 1x2. Kluczowa dla spotkania będzie postawa miejscowego lidera (pod nieobecność Fina i Simona) Lewisa Bridgera. Linia wystawiona przez bet365 to zaledwie 9 oczek... Biorę w ciemno! Duży potencjał tego zawodnika, znajomość toru jak mało kto, a punkty powinien tracić dziś tylko na Wardzie i Holderze (chociaż ciężko się wyprzedza na tym owalu także ma szansę Anglik przewieźć Aussie brothers). Dodatkowy start z/z to bodziec, który skłonił mnie, aby zagrać ten typ. Wielce prawdopodobne 6 startów i 9 punktów to powinno być jak Pan Pikuś... ????
Bridger over 9 @ 1.9 ZWROT /limit pecha wyczerpany, 3 biegi przed końcem mecz przerwany z powodu deszczu w momencie, gdy Bridger miał 9 punktów i 2 starty przed sobą..
7/10
Bet365

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Eastbourne Eagles - Poole Pirates 2 @ 1,555 Sportingbet
Dzisiaj krótko, gram dubla na dwa mecze w EL. Pierwszy typ na niepokonane jeszcze w tym sezonie Poole. Jadą znowu z R/R za Miedziaka i jest to wzmocnienie. Bo Adrian więcej niż 5 punktów na agrafce w Eastborune dzisiaj by nie zdobył. A Ward, Andersson i Kling na tym torze potrafią jeździć. Do tego gospodarze jadą bez Kilokarpiego, Gustafssona i to są spore straty bo na Arlington obaj jeżdżą świetnie. Wydaje mi się że biźniacy z Australii załatwią sprawę bo praktycznie nie mają z kim przegrywać.

Lakeside Hammers - Coventry Bees
1 @ 1,266 Sportingbet
Drugi typ na Lakeside. Młoty na swoim torze to mocna drużyna. Dodatkowo chyba pełna R/R, w awizowanym Nieminen zamiast Robsona więc wzmocnienie. Wczoraj przegrali 9 punktami i dzisiaj muszą odrabiać by awansować do kolejnej rundy. Coventry na wyjazdach spisuje się słabo nawet bardzo, dzisiaj jeszcze bez Nichollsa za którego jest R/R ale dodatkowego biegu chyba nie ma Harris więc strata. Dla mnie zwycięzcą mogą być tylko młoty.
Poole w zeszłym sezonie ani razu nie wygrało tam meczu,
Nie prawda bo raz wygrali. Ale trzeba też spojrzeć kto wtedy dla Orłów najlepiej punktował a byli to Bjarne Pedersen który już nie jedzie w Eatbourne, Gustafsson i Kilokarpi którzy dzisiaj nie pojadą oraz Cam Woodward z rezerwy a teraz jeździ spod 4.

toudi 715

toudi

Użytkownik
Na zuzlu się nie znam ale powinien chyba być zwrot na Bet365:
Suma punktów kierowcy
Wszystkie wyścigi liczą się, ze wszystkimi punktami taktycznymi liczącymi się jako normalne wyniki np. 3-2-1-0. Punkty bonusowe nie liczą się do rozliczenia. Zakłady będą ważne, kiedy kierowca stanie przed taśmą startową. Ponadto, jeżeli mecz zostanie odwołany przed zakończeniem, wszystkie zaklady zostaną anulowane, chyba że wynik zakładu został już określony. W meczach Knockout Cup, biegi taktyczne &#39;Man on Man&#39; nie liczą się przy rozliczeniach.

Ja to rozumiem w ten sposób, ze wynik zakładu byłby juz określony gdyby zawodnik na 100% juz zakończył swoje starty w spotkaniu. Jezeli się mylę to przepraszam.

Edit:
Odpowiedz gościa z chata Bet365 - Jesli mial szanse zdobyc te punkty gdyby mecz byl rozgrywany do konca to otrzyma Pan zwrot
A wtopa byłaby gdyby - Gdyby nie mial juz szans na zdobycie wymaganej liczby punktów pomimo startow ktore pozostaly np gdyby mial zdobyc 10 a mial 1 pkt i 2 biegi do konca&quot;
Tak więc zwrot.

F:/ nie jest tak źle.. ???? dzięki za info!

Otrzymane punkty reputacji: +3
feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
2 spotkania dziś, jedno na antenie Sky, a co za tym idzie Polsatu - Peterborough z Lakeside. Drugie to Wolverhampton ze Swindon.
Składy:
Peterborough Panthers
1. Kenneth Bjerre -
2. Krzysztof Buczkowski -
3. Michael Jepsen Jensen -
4. Linus Sundstrom -
5. Oliver Allen -
6. Jason Bunyan (G) -
7. Norbert Kosciuch -
Lakeside Hammers
1. Davey Watt -
2. Kim Nilsson -
3. Peter Karlsson -
4. Kauko Nieminen -
5. R/R
6. Justin Sedgmen -
7. Robert Mear -
Wolverhampton
1. Chris Harris
2. Pontus Aspgren
3. Robert Miskowiak
4. Ty Proctor
5. Tai Woffinden R/R
6. Ricky Wells
7. Lukasz Sowka

Swindon
1. Hans Andersen
2. Simon Stead
3. Peter Kildemand
4. Nick Morris
5. Troy Batchelor
6. Robin Aspegren
7. Jason Doyle

speedwayupdates.proboards.com

Po zmianach o których wczoraj pisałem Peterborough wygląda znacznie mocniej. Buczek i Kościuch już ścigali się z Panterą na plastronie także tor znają doskonale, mało tego... Rok temu byli solidnymi ogniwami czego nie można było powiedzieć o Monbergu i Lasse. Kenio z nowym mechanikiem i fruwał wczoraj w Częstochowie nie zostawiając złudzeń Wrocławianom. Pantery na papierze prezentują się bardzo solidnie, pozycje 1-5 silnie obsadzone. MJJ z Sundstromem to również dynamit jak na angielskie warunki. W obwodzie jest jeszcze Kościuch, który bez problemu powinien uporać się z Mear&#39;em i Sedgmenem, a i jest w stanie powalczyć z Finem Nieminenem. W Lakeside z/z i Wattie nie może wziąć dodatkowego biegu co znacznie osłabia siłę rażenia gości. Nieobliczalny Nilsson pod dwójką, ostatnio z Coventry zawiódł po całości. Szwed nie jechał jeszcze w Peterborough także może mu zająć nieco adaptacja na tym owalu. Niemniej, niewięcej korzystam z handi oferowanego na gospodarzy w Tobecie. Jeśli ktoś korzysta ze Skybet to tam można pograć -8 z kursem 1.9.
Peterborough -9.5 @ 1.6 ZWROT
7/10
Tobet

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom