mariok1992
Forum VIP
Konstrukcja zdania w tej jakże długiej analizie do meczu Bułgarii mnie rozwaliła :razz: Mam mało czasu więc zdawkowo coś napiszę co do tych typów.Bułgaria Japonia
typ 1
Bułgaria nie zawodzi w swojej grupie i zajmuje 2 miejsce w swojej grupie a Japonia to zespół tak jak Portoryko dostarczyciel punktów i zespół bez żadnych szans na wyjscie z grupy napewno jest już pogodzony ze jest dostarczycielem punktów
Argentyna Finlandia
typ 1
Argentyna na pewno gra lepiej od finów i na pewno u siebie poradzi sobie z slabom Finlandia
Włochy Korea
typ1
Co do Włochów patrze w ich osiągnięcia i dojrzałem ze niespodziewanie ulegli Francji jednym słowem zlekceważyli przeciwnika ale teraz nie wierze zęby postąpili tak samo wobec Korei i tracili punkty u siebie
Francja Kuba
typ 2
Kuba wszystkie mecze gra na wyjeździe co na pewno nie wpływa pozytywnie na ten zespól ale na pewno nie odpuści tego meczu i wygra z Francja i zgromadzi kolejne punkty
Napisałeś, że Włosi odpuścili mecz z Francja, a raczej zlekceważyli rywali. Grali wtedy bez Savaniego i kluczowy był drugi set toczony przez długi czas na przewagi. Forma Francuzów rośnie z meczu na mecz, także sam jest ciekaw tego spotkania z Kubą, która ostatnio zagrała bardzo dobre dwa mecze.
Czy Bułgaria nie zawodzi? Tu bym się kłócił, bo drugie miejsce i męczarnie z Niemcami w prawie każdym meczu (ostatni mecz wygrali pierwszy raz w stosunku innym od 3-2), zebrane baty (dwa razy po 3-0 :O) od Rosjan i ogranie Japończyków to żadne osiągnięcie patrząc na możliwości tego zespołu. Z Azjatami powinni tym razem też się uporać, ale myślę, że tam może w pierwszym, bądź drugim meczu być niebezpiecznie.
Więcej nie napisze, bo muszę spadać - powodzenia kolego
Ps. wątpię, by Japończycy pogodzili się z tym, że są dostarczycielami punktów