J
22K
joseph_lit_bet
Użytkownik
Zależy jaka będzie pogoda - temperatura, opady, kierunek i siła wiatru, to wszystko ma duży wpływ na osiągane rezultaty
Clark i Little bez historii.Bryant-Clark 2 2.22
Klaver - Kaczmarek 2 2.01
Bol- Little 2 2.46
Sts
Kursy zagrane, obecnie nieco w dół.
Dzięki za typy, dały zarobić, a podrzucisz coś na dziś?Ewen-Roos 1---1,40
Spanovic-Sawyers 1---1,28
Randazzo-Juska 1---1,32 obaj skoczyli po 7,87m.ale Juska drugi wynik miał lepszy. Nie wiem jak to nazwać,pech?
Gerashchenko-Lićwinko 1---1,30
fortuna
Większe kursy były rano,teraz już pospadało. Stawiam na faworytów,którzy nie powinni mieć problemów z pokonaniem zawodników w podanych zestawieniach.
Czy dobrze widze ze w tej finałowej gali nie ma głupiego przepisu z finałem w ostatniej serii tylko liczy sie normalnie najdalsza odległosc z 6 prob?Finał Diamentowej Ligi dzień II
Hayes Q. - Kaczmarek N. 2---2,46
Nilsen Ch. - Lightfoot K.C. 1---1,52
Hussong Ch. - Muze L. 1---1,30
sts
Dzisiaj więcej czasu, narazie tripel z stsa. Natalia Kaczmarek wysmienity sezon i wciąż bardzo dobra forma. Moze nie zwrócił bym na ten typ uwagi ale powód jest jeden-kurs. Sts ma kurs 2,46 gdzie inni maja po 1,35-1,40 na nasza zawodniczkę. Pewnie zaraz to poprawią,ale kto zdąży to jego Do tego Nilsen, którego już opisywałem. Sezon wręcz wyśmienity, nie zawodzi i nie ma sensu się dalej rozpisywać. Na koniec Hussong, która jak dla mnie to dzisiaj wygra. Muze ostatnio złapała kilka dobrych odległości,ale to raczej nie jest zawodniczka na wygrywanie.
P.S
Czekam na totalbet i betfan z pełna ofertą i dopiero resztę wrzucę.