>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

LAX - NBA 2016/17

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Mało czasu mam w tym tygodniu, ale nie widziałem nic wartego gry do tej pory. Dziś spróbuję zagrać na Hornets. Kurs fajny, dla mnie są faworytem. Oprócz tego zastanawiałem się nad: Hawks over 103 @1.86 i Bulls -1.5 @2.60. Jednak najbardziej przekonuje mnie:

Hornets -1.5

1.98 Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +9
lax 1,2K

lax

Użytkownik
Hmm, widzę dzisiaj dwa teoretycznie łatwe mecze. Aż się trochę zastanawiam bo ta liga lubi zaskoczyć zwycięstwem underdoga, no ale wygląda to nieźle więc gram. Chodzi o Boston i San Antonio. Wg mnie nie ma opcji żeby przegrali swoje spotkania. A więc łącząc w dubel wychodzi spoko kurs, i gram:

Celtics @ 1.40 + Spurs @ 1.47

AKO 2.05 Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +10
lax 1,2K

lax

Użytkownik
Kolejny raz gram dubla. Nie chce mi się bawić w jakieś handicapy, czasem najprostsze rozwiązania są najlepsze. Tak więc na dzisiaj Thunder plus Raptors. Chociaż uważam że handicapy w tych spotkaniach wejdą, tak jak i Warriors -7,5 wygląda dosyć pewnie. Powodzenia ;)

Thunder @ 1.20 + Raptors @ 1.62

AKO 1.95 Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +4
lax 1,2K

lax

Użytkownik
Portland seria trzech przegranych, gracze zdeterminowani żeby zacząć wygrywać. To musi się dziś skończyć pewnym zwycięstwem. Blazers mają siłę ognia żeby rzucić nawet 120. Przy szybkim overowym spotkaniu jakie się zapowiada cztery punkty przewagi nie powinny stanowić problemu. Dla mnie bet dnia.
Blazers -3.5
1.87 Pinnacle
A poza tym czekam na kursy na Bulls, z tego co się zapowiada również szykuje się dobra okazja. Jestem przekonany że Lakersi tego nie wygrają. Coś koło 1.80 na Bulls będzie super. Poczekamy do wieczora na kursy i informacje o składach.

E: Odpuszczam jednak Bulls, Wade out, Rondo niewiadomo jeszcze, nie będę grał na siłę. Zrobił się mecz 50/50. Zostaniemy jedynie przy PTB.

Otrzymane punkty reputacji: +26
lax 1,2K

lax

Użytkownik
Dzisiaj spróbuję na Celtics. Powinni w końcu zacząć grać na miarę swojego niezłego składu. Dziś wszyscy zdrowi, a kurs naprawdę dobry. Aż grzech nie spróbować. Miejmy nadzieję że nie okaże się to mecz z cyklu trap game. Celtics dobrze matchupują się z Wolves, jestem dosyć spokojny tego typu. Jak będzie zobaczymy, powodzenia ;)
Celtics 1.90
Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +13
lax 1,2K

lax

Użytkownik
Mam na dziś do wyboru dwa typy, Bulls lub Thunder. Oba wg mnie powinny wejść. Stawiam jednak na OKC, gdyż Denver to dla mnie w tym momencie jeszcze lekka niewiadoma, a u siebie lubią sprawiać niespodzianki. Niemniej nadal uważam że Bulls wygrają, natomiast Thunder wydaje mi się ciut pewniejsze.
Lakersów oglądam praktycznie każdy mecz od lat, znam tą ekipę na wylot. Na dzień dzisiejszy grają lepiej niż niejeden przypuszczał. Lekkie kłopoty z kolanem D&#39;Angelo Russella plus zawziętość Westbrooka podpowiadają mi stawiać na OKC. Z bólem serca, ale jednak:

Thunder -2.5
1.90 Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +1
lax 1,2K

lax

Użytkownik
Dubelek na dzisiaj. Do pewniaka jakim wydaje mi się Jazz dokładam Boston. Tak się jakoś składa że setny raz przeciwko Netsom, ale Celtics wracają na właściwe tory i trzeba się ich trzymać w takich spotkaniach.

Jazz @ 1.31 + Celtics -2.5 @ 1.40

AKO 1.84 Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +5
lax 1,2K

lax

Użytkownik
Grajmy na OKC, póki kursy jeszcze w miarę. W Denver kilka nieobecności się szykuje, a Thunder głodni wygranej, z serią L3. Nie ma innej opcji jak wygrana. Ja złapię jeszcze niezły handi w Dafabecie.
Thunder -1.5
1.92 Dafabet
Fartownie, ale ważne że z zyskiem ;)

Otrzymane punkty reputacji: +35
lax 1,2K

lax

Użytkownik
Na szybko dzisiaj, bo nie mam czasu a kursy lecą w dół:

Utah Jazz -2

1.85 Marathon

Otrzymane punkty reputacji: +14
lax 1,2K

lax

Użytkownik
Chciałem coś dołożyć do podwyższonego handi na Lakers, padło na Clippersów którzy po dwóch słabych meczach dostają idealnego rywala na podbudowanie morale. Tak więc dubel:
Lakers (+11) + HT/FT Clippers/Clippers
1.37 x 1.36 = AKO 1.86 Bet 365
Noc niespodzianek...

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Spróbuję dzisiaj coś takiego. Spurs wiadomo pewniak, na dokładkę. Głównie rozchodzi się tu o Kings. Phila potrafi zagrać dobry mecz, jak ostatnio z Cavs, ale DMC i spółka powinni wziąć to leciutko. Próbujemy zatem.

Kings @ 1.53 + Spurs @ 1,21

AKO 1.85 Pinnacle

Za Kings zrobili zwrot, zatem rozliczamy tylko skromny kursik za Spurs. Być może dziś znów postawię Kings, ponoć mecz ma być rozegrany tej nocy.

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Coś mi się pomieszało z tym meczem Kings - 76ers. Gdzieś przeczytałem plotkę że odbędzie się dzisiaj. No nic, zostawiamy to na razie.
Wracając do tematu, wobec szpitala w Memphis nie pozostaje nic innego jak grać na trochę lepiej spisujących się ostatnio Magic. Chociaż w ataku nie zachwycają, to solidną obroną mają szansę ograniczyć okrojony skład Grizzlies. Zatem próbuję.

Magic @ 1.81

Pinnacle

Żenująca końcówka w wykonaniu Magic, no cóż było blisko...

P 0

painless

Użytkownik
tez wysoko postawilem orlando, wczesniej b. dobrze zagrali przeciwko spursom i do tego 3 waznych zawodnikow memphis nie gralo. To nie bylo do przewidzenia ????

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Hawks z serią 4 porażek, wkurw... żeby w końcu coś wygrać, grają u siebie z Pistons (3-8 na wyjazdach), i kurs 1.70? Serio? Coś dziwnie to wygląda ale trzeba to spróbować.

Hawks -2.5

1.96 Marathon
Było to podejrzane i jednak ;) Pogrom...

Do góry Bottom