>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kwalifikacje - IO 2008 - Izmir

Status
Zamknięty.
M 15

maciekgks

Użytkownik
matys_20
Oglądałeś mecz Holandia-Hiszpania? Dla mnie to co się tam działo zakrawa na kpine. 1 sprawa skład Hiszpanów. Druga szóstka (dokładnie), trener który stał z założonymi rękami i praktycznie nic nie robił. Praktycznie jedyne chwile podczas których rozmawiał ze swoimi zawodnikami to były przerwy techniczne (po 8,16 punktach i w przerwie miedzy setami). Nie jestem znawcą siatkówki, ale nie wyobrażam sobie zeby przy takim nastawieniu jaka kolwiek drużyna mogła wygrać. Zresztą sami zawodnicy swoją postawą też pokazali, że wynik meczu jest im praktycznie obojętny. W mojej ocenie dzisiaj Hiszpania zagra w najlepszym składzie, a to gwarantuje, że reprezentacja Finlandi, która nie oszukujmy się, jest na poziomie Holandi, nie powinna zdobyć wiecej niż 1 set.
pozdrawiam

matys_20 0

matys_20

Użytkownik
Spotkanie: Hiszpania - Serbia ✅
Typ: 2
Kurs: 1,66
Bukmacher: Betgun

Analiza : Szczerze, niespodziewałem się, że Hiszpanie dojdą aż do finału turnieju w Izmirze, raczej widziałem tutaj Niemców lub Polaków....
Hiszpania to przedewszytkim atakujący Falasca oraz przyjmujący Sevilano_Obie drużyny mają doświadczonych graczy, którzy potrafią w gorszych momentach pociągnąć zespół do walki i odpowiedniej mobilizacji.Napewno sporym osłabieniem dla Serbów będzie brak Gerica który doznał kontuzji we wczorajszym spotkaniu wygranym łatwo z Holandią, jednak ma godnego zastępcę którym jest nie kto inny jak Bielica, za Serbami przemawia napewno niesamowity MILIJKOVIC który jest jednym z moich ulubionych zawodników i naprawdę świetnie atakuje....To na nim zapewne oprze sie ciężar gry po stronie &quot;PLAVI&quot; w tym meczu, jest jeszcze blok który jest mocna stroną Serbów którzy kilka razy pod rząd potrafia skutecznie zablokować atakujących rywali, oczywiście jeszcze ten młody Janic. Nie widzę naprwdę szans Hiszpanów w tym meczu....Jak dla mnie pewne zwyciestwo &quot;PLAVI&quot;

ulas 0

ulas

Użytkownik
Zupełnie nie zgadzam się z poprzednikiem. Grac Serbów po takim kursie z Hiszpanami i po tym co dotychczas pokazali to jakieś nieporozumienie. Hiszpanie na tym turnieju pokonali aż trzech trudnych przeciwników ( Polska , Włochy i Finlandia) podczas gdy Serbowie walczyli z dwoma trudnymi przeciwnikami ( Finowie i Niemcy) , z czego wygrali tylko mecz z Finami. Kolejnym atutem Hiszpanów w dzisiejszym finale jest brak Gerica po stronie serbskiej, dzięki czemu Mistrzowie Europy mają zdecydowaną przewagę na środku bloku , gdzie Molto i Garcia-Torres skończą dziś wiele piłek. Miljkovic będzie miał po drugiej stronie siatki godnego przeciwnika ( G. Falasca)i może już tak nie błyszczec. Hiszpanie od początku turnieju prezentują się lepiej , lepiej serwują i grają szybciej w ataku. Dlatego uważam, że granie Hiszpanów po kursie 2,0 lub większym jest czymś oczywistym. Mój typ:
:siata:
Hiszpania - Serbia ⛔
kurs 2,0
Unibet
edit: zakończył się ten nieudany dla mnie turniej , gratuluję tym , którzy postawili na Serbów. Może siatkarki dadzą zarobic...

L 237

lookash

Użytkownik
Hiszpania - Serbia 2:3
(26:24, 25:16, 19:25, 15:25, 15:17)
No i znamy już siódmego uczestnika Turnieju Olimpijskiego.Serbowie pomimo tego że przegrywali już 0:2 zdołali się podnieść i po dramatycznym tie-breaku przechylili szalę na swoją korzyść.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
No i zakonczł sie turniej , szkoda, że bez Polaków bo tak to zapewnili by sobie już awans do olimpiady , a tak to trzeba czekać na turniej interkontynentalny , Serbowie ogólnie grali nieźle zawody oprócz tego z Niemcami bodajże, a Hiszpanie ? Jakoś mnie nie zachwycili .. i szkoda przegranej Polaków z nimi .
pzdr.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom