>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Lekkoatletyka 2017

Status
Zamknięty.
T 1,9K

telich

Użytkownik
Tobie też pierwszy typ zrobili jako &quot;zwrot&quot; ??? Bo ja właśnie wszedłem i widnieje mi przy tym typie ZWROT ????
Dla mnie skandal, dlatego, że tu jest wina tylko i wyłącznie ich, że nie poobniżali kursów w odpowiednim czasie, tylko się ocknęli cwaniaki, jak pograliście za grubo,nie ma tu takiego przypadku jak np., że się pomylili i dali mega faworyta z ogórkiem typu Hejnova z Doyle po takich kursach, dla mnie powinniście złożyć reklamację ;)

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Tobie też pierwszy typ zrobili jako &quot;zwrot&quot; ??? Bo ja właśnie wszedłem i widnieje mi przy tym typie ZWROT ????
Mam to samo, bo specjalnie poszedłem do samochodu po te świstki.
Ale czegoś nie rozumiem, dalej wisi to w ofercie ta sama para ten sam kurs.
I naprawdę nie wiem na jakiej zasadzie mają robić zwrot gdy kursy są blisko siebie i u polskiej konkurencji i tak jak Obserwator mówi, że są bliskie @2. (Teraz 1,925).
Przerabiałem ziemniaki często i gęsto i jeśli za takie coś ten wydaje się pseudo buk robi zwroty to to jest dopiero pato. (pierwszy raz tam dzisiaj zagrałem).
Zwroty się robi, gdy jest gruba pomyłka i źle wystawiona oferta czy cokolwiek innego spowodowanego wielkim błędem, a nie takie coś co różni się o około 0,5 kursu. Zwłaszcza, gdy w parze z internetowymi stoją na równi z kursem.

galgan 2K

galgan

Użytkownik
Nie mowie by grac po prostu stwierdzam fakt, jest to raczej bardzo nietypowa sytuacja biorac pod uwage oba buki z podatkiem ;)
Rozmowa na czasie LVBet.
Nie są w stanie uzasadnić zwrotu.
Żeby było śmieszniej, ten sam typ Tracey-Watson jest dalej w ich ofercie po tym samym kursie.

T 1,9K

telich

Użytkownik
zapomniałeś dodać, że trzeba się modlić żeby fortuna nie zrobiła zwrotu (patrz wyżej lvbet)
W tym przypadku Fortuna jest za solidną firmą, żeby zrobić cyrk i dać zwrot w tej parze, dlatego, że cały dzień ta pari wisi i co chwile są skoki kursowe, hah zresztą co zauważyłem - po moim poście z rana spadki kursów praktycznie na wszystkie dzisiejsze finały w Fortunie, widać na pewno przeglądają fora i uczą się na błędach :p

T 1,9K

telich

Użytkownik
Rozmowa na czasie LVBet.
Żeby było śmieszniej, ten sam typ Tracey-Watson jest dalej w ich ofercie po tym samym kursie.
Panowie piszcie i argumentujcie, bo macie tu 100% rację i musicie to wygrać, trzeba im naświetlić problem, że jak tak się będą zachowywać, to obsmarujecie ich na forach, że są nieuczciwą firmą i robią ludzi w konia :?

bejrut 1,5K

bejrut

Użytkownik
Krukowski - Peacock 1 1,5 oszczep ✅
Benard - Napoles 1 1,35 trójskok ⛔
Muhammad - Carter 1 1,32 400 płotki ⛔
AKO 2,67 STS
⛔⛔⛔ szkoda gadać...
Dokładam jeszcze na wieczór. Nikt o Krukowskim nie pisał a chłop ma SB prawie 4 metry lepszy. 88,09 na MP w Białymstoku 21 lipca, myślę że formę utrzymał, w kwalifikacjach raczej musi się sprężyć żeby wejść do finału. Peacocka powinien przerzucić. Benard 17,20 w kwalifikacjach w pierwszym skoku, w finale powinien dołożyć a wtedy Kubańczyk będzie miał ciężko. Muhammad według mnie top2 dzisiaj, jak nie będzie niespodzianki to powalczy z Hejnovą o złoto. Mam wrażenie się się oszczędzała do tej pory.

