>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Lej de droł baj zdzisiu

cock 756

cock

Użytkownik
Życzę powodzenia, bo wydaje mi się, że co jak co, ale LTD to naprawdę fajna sprawa.

Ostatnio doszedłem do wniosku, że LTD to praktycznie to samo co over 0.5..

LTD jest gorsze. Kiedyś przekonasz się gdy padnie gol w pewnej minucie, i zaraz potem wyrównanie po pierwszej akcji. ;)

Zobowiązując się na 10% kapitału można przy naprawdę sporym farcie coś ugrać, ale to złudna podwójna szansa 12... Czy będziesz czekał na gole, czy skalpował po 2 ticki nie zmienisz faktu, że za taką grą idzie naprawdę bardzo duże założenie - gol...

... Ciekawe czy w Polsce są zawodnicy od wystawiania min na BF...

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
zmieniam zasady. nie wychodze z rynku w przerwie. czekam do konca.
zdaje sobie sprawe, ze dla wielu to idiotyczne posuniecie ale jestem laikiem w tym temacie i podchodze do tego .. logicznie. jesli dobieram sobie zespoly overowe to one w jakims tam stopniu gwarantuja mi, ze padnie gol w meczu. ale za cholere nie sa w stanie zagwarantowac mi, ze ten gol padnie w pierwszej polowie. nawet jesli to jest brniecie w bankructwo to i tak uwazam, ze nie rozni sie to niczym od wychodzenia w przerwie. wychodzac w przerwie czescie przyjmuje strate ale mniejsza. czekajac do konca rzadziej przyjmuje strate ale wieksza. ale i greenbooki wieksze. co o tym sadzicie (adamie44 hehe) ?
ps nie podejmuje decyzji na podstawie swoich dwoch dni grania. przeczytalem tone materialu na necie o tej strategii, ktora mnie do konca nie przekonuje.

marian78 20

marian78

Użytkownik
nie lepiej zająć się czymś pożyteczniejszym jak under/over w koszykówce ?
patrzyłem ostatnio na bilans z 4 miesięcy
tenis -
piłka nożna -
snooker + malutki
koszykówka (under/over) 90% całego zysku
niemniej kosz się powoli kończyć będzie, więc trzeba będzie zająć się tenisem .. handel po nieparzystych gemach jak i normalna gra, ale raczej kursy 2.5 i więcej, głównie kiedy faworyt przegrywa pierwszego seta
piłkę nożną mozna grać, ale raczej tak jak mój znajomy ktory zbił już podobno majątek na graniu ... on cos kombinuje głównie z handicapami na jakimś azjatyckim bukmacherze, już nie wiem nawet jakim ... ale to podobno mol nocny, choć teraz pracuje w normalnej robocie

owca26 171

owca26

Użytkownik
Zdzisiu gdzieś kiedyś przecztałem że w meczach, których padł gol, w 70% pada on już w pierwszej połowie. Jest to chyba prawda, zaobserwujcie jakie są kursy na LAY 0:0 jak stawiacie przed meczem np 15 a po 45 minutach jak nie padnie gol kurs na LAY jest 5, widzicie różnice ??

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
zrobie inaczej. pogram sobie za wirtualna kase. wirtualny budzet 2000 GBP. 1 mecz = 10% kapitalu = zobowiazanie 200 GBP. a zywa kase wyplacam. wczasy sobie lepeij zabukuje niz tracic kolejne kilka stow na cos niesprawdzonego.

A 498

addam44

Użytkownik
Na forum TRADERZY.PL(wymagana rejestracja) w dziale IN-Play temacie Ltd mozesz poczytac o mojej probie grania Ltd tak jak Ty zamierzasz tj.do konca.
Co prawda moje granie nie bylo dokladnie takie co Ty zamierzasz-gralem mecze mocno overove ale jak leci,a wiec nawet z duzym faworytem.Innej selekcji niestosowalem.Po ponad 60meczach zdaje sie 3% do przodu.Ale po 8h dziennie przed kompem!!!LIPA.

A 498

addam44

Użytkownik
60 meczy jestes w stanie smialo obrobic w jeden miesiac. a to znaczy ze rocznie mozesz zrobic 36% budzetu. bank ci oferuje 5%.
Hehe!Ja te 60meczy zrobilem w ok....tydzien:]ale...na te 61 meczy trafilem tylko na cztery 0-0.Gdyby bylo jedno 0-0 wiecej bylbym z 8%budzetu do tylu.Poza tym zwroc uwage na te 8h dziennie przy komputerze:;/:
Do tego mi mnostwo kasy zabieraly dogi.Jedna strata na golu doga powodowala ze musiale ja odrabiac 2-4meczami ktore potoczyly sie po mojej mysli.
Jednak Ty pewnie bedziesz gral mecze bez faworytow wiec nie bedzie Cie to dotyczyc.
Jednak wyliczenie jest dosc proste;
Zakladajac 8%zysku od zobowiazania na mecz(ostroznie)musisz trafic 13 meczy bez 0-0 by wyjsc na✅
Tu warto zwrocic uwage ze na wiekszosci for dotyczacych LTD gracze PRZESZACOWUJA zyski.Niemal zawsze pisza ze zysk z meczu to 10-12% a mi wychodzi 8-9% a czesto i mniej.TO ISTOTNA ROZNICA.
Pewnie juz to zauwazyles konfrontujac swoje granie z tymi-niestety czesto-teoretykami:razz:
Grajac do konca nie licz za wiele na mecze w ostatnich minutach-ta metoda wymusza na nas granie meczy overowych w ktorych to rzadko sie zdarza.
Proponowalbym Ci jesli chcesz miec wlasne i bardziej WIARYGODNE statystyki,wnioski to zostawic sobie stowke na BF i grac jednak za kase po 10j zobowiazanie.Na zywo i za kase to jednak co innego niz na sucho.Bardziej sie przykladamy a i wszystko odrazu mamy czarno na bialym ????
Choc w tym wypadku zielono lub czerwono na bialym????

owca26 171

owca26

Użytkownik
No z Ciebie Adam to jest prawdziwy &quot;praktyk&quot; - 60 meczy w tydzień i to jest ta Twoja praktyka ?? jestem pod wrażeniem, widać zapał masz ale słomiany, wnioski też napewno idzie wyciągnać miarodajne po 60 typach ????

A 498

addam44

Użytkownik
No z Ciebie Adam to jest prawdziwy &quot;praktyk&quot; - 60 meczy w tydzień i to jest ta Twoja praktyka ?? jestem pod wrażeniem, widać zapał masz ale słomiany, wnioski też napewno idzie wyciągnać miarodajne po 60 typach ????
Te 60 to tylko doswiadczenie w jednej z prob grania LTD inaczej.Nieco podobnie jak zamierza Zdzisio.
Warto czytac ze zrozumieniem a nie wyciagac wnioski po 1-2 wpisach.Wskaz odpowiednie linki gdzie sa Twoje doswiadczenia w tej(i nie tylko tej)metodzie a chetnie zerkne na Twoje osiagniecia....

owca26 171

owca26

Użytkownik
Te 60 to tylko doswiadczenie w jednej z prob grania LTD inaczej.Nieco podobnie jak zamierza Zdzisio.
Warto czytac ze zrozumieniem a nie wyciagac wnioski po 1-2 wpisach.Wskaz odpowiednie linki gdzie sa Twoje doswiadczenia w tej(i nie tylko tej)metodzie a chetnie zerkne na Twoje osiagniecia....
Co chwile robisz jakieś docinki w stylu &quot;teroretycy&quot; itd wskazując tak jakbyś to TY tylko próbował wszystkich metod. Zresztą nie ma sensu się kłócić, to i tak do niczego nie prowadzi. Pisanie na takich forach również, większości bohaterami na takich forach są bajkopisarze i ludzie obiecujący złote góry, że z 1000 zł są w stanie zrobić dziesiątki tysięcy. Jak człowiek napisze tylko magiczne słowo &quot;zarządzanie kapitałem&quot; to już większość się zniechęca bo jak słyszy o graniu za małe kwoty to stwierdzają, ze to marnotrawienie ich czasu hehe ???? Zdzisiowi też radziłeś żeby spróbował najpierw ze 100 a potem myślał o większym budżecie ale czy warto się trudzić dla marnych kilkunastu procent rocznie ???? Co chwile na forum powstaje temat &quot; zagram over 0,5 va bank - mam szansę, będę grał jeden mecz dziennie (jakby to miało znaczenie), overowe drużyny itp itd a jakoś niewielu zauważa że poprzez grę va bank ten &quot;system&quot; nie ma żadnej przyszłości. Entuzjastów jest wielu, co kilka dni ktoś pisze &quot;dobrze Ci idzie&quot;, kibicuje Ci tylko co z tego, jak po miesiącu koleś wtapia 100 funtów i nie nauczony tym myśli a może spróbuję jeszcze raz ???? i tak w kółko ... Ja to bym się chętnie założył z kimś o 20 funtów że nie dojdzie do 20 progu nawet

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
panowie spokojnie ????
adam44 ma swoje racje i napewno sa godne uwagi. z jedna rzecza do konca sie nie zgadzam. nie wiem czy ja tez nie popelnilem tego bledu w poprzednim temacie. gralem Lay na niefaworyta. na poczatku szlo mi niezle, a potem sie wyrownalo i skonczylem z dlugiem na 500 GBP prawie. gdybym to pociagnal i przeczekal czarna passe.. ale wlasnie. zalozmy mamy kurs 2,0 i skutecznosc na poziomie 45%. gramy single za 1j. po 60 meczach mozemy byc na plus ale po 1000 bedziemy z pewnoscia juz na minusie i teraz jak to sie ma do LTD i grania zespolow over 2,5 bez wielkiego faworyta (roznica miedzy faw a dogiem 0,8 maks). jezeli czekajac na gola do konca 0:0 bedzie raz na 10 spotkan, a ja nie bede musial odrabiac tak jak adaś pierwszych goli underdogow, bo zysk mam w moim wypadku przy golach z obu stron. jezeli na kazde 10 spotkan bede tracil 200 funtow a wystarczy ze z raqz padnie gol na 1:0 w 80 minucie to bede mial duzy greenbook (chyba) plus 8 dziesiecioprocentowych. to wtedy moze sie udac. zobaczymy. napewno 60 spotakn nie jest miarodajne.

A 498

addam44

Użytkownik
Co chwile robisz jakieś docinki w stylu &quot;teroretycy&quot; itd wskazując tak jakbyś to TY tylko próbował wszystkich metod. Zresztą nie ma sensu się kłócić, to i tak do niczego nie prowadzi. Pisanie na takich forach również, większości bohaterami na takich forach są bajkopisarze i ludzie obiecujący złote góry, że z 1000 zł są w stanie zrobić dziesiątki tysięcy. Jak człowiek napisze tylko magiczne słowo &quot;zarządzanie kapitałem&quot; to już większość się zniechęca bo jak słyszy o graniu za małe kwoty to stwierdzają, ze to marnotrawienie ich czasu hehe ???? Zdzisiowi też radziłeś żeby spróbował najpierw ze 100 a potem myślał o większym budżecie ale czy warto się trudzić dla marnych kilkunastu procent rocznie ???? Co chwile na forum powstaje temat &quot; zagram over 0,5 va bank - mam szansę, będę grał jeden mecz dziennie (jakby to miało znaczenie), overowe drużyny itp itd a jakoś niewielu zauważa że poprzez grę va bank ten &quot;system&quot; nie ma żadnej przyszłości. Entuzjastów jest wielu, co kilka dni ktoś pisze &quot;dobrze Ci idzie&quot;, kibicuje Ci tylko co z tego, jak po miesiącu koleś wtapia 100 funtów i nie nauczony tym myśli a może spróbuję jeszcze raz ???? i tak w kółko ... Ja to bym się chętnie założył z kimś o 20 funtów że nie dojdzie do 20 progu nawet
Piszesz ze co chwile?
A ja widze RAZ.
Piszesz nie ma sensu sie klocic- i ja tego nie robie.Opisuje swoje doswiadczenia w nadziei ze komukolwiek sie przydadza.Jakby nie na to nie patrzec -jest w tym wiecej merytoryki niz w Twoich wpisach polegajacych na krytykowaniu wyrwanych z kontekstu moich zdaniach.
Nigdzie nie napisalem ze 61 meczy ma byc wiarygodne.
Rada by jednak grac za kase(chocby mala)wynika z moich doswiadczen ze jadnak czlowiek bardziej sie do tego przyklada niz do testow-i tago dalej sie bede trzyma.
Przeszacowywanie wlasnych szans na powodzenie,ewentualnych zyskow jest jednym z glownych naszych(nas-graczy)grzechow.Jesli na to zwracam uwage-NIKOMU TO NA ZLE NIE WYJDZIE.
A jesli Ty kub ktokolwiek inny ma zastrzezenia do ktorychkolwiek danych czy spostrzezen jakie podaje to prosze je wymienic-merytoryczna(to wazne)dyskusja zawsze jest wskazana.Ale Ty -poki co-takich wpisow w tym temacie nie zrobiles.

Zdzisio&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;Ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo-ktos to jednak czyta jak widac ????

owca26 171

owca26

Użytkownik
Jak ja napisałem w temacie o graniu over 0,5 merytoryczną krytykę w stronę kolegi, który to grał to odpisałeś jakże mądrze: &quot;wolność Tomku w swoim domku&quot;.

Do góry Bottom