>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

LAX - NBA 2016/17

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Na tym samym patencie gram teraz Warriors w San Antonio. Chociaż tutaj niespodzianka wydaje się trochę bardziej prawdopodobna, niemożliwe żeby Spurs wygrali obydwa u siebie i wyrównali na 2-2.

Warriors

1.40 Dafabet

Otrzymane punkty reputacji: +2
lax 1,2K

lax

Użytkownik
Warriors - Spurs 4-1 ✅ 4-0

Cleveland - Boston 4-1 ✅✅ 4-1
Skład finału nie trudno było przewidzieć, ale myślałem że Spursi urwą ten jeden mecz. Niestety kontuzja Leonarda pozbawiła nas jakichkolwiek emocji. Typ na finały wrzucę w przyszłym tygodniu, jeszcze się waham.

Otrzymane punkty reputacji: +9
lax 1,2K

lax

Użytkownik
Nareszcie finały ???? Zapowiada się świetne widowisko, ja z typowaniem się wstrzymuję, przynajmniej na razie. Pierwszy mecz na rozpoznanie. Chociaż handi na Cavs fajnie wygląda. Ogólnie to jeśli już coś grać w finałach, to zawsze underdoga. W którymś meczu na pewno trafi się niespodzianka. Póki co mój typ na zwycięzcę całej serii:
Warriors - Cavaliers 4-2

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Warriors - Cavaliers 4-2
Warriors - Cavaliers 4-1
Wynik finału nie był zaskoczeniem, mimo wszystko myślałem że LBJ urwie ze dwa mecze. Szacunek dla mistrzów, naprawdę od początku do końca sezonu byli najlepsi.​

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Podsumowanie (RS + PO)

Typy 71/118 60%
Kupony 54/100 54%
Postawione 100
Zysk/Strata 1,18
Yield 1,18%

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Dzięki wszystkim którzy śledzili temat. Mimo że zyski w tym roku mizerne, fajnie było się pobawić. A teraz czas na wakacje ;) Pozdro

Otrzymane punkty reputacji: +13
Do góry Bottom