>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Angielska 2012

Status
Zamknięty.
M 126

mj_bull

Użytkownik
Mecz faktycznie mógł być świetny. Wynik oczywiście mnie nie cieszy, gdyż pograłem na gości. Nie rozumiem dlaczego w ostatnim biegu mając do dyspozycji takich zawodników jak Auty (3,2,2*,3,2*) i Pedersen (2,1,1,1) trener posyła do boju Duńczyka? Tym bardziej dziwi mnie ta decyzja gdyż Auty pokonał wcześniej Holdera, który jechał jako joker. Nie ma pewności czy by to coś zmieniło, ale było to dość dziwne posunięcie.

M 126

mj_bull

Użytkownik
Lakeside - King&#39;s Lynn+6,5 2@1,8 Betsson
Gospodarze mieli piorunujący początek sezonu, ale od jakiegoś czasu nie są już tak skuteczni. Przegrali u siebie w pucharze z Coventry i ostatnio w lidze ze Swindon. Dziś nie wystąpi będący w dobrej dyspozycji rezerwowy Worall (1,52 u siebie), a zastąpi go Sedgmen (startował w lidze raz przeciwko Belle Vue, w czterech startach 4 pkt., co biorąc pod uwagę klasę rywali było wynikiem słabym). Watt powinien dziś zmazać plamę po ostatnim tragicznym występie. Pewniakiem jest też Karlsson. Nieminen i Nilsson ostatnio spisują się słabiej, szczególnie ten drugi.
Goście przystąpią dziś do spotkania w pełnym zestawieniu. Wolbert i Szczepaniak powinni powalczyć z rezerwowymi gospodarzy. Jest też bardzo mocny lider Iversen oraz trójką solidnych zawodników (Janowski, Korneliussen, Nermark), którzy powinni się dobrze prezentować na tle drugiej linii Lakeside. Odstaje Screen, ale nawet on powinien dziś zapunktować w słabiej obsadzonych biegach.
King&#39;s Lynn wygląda lepiej, ale jako, że jadą na wyjeździe w meczu typuje remis. Myślę, że +6,5 pkt. wystarczy, aby powyższy typ wszedł.
Pozdrawiam

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Lakeside - King&#39;s Lynn+6,5 2@1,8 Betsson
Wow, jestem zszokowany kursem i handicapem. Z przyjemnoscia biore 3,20 z bet365 na zwyciestwo gosci, zabezpieczam remisem 15,00.
To samo z handicapem +6,5 w betsafe.
Lakeside pokazalo ze motywacja i &quot;cud&quot; po smierci Lee minely i sa bez formy. Swindon rozjechalo po nich a Kings Lynn sa jeszcze lepsi. Iversen i Korneliussen potrafia tam jezdzic, rezerwy lepsze. Nic tylko brac po takim kursie bo nie wierze w nagle odrodzenie Watta i PKa.

_radekkk14 156

_radekkk14

Użytkownik
Także przychylam się do grania na gości. Wszystko co istotne dla postawienia na Gwiazdy zostało już opisane. Ja chciałbym przede wszystkim polecić granie w Sportingbet na zwycięstwo gości. Kurs wynosi tam aż 3,70. Do tego w handi trzydrogowym polecam pograć +7 na gości (praktycznie to samo co 6,5), a kurs też miły, bo 1,925. Mam nadzieję, że w przerwie meczu Greków z Niemcami spoglądanie na wynik meczu Młotów będzie dla nas bardzo miłym dodatkiem! ????

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dwa mecze w EL składy za Sportowefakty.pl
EL: Eastbourne Eagles - The Lakeside Hammers, godz. 20:30 / Na żywo w Polsat Sport

Eastbourne Eagles: Joonas Kylmaekorpi, Lukas Dryml, Simon Gustafsson, Cameron Woodward, Lewis Bridger, Denis Gizatullin, Timo Lahti.
The Lakeside Hammers: Davey Watt, Kim Nilsson, Peter Karlsson, Kauko Nieminen, zastępstwo zawodnika, Ashley Birks (gość), Robert Mear.
EL: Wolverhampton Wolves - Poole Pirates, godz. 20:30
Wolverhampton Wolves: Fredrik Lindgren, Łukasz Sówka, Robert Miśkowiak, Tyron Proctor, Tai Woffinden Z/Z, Kenny Ingalls, Jacob Thorssell.
Poole Pirates: Chris Harris (gość), Ricky Kling, Chris Holder, Kyle Newman, Dennis Andersson, Sam Masters, Kyle Howarth.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Eastbourne Eagles - 5,5 - Lakeside Hammers 1 @ 1,72 Tobet ✅ 51-39 pewunia :smile:
Prawdopodobnie zagram dzisiaj tylko jeden typ. Mecz Wolves - Poole odpuszczam. Dzisiaj po bardzo długiej przerwie wracamy na agrafkę do Eastbourne. Miejscowe Orły podejmują Młoty z Thurrocka. Faworytem tego spotkania zdecydowanie są gospodarze. Tor w Eastbourne jest bardzo trudny i wymagający, popularna Agrafka sprawia sporo problemów zawodnikom mniej technicznym. Do składu orłów wraca Jonnas Kilokarpi i trzeba to jasno powiedzieć jest to przeogromne wzmocnienie, bo Fin na pewno zdobędzie więcej punktów niż koledzy którzy mogliby jechać w R/R. Na swoim torze mocny jest Dryml. Drugą parę tworzą Cam Woodward i młody Henka. Para dobrze rozumie się na tym torze, jeżdżą fajnie technicznie i są przede wszystkim szybcy. Lewis Brydger lider drużyny i pewnik do ponad 10 punktów i do jazdy w heat 15. Rezerwa mocna jedna z najmocniejszych w lidze czyli Gizatulin i Lahti. Goście znowu z R/R. Ale Karlsson na Agrafce miewa problemy i na pewno nie jest pewniakiem do wysokiej zdobyczy punktowej tzn na pewno nie będzie niepokonany. Np jak przyjechali tutaj w kwietniu zdobył tylko 6 punktów. Rok temu w barwach Wolves też nie było szału i ciężko mu się wygrywało biegi. Watt jest w gazie i tu przeważnie dobrze się spisywał. No ale dalej zaczynają się schody bo Nieminen nigdy nie pojechał tu przyzwoicie. Nilsson gdyby jechał z rezerwy to tak ale w parze z DW więc będzie tracił swój potencjał. Mear może powalczyć z rezerwą gospodarzy. A taki Birks na pewno nie odegra żadnej roli. W kwietniu młoty wygrały ale wtedy do wygranej poprowadził ich RICO. Dzisiaj nie ma opcji Orły wygrają to przynajmniej 7 punktami i zgarną 3 oczka do tabeli. Linia 5,5 według mnie jest za mała i ja bym dał w granicach 8-10.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
W składzie Wilków nie ma zastępstwa za Woffindena, a jedzie Edward Kennett (jest nawet dostępny w zakładach na bet365). Natomiast jest R/R za Sówkę.
I właśnie z Kennetem był fajny zakład, kto lepszy w parzę z Harrisem. Ale kursy na Bombera już mocno spadły ...

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Lahti - Mear @1,61✅ 9 - 8
Harris - Kennett @1,61⛔ 10 - 10
Oba bet365
Lahti w tym sezonie przyzwoicie na torze w Eastbourn, śmiga na sprzęcie od innego Fina Kylmakorpiego, więc widzę tu 60-40%w jego strone. Mear dobrze punktuje na poziomie 6-7 pkt, ale przytrafiają mu się też wpadki, dziś liczę, że FIn pokaże Angolowi, że na swoim torze jest lepszy.
Zarówno Harris jak i Kennett jadą jako goście, jadą z nr 1 i 5 więc spotkają się pewnie ze 2 razy. Harris jest lepszy i to nie podlega dyskusji, wiadomo to jest żużel będzie się liczyło dopasowanie, kwestia dnia, ale znowu widzę szanse 60-40% na rzecz zawodnika z GP, tym bardziej, że Poole bez Warda chcę wygrywać! Nie ma odpuszczania.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Wolverhampton Wolves +4,5 - Poole Pirates 1 @ 1,68 Unibet ⛔ 41-49 nigdy więcej przeciwko Poole :wink:
A jednak zdecydowałem się na typ z meczu Wolves - Poole. Gram na gospodarzy z dodatnim handicapem 4,5. Linia spora ale u Piratów pewniakiem do punktów jest tylko Holder i Harris. Reszta może zaskoczyć ale raczej nie zaskoczy na tyle by Piraci roznieśli Wilki. Andersson na pewno nie jest zawodnikiem do prowadzenia pary, dodatkowo na Monmore nigdy nie spisywał się rewelacyjnie. Kling jak zdobędzie 5 punktów to będzie bardzo dużo. Newman, Howarth, Masters ogromna niewiadoma ale raczej cudów nie powinno być. Wilki bez R/R za Woffiego a w miejsce Anglika jedzie Kennett i to jest leciutkie wzmocnienie. Lindgren jest w znakomitej formie, choć w tym roku w EL aż takiej rewelacji jak w poprzednich latach nie ma. Miśkowiak dobrze wkupił się w zespół, Proctor u siebie solidna firma. R/R za Sówkę także wzmocnienie nawet jak ta zmiana przywiezie 1 punkt :razz: Rezerwa spora zagadka bo Ingalls i Thorssell to raczej noł nejmy ale może wykorzystają atut toru a starsi koledzy podpowiedzą jak dobrać przełożenia. Pierwsza porażka Poole od 17 spotkań? całkiem możliwe, a jak typ nie wjedzie to i tak będę zadowolony bo sympatyzuję za Poole w EL.

S 202

szymontom

Użytkownik
Na dzisiaj zaplnowane byly 3 mecze EL,ale mecz w Birmingham zostal odwolany ze wzgledu na pogode...Oto sklady za Sportowe Fakty...
EL: Peterborough Panthers - Coventry Bees, godz. 20:30
Peterborough Panthers: Kenneth Bjerre, Krzysztof Buczkowski Z/Z, Michael Jepsen Jensen, Linus Sundstroem, Oliver Allen, Richard Lawson, Norbert Kościuch.
Coventry Bees: Edward Kennett, Aaron Summers Z/Z, Chris Harris, Kenni Larsen, Scott Nicholls, Adam Roynon, Henning Bager.
EL: Swindon Robins - Wolverhampton Wolves, godz. 20:30
Swindon Robins: Hans Andersen, Nick Morris, Simon Stead, Troy Batchelor, Peter Kildemand, Ashley Birks, Jason Doyle,
Wolverhampton Wolves: Fredrik Lindgren, Łukasz Sówka, Robert Miśkowiak Z/Z, Tyron Proctor, Rory Schlein, Thomas Jorgensen, Kenny Ingalls.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Słaba oferta buków na szlagierowe spotkanie na Wyspach, ale skoro nie ma się tego co się lubi...
Pantery należy nazwać faworytem dzisiejszej potyczki, jednak kurs w zupełności mnie nie zadowala (1.3 Tobet). Patrząc na skład gości widzimy słabe rezerwy na obcych torach + Kenni Larsen, który zupełnie nie radzi sobie na torze w Peterborough (bodajże na 19 wyścigów zrobił aż 12 zer). To od ich postawy w dużej mierze zależeć będzie wynik tego spotkania, bo w ramach z/z za Summersa to właśnie Bager, Roynon i Larsen dostaną dodatkowe biegi zatem praktycznie w każdym wyścigu będą oni startować. Trójka muszkieterów czy jest w stanie holować wynik i wszystko wygrywać? Nie wydaje mi się, bo czy Bjerre, czy MJJ, czy Sundstrom, a nawet Allen są w stanie ich pokonać, gdyż Kennett jest bardzo niestabilnym zawodnikiem, a Nicholls wraca po ciężkiej kontuzji i jego forma może być zagadką. Różnica inplus na pozycjach rezerwowych u miejscowych powinna być główną kartą przetargową w wyścigu o dzisiejsze zwycięstwo, zatem próbujemy, że Peterborough wygra za 3 duże punkty.
Peterborough -6.5 @ 1.85
6/10
Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +4
M 126

mj_bull

Użytkownik
Rory rozumiem ze nie moze ZZ za Miska ?
Z tej strony wynika, że może. http://www.speedwaygb.co/issues12/el12_dec_14.pdf
Hierarchia według średnich wygląda tak: Lindgren, Schlein, Miśkowiak, Proctor, więc raczej wszyscy poza Fredką mogą jechać jako ZZ.
Ciekawie zatem wyglądają zestawienia Schlein-Batchelor (Betsson, Betsafe, Expect, Bet365). Batchelor średnia u siebie 1,29, dziś w parze ze Steadem, który u siebie jeździ bardzo dobrze. Myśle, że Troy dziś góra pojedzie 4 razy. Schlein w parze z juniorem, bardzo możliwe 6 startów. Średnia wyjazd 1,6. Wygląda to ciekawie, a jak będzie zobaczymy.
Drugi typ to +8,5 Coventry @1,8 Betsson. (ehh już zmienili na +6,5, ale na Bet365 jest +9)
Spodziewam się, że goście nawiążą walkę. Nicholls po kontuzji, ale przecież gdyby nie był w pełni sprawny to by go nie wystawiali. Jedzie w końcu Larsen, a ten zawodnik potrafił już w tym sezonie zdobyć 16+2 w 6 startach w pucharze ligi z Lakeside, więc jest to wzmocnienie drugiej linii. Trójka liderów Coventry przy ewentualnym Jokerze powinna utrzymać taką linię.
Pozdrawiam

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Peterborough Panthers - Coventry Bees 1 @ 1,40 Unibet ✅ 49-41 gitara :razz:
Niezła bryndza z ofertą na dzisiejszą EL. SB to już chyba ogólnie zlewa ciepłym moczem i nie wystawia w ogóle oferty. Gram jeden typ, kurs na wygraną Panter mnie nawet zadowala. U siebie jest to bardzo mocna drużyna dzisiaj jadą bez Buczkowskiego za którego jest R/R, wydaje mi się że w ramach tej rezerwy nie mogą jechać Bjerre i Sundstroem, reszta chyba może. MJJ jest w doskonałej formie, Bjerre też zaczyna jeździć na normalnym poziomie. Linus w parze z Jensenem może wygrywać po 5-1. Allen u siebie solidność na te 10 punktów. Rezerwa nawet niezła bo Lawson i Kościuch powinni wygrywać z rezerwą gości. Goście to głównie 3 liderów. Harris, Kennett i Nicholls. Jeśli do tego pierwszego nie ma się o co przyczepić to do Edka i Scotta można bo są bardzo nierówni a Hot Scott wraca po kontuzji, poważnej kontuzji. R/R za Summersa osłabienie, Larsen średnio jeździ na tym torze i za dużo nie zwojuje. Roynon i Bager poniżej oczekiwań w tym sezonie. Dla mnie wygrana Panter, zdaje się że nawet za 3 punkty czyli 7 oczkami. Ale zagram bez ryzyka czysty win, kurs w Unibecie na ten typ przyzwoity.

Otrzymane punkty reputacji: +3
M 126

mj_bull

Użytkownik
King&#39;s Lynn - Poole +7 2@1,85 Tobet (już +4,5 niestety :/)
Gospodarze są faworytem, ale w Poole jedzie Watt, Holder i będący w dobrej dyspozycji Mroczka. W King&#39;s Lynn nie jedzie dziś Korneliussen za którego wszyscy mogą pojechać ZZ. Rezerwy ze wskazaniem na gospodarzy. Obie ekipy mają słabszych zawodników na pozycjach 1-5 (L.Bjerre oraz Kling). Janowski to zagadka, bardzo dobre występy przeplata słabszymi. Kolejny lider gospodarzy Nermark ma na własnym torze średnią zeledwie 1,38. Nie zdziwi mnie nawet wygrana gości, jeśli Holder i Watt będą bezbłędni a swoje dorzuci Mroczka. Dziś nie jedzie Andersson za którego ZZ może jechać każdy prócz Australijczyków.
Coventry - Eastbourne 1@1,38 Tobet
U gospodarzy dziś za Larsena Stead, oraz ZZ za Harrisa, które mogą pojechać wszyscy. Wczoraj bardzo dobre wrażenie zrobili na mnie Roynon i Bager o to oni przechylili szale, żeby postawić na Coventry. Goście są u siebie bardzo groźni, ale na wyjazdach nie wygląda już tak dobrze. Za Kylmaekorpiego pojedzie Ułamek. Nicholls a szczególnie Kennett u siebie to mocni liderzy, dziś wystartują po 6 razy.
L.Bjerre under 6 @2,4 Tobet
L.Bjerre jedzie dziś jakby na wyjeździe, bo nie jeździ na co dzień dla King&#39;s Lynn. 3 biegi z Iversenem przeciwko parach w których pojadą Watt, Holder oraz Mroczka. Jeden potencjalnie łatwiejszy bieg (Worall, Howarth oraz ZZ za Andersson), ale nie wiadomo czy tutaj nie wskoczy Mroczka jako ZZ. Myślę, że młodszy Bjerre pojedzie maksymalnie 4 razy i nie przekroczy 6 pkt. Kurs zachęca. Taka optymistyczna linia głównie dlatego, że jeździł tutaj przed rokiem.
Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +15
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Kings Lynn Stars - Poole Pirates +7 2 @ 1,85 Tobet ⛔ 49-41 ???? HE HE HE
Kings Lynn Stars - Poole Pirates 2 @ 4,20 Tobet ⛔
Kogoś za przeproszeniem &quot;*****ało&quot; dać taki kurs na Poole. Ja uważam że Piraci wygrają ten mecz dlaczego. Po pierwsze w Kings Lynn nie jedzie Mads Korneliussen a to ogromna strata za niego R/R. Nie jedzie Wolbert, nie jedzie też Wolbert. Gwiazdy na tych osłabieniach tracą 50% swojej siły, bo Mads te 10 by zrobił, Wolbert z rezerwy tak samo koło 10 by wykręcił a Howe te 3 oczka by dorzucił. Janowski ostatnio cieniuje i to feste. Nermark w Anglii nigdy się nie spuszcza a Iversen no ok Iversen poza zasięgiem ale z drugiej strony cały czas nie będzie wygrywał. Poole wygra ten mecz bo jedzie za Warda Watt który w tym roku z Młotamy wywalczył tu 15 punktów. Jedzie za Miedziaka Mroczka i on z Asami wywalczył 10 punktów. Do tego za Anderssona jest R/R i mogą jechać wszyscy oprócz Watta i Holdera więc wzmocnienie. Jest też Kling który te 4 zrobi. Lindgren rok temu z Wolves tu jeździł bardzo ładnie i liczę na powtórkę. Howarth może coś dorzuci i oni ten mecz wygrają. Handicap dodatni na Poole i to jeszcze 7 to jest śmiech na sali. A kurs ponad 4 na wygraną to ogromne value.

