Hm, skoro zostałem wywołany do tablicy, to coś napiszę, mimo że w porównaniu do innych jestem bardzo cienki z wiedzą, a analiz pisać nie umiem :wink:
Wszystko
forbet
Młot k:
Wang - Kopron 2 @2,10
Wang daleko od swojej najlepszej formy, co też względnie pokazuje rzut w kwalach (71,89m, co daje ledwie 7 wynik). Zupełnie przeciwnie Malwina, o czym wspominali chyba wszyscy wyżej już :razz: jak dla mnie kurs zdecydowanie warty ryzyka
Tavernier - Klaas 1 @1,35
Tavernier ładny wynik w kwalifikacjach. Niemka ledwo przez nie przebrnęła, dostając się jednak do finału. Jak dla mnie 'formalność' i o ile francuzka myślę, że powalczy o ścisły finał, o tyle niemka nie ma na to szans z obecnymi wynikami.
Skydan - Zhang 1 @1,50
Tutaj typ opieram głównie na tym, że Zhang w tym sezonie notuje regularnie przeciętne jak na siebie wyniki, na poziomie 71-72m. W samych kwalach walczyła o odległość i dostała się dzięki najlepszemu wynikowi, a nie przekroczeniu granicy 71,50m. Skydan z kolei notuje progres z sezonu na sezon, w kwalach po jednym rzucie wynik 71,78m, a myślę, że stać ją na o wiele więcej w głównym konkursie.
gram to w ako @4,25.
Tavernier tragedia :razz:
Trójskok K:
Zwyciężczyni uzyska przynajmniej
14,70m?
Tak @1,80
Wiadomo, trochę loteria, bo dużo zależy od wiatru, niemniej myślę, że bardzo mała odległość. Rojas, Ibarguen i Rypakova mogą to spokojnie przekroczyć. Pierwszej i trzeciej brakowało odpowienio 13 i 18cm, a w konkursie powinny lepiej sobie poradzić. Ibarguen nieco więcej, ale ta skakała z bardzo niekorzystnym wiatrem i tylko raz, więc w niej też upatruję szansę na przekroczenie odległości :wink: