>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

LEGA PALLAVOLO sezon 2011/2012 - Włochy

Status
Zamknięty.
wojcirej 2K

wojcirej

Użytkownik
Z początku można było sądzić, że Modena podbije Włoską A1. Ale im dalej w las, tym bardziej było widać, że nie ma chemii w tym zespole. Zawodnicy kapitalni, ale nie potrafili stworzyć kolektywu. Taki Manchester City. ????
Sisley mnie zawiódł. Dla mnie to był faworyt do awansu do półfinałów z grupy D. Pech chciał, że trafili na Jarskiego mającego dzień konia. ???? Wątpię, czy &quot;dziadki&quot; będą chciały grać w Challenge Cup.
Piacenza - kolejny duży przegrany, ale tylko w kontekście dzisiejszego meczu. Dzisiaj powinni wygrać co najmniej 2 sety, Cuneo to jednak Cuneo - starzy wyjadacze przetrzymali i wyszli na swoje. W kontekście całego sezonu miejsca 5-8 chyba i tak są dobrym osiągnięciem.
W Cuneo do formy wracają Wijsmans i Visotto, N&#39;gapeth też niczego sobie, szczególnie imponuje regularnością w przyjęciu. Chyba to jednak oni spotkają się z Trento w półfinale, na tle dzisiejszej Maceraty prezentują się lepiej, choć wcale Macerata nie gra źle. Jednak w Cuneo luki nie widzę, w Maceracie dwie - Travica i drugi przyjmujący. Parodi bez formy grzeje ławę, Kovar zagrał dwa, trzy mecze genialne, szczególnie w Lidze Mistrzów, ale na dystansie widać, że jednak to nie ta sama klasa. Ewidentnie ostatnia opcja w ataku. A środkowymi zrekompensować przyjmującego ciężko, bo blok to element nieprzewidywalny, a do krótkiej trzeba sobie przyjąć pod siatkę (choć z tym akurat żaden z tej dwójki problemów nie ma ;) )

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Ripresa degli allenamenti che inevitabilmente vedrà i riflettori puntati anche sulle condizioni fisiche di alcuni giocatori: Parodi in primis, uscito ieri anzitempo dal terreno di gioco per problemi alla schiena, ma anche Kovar (caviglia) e Omrcen, che nel finale del terzo set della gara con l’Acqua Paradiso ha momentaneamente abbandonato il campo per un problema al ginocchio, per poi riprendere comunque regolarmente il suo posto nel parziale successivo.
Według oficjalnej strony klubu Lube Banca Marche Macerata w zespole po spotkaniu z Acqua Paradiso Monza Brianza zrobił się mały szpital. O ile uraz Igora Omrcena widziałem na żywo i po kilku minutach na ławce Chorwat wrócił na parkiet o tyle problemy Simone Parodiego (kręgosłup) oraz Jiriego Kovara (kostka) wydają się bardziej poważne - szczególnie problemy z kręgosłupem, których nie da się zażegnac w dwa dni.
W ostatnich tygodniach w lepszej dyspozycji zdają się byc siatkarze Bre Banci Lannutti Cuneo, pierwsze spotkania półfinałowe już w czwartek - moim zdaniem faworytem całej rywalizacji (na dzień dzisiejszy) są siatkarze z Cuneo, którzy powinni wykorzystac problemy zdrowotne podstawowych bądź co bądź siatkarzy z Maceraty.

buzero 59

buzero

Użytkownik
witajcie - czy ktos zna sytuacje w LUBE ? kursy rosną ...juz 1,72 na pinnacle kusi... bo mnie to Cuneo takze nie przekonuje...mecz zapewne będzie na styku... ale uwazam ze mimo wszystko mimo braku Parodiego - jesli oczywiscie Omrcen i Kovar zagraja...
ogolnie uwazam ze sam brak Parodiego nie bedzie az takim oslabieniem - sam jest pod forma...mysle ze Kovar bedzie w stanie na pewno utrzymac ten sam poziom jak nie lepszy w ataku - no i w przyjeciu...
pytanie tylko bo jesli nie bedzie jeszcze Kovara lub Igora wtedy warto pograc w strone Cuneo np handi setowe 1,5 ...tylko pytanie czy sklad oficjalny nie ukaze sie dopiero podczas transmisji...- bo na stronie Lube nie moge nic znalesc...

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Wszystko wskazuje na to ze zarowno Parodi, Omrcen i Kovar wystapia w dzisiejszym meczu. Faworyta ciezko tu wskazac badz co badz Cuneo jest w lepszej formie. Ale wiecej informacji i moj typ na to spotkanie w godzinach popoludniowych.

buzero 59

buzero

Użytkownik
no to jeśli wszyscy graja to ja osobiscie nie widze innej opcji niz granie na LBM po kursie 1,72 - chyba ze info jest ze sa gotowi - ale jak bedzie z ich kontuzjami sie okaze po pierwszym secie - ciezki mecz do typowania - moze warto odpuscic..
ciezka sprawa w sezonie było wyrównane mecze - koncowka sezonu lepsza forma CUNEO a Lube jakby troche zgaslo po tym tragicznym meczu z Trentino w LM i wyniku 0-4... od tamtej pory zawodnicy widac ze zostali zeslani na ziemie przez T i nie prezentuja tego samego poziomu, bardzo mocna ławka rezerwowa po stronie Maceraty w i to na pewno atut w porownaniu do Cuneo - jak wiadomo zawodnicy typu Kovar, Monopoli mogą wejsc i bez problemow zastapic zawodnikow i z pozytywnym skutkiem niejednokrotnie odwracajac losy meczu...
A mysle ze obojetnie co sie nie zagra z tego meczu warto dolozyc typ na Trentino 1,08 zawsze to przy wiekszych stawkach podniesie wygrana a ryzyko znikome jesli takowe wogole istnieje w takim meczu...

P 36

prostoorient

Użytkownik
Witam mi sie wydaje że chyba najlepiej w meczu Lube - Cuneo zagrac handi na gosci co przemawia za takim typem moim zdaniem to ze w sezonie zwyciestwa padaly po pieciosetowkach po drugie w lube sa delikatne urazy i nie wiadomo jak sie ulozy mecz moze komus sie poglebi jakis uraz czy po rozgrzewce juz odpusci gry od poczatku roznie moze byc chodz lepiej by mecz przbiegal w fair play warunkach ale blizej sie sklaniam wlasnie na pogranie handi na gosci w zwiazku z lepsza forma ostatnio cuneo i jak wspomnialem z kilkoma urazami w druzynie gospodarzy.

Co do kolejnego meczu sissley -roma zagralem over 183,5 pkt w meczu mysle ze przy wyrownanych czterech setach jak najbardziej pokryje sie a i watpie by gospodarze wygrali gladko 3;0 a roma ostatnio chyba tez zlapala delikatna swiezosc gry i byc moze pokusi sie o zwyciestwo zobaczymy wieczorkiem warte zastanowienia ..Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +6
dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Macerata - Cuneo​

Już dziś o 20.30 , rozpocznie się znakomicie zapowiadający się półfinał tegorocznych PO Włoskiej ligi siatkarzy.
Buki uznały za faworyta , zespół z Maceraty. Jak dla mnie jest to lekkie nieporozumienie , ponieważ zdecydowanie korzystniej prezentuje się ostatnio Cuneo.

Cuneo to bardzo doświadczony zespół , w ich szeregach znajdziemy masę gwiazd. Największą z nich jest chyba rozgrywający , wirtuoz z Serbii Nikola Grbic. Grbic jednak zdecydowanie ma z kim grać , obok niego występują: znakomity Brazylijczyk Leandro Vissotto który występuje na pozycji atakującego. Dwóch bardzo doświadczonych środkowych , czyli Mastrangelo i Fortunato . Kapitalny libero Henno i para dwóch znakomitych przyjmujących , młody i piekielnie dynamiczny Ngapeth , oraz Wijsmans. Kadrowo zespół Cuneo robi bardzo duże wrażenie , dużą przewagę zrobi na pewno Grbic bo jego vis a vis Travica nie spełnia absolutnie pokładanych w nim nadziei i bardzo zawodzi. W bardzo dobrej formie jest Vissotto i jeśli tylko zagra dobry mecz to Macerata nie ma szans sobie z nim poradzić , atakuje na niesamowitym zasięgu , jest znakomity technicznie do tego zbija piłki z bardzo dużą siłą. Cuneo dysponuje również bardzo dobrą zagrywką , wspomniany Vissotto to silny serwis z wyskoku , Grbic dysponuje znakomitym flotem , czy Ngapeth który również serwuje piekielnie mocno.

Macerata według mnie po prostu zgasła , ta drużyna niczym nie przypomina zespołu z początku sezonu. W meczu z Monzą zagrali bardzo słabo , gdyby rywal był trochę silniejszy to pewnie w półfinale byśmy ich nie zobaczyli. Omrcen miał kilka razy problem ze skończeniem ataku nawet na pojedynczym bloku. Travica który już chyba przyzwyczaił nas do swojej słabej gry , również zagrał źle. Słychać o jakiś problemach Parodiego i Kovara , myślę jednak , że obaj wystąpią w dzisiejszym meczu. Największą gwiazdą zespołu jest oczywiście Chorwat Igor Omrcen , potrafił on w tym sezonie wygrywać mecze w pojedynkę , nawet z takimi rywalami jak Trentino , ale teraz raczej mu to nie grozi bo nie prezentuje on optymalnej formy i myślę , że mimo wszystko to Vissotto jest obecnie lepszym atakującym.

Kurs na Cuneo to świetna propozycja :

Typy:
Cuneo @ 2.30 Expekt ✅ ✅ ✅
Cueo (+1.5 seta) @ 1.65 Bwin
✅ ✅ ✅

Otrzymane punkty reputacji: +11
wojcirej 2K

wojcirej

Użytkownik
Lube Banca Marche Macerata - Bre Banca Lannutti Cuneo
Najciekawsze spotkanie z dzisiejszej oferty włoskiej Pallavolo. Według wielu Macerata jest faworytem, co jest dla mnie może nie zaskoczeniem, ale jednak nie zgodziłbym się z tym. Stają naprzeciw siebie dwie drużyny o podobnej klasie sportowej i o zwycięstwie będą decydowały (miejmy nadzieję, bo chcemy też świetnego meczu ;) ) niuanse siatkarskie. O ekipie z Cuneo pisałem już nieco wcześniej:
W Cuneo do formy wracają Wijsmans i Visotto, N&#39;gapeth też niczego sobie, szczególnie imponuje regularnością w przyjęciu.
Zdanie to do dziś podtrzymuję. Co ciekawe, bilans bezpośredni jest na korzyść Cuneo (6:9).
O problemach Maceraty też już wcześniej wspominałem:
Jednak w Cuneo luki nie widzę, w Maceracie dwie - Travica i drugi przyjmujący. Parodi bez formy grzeje ławę, Kovar zagrał dwa, trzy mecze genialne, szczególnie w Lidze Mistrzów, ale na dystansie widać, że jednak to nie ta sama klasa. Ewidentnie ostatnia opcja w ataku. A środkowymi zrekompensować przyjmującego ciężko, bo blok to element nieprzewidywalny, a do krótkiej trzeba sobie przyjąć pod siatkę (choć z tym akurat żaden z tej dwójki problemów nie ma ;) )
Jeżeli nawet kontuzjowani Kovar, Parodi i Omrcen będą gotowi do gry, to nie wiadomo, w jakiej będą formie i czy trenowali z drużyną na pełnych obciążeniach. Podsumowując, zgadzam się z typami DawidaBarcy i także gram w stronę Cuneo.
Typy
Bre Banca Lannutti Cuneo +1,5 seta
@1,65 Bwin ✅ 1:3
Bre Banca Lannutti Cuneo @2,28 Pinnacle ✅ 1:3
Itas Diatec Trentino - Andreoli Latina
Spotkanie, które powinno elektryzować, bowiem toż to półfinał, jednak faworyt jest nad wyraz oczywisty. Latina w składzie z Jakubem Jaroszem osiągnęła i tak już fantastyczny wynik, w końcu w klubie stawiano sobie za główny cel utrzymanie w A1, a tu już jest Puchar CEV co najmniej na następny sezon. ;) Trento jak Trento - na najważniejsze mecze zawsze przygotowani na 200%, by zdemolować swojego rywala. Dwie próbki mieliśmy w fazie ćwierćfinałowej, wcale nie wykluczone, że tu będzie podobnie, gdyż jedną porażkę ponieśli z tym zespołem, więc na żadne lekceważenie sobie nie pozwolą. Na dodatek Jakub Jarosz wspominał o jakichś problemach ze swoim zdrowiem, gdzie już z Modeną po dwóch setach trener zdjął go z boiska.
Typy
Itas Diatec Trentino -2,5 seta
@1,592 Pinnacle ✅ 3:0
Under 160,5 punktów @1,65 Milenium ✅ 145

Otrzymane punkty reputacji: +16
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Lube Banca Marche Macerata - Bre Banca Lannutti Cuneo 1 @ 1,735 Pinnacle ⛔ 1-3 :sad:
Ja gram na Maceratę. W ostatnim meczu z Monzą, wygranym 3-1, grali dobrze. Nie wiem dlaczego wszyscy skreślają Travice, który ostatnio zaczyna grać na wysokim poziomie, wreszcie rozgrywa nie wystawia. Sporo gra środkiem, a środek w Maceracie to najgroźniejsza broń. Bo zarówno Stanković jak i Podrascanin na siatce są bardzo skuteczni. Savani w ataku gra ostatnio przyzwoicie, gorzej wygląda przyjęcie ale Exiga znowu go pokryje w tym elemencie i będzie dobrze. Liczę że zagra dzisiaj Parodi bo przyjęcie ma lepsze niż Kovar a to będzie bardzo istotne w tym meczu. Omrcen poniżej określonego poziomu nie schodzi także na niego można liczyć w każdym meczu. Zagrywka też zdecydowanie po stronie Maceraty także liczę że pokopią w tym elemencie Cuneo. Cuneo z dużym trudem ograło Piacenzę, wszystkie sety na przewagi ale w tym ta ekipa jest mistrzem. Widać że wysoką formę złapał Visotto, ale on z mocniejszymi drużynami potrafi się zagotować. W przyjęciu trzeba szukać Wijsmansa i Ngapetha bo obaj wirtuozami jeśli chodzi o przyjęcie nie są. Także w nich trzeba celować bo libero Henno który po sezonie odchodzi do Francji w przyjęciu jest jednym z lepszych zawodników na świecie. Grbić nie gra tyle środkiem, ewentualnie wtedy kiedy jest Mastrangelo w pierwszej linii. Także jeśli Macerata będzie czytała grę i poustawia podwójny blok na skrzydłach to siła w ataku Cuneo może drastycznie spaść i w tym wyszukuję przewagi Lube. No i nie lubię Cuneo, a uwielbiam Maceratę i to chyba najmocniejszy argument. ;)

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Noooo , trzeba powiedzieć , że Cuneo rozwaliło system tym spotkaniem :browar565: . Każdy element na cudownym poziomie , każdy zawodnik kapitalny mecz . Trzeba sobie powiedzieć jasno , że Macerata nie miała dziś czego szukać , myślę , że nawet Trentino miałoby dziś ogromne problemy z wygraniem pojedynku z tak grającym Cuneo. Grbic zmasakrował Travice , pokazał mu o co chodzi w grze na pozycji rozgrywającego. Co ciekawe Serb ograniczył się w całości do gry skrzydłami , ataki Mastrangelo i Fortunato można było policzyć na palcach jednej ręki. Vissotto i Ngapeth genialne mecze rozegrali , atakujący z Brazlii po prostu maestria , Omrcen mógł tylko stać i się przyglądać. Ngapeth również genialny mecz , kończone ataki z bardzo trudnych piłek + świetnie trzymał przyjęcie. To prawda , że Macerata dysponuje kapitalnym serwisem i pokazali to również dziś , ale Cuneo atakowało sobie bez żadnego problemu nawet z sytuacyjnych piłek a serwis gości nie był dziś gorszy od Maceraty , szczególnie kapitalnie w tym elemencie gry zaprezentowali się Wijsmans i Vissotto . Henno ... fenomenalny zawodnik , maestria co on dziś grał w obronie i przyjęciu.
Dwumecz moim zdaniem już skończony , tym bardziej , że Cuneo u siebie jest nie do zatrzymania. Pozostaje podziękować bukom za piękny prezent na dziś ????

buzero 59

buzero

Użytkownik
kursy sie pojawily...
NA CUNEO jest 1,57 -1,40 a kurs i tak spadnie....dl;atego uwazam ze warto pograc typ na Cuneo 1,57 w Gamebokers
Myslalem ze Lube szykowala sie na ten mecz ale poza zagrywka nie maja obecnie nic do zaoferowania - blokiem slabo graja juz nie mowiac chyba ze Igor , Savani sa juz myslami w nowych zespolach - nie wiem ciezko powiedziec ale nie widze motywacji i walki w zespole...ogolnie strasznie slabo wyglada ten zespol w ostatnim czasie...co potwierdzilo sie w meczu z Cuneo gdzie mimo 1 seta zagrali katastrofalnie - choc i w 1 poza fantastyczna seria OMRCENA i w ataku i serwisie zagrali seta slabo i prawie w koncowce Cuneo ich dogonilo...nie wiem bez Parodiego kiedy Kovar gra w szostce i wie ze nie ma zmiennika gra duzo slabiej , zdecydowanie lepiej mu idzie jak kogos zmienia, tragicznie wg mnie wyglada TRAVICA ogolnie po pierwszym meczu nie widze szans dla gosci...
Visotto - zawodnik ktorego nie lubie jest w fantastycznej formie ostatnio atakuje na maksymalnym zasiegu dostajac idealne pilki podobnie super skoczny NGAPETH, i wracajacy do formy WOUT - widac ogolnie ze cala gre trzyma i prowadzi GRBIC - wg mnie najlepszy rozgrywajacy swiata...
Mysle ze powalcza z Trento...
typ bardzo ciekawy a kurs w formie 1,57 warty bo 1,4 jakie pewnie bedzie przed meczem nie warte....

wojcirej 2K

wojcirej

Użytkownik
Andreoli Latina - Itas Diatec Trentino
Drugi półfinałowy mecz w &quot;słabszej parze&quot;. W pierwszym padł wynik 3-0 i może on być bardzo mylący, bo jednak Trento troszkę problemów miało w pierwszym secie i dopiero po dobrych zagrywkach Kaziyskiego udało się go dosłownie &quot;wyszarpać&quot;. W ekipie wówczas gości nie błyszczał niestety Jakub Jarosz - widać, że drużyna Stojczewa odrobiła pracę domową i znalazła sposób na zatrzymanie naszego reprezentacyjnego przekątnego, bowiem zaliczył ledwo 26% skuteczność. W ciągu tych trzech dni nic nie mogło się zmienić moim zdaniem, Trento pewnie zmierza do finału i jutro daję szansę gospodarzom maksymalnie na seta.
Typy
Itas Diatec Trentino -1,5 seta
@1,40 Milenium ✅ 0:3
Tak już bez analizy - warto moim zdaniem grać na Piacenzę i Sisleya ✅✅✅. Po pierwszym meczu widać, że nie odpuścili walki o ten mało prestiżowy puchar i jutro powinni dokończyć dzieła.

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Acqua Paradiso Monza Brianza - Copra Elior Piacenza​

Pierwsze spotkanie zakończyło się pewnym zwycięstwem ekipy z Piacenzy, która dzisiaj powinna dokończyć robotę.

W pierwszym spotkaniu w kwadracie dla rezerwowych znaleźli się Gavotto, De Cecco, Nikic i Conte. Są to kluczowe postacie dla tej drużyny. Rozgrywający Luciano De Cecco ma problemy z ręką i najprawdopodobniej ten sezon już się dla niego skończył. Nikic pojawił się na parkiecie tylko na chwilkę. Gavotto zmienił słabo spisującego się Roumeliotisa.

Monza podobno po tym sezonie straci głównego sponsora i już tak dobrze w tym zespole nie będzie.

Zawodnicy Piacenzy bardzo żałują, że nie udało się awansować do półfinału. Otwarcie jednak zapowiadają, że chcą w przyszłym sezonie grać w Challenge Cup.

Nie ma statystyk z pierwszego spotkania, ale czytałem, że po raz kolejny bardzo dobrze zagrali Vladimir Nikolov i Hristo Zlatanov.

Piacenza powinna mieć sporą przewagę na siatce. Nie zagra De Cecco. Zhukouski to spory talent, ale do klasy Argentyńczyka dużo mu brakuje. Nie wiem jak wygląda sytuacja z Conte i Nikicem, ale jeśli nawet zagrają to i tak siła ognia jest po stronie Piacenzy.

Typy:
Copra Elior Piacenza @ 1.55 Bwin ✅
Copra Elior Piacenza (-3.5 pkt) @ 1.78 Bwin ✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Jedna z lokalnych włoskich gazet głosi, że pierwszą opcją pod niebecnośc Igora Omrcena będzie wyjście trójką nominalnych przyjmujących: Cristian Savani, Simone Parodi i Jiri Kovar. Atakującym miałby byc wtedy Savani.
Opcja numer dwa - to Belg Gert van Walle, który poziomem odstaje mocno od całej Serie A1.
Ostatecznym manewrem na jaki powołuje się CronacheMaceratesi.it jest wystawienie w pierwszej szóstce kontuzjowanego przez większośc sezonu Sase Starovica.

Jakby nie wyglądał wyjściowy skład Lube Banca Marche Macerata na mecz z Cuneo to właśnie siatkarze z Piemontu są w tym momencie zdecydowanymi faworytami i kursy nie tyle się odwrócą co powinny mocno spaśc.​

buzero 59

buzero

Użytkownik
Raczej tylko takie rozwiązanie widzę:
Jedna z lokalnych włoskich gazet głosi, że pierwszą opcją pod niebecnośc Igora Omrcena będzie wyjście trójką nominalnych przyjmujących: Cristian Savani, Simone Parodi i Jiri Kovar. Atakującym miałby byc wtedy Savani.
Ale jak bedzie wyglądała gra Travicy...czy się nie pogubi nowy styl gry... bo Igor potrzebował innych piłek a Savani innych...
Będzie na pewno widoczny brak w polu zagrywki - w PO najlepiej serwuje IGOR bo Savani bardzo duzo psuje...i tu będzie widoczny brak bo Kovar w tym elemencie do liderów nie należy...
Kolejny argument to to że LBM nie gra tak naprawdę u siebie ponieważ ich stadion nie spełnia wymogów odnośnie miejsc siedzących...
Myślę że CUNEO na własne życzenie przegrało 2 mecz ponieważ po łatwo wygranym 1 secie nastąpiła chyba zbytnie rozluźnienie psychiczne i późniejsze przegranie w TB.
Teraz Cuneo naprawdę mocno zmobilizowane a na pewno duże problemy co do pewności siebie beda mieli zawodnicy Maceraty gra w tak ważnym meczu bez swojego atakującego ? nie mając 2 zmiennika...na tej pozycji nawet jak Igor grał słabo to razcej grał do końca nie mając klasowego zmiennika...
Nie no uważam że luka jest nie do załatania i CUNEO wygra ten mecz dlatego sam gram:
CUNEO + 1,5 seta 1,44 (obecnie - wczoraj zagrałem 1,51) betsson stawka 11/10 zagrałem ALL IN...
CUNEO win - 2,10 betway (było rano - teraz 1,90)5/10
Zapewne zaraz zakłady na betsson się zmienią z handicapem w drugą stronę...Expekt np daje 1,65
I zapewne tyle będzie wszędzie jutro...
Dlatego wszyscy na CUNEO ...

wojcirej 2K

wojcirej

Użytkownik
Lube Banca Marche Macerata - Bre Banca Lannutti Cuneo
Trzecie, decydujące starcie w półfinale Serie A1 pomiędzy dwoma wartymi siebie firmami. W tym meczu jednak uznaję Cuneo za faworyta. Macerata bez swojego podstawowego atakującego i absolutnego lidera, Igora Omrcena, traci jakieś 30% siły ognia, a godnych zastępców nie ma - Sasa Starović to parkiet wąchał podczas meczu ostatnio gdzieś na początku sezonu, a Gert van Walle też nie miał wielu okazji do gry i wątpię, że nawet gdyby zagrał, to pociągnąłby atak na tak ważnej pozycji. Pozostaje manewr z trzema przyjmującymi, z Savanim najprawdopodobniej po przekątnej oraz parą Kovar - Parodi na przyjęciu. Savani jest świetnym siatkarzem, ale czy przestawienie go na przekątną trochę go nie zahamuje? Nie jestem w stanie przypomnieć sobie, kiedy (i czy kiedykolwiek) grał on po przekątnej z rozgrywającym. W Cuneo o żadnych takich dylematach nie słychać, wszyscy są zdrowi, na dodatek są w formie i uważam, że lepiej prezentują się na tle swojego dzisiejszego rywala. Spodziewam się kapitalnego meczu, bo każda z ekip ma nóż na gardle, kolejnego spotkania nie będzie i dziś trzeba dać z siebie wszystko. Nam pozostaje zasiąść przed telewizorami (czy tam transmisją w necie ;) ) i pasjonować się wielką walką.
Typy
Bre Banca Lannutti Cuneo +1,5 seta
@1,45 Milenium ⛔ 3:0
Bre Banca Lannutti Cuneo @1,87 Bwin ⛔ 3:0

buzero 59

buzero

Użytkownik
wszędzie kursy lecą na gości na łeb na szyję...
obecnie na czyste win CUNEO jest w okolicach 1,55 betsafe do 1,75 na pinnacle...
o tyle absurdalne ciągle jest że zakład na CUNEO + 1,5 seta widnieje ciągle na betsson - ewidentny błąd ich specjalistów zaspali strasznie... i jest to jedyny buk dający handi w strone Cuneo - co trzeba wykorzystać...bo nawet jak Macerata zagra fantystyczny mecz - bo taki uwazam musi zagrac aby powalczyc z Cuneo to i tak maks wg mnie to ich win ale po TB ...nie wierze ze osalbiona LUBE bez czolowego zawodnika jest w stanie wygrac 3-1...
Dlatego wole zabezpieczyc srodki i zagrac na +1,5 Cuneo...
Uwazam ze gra 3 przyjmujacymi nie przejdzie i z poukładanym kolektywem szans to nie bedzie miało..
Z drugiej strony ja nie wiem - nikt OMRCENA nie ostrzegal ze jest o 1 kartke od wykluczenia ? nie rozumiem przeciez bylo wiadomo to przed meczem - ale o kartke w siatce jest bardzo ciezko...i jeszcze w takim momencie- nie zrozumiałe jest to dla mnie ze pozwolono sobie na taka nie uwage...z drugiej strony jak Omrcen dostawal Ż.K. - ciekawi mnie czy wiedział co to oznacza - czy gral normalnie dalej...bo jesli wiedzial co go czeka i pozwolil sobie na taka klotnie z WOUTEM to naprawde glupota..
Ogladal ktos i wie jak to sie wydarzylo ?
dlatego polecam wszystkim majacym srodki na betsson granie +1,5 CUNEO 1,44
zapewne do paru godzin tego zakladu nie bedzie..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom