>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Lekkoatletyka 2013

Status
Zamknięty.
P 15

polskigracz

Użytkownik
Jutro dysk napewno będą cały pokazywać a przecież młot to bardzo podobna dyscyplina.
Dziwni są Ci operatorzy.
Tyczke,biegi czy pchnięcie kulą kobiet pokazywać niż młot mężczyzn.
Panowie jak myslicie Harting to lokata czy Małachowski pokusi się o złoto ?
Bo raczej tylko między tymi 2 Panami rozegra się walka o złoto

H 187

h778

Użytkownik
Tak, cały świat pokazuje to samo (choć kiedyś była możliwość wyboru dyscypliny, ale nie wiem, czy to nie tylko na igrzyskach), a TVP pojedzie z własnymi kamerami. ???? Komórką najlepiej niech kręcą z trybun!
Wiadomo, zamiast finału na 100 albo 110 ppł powinni pokazać rzut Murofushiego albo Tadżyka...

M 837

marcios

Użytkownik
proponuje oglądać na Rai sport mają swój przekaz i reporterke na stadionie, dzis pokazywali młot kule i tyczke na zywo bardzo dużo rzutów i skoków zamiast 200m w 7 boju jak przekaz międzynarodowy

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Olga Saładuha - Yekaterina Koneva Head to Head 1 Trójskok -&gt; 1,65✅✅✅ 14,69 - 14,30
Betsson.

Przeglądając ofertę na dzisiejsze eliminacje Mistrzostw Świata w Moskwie, bukmacherem który wystawił moim zdaniem value w postaci H2H na Ukrainkę jest bukmacher Betsson. Olga Saładuha to obrończyni tytułu sprzed roku w Eugune, które odbyły się w USA. 1,65 na Ukrainkę że będzie lepsza w porównaniu z zawodniczką gospodarzy Konevą uważam za bardzo dobry zakład. Dlaczego? Obrończyni tytułu w tym roku spisywała się bardzo dobrze. 3 razy 2 miejsce, raz miejsce 3 oraz raz wygrała. Rosjanka wygrała 2 razy, raz była na 2 miejscu. Ukrainka to doświadczona zawodniczka mająca 30 lat i wiele sukcesów, Rosjanka urodzona w 1988 roku moim zdaniem nie wytrzyma presji i na tych MŚ wiele nie osiągnie, a już na pewno nie będzie przed Ukrainką. Caterine Ibarguen jest poza zasięgiem i to ona jest główną kandydatką do złota. Jeszcze 1 ważna rzecz, rekord Ukrainki 14,99 zaś zawodniczki gospodarzy 14,82. Stawiam dzisiaj na naszą sąsiadkę ;) Pozdrawiam

D 174

dziurka

Użytkownik
Olga Saładuha - Yekaterina Koneva Head to Head 1 Trójskok -&gt; 1,65
Betsson.

Przeglądając ofertę na dzisiejsze eliminacje Mistrzostw Świata w Moskwie, bukmacherem który wystawił moim zdaniem value w postaci H2H na Ukrainkę jest bukmacher Betsson. Olga Saładuha to obrończyni tytułu sprzed roku w Eugune, które odbyły się w USA. 1,65 na Ukrainkę że będzie lepsza w porównaniu z zawodniczką gospodarzy Konevą uważam za bardzo dobry zakład. Dlaczego? Obrończyni tytułu w tym roku spisywała się bardzo dobrze. 3 razy 2 miejsce, raz miejsce 3 oraz raz wygrała. Rosjanka wygrała 2 razy, raz była na 2 miejscu. Ukrainka to doświadczona zawodniczka mająca 30 lat i wiele sukcesów, Rosjanka urodzona w 1988 roku moim zdaniem nie wytrzyma presji i na tych MŚ wiele nie osiągnie, a już na pewno nie będzie przed Ukrainką. Caterine Ibarguen jest poza zasięgiem i to ona jest główną kandydatką do złota. Jeszcze 1 ważna rzecz, rekord Ukrainki 14,99 zaś zawodniczki gospodarzy 14,82. Stawiam dzisiaj na naszą sąsiadkę ;) Pozdrawiam
Coś trochę namieszałeś w tym poście ... zgadza się Ukrainka jest obrończynią tytułu ale z przed dwóch lat w Daegu. Czy to jest value ? wątpię kursy powinny być wystawione równo ja osobiście poczekam na ofertę pozostałych bukmacherów. Wg mnie minimalną faworytką jest Rosjanka w tym sezonie dzieli je tylko 3 cm różnicy na korzyść Ukrainki ale Rosjanka jest bardzo regularna 14,82 14,80 14,59 14,57 14,52 presja tutaj nie odegra ważnej roli wręcz przeciwnie publika ją pobudzi do walki o najwyższą lokatę

Otrzymane punkty reputacji: +10
dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Rzut dyskiem - Zwycięzca: Piotr Małachowski @ 4,00 Bet365

Od razu zaznaczam że nie znam się na rzucie dyskiem i ogólnie na lekkoatletyce ale mimo wszystko widzę w tym typie sporo value. Nawet dla takiego laika jak ja znane są nazwiska jak Harting czy Małachowski, obaj są według wszystkich mediów uważani za głównych faworytów, jednak buki mimo wszystko faworyzują Niemca. Oczywiście, ostatnie lata należały właśnie do Hartinga ale mimo wszystko to Małachowski oddał najlepszy i najdalszy rzut w sezonie który jest o ponad metr lepszy niż najlepszy rzut Niemca w całej karierze! No właśnie, 8 czerwca Małachowski pobił rekord o ponad dwa metry i oprócz najlepszego wyniku w sezonie jest to też 7 wyniki w historii! Ten rzut, który nie był tak dawno potwierdza wielką formę Polaka, dodatkowo taki rzut w ostatnich latach pozwoliłby mu zdobyć złoto na wszystkich ważnych imprezach. Poza tym obaj mówią że chcą złota, jednak jeśli chodzi o Niemca to on &quot;musi&quot;, sam mówił że mimo tego że nie jest w najlepszej formie będzie dla niego katastrofą jeśli nie będzie po raz kolejny mistrzem świata, Małachowski za to wiem że podium w takiej formie ma tak naprawdę zapewnione a ciśnienia na złoto też jakiegoś nie ma bo w jego wypadku występuję zasada &quot;mogę ale nie muszę&quot; dlatego jeśli chodzi o psychikę to na pewno przewagę ma Polak. W kwalifikacjach obaj bez problemów awansowali do finału i myślę że w samym finale bez wątpienia są spore szanse na wygraną Polaka a w samym typie spore value.

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Bieg na 400 metrów mężczyzn
Jonathan Borlée - Pavel Maslák 1,60 Fortuna ✅
Wczoraj w półfinałach obaj bardzo podobny czas, chociaż startowali w innych biegach. Maslak z czasem 44.84 został rekordzistą Czech, Borlee z 44.85, to jego najlepszy czas w sezonie. Stawiam jednak na jednego belgijskich bliźniaków. Sezonu może jakiegoś wybitnego nie ma i bardzo małe szanse mu daje na walkę nawet o podium. Potrafi się jednak motywować na najważniejsze imprezy i jeśli patrząc na jego najlepsze wyniki w kolejnych latach to prawie zawsze są robione na najważniejszych imprezach sezonu. Młody Czech wspiął się na swoje obecne wyżyny możliwości, Belga stać jak najbardziej na lepszy bieg, co już niejednokrotnie pokazywał.
Co do typu na Małachowskiego to racją jest, że ma w tym roku najlepszy wynik ale kolejne trzy wyniki to nazwisko Harting koło nich figuruje ???? To Niemiec jest faworytem do wygrania ale moim zdnaiem nie aż taką jak to kursy pokazują. Przy dosc równych kursach na obu bym tego nie proponował ale z takim kursem to warto pograć Małachowskiego, tak jak opisuje dawid1892 .

radhu21 4K

radhu21

Użytkownik
Bieg na 400 metrów mężczyzn
Jonathan Borlée - Pavel Maslák 1,60 Fortuna
Wczoraj w półfinałach obaj bardzo podobny czas, chociaż startowali w innych biegach. Maslak z czasem 44.84 został rekordzistą Czech, Borlee z 44.85, to jego najlepszy czas w sezonie. Stawiam jednak na jednego belgijskich bliźniaków. Sezonu może jakiegoś wybitnego nie ma i bardzo małe szanse mu daje na walkę nawet o podium. Potrafi się jednak motywować na najważniejsze imprezy i jeśli patrząc na jego najlepsze wyniki w kolejnych latach to prawie zawsze są robione na najważniejszych imprezach sezonu. Młody Czech wspiął się na swoje obecne wyżyny możliwości, Belga stać jak najbardziej na lepszy bieg, co już niejednokrotnie pokazywał.
Oboje z ciężkich torów, Czech z 1 , Belg z 8, jednak Maslak będzie miał zdecydowanie trudniej, 1 to najgorszy z możliwych torów, a z 8 pokazała wczoraj Krivoshapka , że można nawet zdobyć medal, typ popieram. Od siebie jednak zdecydowanie pewniejszy z Milenium : Mashrahi Y.A. - Borlee J 1 @ 1,32 - reprezentant Arabii Saudyjskiej w bardzo dobrej formie, wczoraj w półfinale PB, startuje z 3 toru, Belg jak już wspomniałem z trudnego 8, przy tej dyspozycji obu nie ma mowy by Mashrahi był niżej od J. Borlee

D 174

dziurka

Użytkownik
400m M Zwycięzca Kirani James 1,55 Unibet ⛔
Z wynikiem 43,94 ustanowionym rok temu w Londynie jest jedynym zawodnikiem spoza Stanów Zjednoczonych w pierwszej 10 wszech czasów, w tym roku zbliżył się już do tego wyniku 43,94 pobiegł w Paryżu podczas diamentowej ligi. Wygrał swój bieg półfinałowy z czasem 44,81 co dało mu dopiero 4 czas półfinału, lecz przebieg go dosyć spokojnie a na mecie nie widać było oznak większego zmęczenia. Wygrana swojego biegu półfinałowego pozwoliła mu na losowanie torów 3-6 szczęście uśmiechnęło się do niego i trafił na tor 5 bowiem z 6 rusza największy rywal Merritt którego będzie bezpośrednio gonił. Amerykanin legitymuje się lepszym wynikiem życiowym ale było to stosunkowo dawno bo w 2008 roku w tym roku nie udało mu się złamać 44s a najlepszym rezultat uzyskał w Paryżu 44,09.

Otrzymane punkty reputacji: +1
assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Uważacie, że Usain Bolt ma szansę pobić rekord świata na 200 metrów? Lekkoatletyką nie interesuję się za bardzo, ale słyszałem, że Jamajczyk ma w planach właśnie dokonać takiego wyczynu. W Betsson znalazłem @ 14,50 na pobicie przez niego rekordu, dlatego chętnie posłucham zdania ekspertów.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Uważacie, że Usain Bolt ma szansę pobić rekord świata na 200 metrów? Lekkoatletyką nie interesuję się za bardzo, ale słyszałem, że Jamajczyk ma w planach właśnie dokonać takiego wyczynu. W Betsson znalazłem @ 14,50 na pobicie przez niego rekordu, dlatego chętnie posłucham zdania ekspertów.
Oczywiście że jest w stanie pobić rekord świata ale jest jedno &quot;ale&quot;, pogoda. Od wiatru dość dużo zależy ale też od tego czy będzie padać. Rekord na setkę też chciał pobić ale jak padało i było mokro to małe były na to szanse i sporo do tego rekordu zabrakło.

bukmacherace 59

bukmacherace

Użytkownik
Moim zdaniem po złapaniu Gaya i Asafy na ćpaniu, Bolt raczej na pewno odstawił ćpanie. W związku z tym o pobicie rekordu świata raczej na tych zawodach bym nie liczył.

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Też słyszałem, że Bolt nastawia się na bicie rekordu na 200 metrów. Póki co jednak, oprócz jego słów, to nic nie wskazuje na to, żeby miał to zrobić. Na setkę wygrał ale miał problemy, żeby zostawić Gatlina z tyłu, tak jak to robił zawsze. Jego tegoroczne czasy również optymizmem nie napawają. Jak bił rekord w Berlinie w 2009 to był w ostrym gazie. Teraz jakoś tego nie widać. Też rywale mu nie pomogą. Wiadomo, że jak gonią to się szybciej biegnie ???? A tutaj brak Gay&#39;a i Blake&#39;a. Rekord świata to 19,19, a Bolt w tym roku 19,73. Pół sekundy poprawić się by musiał. Moim zdaniem to i przy dobrej pogodzie szanse na rekord są bardzo niewielkie. Ja tam jakiejś wielkiej formy u niego nie widze.

radhu21 4K

radhu21

Użytkownik
Dziś przed nami 5 finałów. Ten najważniejszy to oczywiście wyczekiwane starcie gigantów dysku Piotra Małachowskiego z Robertem Hartingiem. Typy ode mnie, z Milenium :

400 metrów mężczyzn - Mashrahi Y.A. - Borlee J. 1 @ 1,32 - reprezentant Arabii Saudyjskiej w bardzo dobrej formie, wczoraj w półfinale PB, startuje z 3 toru, Belg jak już wspomniałem z trudnego 8, przy tej dyspozycji obu nie ma mowy by Mashrahi był niżej od J. Borlee. ⛔ za szybki bieg dla reprezentanta Arabii Saudyjskiej, a J. Borlee przygotował znakomitą formę.

800 m mężczyzn Souleiman A. - Lewandowski M. 1 @ 1,35 - nie sądzę niestety , żeby Marcin włączył się w walkę o medale, z kolei Souleimana jak najbardziej na to stać, wielki talent, który w tym sezonie ustanowił swój PB, czas lepszy o życiówki Lewandowskiego, oczywiście jest to jeden z trudniejszych dystansów do typowania, zdarzyć się może wiele, ale nie widzę Polaka w czołowej 5. ✅

rzut dyskiem mężczyzn Wierig M - Casanas Y.F. 1 @ 1,30 - Niemiec zdecydowanie lepsza forma w tym sezonie, Hiszpan to już doświadczony zawodnik, który jednak najlepsze lata ma za sobą. Wierig może powalczyć o medal, dla Casanasa awans do wąskiego finału będzie sukcesem. ✅

skok o tyczce kobiet Silva Y. - Murer F. 1 @ 1,18 - o mały włos obu nie byłoby w finale. Dopiero w trzecich próbach zaliczyły 4,55. Liczę, że to był wypadek przy pracy Kubanki, która przecież ma walczyć z Carycą tyczki o złoto. Brazylijka natomiast cały ten sezon bez wyrazu. Moim zdaniem nie wywalczy medalu. ✅

3000 metrów z przeszkodami kobiet Cheiywa M. C. - Chepkirui L. T 1 @ 1,25 - Cheiywa w tych biegach co startowała w tym sezonie prawie wszystkie wygrała, liczę, że dziś będzie podobnie. ✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
8 28

89michael89

Użytkownik
400m M Zwycięzca Kirani James 1,55 Unibet
Z wynikiem 43,94 ustanowionym rok temu w Londynie jest jedynym zawodnikiem spoza Stanów Zjednoczonych w pierwszej 10 wszech czasów, w tym roku zbliżył się już do tego wyniku 43,94 pobiegł w Paryżu podczas diamentowej ligi. Wygrał swój bieg półfinałowy z czasem 44,81 co dało mu dopiero 4 czas półfinału, lecz przebieg go dosyć spokojnie a na mecie nie widać było oznak większego zmęczenia. Wygrana swojego biegu półfinałowego pozwoliła mu na losowanie torów 3-6 szczęście uśmiechnęło się do niego i trafił na tor 5 bowiem z 6 rusza największy rywal Merritt którego będzie bezpośrednio gonił. Amerykanin legitymuje się lepszym wynikiem życiowym ale było to stosunkowo dawno bo w 2008 roku w tym roku nie udało mu się złamać 44s a najlepszym rezultat uzyskał w Paryżu 44,09.
W eliminacjach bardzo dobrze wygladal Merrit i po takim kursie bym nie ruszał Kiraniego

K 601

kromowidjojo

Użytkownik
Paowie jaki był kurs na złoto Fajdka ?
TVP po raz kolejny pokazała wielką klase.
Zamiast pokazywać jak Polak zdobywa złoty medal to oni siedmiobój czy Tyczke pokazują.
Żal.pl
W Totolotku na zwycięstwo Fajdka kurs wynosił 25 ???? a na zwyciestwo Holzdeppe w skoku o tyczce rowniez w totolotku 17...

Otrzymane punkty reputacji: +6
H 187

h778

Użytkownik
Dla mnie na 800 m niezłym typem jest medal Ladana po 2.75, w półfinale wypadł świetnie i daję mu zdecydowanie większe szanse na podium niż Souleimanowi, Symmondsowi czy Lewandowskiemu. Choć z drugiej strony to nieznany zawodnik i nie wiadomo, czy nie wystrzelił o bieg za wcześnie.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Ile bylo na Fajdka to 1 rzucie na zywo w bet ?
6.00 było, później 1.57. Było 6.00 100%, nie zdążyłem zagrać, ale też nie było tak, że było to sekundy po rzucie, bo naprawdę chwilka upłynęła od rzutu do momentu, w którym spojrzałem na b365.

Otrzymane punkty reputacji: +10
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom