>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Światowa 2015

Status
Zamknięty.
zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Polska - USA(+1.5 seta) 2 1.81 Betsson ✅✅✅✅

Polacy ugrali to, co chcieli, awans do Final Six jest. Nie sadze, aby dzisiaj gryzli parkiet, po co ryzykowac kontuzje. Wczoraj slabo zagral Bieniek, dzisiaj nie gra Kurek. Wczorajszy mecz byl bardzo wyrownany, zadecydowal TB. Wieksze przestoje jednak mieli Polacy. Amerykanie na pewno sa wsciekli za ten mecz, na pewno nie przyjechali po wpisowe. Biorac pod uwage, ze maja nasz zespol rozpracowany na 100% stawiam, ze USA ugraja conajmniej 2 sety po znakomitym kursie.
Polska - USA 2 2.60 Betsson
✅✅✅✅
Dodatkowo gram za mniej zwyciestwo USA. Nie sadze, aby zmobilizowani i duzo bardziej wypoczeci Amerykanie przegrali 2 mecze z rzedu.

Ostatni edit - za Kubiaka ma grac Buszek a za Nowakowskiego Wrona (info od komentatorow). Stawiam jeszcze wiecej ???? Bedzie dobrze, promocja!!

//Seria trwa, kolejny public bet i kolejne zwyciestwo. Jedyna adnotacja - Kurek gral. Jest dobrze ????

Otrzymane punkty reputacji: +30
galgan23 521

galgan23

Użytkownik
Bułgaria - Argentyna
04.07.2015 19:55

Argentyna @ 2.40 Unibet ✅
Argentyna +1.5 seta @ 1.72 Unibet ✅
wynik: 1-3 (19-25; 26-24; 17-25; 18-25)

Zawyżony kurs na Argentynę, co do tego nie mam wątpliwości. Tak zwany &quot;must-win&quot; dla Argentyny. Ich mecze z Bułgarią jak na razie dość wbrew przewidywaniom, mecz nr 1 w którym każdy spodziewał się dobrego wyniku ze strony Argentyny to po prostu wypuszczenie wygranego meczu z rąk w tiebreaku, każdy kto to widział to wie o czym mówię, szkolne błędy przy najważniejszych piłkach. Gdy w drugim meczu wszyscy spodziewali się powtórki czyli cztero, a może pięciosetowego pojedynku to drużyna Argentyny zagrała po profesorsku i zmiażdżyli Bułgarów 25-19 25-19 25-16. Dzisiaj również zamiast spodziewanego wyrównanego pojedynku mieliśmy dość szybkie rozstrzygnięcie, tym razem na korzyść Bułgarii, 27-25 25-20 25-22. Mecz nie był jednostronny, a w następnym spotkaniu gdy Bułgarzy już &quot;zrobili swoje&quot; można według mnie spodziewać się odrobinę słabszego składu przez nich wystawionego, co na pewno przyczyni się do wyrównania tego meczu na korzyść Argentyny. Jakość według mnie tych drużyn jest dość porównywalna, tabela zdawałaby się mówić inaczej ale nie zapominajmy bolesnych dwóch wpadek z drużyną Kuby, przez które to Argentyna jest teraz postawiona pod ścianą. Myślę, że Bułgarzy już po wykonaniu zadania lekko zluzują i Argentyna dostanie swoje szanse by przechylić szalę zwycięstwa na swoją stronę. Kursy 2.40 to dla mnie spore, naprawdę spore zaskoczenie i bez dwóch zdań stwierdzam, że stanowią duże value.

M 418

maat

Użytkownik
Australia - Serbia
Kilka słów na temat niedzielnego meczu. Po obejrzeniu sobotniego spotkania pomiędzy tymi ekipami w mojej opinii Australia nie ma argumentów by pokonać Serbów, którzy do Melbourne przyjechali bez kilku podstawowych graczy.
U Kangurów mocno szwankowało przyjęcie, para rozgrywających również zagrała przeciętne zawody. Sam Edgar nie zdoła wygrać spotkania, mimo że w pierwszym spotkaniu zdobył 28 punktów. Serbowie natomiast zagrali po prostu swoje, dobrze rozgrywał Brdjović, który również był skuteczny w bloku. Rozkład ataku był równomierny ( po 18 pkt zanotowali Starović oraz N. Kovacević, 17 pkt zdobył U. Kovacević).
Nie wydaje mi się, by Serbowie jakoś specjalnie ten mecz odpuścili aby pomóc Australijczykom utrzymać się w Elicie kosztem Rosjan. Jeżeli zagrają swoje, mecz zakończy się podobnym rezultatem jak w sobotę.
Nie namawiam do stawiania na Serbów, sam w tym meczu nic nie gram (być może coś live) przestrzegam jedynie przed stawianiem na Kangurów mimo że dla Serbów to mecz o nic.

N 35

notmylvl

Użytkownik
Portugalia - Finlandia
Typ:
Finlandia @2,02 Bet365 2/10 ✅
Finlandia +1,5 @1,5 Pinnacle 4/10 ✅
Finlandia +2,5 pkt @1,8 Bet365 4/10 ✅
Finowie po wczorajszej wygranej są wg mnie faworytami, wczoraj byli lepsi w bloku, serwisie i zrobili mniej błędów, Portugalia potrafi całkowicie się zagubić i przegrać 2 sety do 17, wygrane były już na przewagi. Mecz na pewno będzie zacięty i może rozstrzygnąć się w tie breaku jak wczoraj, ale 2 sety Finowie powinni spokojnie ugrać. Polecam zakład na Finlandia +2,5 pkt, Jak dotąd tylko w jednym meczu mieli więcej punktów niż przeciwnik i tylko w dwóch meczach nie zdarzył im się bardzo słaby set.
Bułgaria - Argentyna
Typ:
Bułgaria @1,847 Pinnacle 2/10 ⛔
Bułgaria -2,5 pkt @2,4 2/10 Bet 365 ⛔
Oba zespoły zagrały wczoraj bardzo poprawnie, skuteczność ataku była podobna, blokiem Bułgarzy zdobyli 2 razy więcej punktów niż Argentyna i zrobili mniej błędów, dochodzi jeszcze atut gry u siebie. Widać, że Bułgarom gra się układa, dlatego idę delikatnie w ich stronę.
Czarnogóra - Egipt
Typ:
Czarnogóra@1,649 Pinnacle 4/10 ⛔
Czarnogóra -3,5 pkt @1,95 Bet365 3/10⛔
Czarnogórcy wczoraj łatwo rozprawili się z Chinami, byli o klasę lepsi. Egipt też wygrał 3:1, ale po bardzo trudnym spotkaniu, do tego Słowacy często podawali im rękę, dwa razy tracąc przewagę ok 5 punktów, dokładnie nie pamiętam. Dodam jeszcze, że Egiptowi nie wychodziła wczoraj zagrywka i oddali Słowakom masę punktów. Czarnogórcy powinni spokojnie wygrać to spotkanie, Egipt może ugra seta.

D 13

damianp

Użytkownik
Tylko że tak:

Bułgaria o nic, Argentyna o final four.
Jak wygra Argentyna to zostaje w Bulgarii na kolejny tydzien.
Beda Bułgarzy walczyc dla Kanady?

Finlandia o nic, Portugalia o utrzymanie w II dywizji.
Jak dobrze liczę to 3-0 potrzeba Portugalii zeby nie byc najgorsza druzyna II dywizji.

Wiec te twoje typy to wiesz...:razz:

M 418

maat

Użytkownik
Tylko że tak:

Bułgaria o nic, Argentyna o final four.
Jak wygra Argentyna to zostaje w Bulgarii na kolejny tydzien.
Beda Bułgarzy walczyc dla Kanady?

Finlandia o nic, Portugalia o utrzymanie w II dywizji.
Jak dobrze liczę to 3-0 potrzeba Portugalii zeby nie byc najgorsza druzyna II dywizji.

Wiec te twoje typy to wiesz...:razz:
Otóż to. Według mnie w mecz Portugalia - Finlandia w ogóle nie ma co się pchać. Argentyna powinna powalczyć, awans zależy tylko od nich. Do obstawienia meczu wstrzymam się jednak do momentu pojawienia się wyjściowych szóstek.

Co do Finału dywizji III skłaniałbym się ku ekipie Czarnogóry, miałem okazję obejrzeć kilka meczy tego zespołu i ich gra wygląda naprawdę całkiem nieźle, jedyne co mnie martwi to częste przestoje i serie punktów w półfinale z Chinami.

L 3,1K

loveparade

Użytkownik
To ile tych druzyn awansuje do Finalu w Rio? wydawalo mi sie ze po 2 z kazdej grupy. A ta Argetyna jakim cudem ma awansowac z 3 miejsca?

M 418

maat

Użytkownik
To ile tych druzyn awansuje do Finalu w Rio? wydawalo mi sie ze po 2 z kazdej grupy. A ta Argetyna jakim cudem ma awansowac z 3 miejsca?
Zasady ustalania kolejności: .
1. większa liczba wygranych meczów; 2. liczba zdobytych punktów; 3. wyższy stosunek setów; 4. wyższy stosunek małych punktów; 5. mecze bezpośrednie.
Teraz liczy się ilość wygranych meczy nie punkty - jeśli Argentyna dziś wygra, przeskoczy Kanadę.
32 zespoły podzielono na 8 grup w trzech dywizjach. Pierwszą dywizję stanowi &quot;Elita&quot;. W jej skład wchodzi 8 zespołów. Podzielone one są na dwie grupy, zaś do turnieju finałowego awansują po dwie najlepsze drużyny z każdej z nich. Druga dywizja to &quot;Zaplecze&quot;. Jest ona podzielona na trzy grupy po 4 zespoły. Zwycięzcy grup oraz gospodarz barażu zmierzą się ze sobą o jedno miejsce w turnieju finałowym. Stawkę finalistów uzupełni tegoroczny gospodarz turnieju.
Awans mają już: Polska, USA, Serbia, Włochy, Brazylia (gospodarz). Ostatniego uczestnika turnieju w Rio wyłoni baraż rozegrany w Bułgarii. Weźmie w nim udział: Bułgaria, Francja, Belgia oraz Argentyna bądź Kanada (wszystko zależy od dzisiejszego meczu Argentyny z Bułgarią)

Otrzymane punkty reputacji: +4
dawid_tdi 0

dawid_tdi

Użytkownik
Kanada jest łatwiejszym przeciwnikiem jak Argentyna . Idąc takim tokiem rozumowania bardziej bedzie opłacało się Bulgaria team dzisiaj zagrać dobry mecz i wylać za burtę Argentynę ?

1 0

14honor88

Użytkownik
Na oficjalnej stronie siatkówki znalazłem cytat że celują w wygraną w jednym z dwóch spotkań.
Mnie przekonało do grania na Argentynę podobne spotkania w których spotkania przegrały takie ekipy jak Polska, Iran czy chociażby Serbia. Czy tu będzie podobnie? kurs mega spadek w bet365 na 1.55
Bułgaria 1 - 3 Argentyna

briko 11,9K

briko

Użytkownik
Witam... Nie jestem znawcą formuły tegorocznej ligi światowej. Czy dzisiejsze mecze to walka o wejście do elity? Jak by ktoś mógł wyrzucić składy będę wdzięczny;-)

K 128

konju1

Użytkownik
Witam... Nie jestem znawcą formuły tegorocznej ligi światowej. Czy dzisiejsze mecze to walka o wejście do elity? Jak by ktoś mógł wyrzucić składy będę wdzięczny;-)
Tak. To walka o wejście do Final Six w Rio i zarazem do tej elity na przyszły sezon. Co do składów to na pewno takie jak ich ostatnie (w przypadku Belgów przedostatnie) mecze.

Otrzymane punkty reputacji: +3
redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Składy optymalne.
Z tego co czytałem na zagranicznych portalach.

U Francuzów zamiast Lyneela na libero ma być zgłoszony przyjmujący Trevor Clevenot. Lyneel ma wrócić na przyjęcie.
U Bułgarów jakieś problemy. Skrimov i Gotsev maja nie grać. Pod znakiem zapytania stoi występ środkowego Teodora Todorova.

Co do całego Final Four. Nie mam czasu, żeby pisać coś dłuższego.
Faworytami są zdecydowanie Bułgarzy i Francuzi i licze na taki finał.
Bułgaria u siebie, w Warnie.
Pomimo problemów zdrowotnych o których pisalem to nadal maja bardzo mocny skład. Strasznie silni na siatce, zwłaszcza w bloku.
Belgia ma ciekawy system gry, który na pewno jest niewygodny.
Bułgaria od początku sezonu przygotowuje się pod ten turniej. Więcej argumentów czysto siatkarskich po ich stronie.

Francuzi rok temu pokpili sprawę i w meczu o awans przegrali z gospodarzami Final Four, Australia.
Dla nich awans do elity byłby bardzo korzystny. Maja spory potencjał, grają naprawdę ciekawą i przede wszystkim bardzo efektywna siatkówkę. Nie ma sensu dłużej ogrywac Japończyków, Koreańczyków czy innych Czechow.
Podejrzewam, że teraz będą maksymalnie skoncentrowani.
Argentyna ma kilku zawodników światowej klasy jak Conte, De Cecco, Uriarte czy Sole, ale ma też braki. Atakujący Gonzalez przecietny i nierówny. Brakuje też klasowego przyjmującego do pary z Conte.
Zapowiada się ciekawe spotkanie. Obie drużyny świetne technicznie, obie grające szybka, ciekawą siatkówkę.

Dla mnie finał Bułgaria - Francja.
Trochę obawiam się tylko o to, że Francja w tym sezonie nie mierzyła się jeszcze z dokbrym rywalem. Taka Argentyna grała z Kanada i Bułgaria, a w porównaniu do Japonii czy Korei to jednak spora różnica.

Otrzymane punkty reputacji: +8
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom