zdzisiu-krecin
Użytkownik
donkaster v barnlej bez zabezpieczenia
Życzę powodzenia, bo wydaje mi się, że co jak co, ale LTD to naprawdę fajna sprawa.
Ostatnio doszedłem do wniosku, że LTD to praktycznie to samo co over 0.5..
Hehe!Ja te 60meczy zrobilem w ok....tydzien:]ale...na te 61 meczy trafilem tylko na cztery 0-0.Gdyby bylo jedno 0-0 wiecej bylbym z 8%budzetu do tylu.Poza tym zwroc uwage na te 8h dziennie przy komputerze:;/:60 meczy jestes w stanie smialo obrobic w jeden miesiac. a to znaczy ze rocznie mozesz zrobic 36% budzetu. bank ci oferuje 5%.
True. Bogatych nie stać na oszczędzanie... po jakichś bankach. :]60 meczy jestes w stanie smialo obrobic w jeden miesiac. a to znaczy ze rocznie mozesz zrobic 36% budzetu. bank ci oferuje 5%.
Te 60 to tylko doswiadczenie w jednej z prob grania LTD inaczej.Nieco podobnie jak zamierza Zdzisio.No z Ciebie Adam to jest prawdziwy "praktyk" - 60 meczy w tydzień i to jest ta Twoja praktyka ?? jestem pod wrażeniem, widać zapał masz ale słomiany, wnioski też napewno idzie wyciągnać miarodajne po 60 typach ????
Co chwile robisz jakieś docinki w stylu "teroretycy" itd wskazując tak jakbyś to TY tylko próbował wszystkich metod. Zresztą nie ma sensu się kłócić, to i tak do niczego nie prowadzi. Pisanie na takich forach również, większości bohaterami na takich forach są bajkopisarze i ludzie obiecujący złote góry, że z 1000 zł są w stanie zrobić dziesiątki tysięcy. Jak człowiek napisze tylko magiczne słowo "zarządzanie kapitałem" to już większość się zniechęca bo jak słyszy o graniu za małe kwoty to stwierdzają, ze to marnotrawienie ich czasu hehe ???? Zdzisiowi też radziłeś żeby spróbował najpierw ze 100 a potem myślał o większym budżecie ale czy warto się trudzić dla marnych kilkunastu procent rocznie ???? Co chwile na forum powstaje temat " zagram over 0,5 va bank - mam szansę, będę grał jeden mecz dziennie (jakby to miało znaczenie), overowe drużyny itp itd a jakoś niewielu zauważa że poprzez grę va bank ten "system" nie ma żadnej przyszłości. Entuzjastów jest wielu, co kilka dni ktoś pisze "dobrze Ci idzie", kibicuje Ci tylko co z tego, jak po miesiącu koleś wtapia 100 funtów i nie nauczony tym myśli a może spróbuję jeszcze raz ???? i tak w kółko ... Ja to bym się chętnie założył z kimś o 20 funtów że nie dojdzie do 20 progu nawetTe 60 to tylko doswiadczenie w jednej z prob grania LTD inaczej.Nieco podobnie jak zamierza Zdzisio.
Warto czytac ze zrozumieniem a nie wyciagac wnioski po 1-2 wpisach.Wskaz odpowiednie linki gdzie sa Twoje doswiadczenia w tej(i nie tylko tej)metodzie a chetnie zerkne na Twoje osiagniecia....
Piszesz ze co chwile?Co chwile robisz jakieś docinki w stylu "teroretycy" itd wskazując tak jakbyś to TY tylko próbował wszystkich metod. Zresztą nie ma sensu się kłócić, to i tak do niczego nie prowadzi. Pisanie na takich forach również, większości bohaterami na takich forach są bajkopisarze i ludzie obiecujący złote góry, że z 1000 zł są w stanie zrobić dziesiątki tysięcy. Jak człowiek napisze tylko magiczne słowo "zarządzanie kapitałem" to już większość się zniechęca bo jak słyszy o graniu za małe kwoty to stwierdzają, ze to marnotrawienie ich czasu hehe ???? Zdzisiowi też radziłeś żeby spróbował najpierw ze 100 a potem myślał o większym budżecie ale czy warto się trudzić dla marnych kilkunastu procent rocznie ???? Co chwile na forum powstaje temat " zagram over 0,5 va bank - mam szansę, będę grał jeden mecz dziennie (jakby to miało znaczenie), overowe drużyny itp itd a jakoś niewielu zauważa że poprzez grę va bank ten "system" nie ma żadnej przyszłości. Entuzjastów jest wielu, co kilka dni ktoś pisze "dobrze Ci idzie", kibicuje Ci tylko co z tego, jak po miesiącu koleś wtapia 100 funtów i nie nauczony tym myśli a może spróbuję jeszcze raz ???? i tak w kółko ... Ja to bym się chętnie założył z kimś o 20 funtów że nie dojdzie do 20 progu nawet