M 126

mj_bull

Użytkownik
Tobet ewidentnie nie szczaił, że nie jedzie Korneliussen, gdyż kiedy było handi +7 dla Poole był zakład z Korneliussenem oraz na punkty Iversena z linią 11,5!
(do usunięcia)

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Kings Lynn - Poole bet365 @1,60 ✅ 49 - 41 Brawo panowie
Mroczka Kling i rezerwowi 19 oczek hehe
Kursik z nieba spadł. Myślę, że można na tym meczu zarobić grając na gospodarzy dlaczego? Z/Z za Korneliunsena daje dodatkowy start Iversenowi Janowskiemu Nermarkowi oraz Worrallowi. Są oni w stanie zdobyć 7-8pkt w tych biegach więc brak duńczyka to nie będzie jakimś wielkim osłabieniem. Iversen jak ma stracić na kimś punkty to tylko na Watt i Holderze, więc myślę, że swoje 14 zrobi. Janowski Nermark nie powinni przegrywać z Klingiem czy Mroczką, bo prezentują w miare równy poziom. Co będzie przewagą gospodarzy w tym meczu? Lepsi rezerwowi, Worrall na tym torze umie jeździć dobre występy w tym sezonie do tego Mateusz Szczepaniak, który powinien wygrywać ze słabym Howarthem i słabym bratem Fredki. Brak Anderssona to dla Poole po kontuzji Warda i odejściu Miedzińskiego kolejne osłabienie. Kling Mroczka i 2x słabiutcy rezerwowi nie zdobędą więcej niż 4-5pkt.
Reasumując Watt zdobędzie mniej pkt niż gdyby był Ward, Mroczka mniej niż Miedziak z/z za Anderssona to 2x rezerwowi, a ci wyglądają blado. W dwójkę Watt o Holder tego meczu nie wygrają, ba śmiem twierdzić, żę Iversen wcale dziś nie będzie oglądał ich pleców za każdym razem, Mroczka Klingi i rezerwowi dorzucą z 18 oczek czy to wystarczy na zwycięstwo? Nie sądzę.
Obstawiam 4-5 pkt na korzyść gospodarzy.
Coventry - Orły +9 @1,925 ✅✅ 38 - 52miałem przeczucie, że bez Harrisa nie wygrają, ale nie zagrałem, a szkoda bo kursik 4,20 był
Pszczółki osłabione bo zarówno z/z za Harissa jak i Stead jako gość to nie są wzmocnienia. Chętnie pograłbym czysty win Eastbourn ale oni na wyjazdach nie jeżdżą rewelacyjnie. Nie gram czystego win ponieważ rezerwowi gospodarzy są mocniejsi, a wiemy co znaczy dobry nr 6 i 7 w lidzę angielskiej. Coventry jak wygra to nie wysoko. Kennett ostatnio słabiej, Nicholls po kontuzji teoretycznie nie miałby z kim przegrywać, a w praktyce nie sądzę, żeby dziś woził same trójki. Ułamek to wzmocnienie wg mnie i to on dziś będzie wiódł prym wśród gości.
Kennett - Ułamek @2,30 ✅✅✅ 12 - 9
Remis @13
Ułamek będzie miał bieg mniej, ale myślę że mimo wszystko ogarnie to. Spotkają się ze sobą 2 może 3 krotnie więc jest na to szansa. Ułamek wg mnie pewniak na 15 bieg, Kennett kto wie czy w nim pojedzie wszystko się okaże. Gram z podpórką na remis.

widghet 13

widghet

Użytkownik
Na dzisiaj liga angielska serwuje nam spotkanie Wolves vs Brummies
WOLVERHAMPTON: Freddie Lindgren, Ty Proctor, Robert Miskowiak, Ricky Wells, Tai Woffinden, Matej Kus, Jacob Thorssell.
BIRMINGHAM: Bjarne Pedersen, Martin Smolinski, Danny King, Ben Barker, Seb Ulamek, Tomasz Piszcz, Josh Auty.
Po kontuzji wraca Tai Woffinden, jego forma jest troche zagadką ale napewno jest to wzmocnienie względem z/z, chociaz nie zdziwie sie jak pojedzie w graniach 12 pkt. Do składu gospodarzy dołączył Matej Kus i to jest kolejna zagadka dzisiejszego spotkania, aczkolwiek uważam że będzie robił więcej punktów niż Sówka. Według mnie faworytem są Wilki i jedynie na pozycjach rezerwowych mają gorszych zawodników. Josh Auty utrzymuje dobrą forme i nie powinien mieć problemów z objeżdżaniem rezerw Wolves.
Mecz transmituje Polsat Sport godz. 20:30
czekamy zatem na ofertę

Otrzymane punkty reputacji: +4
feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Kolega widghet przedstawił już składy i swoją opinię na ten temat. Trudno się z nim nie zgodzić. Tajski praktycznie na siłę jedzie dziś, na twitterze pisał, że nie jest zdolny aż tak do jazdy, ale zrobi wszystko, aby pomóc drużynie. To daje dwóch potężnych heatleaderów drużynie Wolverhampton, bo Bjarne czy Seba na tym torze nie powinni mieć szans. Przesunięcie Wellsa na pozycje 1-5 i nowopozyskany Kus. Z pewnością wystąpi dziś 5-krotnie, bo dostanie również start za Thorsell&#39;a. To, że Tomka Piszcza Czech objedzie to jest akurat niemal pewne, o tyle ze Smołą czy Josh&#39;em może już mieć problemy, ale nie stawiałbym go na przegranej pozycji. Solidny u siebie Proctor również powinien dać tej drużynie około 7-8 oczek, co powinno wystarczyć, aby odnieść triumf na Monmore z przyjezdnymi Niedźwiadkami w starciu derbowym.
Wolverhampton @ 1.7
6/10
Tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Wolverhampton Wolves - Birmingham Brummies 1 @ 1,74 Sportingbet ✅ 49-41
Nie spodziewałem się takiego kursu na Wilki. Do składu Wolverhampton wraca Woffinden i jest to spore wzmocnienie bo na R/R za dużo pożytku Wilki nie miały. Teraz jest dwóch liderów z prawdziwego zdarzenia, Fredka i Woffi. Lindgren jest w dobrej formie i choć ostatnio w Anglii nie zachwyca to dzisiaj powinno być bardzo dobrze. Szwed jedzie w parze z Proctorem i to będzie spora siła uderzenia ze strony gospodarzy. Druga para Miśkowiak i Wells, Robert ostatnio pojechał słabiej w EL ale wcześniejsze mecze pokazały że stać go na wynik w granicach 10 punktów. Wells rewelacja sezonu, szkoda że przesunięty z rezerwy bo by dzisiaj solidnie zapunktował, ale jadą z 4 też te 7 zrobi. Woffi tak jak pisałem po kontuzji pewnie wzmocni team, ale z drugiej strony cudów nie można się spodziewać. Z rezerwy jedzie Kus i Thorsell i będzie dobrze, byle tylko zdobyli tyle samo punków co rezerwa gości. Brummies nawet mocni w tym roku ale raczej u siebie. Bjarne na pewno nie zachwyca i nie punktuje tak jak powinien. Smolinski niezły u siebie na wyjazdach sinusoida może ale kto wie kiedy odpali. King i Barker mocna para ale dzisiaj jest z kim przegrywać. Ułamek po słabym początku w EL ostatnio zaczyna jeździć na dobrym poziomie. Rezerwa porównywalna, Piszcz jest słaby ale taki Auty to chyba najlepszy rezerwowy w dzisiejszym dniu. Według mnie wygrają Wilki, będzie ciasno ale wygrają 4-6 punktami.

Otrzymane punkty reputacji: +7
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom