Rosja -
Usa
W tym meczu postawiłbym na ruskich ale kurs niestety mało zadowalający. Nie wiem jaki skład amerykanie, ale raczej gwiazd nie zobaczymy, Ruscy na inaugurację u siebie powinni wygrać, Daniele trenerem więc to powinno ich jeszcze bardziej zmotywować do zwycięstwa, oby Maksym Michajłow grał w podstawie to ruscy raczej bez problemów sobie poradzą. No, może dopisze ich zobacze jeszcze.
Włochy -
Francja
Uwielbiam mecze Włochów, na nich zawsze można dużo zarobić. Oczywiście jako liga wymiatają, natomiast jako reprezentacja grają zwykły szit. Zawsze lubili wtopić gdy był na nich mały kurs, ostatnio choćby 1.05 z Turkami. Francuzi nawet nieźle się zaprezentowali w Polsce, przyjęcie mieli prawie perfekcyjne, Gilom wysoki poziom, mile zaskoczył mnie 19latek N`gapeth. Rouzier(atakujący) trochę za dużo błędów popełniał w ataku. Mogliby dać trochę większy kurs na Francuzów, ale te 2.65 złapię z przyjemnością.
Co do innych meczy: Koreańczyków też spróbuję za trochę drobniejszą stawkę, bo nie są bez szans. Holendrzy pewnie trochę zmęczeni kwalifikacjami do ME, gdybym miał pewność że u koreańczyków zagra atakujący Friedrichshafen Sung Min Moon to bym miał trochę więcej pewności co do mojego typu.
Czy warto grać na Polaków??
Niemcy co prawda zagrają bez Simona Tischera(kurczę Skro po co przedłużasz kontrakt z Falaską, Leworęczny Simon by sie przydał...), ale jakoś zawsze Raul Lozano nie darzył tego gracza wielkim zaufaniem i Simon mało u niego grał. Castellani wykona pewnie ten sam manewr co w meczach z Francją( dwie różne "szóstki"
, jeżeli tak, to ja będę szukał porażki Polaków w składzie z Grześkiem Łomaczem.
Aha i jeszcze jedno, weźcie mi chłopaki wytłumaczcie dlaczego ciągle ma miejsce manewr z Piotrkiem Gruszką na ataku. Rozumiem że na Euro inni mieli kontuzje i problemy, ale teraz nowy sezon, atakujący też są więc dlaczego znowu Piotrek??