>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Lej de droł baj zdzisiu

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
witam ponownie.

za mna wlasciwie dwie tury grania na tym forum za kasę. czas na trzecią ???? gwoli przypomnienia:

system Outlet + 1732 GBP

system Lay + 91 GBP lub - 484 GBP (dzisiaj ostatni mecz w tym temacie)

tak czy inaczej bede ciagle na plusie, a co za tym idzie bede mial co roztrwonic i dobrze sie bawic.

zespoly do strategii &quot;Lay the draw&quot; dobieram wg nastepujacych kryteriow:

oba zespoly musza miec statystyke &quot;over 2,5 gola&quot; powyzej 50%

roznica miedzy kursami na oba zespoly nie moze byc wieksza niz 0,8 .

bede robil zobowiazanie na 200 GBP.

jako, ze najbardziej zajety jestem w weekendy ostatnio to sila rzeczy meczy bedzie bradzo malo. zadna masówa. raz na jakis czas.. :]

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
do Lay the Draw korzystam z geeks toy wiec skriny bede wrzucal z geeksa. na pierwszy ogien liga wloska i mecz lazio v napoli. gdyby do przerwy bylo bez goli to przyjmuje strate i wychodze z rynku (sztywna zasada)

A 498

addam44

Użytkownik
Czesc Zdzisio(lubie Krecine-to barwna postac.Jak polowa PZPNu zreszta ???? )
Czyli grasz to z powszechnie znana sztuka tej metody.Do 0.8 roznicy kursowej by bez wzgledu na to kto strzeli miec zysk.
Kiedys o tym pisalem,ale...Otoz jest metoda by grac mecze rowniez z wyraznym faworytem i byc do przodu nawet gdy strzeli dog.
Wystarczy postawic odpowiednia stawke na back doga w zakladzie NASTEPNY GOL.
Ma to tez ta zalete ze gdy nasz mecz nie wypali i gola w HT nie bedzie to zamykajac w polowie rynki zmniejszamy troche straty bo kursy na doga w zakladzie NASTEPNY GOL spadna.
Jest to moja autorska(jak to ???? brzmi hehe)bo nigdzie z taka podporka wsrod grajacych LTD sie nie spotkalem.

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
napewno godne uwagi to co napisales i trzeba bedzie sprawdzic.

pierwszy mecz na plus ale malutki. napoli jest malym faworytem tego meczu ale to lazio strzelilo pierwsze. nie pozostalo mi nic innego jak wyjsc z rynku z +13,91 GBP zysku. napoli zdazylo wyrownac ale to juz mnie nie dotyczy.

owca26 171

owca26

Użytkownik
To taki normalny zysk wydaje mi się, że największe zyski nie będą przekraczały 11% stawki czyli w Twoim przypadku jakieś 20-22 funt max z rynku po sprzedaży. Tak samo to działa w drugą stronę oczywiście, przynajmniej tak zauważyłem jak grałem tą metodą.

T 0

tommas00

Użytkownik
Kiedys o tym pisalem,ale...Otoz jest metoda by grac mecze rowniez z wyraznym faworytem i byc do przodu nawet gdy strzeli dog.
Wystarczy postawic odpowiednia stawke na back doga w zakladzie NASTEPNY GOL.
Ma to tez ta zalete ze gdy nasz mecz nie wypali i gola w HT nie bedzie to zamykajac w polowie rynki zmniejszamy troche straty bo kursy na doga w zakladzie NASTEPNY GOL spadna.
Jest to moja autorska(jak to ???? brzmi hehe)bo nigdzie z taka podporka wsrod grajacych LTD sie nie spotkalem.
mógłbyś coś więcej napisac o tym sposobie gry? lay na x i następny gol na doga kupujesz przed rozpoczęciem meczu? jak dzielisz stawki?

A 498

addam44

Użytkownik
tommas00&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;Tu filozofii nie ma ????
Stawek Ci nie podam bo nie moga byc sztywne ze wzgledu na rozne kursy remisu i zakladu NASTEPNY GOL(NG) i trzeba je dobierac indywidualnie do kazdego spotkania,
Ale przyklad.
Dzis o 21.00 jest mecz PSG-Marsylia.Obecne kursy to 1,88-3.70(lay)-5.10.A wiec mecz z wyraznym faworytem.
Kurs back NG Marsylia = 2.84.
Moje stawki wygladalyby nastepujaco;
Lay remis-27.03 tj.zobowiazanie 100j.
Back NG-5j potecjalna wygrana 9.20.
Scenariusze;
a/gola strzela PSG -kurs na remis rosnie do ok.5(bo strzelil faworyt).Zarabiamy ok.10j(pewnie ciut wiecej) i tracimy 5j na NG.
b/gola strzela Marsylia-kurs na remis spada do ok.3.20-3.40.Tracimy tu 3-5j,ale wygrywamy NG.9.20j.
c/brak goli-w przerwie(jesli gramy jak Zdzisio)zamykamy rynki.Tracimy 20-30%stawki i odzyskujemy ok.10-15%tego co postawilismy na NG.
Jak widac metoda ta ma-jak kazda w tradingu-plusy i minusy.
1.Minusy:
Zysk spada nam nawet gdy pada gol z 7-11% do ok.4-6%
Plusy:
1.Mozemy grac mecze w ktorych jestesmy przekonani ze w HT beda gole mimo wyraznego faworyta.
2.NG jest tez swego rodzaju zabezpieczeniem na wypadek dwoch szybkich goli tj.gdy nie zdazymy zamknac rynkow a z 0-0 zrobi sie 1-1.Normalnie grajac tracimy a tak NG pozwala nam wyjsc na zero lub nawet z malym zyskiem.
Ps.
Stawki a zwlaszcza wyniki scenariuszy sa orientacyjne bo kazdy mecz ma osobne prawa.Duzo zalezy od tego w ktorej min.padnie gol itd.

M 0

matashow

Użytkownik
Życzę powodzenia, bo wydaje mi się, że co jak co, ale LTD to naprawdę fajna sprawa.

Ostatnio doszedłem do wniosku, że LTD to praktycznie to samo co over 0.5..

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
3 meczyki popoludniu:

oss v volendam

fortuna sittard v zwolle

sarpsborg v start

zastanawiam sie nad zabezpieczeniami cs 0:0.
np w pierwszym meczu kurs wynosi 23.
9,5 GBP postawione na 0:0 zabezpiecza mi caly kapital. wtedy tylko czekac, az ktos strzeli gola w 70 minucie.. odpuszczam to narazie ale porownam wynik finansowy po meczach.

cs 0:0 oss v volendam kurs 23 (9,5 GBP)

cs 0:0 sarpsborg v start kurs 16 (14 GBP)

cs 0:0 fortuna v zwole kurs 17 (13,1 GBP)

A 498

addam44

Użytkownik
zdecydowalem sie jednak na podparcie wynikiem O:0. stratny na tym trojmeczu z pewnoscia nie bede. oby gole padaly jak najpozniej.
Bukmacherka zna rozne przypadki;)
Generalnie trading z zabezpieczeniem nie jest oplacalny.
Bo jesli wytypowalismy mecz w ktorym jestesmy przekonani ze bramki w 45min beda to...po cholere zabezpieczenie?:razz:
Kiedys gralem tylko takie mecze(nie ma ich wiele)gdzie kurs na 0-0 jest 20 i wiecej.Ale....
W tak overowych meczach 1y gol zdecydowanie czesciej pada na poczatku spotkania niz(co jest pozadane)na koncu.A wtedy nasz zysk jest na poziomie 1-2%lub nie ma go wcale!Bo kurs na remis ktory gramy Lay jest na poziomie 3.60-3.80 a po predkim golu rosnie tylko do 4.20-4.40.
Tu rada-warto sie ustawic juz przed meczem z kursem Back ktory nas satysfakcjonuje bo rynki w &quot;pierwszym uderzeniu&quot;po golu moga na moment skoczyc do np.4.60 i nam go wchlonac.Oczywiscie jesli gola w HT nie bedzie to potem ten wystawiony kurs mozemi anulowac liczac ze jesli gol padnie jeszcze pozniej to zarobimy wiecej.
Powodem glownym dla ktorego takich meczy z zabezpieczeniem na 0-0 nie oplaca sie grac w dluzszej perspektywie to szybki gol na 1-1 nim zdazymy zbackowac remis.To nie jest az tak rzadkie a tracimy wtedy i kase z 0-0 i po zbacowaniu remisu.
No i na koniec warto policzyc ile wyniesie nas podatek 5%dla Bf w wypadku zakonczenia sie meczu 0-0.Od kursu 23 calkiem sporo:razz:a wielu tego wczesniej pod uwage nie bierze.
Tyle od praktyka ????

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
No i na koniec warto policzyc ile wyniesie nas podatek 5%dla Bf w wypadku zakonczenia sie meczu 0-0.Od kursu 23 calkiem sporo:razz:a wielu tego wczesniej pod uwage nie bierze.
Tyle od praktyka ????
podatek wliczylylem ustalajac stawke. dajac lay na remis robiac zobowiazanie na 200 GBp wiec ustalajac stawke na 0:0 musze wygrac 210 z czeg0 10 GBP zabierze bf.

A 498

addam44

Użytkownik
podatek wliczylylem ustalajac stawke. dajac lay na remis robiac zobowiazanie na 200 GBp wiec ustalajac stawke na 0:0 musze wygrac 210 z czeg0 10 GBP zabierze bf.
Zdzisio ja wiem ze Ty jestes kumaty:grin:ale tak pisalem dla ogolu:]

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
ty powaznie myslisz, ze ktos to czyta oprocz nas dwoch??
troche wychodzi na Twoje, bo wlasnie w meczu w norwegii pad gol dla doga i zrobilem grinbuka jak prawdziwy zawodowiec na 90 penów hehehehe.

A 498

addam44

Użytkownik
ty powaznie myslisz, ze ktos to czyta oprocz nas dwoch??
troche wychodzi na Twoje, bo wlasnie w meczu w norwegii pad gol dla doga i zrobilem grinbuka jak prawdziwy zawodowiec na 90 penów hehehehe.
Czytaja czytaja-a zreszta mi tam to wsiorawno:jupi:
Wreszcie jak ktos ma pisac byle co i laickie pytania zadawac to i po co?
Juz to troche przerabiales w innym swoim temacie ????

Do góry Bottom