Typy wchodzą elegancko, więc jedziemy dalej, na jutro sporo ciekawych zdarzeń w LŚ i fajne kursy na overy setowe. A zatem:
Australia - Serbia
Typy:
Australia win @2,5 Bet365 2/10
Australia +1,5 seta @1,752 Bet365 3/10
Ponad 3,5 seta @1,44 Pinnacle 3/10
Australia walczy o pozostanie w pierwszej dywizji i zapowiedzieli, że będą walczyć, jedno zwycięstwo im to gwarantuje. Niby szanse ,że
Rosja im zagrozi są minimalne, ale nie wolno liczyć na innych. W poprzednich meczach przeciw Serbom nie zagrał Edgar, a pierwsze spotkanie było bardzo wyrównane, drugie pod dyktando Serbów. W drużynie Serbskiej ma zabraknąć kilku czołowych graczy. To słowa trenera: “Because we cannot change our flights, we can’t fly from here to Brazil, so we do not want all our players to have jet lag”. Myślę, że
Australia ma tutaj duże szanse, a Serbowie swoimi błędami im w tym pomogą.
Edit:
Dno w odbiorze i zagrywce, pełno błędów, atak bardzo przeciętny, przyzwoity blok. Nie wystarczyło nawet na rezerwy Serbii, ostatni raz pogrywam zespół, który nie jest w formie. Cieszę się, że chociaż jeden zakład wszedł, bo te marniaki są gorze niż
Rosja.
Iran - Rosja
DW 3:0 @2,6 Bet365 3/10
Iran -1,5 seta @1,4 6/10
Iran odpadł, ale na pewno będą chcieli pożegnać się z klasą przed własną publicznością, najprawdopodobniej czeka nas powtórka z wczoraj, bo Rosjanie dalej grają fatalnie.
Edit: no to
kangury mają nóż na gardle.
Egipt - Słowacja
Typy:
Egipt win @3,34 Pinnacle 3/10
Egipt +1,5 @2,28 Pinnacle 4/10
Skąd takie kurs? nie oglądałem zbytnio 3 dywizji, ale Egipt dosyć łatwo poradził sobie w fazie grupowej przegrywając jedynie pierwszy mecz z Hiszpanami, w drugim ich rozniósł. Słowacja za to pokonała jedynie
Meksyk(do tego męcząc się w ostatnim meczu z nimi), przegrywając pozostałe spotkania, przeszli dalej tylko dlatego, że są gospodarzami.
Do tego bardzo prawdopodobne overy po niezłych kursach:
Chiny - Czarnogóra ponad 3,5 seta @1,44 Pinnacle 4/10
niesamowite jak Chińczycy potrafią roztrwonić wielopunktową przewagę
Bułgaria -
Argentyna ponad 3,5 seta @1,414 Pinnacle 4/10
Nie najlepszy dzień, cieszę się, że straciłem tylko 3j, zapowiadało się o wiele gorzej ????