pawlikn
Forum VIP
Tutaj jest również live ---> http://www.cev.lu/mmp/online/website/highlights/index_EN.html
wygrana 53 złCzytając te kilka tematów i sprawdzając kilka stron ze składami spróbuję taki kuponik, niestety nie mam czasu żeby napisać analiz gdyż muszę do pracy uciekać ale na pewno chętnie wysłucham co wy o tych typach myślicie. Pozdrawiam
Ja go mam za 10 zł w betgun
Italy-Netherlands - handicap : 0-1.5 1,80
Turkey-Finland 1,65
Spain-Poland - suma punktów w meczu : 185.5 powyżej
sory ale to co pokazali Holendrzy nie daje żadnych szans im na wygraną z Hiszpanami, jak jutro nie wygramy to mamy pozamiatanenawet jeśli nasi jutro przegrają (na pewno wygrają) to jeszcze mają szanse przy zwycięstwie swoim nad Holendrami, Holendrów nad Hiszpanami i Włochów z Hiszpanami. Niestety ten mecz skomplikował strasznie naszą sytuację :kwasny4565:
Po pierwsze
Serbia - Finlandia 1,51 2,35
To co pokazali wczoraj Finowie ledwo wygrywając z turkami, zachęciło mnie do tego by postawić na Serbów ale nie mam żadnego pojęcia w jakiej są formie. Są dwie drużyny i jedna niewiadoma - postawa Serbów, bo to co pokazali Finowie w jakiej są formie to wszyscy widzieli i nie wiele by brakowało i by było po nich z przeciętniakami europy Turcją.
Typ na ten mecz Serbia
Po drugie
Polska - Włochy 2,65 1,41
No nie umiem opisać tego stanu jaki mnie ogarnął po tym meczu, Mecz przegrany na WŁASNE ŻYCZENIE, no nie możemy przegrywać meczy w którym jest 2-1 w setach i 18-14 w punktach. To tylko pokazuje o słabości w naszej drużynie i ze nie jesteśmy w dobrej formie. A Włosi jak to Włosi dali pograć Holendrom jeden set a potem pokazali kto ma klasę i wydaje mi sie że w dużo lepszej Formie niż nasi bynajmniej psychicznej
Typ na ten mecz Włochy
a ja mam nadzieję, że ci drugi mecz nie siądzie - nienawidzę jak ktoś gra przeciw swojemu krajowi, volksdeutsch'ów nie potrzebujemy :jezora:
to prawda pewniakow nie ma ale sa spotkania bardziej lub mniej prawdobodobne ze wejda ,a spotaknie wlochow z polska nalezy do takich, poprostu ogladalem wczorajszy mecz Wlochow i poruwnujac to z gra polakow nie ma zadnych watpliwosci ze wygraja wlosiAnapalon, czy jak Ci tam...Twoje posty są idiotyczne... pewniak dnia? pewniaków nie ma i nie zdziwię się, jeśli Ci to nie wejdzie...
Może najpierw powinieneś swój zeszyt np. do polskiego "poruwnać" ze słownikiem ortograficznym.to prawda pewniakow nie ma ale sa spotkania bardziej lub mniej prawdobodobne ze wejda ,a spotaknie wlochow z polska nalezy do takich, poprostu ogladalem wczorajszy mecz Wlochow i poruwnujac to z gra polakow nie ma zadnych watpliwosci ze wygraja wlosi
Może najpierw powinieneś swój zeszyt np. do polskiego "poruwnać" ze słownikiem ortograficznym.
Chyba jednak tego meczu nie widziałeś, bo Włochom w II i III secie wszystko wchodziło - bo grali z przewagą na niesamowitym luzie, jednak w pierwszym secie, gdy byli "na styku" z Holendrami popełniali błędy i denerwowali się. Jeśli Polacy zagrają konsekwentnie - bez przestojów to powinni ten mecz wygrać, bo Włosi wcale nie są w najwyższej formie