M 75

marmas

Użytkownik
Niech mnie nawet nie denerwują, jak są gamoniami to ich sprawa, raz mi zrobili zwrot a wisi oferta dalej postawiłem drugi raz i czekam. Będę tego pilnował aż do finału, a potem przenoszę się do Fortuny chyba jedyna solidna firma z tego całego badziewia co zostało na Polskim rynku. Jarek też powinien zastanowić się co robi ludzie potrzebują czterech rzeczy aby być w pełni wolni i szczęśliwi:1. Alkohol, 2. Narkotyki, 3. Prostytucja, 4. Hazard na dzień dzisiejszy już nic nie jest legalne i niech się nie spodziewa że ludzi to nie będzie wkurzać bo będzie, Jeden lubi sobie wypić, drugi poruchać, trzeci przyćpać a czwarty obstawić wydarzenie sportowe albo ruletkę czy karty ale każdy potrzebuje jakieś adrenaliny emocji, czegoś mocnego. Gorzej jak ktoś lubi robić te wszystkie cztery rzeczy które wymieniłem i to nałogowo ????

S 277

stepinski

Użytkownik
Krukowski - Peacock 1 1,5 oszczep
Benard - Napoles 1 1,35 trójskok
Muhammad - Carter 1 1,32 400 płotki
AKO 2,67 STS

Dokładam jeszcze na wieczór. Nikt o Krukowskim nie pisał a chłop ma SB prawie 4 metry lepszy. 88,09 na MP w Białymstoku 21 lipca, myślę że formę utrzymał, w kwalifikacjach raczej musi się sprężyć żeby wejść do finału. Peacocka powinien przerzucić. Benard 17,20 w kwalifikacjach w pierwszym skoku, w finale powinien dołożyć a wtedy Kubańczyk będzie miał ciężko. Muhammad według mnie top2 dzisiaj, jak nie będzie niespodzianki to powalczy z Hejnovą o złoto. Mam wrażenie się się oszczędzała do tej pory.
Jeśli o Krukowskiego to ja rano pograłem po 3,60 brak awansu. Chłopak pobił rekord Polski, jest znakomity, tylko historia naszych oszczepników uczy żeby grać przeciw nim. Zawsze trafiali w sezonie jakieś super wyniki, a później nie przechodzili eliminacji. Mielismy znakomite pokolenie oszczepników (Szpak -mistrz świata juniorów) i później wielkie rozczarowanie w seniorach. Mam nadzieję że z Krukowskim będzie inaczej. Sam mówił że formę szykuje na mistrzostwa. Warto docenić że jego SB to jednocześnie pobity rekord Polski seniorów! Ale tak jak mówię kiedyś też nabijali SB w jakimś Białymstoku a póżniej w eliminacjach poniżej 77m. Życzę powodzenia. Wiadomo ze prędzej wejdzie Twój kurs 1,5 niż 3,6

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Rozmowa na czasie LVBet.
Ja miałem takie coś;
Przykro mi to stwierdzić, ale system odrzucił pana zakład, dlatego otrzymał Pan jego zwrot.
Przykro mi to stwierdzić, ale czasami, podczas zmian dokonywanych w systemie może się to zdarzyć.
System odrzucił Pana zakład w danym momencie. nie oznacza to, iż możliwość jego postawienia została wycofana z oferty.
To jest żart?
19:47
Pytam poważnie, sobie jaja robicie z takim tłumaczeniem?
19:48
Moje jest wycofane bez żadnego rzetelnego powodu, a inni mogą sobie korzystać bo nadal jest w ofercie?!
Tak, dokładnie.. Może Pan obstawić ten zakład raz jeszcze. @.pl - czy na tym mailu logował Pan swoje konto gracza czy też grał Pan w pukncie anonimowo?
Nie mam możliwości ingerencji w treść zawartych przez Pana zakładów. Skoro otrzymał Pan zwrot to znaczy, iż system nie przyjał Pana zakładu.
niestety nie wiem dlaczego tak się stało.

Prawdopodobnie wystąpił błąd.
System roz****** z tym ostatnim zdaniem. Nie mam więcej pytań.
Akurat miałem pierwszy raz z nimi styczność i na pewno po raz ostatni. Te starsze buki jak Totolotek, Fortuna czy milenium są jakie są. Ale to co się wyprawia w tych nowych pesudo bukach to jest jedna wielka kpina.

Otrzymane punkty reputacji: +1
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
No patola..... System odrzucił Pana zakład w danym momencie.
Każdemu tak napisali więc to nie było w DANYM MOMENCIE bo każdy z nas puścił w innym czasie....

egreg 942

egreg

Użytkownik
Nie przesadzajcie , przecież anulowali wam na długo przed zdarzeniem... to zupełnie co innego gdy jest zwrot po zdarzeniu i nie ma możliwości zweryfikowania czy przegrane bety też byłyby anulowane...

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
No i co z tego, że anulowali przed zdarzeniem? I uważasz, że jest wszystko ok???? Przecież to jest kpina, nie mieli ŻADNEGO argumentu na to aby usunąć... pomylili się? Ok to czemu ta sama para i te same KURSY nadal widnieją???

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Ja miałem takie coś;

To jest żart?
19:47
Pytam poważnie, sobie jaja robicie z takim tłumaczeniem?
19:48
Moje jest wycofane bez żadnego rzetelnego powodu, a inni mogą sobie korzystać bo nadal jest w ofercie?!
System roz****** z tym ostatnim zdaniem. Nie mam więcej pytań.

Akurat miałem pierwszy raz z nimi styczność i na pewno po raz ostatni. Te starsze buki jak Totolotek, Fortuna czy milenium są jakie są. Ale to co się wyprawia w tych nowych pesudo bukach to jest jedna wielka kpina.
Ja tam rok temu w święto niepodległości (tylko ten buk stacjonarny był otwarty) pograłem sobie pijany na Polskę/Agnlie/Francje, chyba to Euro było i wygrałem 450zł. Nie chcieli przyjąć kuponu, bo był POGIĘTY i to lekko, nie mogła baba wpisać ręcznie kodu i powiedzieli, że nie przyjmą kuponu.. Po tygodniu do nich wpadłem i typ mi wypłacił, nie polecam, choć na live nie miałem z nimi problemów.

S 440

straszaksam

Użytkownik
To kto Ci broni postawić jeszcze raz ? jest jeszcze dużo czasu.
No ale jeśli ktoś zagrał w ako, to ma tylko jedno zdarzenie na zwrot, a reszta dalej w grze, więc musi postawić dodatkową kasę, a może ktoś nie chce dokładać dodatkowych jednostek z budżetu na ten sam zakład?

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dobra bo się burdel zrobił a i tak nikt nic nie zmieni bo ONI ZASTRZEGAJĄ SOBIE PRAWO DO ROBIENIA ZWROTÓW i mamy g... do gadki ???? ....
Jak myślicie padnie 17,8 m w trójskoku dziś ? Albo inaczej czy Ch. Taylor tyle skoczy bo raczej tylko On chyba może tyle skoczyć ????

bejrut 1,5K

bejrut

Użytkownik
Ja ostatnio miałem w STS zakład na snooker, kto wyższy break w spotkaniu. Kurs tam był 1,55 chyba. Oglądałem mecz, siadło, wchodzę na kupon a tam zwrot. Od razu czat i baba mi pisze że jest zwrot bo Kurs był nieadekwatny do sytuacji podczas meczu... A zakład zawierałem ze trzy godziny przed rozpoczęciem... Oczywiście pojechałem po nich a babka pisze że taki jest regulamin i że mają prawo anulować zakład. Chore ale nic nie poradziłem

egreg 942

egreg

Użytkownik
Jak myślicie padnie 17,8 m w trójskoku dziś ? Albo inaczej czy Ch. Taylor tyle skoczy bo raczej tylko On chyba może tyle skoczyć ????
Nie stawiał bym czegoś takiego , niby odległość w zasięgu Taylora , ale takich wyników nie uzyskuje się na zawołanie , wg mnie to loteria...
Jakoś na tych mistrzostwach mało jest dobrych wyników...

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Tak z ciekawości sobie wszedłem w te zakłady na LV becie i chyba nie do konca ogarniają co sie dzieje :p

No chyba że ktoś to potrafi wytłumaczyć :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom