>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kwalifikacje - IO 2008 - Izmir

Status
Zamknięty.
R 0

radk

Użytkownik
Czytając te kilka tematów i sprawdzając kilka stron ze składami spróbuję taki kuponik, niestety nie mam czasu żeby napisać analiz gdyż muszę do pracy uciekać ale na pewno chętnie wysłucham co wy o tych typach myślicie. Pozdrawiam
Ja go mam za 10 zł w betgun
Italy-Netherlands - handicap : 0-1.5 1,80 ✅
Turkey-Finland 1,65 ✅
Spain-Poland - suma punktów w meczu : 185.5 powyżej ✅
wygrana 53 zł
no szkoda ze nie zagrałem za wieksza kase teraz trzeba jakieśdobre typy na jutro znależć

pnpol 0

pnpol

Użytkownik
Polska - Hiszpania 2:3
Polska Niestety przegrała 3:2 z Hiszpanami:/ wedlug mnie przełomowym momentem tego meczu była strata 5 pkt przewagi w 4 secie. Powinni tą przewage dowiesc juz do konca seta i wygrac 3:1. No ale niestety, nie takie rzeczy juz w siatkówce sie działy żeby przeżywać niwelacje pięcio punktowej przewagi. Polacy chwilowo grali naprawde dobrze w ataku i bloku, ale to troche za mało. Najsłabszy według mnie w ekipie biało-czerwonych był grający z nr 14 Gierczyński, natomiast dobre spotkanie rozegrał Dawid Murek który potężnie atakował i blokował. No cóż trzeba teraz wygrać z Włochami i zobaczyć jak ułoży sie sytuacja bo z Holandią musimy wygrac i to bezapelacyjnie.

daimler 14

daimler

Forum VIP
Heh , gdy widziałem grę Polaków w 1-wszym secie byłem bardzo mile zaskoczony,ale z biegiem czasu zacząłem tracić tą pozytywną opinię o grze naszych orłów.Przegrali na własne życzenie...Na prawdę bardzo szkoda tej dzisiejszej porażki.
Heh a ja wierzyłem że ich pojedziemy na lajcie...

midel 189

midel

Użytkownik
nawet jeśli nasi jutro przegrają (na pewno wygrają) to jeszcze mają szanse przy zwycięstwie swoim nad Holendrami, Holendrów nad Hiszpanami i Włochów z Hiszpanami. Niestety ten mecz skomplikował strasznie naszą sytuację :kwasny4565:

R 0

radk

Użytkownik
nawet jeśli nasi jutro przegrają (na pewno wygrają) to jeszcze mają szanse przy zwycięstwie swoim nad Holendrami, Holendrów nad Hiszpanami i Włochów z Hiszpanami. Niestety ten mecz skomplikował strasznie naszą sytuację :kwasny4565:
sory ale to co pokazali Holendrzy nie daje żadnych szans im na wygraną z Hiszpanami, jak jutro nie wygramy to mamy pozamiatane

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Spotkanie : Polska - Włochy
Typ : powyżej 46,5 pkt w I secie || Polska wygra I seta + 2.5 pkt
Kursy: 1.90⛔ || 1.90✅
BetGun
Analiza: Szkoda gadać o Polakach mieli taka szanse w czwartym i piatym secie ale jej nie wykorzystali i przez to przegrali a w tibreku naprawde mogli wygra bo wygrywajac 8-5 to jest sztuka w sztuce zeby nie wygrac i to wlasnie nasza reprezentaja uczynila . Przypomnijmy ze w pierwszym secie naprawde zagrali niezle i Hiszpanie nie wiedzieli o co chodzi , a Wlosi w meczu z Holendrami meczyli sie w pierwszym secie , i dlatego mysle ze jak te obie druzyna stana dzis na przeciwko sobie to napewno pierwszy set powinien byc jednym z ciekawszych lecz wygra strona Polska.I dodam jeszcze ze ten niby &quot;rezerwowy&quot; skład w pierwszym secie i czasami w trzecim prezentowal sie bardzo dobrze , mamy niezłych zmiennikow , choc szkoda ze nie przez cały mecz.

R 0

radk

Użytkownik
Po pierwsze
Serbia - Finlandia 1,51 2,35
To co pokazali wczoraj Finowie ledwo wygrywając z turkami, zachęciło mnie do tego by postawić na Serbów ale nie mam żadnego pojęcia w jakiej są formie. Są dwie drużyny i jedna niewiadoma - postawa Serbów, bo to co pokazali Finowie w jakiej są formie to wszyscy widzieli i nie wiele by brakowało i by było po nich z przeciętniakami europy Turcją.
Typ na ten mecz Serbia
Po drugie
Polska - Włochy 2,65 1,41
No nie umiem opisać tego stanu jaki mnie ogarnął po tym meczu, Mecz przegrany na WŁASNE ŻYCZENIE, no nie możemy przegrywać meczy w którym jest 2-1 w setach i 18-14 w punktach. To tylko pokazuje o słabości w naszej drużynie i ze nie jesteśmy w dobrej formie. A Włosi jak to Włosi dali pograć Holendrom jeden set a potem pokazali kto ma klasę i wydaje mi sie że w dużo lepszej Formie niż nasi bynajmniej psychicznej
Typ na ten mecz Włochy

R 0

radk

Użytkownik
Po pierwsze
Serbia - Finlandia 1,51 2,35
To co pokazali wczoraj Finowie ledwo wygrywając z turkami, zachęciło mnie do tego by postawić na Serbów ale nie mam żadnego pojęcia w jakiej są formie. Są dwie drużyny i jedna niewiadoma - postawa Serbów, bo to co pokazali Finowie w jakiej są formie to wszyscy widzieli i nie wiele by brakowało i by było po nich z przeciętniakami europy Turcją.
Typ na ten mecz Serbia
Po drugie
Polska - Włochy 2,65 1,41
No nie umiem opisać tego stanu jaki mnie ogarnął po tym meczu, Mecz przegrany na WŁASNE ŻYCZENIE, no nie możemy przegrywać meczy w którym jest 2-1 w setach i 18-14 w punktach. To tylko pokazuje o słabości w naszej drużynie i ze nie jesteśmy w dobrej formie. A Włosi jak to Włosi dali pograć Holendrom jeden set a potem pokazali kto ma klasę i wydaje mi sie że w dużo lepszej Formie niż nasi bynajmniej psychicznej
Typ na ten mecz Włochy

za wszystko co było na koncie mam nadzieje że siadzie, ale i wiele na to wskazuje

bakar 0

bakar

Użytkownik
Serbia - Finlandia 3:0 ✅
Kurs:1.5

Trzecia drużyna ostatnich ME zmierzy się z czwartą. W ME Serbowie wygrali z Finami 3:1. Serbowie w składzie mają tak znakomitych zawodników jak Ivan Miljković, Nikola Grbić czy Andrija Gerić. Ten silny zespół trafia w swoim pierwszym spotkaniu na zmęczonych wczorajszym meczem z Turcją Finów, którzy pomimo wymęczonego zwycięstwa nie zachwycili, a gdyby nie niefortunny upadek Ismaila Kurtara możliwe, że bylibyśmy świadkami pierwszej turniejowej sensacji.

Niemcy - Turcja 3:2✅
kurs 1.5
Solidna drużyna niemiecka w składzie ze Stefanem Hübnerem, Jochenem Schöpsem czy Björnem Andrae powinna sobie bez trudu poradzić z Turcją.Na ostatnich ME zajęli 5 pozycję. Swoimi silnymi atakami i zagrywką powinni sprawić Turkom problemy, tym bardziej, że Turcy będą zmęczeni po wczorajszym długim spotkaniu z Finami.

ulas 0

ulas

Użytkownik
Dzis krótko bo jestem w pracy i nie mam czasu na pisanie analiz. Gram tripla w Unibecie:

:siata:
Serbia - Finlandia 1,35 ✅
Niemcy - Turcja 1,35 ✅
Polska - Włochy over 160,5 pkt w meczu 1,42 ⛔
ako 2,58 :kwasny4565:

Serbowie są według wielu głównymi faworytami do awansu. Mają solidny skład no i mają Ivana Milinkovica. Powinno to wystarczy na Finów , którzy wczoraj meczyli się niemiłosiernie ze słabymi Turkami.
Niemcy od jakiegoś czasu pukają do Europejskiej czołówki. Maja solidna drużynę ( Andrae + Popp + Kromm czy Denhe to uznane nazwiska w Europie. Turcy chociaz sa gospodarzami to z silnie serwujacymi i szybko grajacymi Niemcami nie maja wiekszych szans.
Na koniec mecz Polska - Włochy. Stawiam na over 160,5 pkt, bo ani Włosi nie sa tak mocni ani Polacy tak słabi aby było w tym meczu 3-0. Włosi nie znają gry Murka , Gierczyńskiego czy Wiki i to bedzie nasz atut w tym spotkaniu, podobnie jak wczoraj w pierwszym secie meczu z Hiszpanami , którzy byli bardzo zaskoczeni i polegli 25-19. Dlatego myslę że będzie to mecz walki i over zostanie pokryty.

P.S.

W nawiązaniu do meczu Polska - Włochy bardzo ciekawą opcja wydaje się też zagranie na zwycięstwo Polaków w pierwszym secie po kursie 2,65 ale nie szalejmy w tym wypadku ze stawkami. ✅

midel 189

midel

Użytkownik

za wszystko co było na koncie mam nadzieje że siadzie, ale i wiele na to wskazuje
a ja mam nadzieję, że ci drugi mecz nie siądzie - nienawidzę jak ktoś gra przeciw swojemu krajowi, volksdeutsch&#39;ów nie potrzebujemy :jezora:

midel 189

midel

Użytkownik
Polska nie ma zadnych szans z Wlochami!!!
warto wiec postawic to 3-1 lub 3-0 ja zagralem grubo na 3-1 wiec wlosi musza to wygrac
musisz się powtarzać ? Sobie stawiaj co chcesz, każdy przeczytał twój pierwszy post i widzi co grasz, mam nadzieję, że ci nie wejdzie.

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Anapalon, czy jak Ci tam...Twoje posty są idiotyczne... pewniak dnia? pewniaków nie ma i nie zdziwię się, jeśli Ci to nie wejdzie...

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Anapalon, czy jak Ci tam...Twoje posty są idiotyczne... pewniak dnia? pewniaków nie ma i nie zdziwię się, jeśli Ci to nie wejdzie...
to prawda pewniakow nie ma ale sa spotkania bardziej lub mniej prawdobodobne ze wejda ,a spotaknie wlochow z polska nalezy do takich, poprostu ogladalem wczorajszy mecz Wlochow i poruwnujac to z gra polakow nie ma zadnych watpliwosci ze wygraja wlosi

midel 189

midel

Użytkownik
to prawda pewniakow nie ma ale sa spotkania bardziej lub mniej prawdobodobne ze wejda ,a spotaknie wlochow z polska nalezy do takich, poprostu ogladalem wczorajszy mecz Wlochow i poruwnujac to z gra polakow nie ma zadnych watpliwosci ze wygraja wlosi
Może najpierw powinieneś swój zeszyt np. do polskiego &quot;poruwnać&quot; ze słownikiem ortograficznym.
Chyba jednak tego meczu nie widziałeś, bo Włochom w II i III secie wszystko wchodziło - bo grali z przewagą na niesamowitym luzie, jednak w pierwszym secie, gdy byli &quot;na styku&quot; z Holendrami popełniali błędy i denerwowali się. Jeśli Polacy zagrają konsekwentnie - bez przestojów to powinni ten mecz wygrać, bo Włosi wcale nie są w najwyższej formie

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Może najpierw powinieneś swój zeszyt np. do polskiego &quot;poruwnać&quot; ze słownikiem ortograficznym.

Chyba jednak tego meczu nie widziałeś, bo Włochom w II i III secie wszystko wchodziło - bo grali z przewagą na niesamowitym luzie, jednak w pierwszym secie, gdy byli &quot;na styku&quot; z Holendrami popełniali błędy i denerwowali się. Jeśli Polacy zagrają konsekwentnie - bez przestojów to powinni ten mecz wygrać, bo Włosi wcale nie są w najwyższej formie

ja temat spotkania polski juz zamknalem wiec kazdy obstawi jak bedzie chcial:spokodfhgfh:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom