>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Lekkoatletyka 2013

Status
Zamknięty.
bsk 184

bsk

Użytkownik
O kurczę. Myślałem, że jakiś miting w tym tygodniu. A nie czekać 3 lata na kurs 1,4. To już lepiej obligacje kupić i się ekscytować przyrostem procentów co miesiąc.
Przez trzy lata, to pewnie i Bolt wpadnie na dopingu, albo wpadnie pod samochód, albo złamie nogę, albo u kogoś innego dopingu nie wykryją, albo Bolt odnajdzie boga Vishnu i zaszyje się gdzieś w Nepalu, albo zrezygnuje z biegania na rzecz zostania prezydentem Jamajki.

andre-agassi 596

andre-agassi

Użytkownik
Ja pisałem o MŚ w Moskwie, które odbędą się za miesiąc.
Wczoraj gdy pisałem posta było to zdarzenie dostępne w Bwin. Być może później zniknęło, zwłaszcza po tym gdy pojawiło się info o dopingu wśród Jamajczyków.
Gdzie mi tam do Rio? Za 3 lata to ja nie wiem czy żył będę.

D 174

dziurka

Użytkownik
Nie wiem jak Ty widziałeś zakłady na MŚ skoro ich nigdzie nie ma... monitoruje rynek lekkoatletyczny na bieżąco i z ofertą na MŚ w Moskwie się jeszcze nie spotkałem ten zakład na Bolta wisi już z dwa miesiące ..Unibet wystawił kursy na klasyfikacje medalowa

andre-agassi 596

andre-agassi

Użytkownik
Masakra.
Jak ktoś może mówić, że monitoruje rynek lekkoatletyczny na bieżąco, i nie widzieć jednocześnie kursów na MŚ w najpopularniejszym światowym buku?
Ja wczoraj natychmiast po informacji o dopingu Geja, wstukałem w google &quot;athletics world championships 2013 odds bolt &quot;. Od razu pojawiła się w wynikach strona bwin.
Nawet teraz możesz sobie wstukać tą frazę i zobacz co ci wyświetli. &quot;Thursday - 8/8/2013. Outright winner. IAAF World Championships - Moscow (RUS) - Men - World ... 1.40 Usain Bolt (JAM). 4.00 Tyson Gay&quot;. Takie wczoraj były kursy, oczywiście jak teraz klikniesz na ten link to przeniesie Cię na stronę bwina, ale ich już nie zobaczysz, tylko jeden jedyny zakład &quot;Czy Bolt zdobędzie złoto olimpijskie w Rio&quot; Tak - 1,4...
Wczoraj na MŚ było 1,4 na Bolta, 4,0 na Geja, bodaj 7,5 na Blake, 20.00 na Gatlina.

enrico 1,4K

enrico

Użytkownik
Ale betsafe sypnął ofertą na dzisiejszą DL w Monako ???? (szkoda tylko, ze nie można z niczym łączyć...)
oszczep: Amb-Tarabin 2 @ 1,47 betsafe✅
Tarabin właśnie zdobył złoto na Uniwersjadzie w Kazaniu. Fakt, że nie miał tam raczej sensownej konkurencji, ale w tym sezonie ciągle rzuca powyżej 83 metrów. MŚ w Moskwie coraz bliżej, forma Rosjan powinna rosnąć. Amb to też młody zawodnik, solidnie rzucający, ale na zawodach wysokiej rangi w tym sezonie 83 metrów nie przerzucił.
tyczka: Holzdeppe-Filipidis 1 @ 1,65 unibet⛔:?
Ostatnie wyniki Niemca niezbyt dobre, skoki nieco powyżej 4.60, ale pisałem o zmęczeniu Holzdeppe, bo tych mityngów było sporo. Teraz była przerwa przez 1,5 tygodnia i liczę, że Niemiec skoczy powyżej 5.80, co jest dla Greka raczej nieosiągalne.

tyczka: Gibilisco-Lewis 1 @ 1,80 betsafe
⛔
Włoch to jednak troszkę wyższa półka. Regularnie co najmniej 5,60, drugie miejsce w konkursie w Gateshead, Lewis skoczył najwyżej 5.65 w Birmingham, ale wyniki w kraju traktuję trochę inaczej. Ostatnie 5 mityngów to dwa razy zerówka, 5.51, 5.42 i 5.60. Jeśli Włoch niczego nie zmaluje powinien być wyżej.
tyczka: Kudlicka-Walker 1 @ 1,60 betsafe⛔
Prosty rachunek. Dla Walkera 5.65 to granica nie do pokonania w tym roku. Kudlicka regularnie skacze 5.70.
400 m przez płotki: Kasse Hann-Sanchez 1 @ 2,40 betsafe✅
Value. Czasowo Sanchez wypada bardzo słabo w tym sezonie. Senegalczyk osiąga podobne rezultaty, dodatkowo biega więcej zawodów na tym dystansie. Dwa razy się spotkali na DL w tym roku, raz Kasse Hann był lepszy o jedno miejsce, raz Sanchez też o jedno. Dla mnie szanse wyrównane, jedynym handicapem Sancheza jest potencjalnie lepszy tor 5.
wzwyż kobiet: Simic-Vlasić 2 @ 1,55 betcity✅
Ok, Simić to młoda Chorwatka powoli wdzierająca się do szerokiej czołówki, w tym sezonie już 1.96 w Budapeszcie, ale na tych najważniejszych mityngach powyżej 1.92 nie skoczyła. Vlasić w lipcu dwa razy 1.98, forma rośnie zaraz będą pewnie 2 metry (udało się już w niemieckim Buhl, ale na bardziej renomowanych zawodach przydałoby się tyle skoczyć)
konkurs tyczki to była jakaś parodia...

radhu21 4K

radhu21

Użytkownik
DL w Londynie, wszystkie kursy z Milenium:

200m M. Weir W. - Martina C. 1 @ 1,28 ✅
800m K. Martinez B. - Okoro M. 1 @ 1,25 ✅
800m M. Symmonds N. - Kszczot A. 1 @ 1,45 ✅
trójskok K. Knyazyeva H. - Williams K. 1 @ 1,65 ⛔ 3-2
tyczka K Silva Y. - Murer F. 1 @ 1,30 ✅
tyczka K. Spiegelburg S. - Rogowska A. 1 @ 1,22 ✅
wzwyż M. Kynard E. - Grabarz R. 1 @ 1,25 ✅

i bardziej ryzykownie : dysk M Małachowski P. - Wierig M 2 @ 2,00
⛔ 1-2, Piotrek w dobrej formie, finał rzutu dyskiem to może być jedno z najbardziej pasjonujących wydarzeń MŚ w Moskwie, rywalizacja z Hartingiem zapowiada się niesamowicie.

póki co suche typy, analiza trochę później.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
DL w Londynie, wszystkie kursy z Milenium:

200m M. Weir W. - Martina C. 1 @ 1,28
800m K. Martinez B. - Okoro M. 1 @ 1,25
800m M. Symmonds N. - Kszczot A. 1 @ 1,45
trójskok K. Knyazyeva H. - Williams K. 1 @ 1,65
tyczka K Silva Y. - Murer F. 1 @ 1,30
tyczka K. Spiegelburg S. - Rogowska A. 1 @ 1,22
wzwyż M. Kynard E. - Grabarz R. 1 @ 1,25

i bardziej ryzykownie : dysk M Małachowski P. - Wierig M 2 @ 2,00

póki co suche typy, analiza trochę później.
Tego Wierig&#39;a masz w Bet365 @2,50.I na Martinez z Okoro też wyższy minimalnie kurs bo @1,28.
A czemu w ogóle bierzesz pod uwagę że Małachowski przegra ten pojedynek?Polak jakaś kontuzja? Bo tegoroczne wyniki raczej miażdżąco na korzyść naszego rodaka.Nawet tydzień temu w Toruniu rzucił dalej niż tegoroczny rekord Niemca..

oki 270

oki

Użytkownik
200m M
Weir-Martina 1 1,46 marathonbet✅
Weir 3 tygodnie temu w Paryzu po raz drugi w tym sezonie zszedl ponizej 20s (19,92) przegrywajac tylko z Boltem. Martina natomiast swoj najlepszy rezultat osiagnal w Luzernie (20,01) przy mocna sprzyjajacym wietrze +1,4. Jamajczyk powinien sobie spokojnie poradzic z pozostalymi zawodnikami startujacymi w tym biegu.
400m M
K. Borlee-J. Borlee 1 1,66 marathonbet⛔ e:chyba ten zewnetrzy tor sparalizowal Kevina...fatalny czas 45,59 :/
Zdecydowana forma wzwyzkowa u Kevina. Czas 44,73 osiagniety niespelna tydzien temu na mistrzostwach Belgii stawia go wg mnie jako zdecydowanego faworyta w tej braterskiej parze. Dla porownania najlepszy tegoroczny czas Jonathana to slabiutkie 45,57.

Otrzymane punkty reputacji: +10
enrico 1,4K

enrico

Użytkownik
400 kobiet przez płotki: Georganne Moline - Kaliese Spencer 1 @ 1,33 tobet✅
Każdy bieg Moline na przestrzeni ostatnich 2 miesięcy lepszy niż najlepszy rezultat Spencer w tym sezonie.
Trójskok kobiet: Yekaterina Koneva nie wygra @ 1,57 betcity⛔ // mocna jest dziewczyna jednak
Mocne rywalki w postaci Williams i Knyazhevej, Koneva w tym sezonie skakała przeciętnie, aż wypaliła 14.82 (PB) na Uniwersjadzie w Kazaniu. Tym samym stała się faworytką konkursu według buków, ale na podstawie jednego występu by tak ją faworyzować? Kazań to specyficznie miejsce, gdzie lekkoatleci rosyjscy osiągają bardzo dobre wyniki, często życiówki, co niekoniecznie się przekłada na wyniki poza Rosją. W Londynie wcale nie musi wygrać.
Trójskok kobiet: Veldakova-Williams 2 @ 1,55 bet365✅
Veldakova ma tylko jeden skok powyżej 14 metrów w tym sezonie. Dla Williams 14 metrów to absolutnie minimum osiągane w tym sezonie, skoki w okolicach 14.40, a nawet udało się 14.78. Veldakova ostatnio regularnie skacze na około 13.90, a to są wyniki poniżej najsłabszego występu Williams w tym sezonie.
Skok wzwyż mężczyzn: Kynard-Grabarz 1 @ 1,4 marathonbet✅
Jedyne zagrożenie tego typu jest takie, że mityng w Wielkiej Brytanii co daje jakiś handicap Grabarzowi. Ale ten skacze w tym sezonie tragicznie, wysokość 2.30 stanowi dla niego wyzwanie nie do pokonania, podczas gdy Kynard regularnie osiąga wyniki 2.34+.

radhu21 4K

radhu21

Użytkownik
Drugi dzień DL w Londynie

skok w dal M : Menkov A. - Rivera L. 1 @ 1,45 Milenium - Meksykanin sensacyjnie pokonał w Kazaniu najlepszego skoczka tego sezonu. To z pewnością podrażniło Menkova, będzie chciał pokazać, że to jednak On jest liderem i odzyskać tą pozycję na listach światowych. ✅

skok o tyczce M , Kudlicka J. - Lewis S. 1 @ 1,50 Milenium - Czech bardziej regularny w tym sezonie. W ostatnim konkursie identyczny wynik 5,70, co jest SB Lewisa. Myślę, że nie stać go na lepszy rezultat, co innego Kudlicka , który skoczył już 5,76. ✅

rzut oszczepem K , Obergfoll C. - Stahl L. 1 @ 1,30 Milenium- dwie reprezentantki Niemiec. Obergfoll nie zwykła przegrywać ze swoją rodaczką, zdecydowanie lepszy wynik w tym sezonie, życiówka oczywiście też. ✅

radhu21 4K

radhu21

Użytkownik
MŚ Moskwa 2013

10.08.2013 r. - 18.08.2013 r.

Już za 3 dni zacznie się w mojej opinii najważniejsza impreza sportowa tego roku, Mistrzostwa Świata w Lekkoatletyce. Odbędą się one w stolicy Rosji, Moskwie. Zapowiadają się wielkie emocje. Jest to również okazja mam nadzieję do zarobienia paru groszy. Powoli firmy bukmacherskie wystawiają zdarzenia, z każdym dniem będzie ich coraz więcej. Jeśli chodzi o same Mistrzostwa to oprócz występu biało - czerwonych oczywiście najbardziej jestem ciekaw jak zaprezentuje się reprezentacja Rosji, oglądając większość Mitingów Diamond League dało się zaobserwować, że szykują formę właśnie na okres MŚ, większość albo odpuszczała zupełnie albo podchodziła do nich z dużą rezerwą, zobaczymy czy taka taktyka im się powiedzie. Zapraszam do dyskusji i podawania typów.

Ode mnie na początek kilka z konkurencji technicznych :

rzut oszczepem mężczyzn T. Pitkamaki - A. Thorkildsen 1 @ 1,35 Unibet - rywalizują ze sobą od lat, w tym roku w zdecydowanie lepszej formie Fin, Norweg natomiast nie rzuca już tak daleko jak kiedyś. Myślę, że nie ma szans, by powalczył o medal. Na podium widzę: Czecha Vesely, Rosjanina Tarabina i właśnie Pitkamakiego.

trójskok kobiet Ibarguen C. - Koneva Y. 1 @ 1,35 Unibet - Kolumbijka to w ostatnich latach jedna z najlepszych zawodniczek na świecie. Rosjanka natomiast wystrzeliła w tym sezonie, wygrała Uniwersjadę, później również potwierdziła wysoką formę. To są jednak MŚ, do tego będzie startować u siebie. Uważam, że nie wytrzyma ciśnienia i nie powalczy o nic więcej jak brąz. Nie dotrzyma moim zdaniem kroku Ibarguen, a i z Saladuhą powinna przegrać.

rzut młotem mężczyzn Pars K. - Litvinov S. 1 @ 1,35 Unibet - Węgier faworyt numer jeden do złota. Zawodnik rzucający najbardziej regularnie, wiele wyników około lub ponad 80 m . Rosjanin tylko raz wystrzelił w tym sezonie pod 81 m , ale nie sądzę by na Mistrzostwach był w stanie powalczyć z Parsem.

rzut dyskiem kobiet - wygra S. Perkovic @ 1,17 - nie wyobrażam sobie, żeby mogło być inaczej. Rzuca przez cały sezon najdalej, jedynie zagrozić może w jakimś stopniu Kubanka Barrios , ale Chorwatka powinna bez problemu sięgnąć po złoto.

pchnięcie kulą mężczyzn - Prasil L. - Sidorov M 1 @ 1,45 Unibet- Czech bardziej regularny , kilka wyników ponad 21 m , dla Rosjanina zbliżenie się do tej odległości będzie sukcesem. Jeśli Prasil pchnie w okolice swojego SB wygra z Sidorovem.

O biegach troszkę później !!!

enrico 1,4K

enrico

Użytkownik
Dla mnie są trzy lokaty w Unibecie na skok wzwyż kobiet:
Medale dla Chicherovej (1,25), Barret (1,35) i Shkoliny (1,45). Nie wystartuje Vlasić, o czym Unibet chyba jeszcze nie wie, bo trzyma ją w ofercie. Ta czwórka dominuje nad resztą stawki. Chicherova skacze koło 2 metrów spokojnie, Barret niezwykle wyluzowana cieszy się skakaniem i ponad 2 metry też da radę. Shkoliny od początku czerwca nie widzieliśmy na zawodach, ale z powodzeniem rywalizowała jak równy z równym z Chicherovą. Reszta zawodniczek nie ma szans, dla mnie tu medale już rozdane, pytanie tylko w jakiej kolejności. Unibet daje jeszcze Shkolinę z Vlasić w parze, ale tam pewnie anulują, a kursy na medale spadną po zdjęciu Vlasić z oferty.
Nie ogarniam też kursów na Ivana Ukhova u mężczyzn. Jest w Betcity 2.1 na to, że nie zdobędzie medalu. Rozumiem, że jest to zawodnik z ogromnymi sukcesami, ale w tym sezonie na arenie międzynarodowej nie zaprezentował się ani razu, na Uniwersjadzie w Kazaniu raptem 5 miejsce z wynikiem 2.28, najlepszy wynik to 2.30. Wiadomo, że niby szczyt formy szykuje na MŚ, ale Bondarenko i Kynard są raczej poza jakimkolwiek zasięgiem. Trzecie miejsce wobec przeciętnej dyspozycji Barshima jest zatem możliwe, ale jeśli Katarczyk odbuduje się do MŚ to Ukhov nie ma szans na krążek. Wiadomo, że cały sezon był podporządkowany pod MŚ, ale te starty w Rosji, które były jak do tej pory bardzo rozczarowały i nagłego progresu do wysokości 2.33 i wyżej bym nie oczekiwał. Jak ktoś woli nie ryzykować, to medal Kynarda stoi po 1.3, facet dosłownie lata nad poprzeczką, dla mnie nie ma opcji by nie skoczył w granicach 2.37.

radhu21 4K

radhu21

Użytkownik
Gdzieś umknęła mi kompletnie informacja o absencji Vlasic, w tej sytuacji zdecydowanie trzeba grać te 3 wymienione przez enrico zawodniczki na podium. Wydaje się , że nie ma innej opcji. Stepaniuk, Kuchina, Trost, Simic, Beitia, zawodniczki, które w tym sezonie zbliżyły się do 2 metrów, nie wydaje się, żeby były w stanie jeszcze na tak wielkiej imprezie przeskoczyć tej bariery, a tyle zapewne będzie potrzebne do medalu.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Skok wzwyż panów: Derek Drouin TOP 3@4,50 Unibet
Chłopak był już na podium w Londynie(2,29).Jak popatrzymy na tegoroczne Top Listy to właśnie on oddał najwięcej skoków 2,30 i ponad.Faworytów do podium ja widzę 4 obok Kanadyjczyka: Bondarenko,Kynard,Barshim i Baniotis.W obliczu tego kurs 4,50 to jest duże valju.
@down
No ja zdaję sobie sprawę że on nie jest głównym kandydatem do medalu,stąd taki kurs.Ale weź sobie prześledź ostatnie lata w męskim skoku wzwyż na najważniejszych imprezach,to dostrzeżesz sens i valju tego betu.
A pod drugie 27 lipca w Belgii(czyli nie u siebie na kontynencie!) skoczył sobie 2,33 i 2,35 w pierwszych próbach..Był to jeden z dwóch mitingów europejskich gdzie skakał Kanadyjczyk,drugi to Lozanna i 2,30.

Otrzymane punkty reputacji: +1
radhu21 4K

radhu21

Użytkownik
Skok wzwyż panów: Derek Drouin TOP 3@4,50 Unibet
Chłopak był już na podium w Londynie(2,29).Jak popatrzymy na tegoroczne Top Listy to właśnie on oddał najwięcej skoków 2,30 i ponad.Faworytów do podium ja widzę 4 obok Kanadyjczyka: Bondarenko,Kynard,Barshim i Baniotis.W obliczu tego kurs 4,50 to jest duże valju.
Nie widzę dużych szans powodzenia, Drouin skakał wysoko, ale popatrzmy gdzie, wszystkie wyniki u siebie, na swoim kontynencie, przyleciał do Europy i w Lausanne zaliczył tylko 2,30 m i zajął 5 miejsce. Będzie mu ciężko walczyć moim zdaniem o medal, oprócz wymienionych przez Ciebie kandydatów są jeszcze Rosjanie, którzy może w nie najwyższej formie, ale na pewno szykowali się na Mistrzostwa.

B 15,3K

borkis

Użytkownik
Ja stwierdziłem, że poszukam czegoś ciekawego po trochę wyższych kursach, co moim zdaniem wcale nie jest skazane z góry na porażkę. Kursy z Unibet:
- Po pierwsze, 110m pł. wygrana Olivera 3,75.
Płotki są akurat ciężkie do obstawiania, bo jak to bywało często z Lolo Jones, można cały bieg prowadzić i na ostatnim płotku się potknąć. MŚ to duże emocje i łatwo o prosty błąd. Merritt jako mistrz olimpijski jest klasą samą w sobie jednak na listach światowych prowadzi Oliver. Jeśli Merritt tego nie wygra, to zrobi to właśnie Oliver. Warto zatem próbować, bo fajny kurs
-jedziemy dalej medal dla Ahoure na 200m 2.10
Reprezentantka WKS-u pokazała, że jest mocna, biegnąc przy wietrze -0,5 w Monaco 22,24. W wywiadzie powiedziała, że w Moskwie chce pobiec o wiele szybciej i że jest na to przygotowana. Zatem medal jak najbardziej w jej zasięgu.
-800m złoto Symmonds (6,50) lub Solomon (7,0)
Jeśli Aman nie wygra, to powinien wygrać któryś z nich, jako że nie ma Rudishy.
To MŚ-będą biegi eliminacyjne Aman może coś w którymś z nich zrobić nie tak jak należy i nie dostać się do finału. Inaczej nie widzę innej opcji niż zwycięstwo Mohameda.
- Kula Majewski medal 1,75
Powinno wystarczyć pchnięcie niewiele powyżej powyżej 20 i pół meta, żeby wygrać ze Storlem. Bo jak wiadomo Hoffa i Whiting po za zasięgiem kogokolwiek.
- Dysk Małachowski złoto 3,75
Piotrek niejednokrotnie pokazywał, że jest w wysokiej formie, prowadzi na listach światowych, walka o zwycięstwo z Hartingiem będzie zacięta, ale dlaczego nasz reprezentant ma w tej walce nie odnieść zwycięstwa?
- W dal Caseres 1-3 3,75
Zupełnie niezrozumiały dla mnie kurs. Hiszpan na MME w Tampere oddał wszystkie skoki powyżej 8 metrów. Taka seria rzadko się zdarza. Te wszystkie Chinczyki są dobre ale albo u siebie albo tylko raz. Na pewno Menkov i Da Silva będą trudni do ogrania, ale po za tą dwójką już raczej Caseres może wygrać z każdym.
- Trójskok zwycięstwo Pichardo 4,50
Dobra, tym razem to typ czysto ze względu na sympatię do Kubańczyka. Niesamowicie przeżywa każdy skok, bawi się tym co robi i jest typowym fighterem. Prowadzi na listach światowych, jest w gazie. Thamgo mnie coś nie przekonuje w tym sezonie, Taylor swoje już wygrał, teraz czas na PPP, czyli Pedro Pablo Pichardo

daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
Lekkoatletyka, MŚ w Moskwie - 10000 m. Men
Dzisiaj zaczynamy Lekkoatletyczne MŚ, pierwszym ciekawym finałem będzie bieg na 10 kilometrów Panów.
Murowanym faworytem jest Mo Farah, Brytyjczyk somalijskiego pochodzenia od jakiegoś czasu dominuje w tej konkurencji. Zwracam jednak uwagę, że szczyt jego formy był szykowany na zeszłoroczne Igrzyska, w których był specjalnie zmotywowany na osiągnięcie wyniku gdyż odbywały się w jego nowej ojczyźnie. I faktycznie, zdobył tam złota zarówno na 10 km jak i na 5 km. Nas interesuje ten dłuższy bieg - na Stadionie Olimpijskim w Londynie pobiegł 27:30,42, lecz w tym sezonie już tak szybko n i e b i e g a ł. Na tegorocznych listach prowadzi Etiopczyk Dejen Gebremeskel, z czasem 26:51 - czyli niemal 40 sekund szybciej niż Farah w Londynie, i zaledwie pięć sekund więcej niż rekord życiowy Faraha z 2011 roku. To 26:51 to rekord życiowy Dejena, pobiegnięte w tym roku czyli widać forma jest. Etiopczyk dotąd specjalizował się w krótszych biegach, na 3 i 5 km. Od niedawna postanowił spróbować się na dłuższym dystansie.
Oczywiście faworytem jest Farah, ale za Dejenem przemawia właśnie fakt że obecnie biega najszybciej w karierze, prowadzi na listach, i ma całe zastępy innych Etiopczyków do pomocy na trasie. Wiemy z przeszłości jak często te afrykańskie koalicje z Etiopii czy Kenii ogrywały nawet lepszych, ale osamotnionych biegaczy. Kurs @7,00 na Dejena to przecięcie, i jest value w tym typie.
Dejen Gebremeskel @7,00 ⛔

pawel8258 50

pawel8258

Użytkownik
Lekkoatletyka, MŚ w Moskwie Rzut młotem K
T. Lysenko - A. Włodarczyk 2 @ 2.55 Unibet
to że teraz Lysenko ma najlepszy wynik o niczym nie świadczy. Zakoksować mocno już po raz drugi nie może, bo straci medal olimpijski. Stawiam na Włodarczyk.

pawel8258 50

pawel8258

Użytkownik
Lekkoatletyka, MŚ w Moskwie Siedmiobók K
K. Tymińska (POL) - Brianne Theisen (CAN) 1 @ 1.85 UNIBET
Polka bardzo dobrze przygotowana, może medalu nie będzie, ale z reprezentantką Kanady sobie poradzi. Kula, w dal, 200m zdecydowanie na korzyść Polki, reszta konkurencji podobne to ok. 200 - 300 punktów różnicy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom