>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

LAX - NBA 2016/17

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Dzisiaj mam dwa typy do wyboru: Bulls albo Lakers. Obydwa wg mnie równie prawdopodobne. Polecam oba, ja stawiam na swoich.

Lakers @ 2.33

Marathon

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Podsumowanie - Tydzień #6

Typy 2/7
Kupony 2/6
Postawione 6j
Zysk/Strata -2,94
Yield -49%
Pierwszy tydzień na minusie, cóż każdemu zdarza się gorsza seria. Nic to, lecimy dalej :grin:

Otrzymane punkty reputacji: +8
lax 1,2K

lax

Użytkownik
No cóż, zaczynam nowy tydzień, spróbuję czegoś takiego:
New York Knicks 2.19
Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +3
lax 1,2K

lax

Użytkownik
Sacramento Kings seria trzech przegranych, szukają zwycięstwa. A gdzie najlepiej poszukać wygranej dziś w NBA? Oczywiście w Dallas, z tymi ich kontuzjami i ogólną mizerią. Warto spróbować.

Kings -2.5

1.90 Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +21
lax 1,2K

lax

Użytkownik
W Memphis muszą w końcu wyjść te kontuzje, szybko grająca młoda ekipa z Portland powinna ich dzisiaj ogarnąć.

Portland Trail Blazers
1.85 Pinnacle​

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Hmm, aż za dużo do wyboru dzisiaj ciekawych spotkań. Na pewno widzę spore szanse wszystkich niemal gości, value jak dla mnie to Raptors, Hawks, Knicks. Jednak stawiam na Lakers, którzy w mojej opinii przerwą dziś serię czterech porażek. Rywal jak najbardziej w zasięgu, słabe Phoenix (3-10 na wyjazdach). Powodzenia ;)
LA Lakers
1.84 Pinnacle

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Podsumowanie - Tydzień #7

Typy 2/4
Kupony 2/4
Postawione 4j
Zysk/Strata +0,09
Yield +2%
Tydzień na zero, ogólnie ostatnio mam trochę innych obowiązków i przez to mniej czasu, co niestety widać po wynikach. Jedziemy dalej, będzie lepiej.

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Jedziemy dalej, dziś gram Denver, a w dziale NBA skrobnąłem też analizę do tego typu i Lakers, których też polecam zagrać z dodatnim handi. Powodzenia :grin:

Denver Nuggets -2.5

1.93 Pinnacle

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Fajne mecze dzisiaj się szykują. Zarówno do oglądania, jak i typowania. Ja gram taki dubelek przeciwko słabeuszom, nie doszukując się niespodzianek. Można też szukać przełamania u Lakersów, jak nie dziś po dobrym kursie to spróbować podwójnie z 76ers w piątek.
Raptors @ 1.28 + Pistons @ 1.50
AKO 1.92 Marathon

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Tak jak pisałem wcześniej, warto grać na Lakers bo nawet mimo że nie są najsilniejsi, to osiem już porażek z rzędu to sporo nawet dla nich. Phila w zasięgu, warto zagrać bo kursy lecą.

Lakers -1.5

1.93 Pinnacle

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Kusi mnie dzisiaj wybór między Knicks a Rockets. Postawię jednak na New York, bo obawiam się że młodzież z Minnesoty może zaskoczyć u siebie grających b2b Rockets. No i seria 9 zwycięstw z rzędu to sporo, musi się kiedyś skończyć ;) A jak ktoś lubi bawić się w takie prawa serii, to podobno Carmelo jeszcze nigdy nie wygrał w Denver od czasu przenosin do NY. Czyżby dzisiaj był ten pierwszy raz? :grin:
New York Knicks
2.58 Pinnacle

Z 25

zakoon

Użytkownik
Kusi mnie dzisiaj wybór między Knicks a Rockets. Postawię jednak na New York, bo obawiam się że młodzież z Minnesoty może zaskoczyć u siebie grających b2b Rockets. No i seria 9 zwycięstw z rzędu to sporo, musi się kiedyś skończyć ;) A jak ktoś lubi bawić się w takie prawa serii, to podobno Carmelo jeszcze nigdy nie wygrał w Denver od czasu przenosin do NY. Czyżby dzisiaj był ten pierwszy raz? :grin:
New York Knicks
2.58 Pinnacle
O ile zagra, tak samo jak Rose.

lax 1,2K

lax

Użytkownik
O ile, zgadza się. Ja liczę że zagra, mówił po ostatnim treningu że raczej tak, zobaczymy. A statystyka to bardziej taka ciekawostka, nie na tym oparłem swój typ.

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Na zakończenie tygodnia jeszcze jeden typ. Rzadko grywam sumy w meczach, ale tu jakoś mnie ta linia zastanawia od rana. Zobaczymy...

Sacramento @ Dallas over 193.5

1.92 Pinnacle

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Dzisiaj dobry mecz w Houston. Stawiam na Spurs bo dla ekipy Rockets absencja Capeli to poważne osłabienie. 1.95 na SAS? Biorę, dziś seria 10W zakończy się.
Oprócz tego dobrze wygląda Portland, są w dołku, głodni wygranej bo w wyścigu o 8 miejsce po piętach depcze im Denver. Zastanawia mnie jeszcze +5.5 Pacers. Co jak co ale w meczu z NYK nie widzę aż takiego faworyta żeby wystawiać takie kursy.

Spurs 1.95

Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +19
lax 1,2K

lax

Użytkownik
Podsumowanie - Tydzień #9

Typy 2/3
Kupony 1/2
Postawione 2
Zysk/Strata -0,05
Yield -2,5%

Mało czasu, okres przedświąteczny, granie zeszło trochę na dalszy plan.

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Czas wracać po świętach, zobaczymy jak z formą. Na dziś gram na przekór wszystkiemu PTB. Mam jakieś przeczucie że mimo tych wszystkich przeciwności stać ich na zwycięstwo.

Portland Trail Blazers

1.88 Pinnacle

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Myślałem nad Thunder po fajnym kursie, ale Memphis w pełnym składzie może być groźne. Dlatego próbuję dziś na gospodarzy w meczu dwóch słabeuszy, mianowicie:
Lakers -2.5
1.89 Pinnacle

Do góry Bottom