Ma ???? Juz w sobote odnalazły sieWitam. Wie ktoś czy Lisek ma już swoje tyczki?
Ma ???? Juz w sobote odnalazły sieWitam. Wie ktoś czy Lisek ma już swoje tyczki?
W Milenium czy Fortunie masz Kszczota top 3 @1.8, w ogóle STS wyżej ceni Kszczota od Betta i na Betta top 3 fajnie płacą, bo 1.55, wyniki fajne w tym roku, wygrał swój bieg, gdzie ten bieg był najszybszy z tych 3, bo dwóch z czasami się stąd dostało ????400 m M :zwycięzca uzyska wynik lepszy od 43.60
tak/nie Typ:: Tak1.70
Tyczka M Kendricks S.
klas. końcowa Typ:: 1-3 1.15
Bieg 800m M Kszczot A.
klas. końcowa Typ:: 1-3 1.45
Ako: 2.83 sts
Jeśli będzie padać to wszyscy będą mieli mokre koło i to dużego wpływu na kolejność nie powinno mieć. Pewnie będą krótsze rzuty niż przy suchym. Ziolkowski pamietam wycieral czasem koło, zazwyczaj to buty wycieraja przed wejsciem. Konkurs wieczorem, więc Fajdek zdąży się obudzić ????ma padać dziś, zwłaszcza jutro. W jakim stopniu deszcze wypaczają wyniki rzutu młotem? To loteria w deszczu? Wycierają sobie miejscówkę, zakładają specjalne buty? Trochę się martwię bo dodałem Fajdka do combo.
Nie no, człowieku. Co to za bzdury. Jakim cudem opady deszczu nie będą miały wpływu na kolejność w konkursie? Większą głupotę trudno napisać. Owszem, wszyscy będą mieli jednakowe warunki i tyle ale chyba nie chcesz powiedzieć, że deszcz będzie miał jednakowy wpływ na wszystkich rzucających? Litości.Jeśli będzie padać to wszyscy będą mieli mokre koło i to dużego wpływu na kolejność nie powinno mieć. Pewnie będą krótsze rzuty niż przy suchym. Ziolkowski pamietam wycieral czasem koło, zazwyczaj to buty wycieraja przed wejsciem. Konkurs wieczorem, więc Fajdek zdąży się obudzić ????
W pełni się zgadzam z guernica, akurat jak będzie napierdzielać deszcz to wszyscy co do joty, co pograliśmy różne typy będziemy robić w portki i czekać, aż 'nasz' zawodnik czegoś nie spapra :grin:Nie no, człowieku. Co to za bzdury. Jakim cudem opady deszczu nie będą miały wpływu na kolejność w konkursie? Większą głupotę trudno napisać. Owszem, wszyscy będą mieli jednakowe warunki i tyle ale chyba nie chcesz powiedzieć, że deszcz będzie miał jednakowy wpływ na wszystkich rzucających? Litości.
Napisałem swoje zdanie - według mnie wielkiego wpływu nie będzie to mieć - kto jest dobry to sobie poradzi. Nie pierwsze zawody w deszczu, nie ostatnie. No chyba że się rozpada w trakcie, a nie przed. Jeśli masz inny pogląd to możesz napisać czemu się nie zgadzasz, bo teksty że głupoty i bzdury nic nie wnoszą do dyskusji.Nie no, człowieku. Co to za bzdury. Jakim cudem opady deszczu nie będą miały wpływu na kolejność w konkursie? Większą głupotę trudno napisać. Owszem, wszyscy będą mieli jednakowe warunki i tyle ale chyba nie chcesz powiedzieć, że deszcz będzie miał jednakowy wpływ na wszystkich rzucających? Litości.
Jak się zagłębisz w ten akurat tekst, co podałeś link, to mamy wszyscy odpowiedź - Makwala też dziś nie wystartuje, więc mamy zwroty a tu świeższy link z taką informacją ????Tu artykuł odnośnie tego wirusa co zmusił Makwalę to wycofania wczoraj.
http://www.bbc.com/sport/athletics/40857720
Na wywiadzie nie wyglądał za bardzo na chorego, coś wspominał, że to wycofanie było niejako wymuszone procedurami IAAF. W wywiadzie dość rozgoryczony, ale wyglądał dobrze, więc jak zwykle chyba wszystko się okaże dopiero podczas biegu.
Oczywiście, że masz prawo do swojego zdania ale są pewne granice absurdu i amatorszczyzny. I powinieneś się dwa razy zastanowić zanim coś zamieścisz na forum, ponieważ tu jest pełno ludków, którzy traktują to forum jak jakąś wyrocznie i mogą się zasugerować tym co tam wymyśliłeś. Po twoim wpisie widać, że raczej niewiele masz wspólnego ze sportem bo nie wiem jak inaczej wytłumaczyć to co napisałeś. Chyba każdy średnio rozumny człekokształtny wie, że opady deszczu mogą mieć kolosalny wpływ na wyniki konkursu i nie trzeba tego w żaden specjalny sposób argumentować. Serio po niektórych wpisach paru osób tutaj jestem coraz bardziej przekonany o ich grze na dwa fronty.Napisałem swoje zdanie - według mnie wielkiego wpływu nie będzie to mieć - kto jest dobry to sobie poradzi. Nie pierwsze zawody w deszczu, nie ostatnie. No chyba że się rozpada w trakcie, a nie przed. Jeśli masz inny pogląd to możesz napisać czemu się nie zgadzasz, bo teksty że głupoty i bzdury nic nie wnoszą do dyskusji.
Z całym szacunkiem, bo jesteś Modem, ale odnoszę nieraz wrażenie, że niektórzy nie potrafią się przyznać do błędu - tak szczerze napisz mi - zaczyna mocno nawalać deszcz, przypuśćmy, że leje od 19 do późna i cały dzień w deszczu, pograłeś jakieś typy i co, nie obawiasz się, że to Ci popsuje Twój cały plan na to, co pograłeś? Kiedyś kupon mi kończył jakiś bieg na 100m w mityngu w USA, dałem Tysona Gay'a, że tam będzie lepszy od kogoś w parze po 1.1, bo dałem na podbitkę, miała być formalność, a tak deszcz zaczął zacinać, że nici z kasy, akurat w lekkiej, jak takie rzeczy się pojawiają no to sorry, ale akurat co może być gorszego dla zawodnika, jak nie ma 'sucho', do tego zaczyna wiać, no to jak ma się on w pełni, w 100% skoncentrować na swoim występie, jak to, co się dzieje z pogodą mu przeszkadza ????Napisałem swoje zdanie - według mnie wielkiego wpływu nie będzie to mieć - kto jest dobry to sobie poradzi. Nie pierwsze zawody w deszczu, nie ostatnie. No chyba że się rozpada w trakcie, a nie przed. Jeśli masz inny pogląd to możesz napisać czemu się nie zgadzasz, bo teksty że głupoty i bzdury nic nie wnoszą do dyskusji.
Jednak zostanę przy swoim zdaniu ???? Kolega pytał o deszcz podczas rzutu młotem i ja się do tego odnoszę, nie do biegów czy innych dyscyplin. Jeśli całe zawody będzie mokro to warunki dalej będą równe. Kto jest w formie to sobie poradzi, kto formy nie ma to i szczęście nie pomoże - zawsze można zwalić na pogodę.Z całym szacunkiem, bo jesteś Modem, ale odnoszę nieraz wrażenie, że niektórzy nie potrafią się przyznać do błędu - tak szczerze napisz mi - zaczyna mocno nawalać deszcz, przypuśćmy, że leje od 19 do późna i cały dzień w deszczu, pograłeś jakieś typy i co, nie obawiasz się, że to Ci popsuje Twój cały plan na to, co pograłeś? Kiedyś kupon mi kończył jakiś bieg na 100m w mityngu w USA, dałem Tysona Gay'a, że tam będzie lepszy od kogoś w parze po 1.1, bo dałem na podbitkę, miała być formalność, a tak deszcz zaczął zacinać, że nici z kasy, akurat w lekkiej, jak takie rzeczy się pojawiają no to sorry, ale akurat co może być gorszego dla zawodnika, jak nie ma 'sucho', do tego zaczyna wiać, no to jak ma się on w pełni, w 100% skoncentrować na swoim występie, jak to, co się dzieje z pogodą mu przeszkadza
Jak stawiam skoki czy kolarstwo to sprawdzam pogodę, bo to ma wpływ. Tutaj jednak nie uznaje tego za tak istotny szczegół, by specjalnie się tym martwić. Widocznie jestem amatorem, niewiele mam wspólnego ze sportem i do tego nie jestem średnio rozumnym człekokształtnym, jak już zdążył mnie zdemaskować guernica:grin:- tak szczerze napisz mi - zaczyna mocno nawalać deszcz, przypuśćmy, że leje od 19 do późna i cały dzień w deszczu, pograłeś jakieś typy i co, nie obawiasz się, że to Ci popsuje Twój cały plan na to, co pograłeś?