>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Lej de droł baj zdzisiu

A 498

addam44

Użytkownik
Jak ja napisałem w temacie o graniu over 0,5 merytoryczną krytykę w stronę kolegi, który to grał to odpisałeś jakże mądrze: &quot;wolność Tomku w swoim domku&quot;.
No tak.Ale to nie byla krytyka(bo ja tez jak pamietasz grania tego nie polecalem)pod Twoim adresem tylko mialem na mysli autora ze jak sie nie przewiezie i swojego nie przegra to krytyka(Twoja,moja)zadna tu nie pomoze!
Totalnie wspak zrozumiales moje intencje;)

owca26 171

owca26

Użytkownik
No tak.Ale to nie byla krytyka(bo ja tez jak pamietasz grania tego nie polecalem)pod Twoim adresem tylko mialem na mysli autora ze jak sie nie przewiezie i swojego nie przegra to krytyka(Twoja,moja)zadna tu nie pomoze!
Totalnie wspak zrozumiales moje intencje;)

Aaaa widzisz czyli jednak się zgadzamy ???? masz rację odebrałem to na odwrót, przepraszam :cool:

A 498

addam44

Użytkownik
[/b]

Aaaa widzisz czyli jednak się zgadzamy ???? masz rację odebrałem to na odwrót, przepraszam :cool:
Spoko.Slowo przepraszam tu na forum rzadko gosci i...TRZEBA TO DOCENIAC????
Ale juz dajmy spokoj z osobistymi wycieczkami bo nas zaraz gospodarz tematu objedzie:cool:
Albo....i nie.W koncu watek mu..........................................................................kwitnie!????

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
hehe. zgoda juz? to wrzuccie na tace dla dziadka po typie na dzisiaj w ramach zadoscuczynienia. moje propozycje na dzisiaj:
augsburg v sztutgart
osasuna v espaniol
morton v patrick

A 498

addam44

Użytkownik
hehe. zgoda juz? to wrzuccie na tace dla dziadka po typie na dzisiaj w ramach zadoscuczynienia. moje propozycje na dzisiaj:

augsburg v sztutgart
osasuna v espaniol
morton v patrick
Typu nie wrzuce bo do LTD z dzisiejszej oferty mecze wyczerpales ???? Ale pozniej napisze cos o graniu LTD do....przerwy;)

A 498

addam44

Użytkownik
Gdzies tu na forum w innym temacie o LTD ktos napisal ze ta metoda to to samo co lay 0-0.
No i w wypadku gdy gra sie do konca meczu to...troche to prawda.Przewaga Ltd to to ze jesli bedzie gol w ll polowie to ugramy wiecej,a wada to ze trzeba kwitnac przy kompie ????
Ale to dygresja.
Kiedys zmagajac sie z LTD doszlem do wniosku ze bardziej oplacalne moze byc grac lay draw HT!
Oczywiscie tu nie majac wentylu w postaci wyjscia w polowie trzeba grac za mniejsza stawke.Jaka?
Ano np.taka jaka tracimy grajac tradycyjne LTD z wyjsciem w przerwie gdy brak bramek.
Grajac za 100j tracimy do przerwy czesto ok.20j.
Co by bylo gdybysmy grali LAY DRAW HT za te 20j.
Grales (i wygrales)Ausburg-Stuttgard.Tam lay draw byl ok.3.65
A lay draw HT byl 2.34.Oznacza to ze za zobowiazanie 20j do wygrania bylo 15.
Bramka padla juz w 5&#39;
Niekontrolowalem tego ale jaki % ugrales?
Bo kurs draw HT poszedl na 5.5.
Teraz mam prosbe-policz co by dalo wiekszy zysk;100j lay draw FT czy 20j lay draw HT?
Ww.mecz nie jest najlepszy do wykazania przewagi grania lay draw HT nad tradycyjnym LTD bo gol padl b.predko.
Bo o ile gdyby bramka padla po 30&#39;meczu zysk z tradycyjnego LTD wiele by sie nie zmniejszyl to z lay HT zwiekszyl by sie diametralnie bo kursy poszly by na 10 i wiecej.
I tu prosba-jesli teraz testujesz to moze porownuj cez co bylo by bardziej oplacalne;tradycyjne LTD czy granie za 1/5 stawki lay draw HT.
Ta druga metoda nma dodatkowa zalete.Mozna nia grac tez mecze z nawet sporym faworytem.Bo nawet jak dog strzeli predko gola to kyrsy i tak pojda na 3-3.50 co greena da zawsze!Nie trzeba dodawac ze jak strzeli faworyt to kursy szybuja na 6-8 a po 30&#39; tez tyle osiagna bez znaczenia kto strzeli ????
Potestuj to Zdzisio.

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
pomysl dobry. troche leniwy jestem ale moge pare skrinow zrobic jednoczesnie grajac swoje + twoje.

nieciekiawie sie te greeny ukladaly do .. przed chwilą ???? mowilismy o 10% tzn ja mowilem, a ty zdaje sie o 8.

augsburg v sztutgart - szybki gol dla gospodarza i 11 GBP zarobione przy zobowiazaniu 200 GBP. srednio.

morton v patrick - bardzo szybki gol dla morton i 5,19 GBP greenbook. smiech na sali.

wisienka na torcie: osasuna v espaniol - gol w 53 min dla gospodarza. czekalem az sie kursy unormuja, zeby greena zrobic w okolicach 14 GBP, a tu czerwo dla gosci i green 41,86 GBP

A 498

addam44

Użytkownik
pomysl dobry. troche leniwy jestem ale moge pare skrinow zrobic jednoczesnie grajac swoje + twoje.

nieciekiawie sie te greeny ukladaly do .. przed chwilą ???? mowilismy o 10% tzn ja mowilem, a ty zdaje sie o 8.

augsburg v sztutgart - szybki gol dla gospodarza i 11 GBP zarobione przy zobowiazaniu 200 GBP. srednio.

morton v patrick - bardzo szybki gol dla morton i 5,19 GBP greenbook. smiech na sali.

wisienka na torcie: osasuna v espaniol - gol w 53 min dla gospodarza. czekalem az sie kursy unormuja, zeby greena zrobic w okolicach 14 GBP, a tu czerwo dla gosci i green 41,86 GBP
Ano cala cala bukmacherka-gdyby ???? dostali gospodarze to green bylby maly.

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
gdyby czerwa nie bylo byloby 11+5+14=30, a tak jest 58, gdyby gole w dwoch pozostalych nie pdadly tak wczesnie... rozne rzeczy sie zdarzaja. jutro kolejna lekcja wieczorkiem. pozdro

owca26 171

owca26

Użytkownik
Adamie44 ten pomysł z graniem lay remis HT podoba mi się najbardziej z dotychczasowych tutaj pomysłów opisywanych ???? Muszę popróbować,lipa tylko taka że w tym tygodniu pracuję na popołudniówki i omijają mnie wszystkie mecze ????

owca26 171

owca26

Użytkownik
Skoro doszliśmy już do grania lay DRAW HT to dlaczego nie grać LAY 0:0 do HT ?? ???? Jaki ta metoda ma plus, którego nie ma Lay remisu ? - niejednokrotnie grając Lay Remis HT zdarzy nam się sytuacja gdzie bramki padną dla obydwu drużyn w odstępie np 2-3 minut, wtedy nie jesteśmy w stanie skontrować naszego LAY remis HT. Ameryki niestety nie odkrywamy, przed nami zapewne nie jeden połamał sobie zęby, no ale szukać trzeba ???? Przy LAY 0:0 kursy wahają się od @2.7 (przy tzw underowych drużynach) aż do @4.5 ( gdzie gra wyraźny faworyt) pomijam mecze typu Barcelona - outsider gdzie kursy mogą być rzędu @6 nawet itp.

A 498

addam44

Użytkownik
Skoro doszliśmy już do grania lay DRAW HT to dlaczego nie grać LAY 0:0 do HT ?? ???? Jaki ta metoda ma plus, którego nie ma Lay remisu ? - niejednokrotnie grając Lay Remis HT zdarzy nam się sytuacja gdzie bramki padną dla obydwu drużyn w odstępie np 2-3 minut, wtedy nie jesteśmy w stanie skontrować naszego LAY remis HT. Ameryki niestety nie odkrywamy, przed nami zapewne nie jeden połamał sobie zęby, no ale szukać trzeba ???? Przy LAY 0:0 kursy wahają się od @2.7 (przy tzw underowych drużynach) aż do @4.5 ( gdzie gra wyraźny faworyt) pomijam mecze typu Barcelona - outsider gdzie kursy mogą być rzędu @6 nawet itp.
hehe-tez prawda w pewnym sensie.Jednak zobowiazania sa wyzsze w tym co proponujesz.Mysle ze to dobra propozycja dla CulePl-on lubi extremalne kursy ????

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
dortmund v bajern +24,70 GBP

gijon levante +6,24 GBP

granada v bilbao +4,68 GBP

hanower v wolfsburg +9,11 GBP

gent v anderlecht +12,99 GBP

jakies 58 GBP na plusie - 5%
szału nie ma

Do góry Bottom