>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kwalifikacje - IO 2008 - Izmir

Status
Zamknięty.
easy 3,1K

easy

Forum VIP
Ja polecam zagrać tpy że Serbia wygra pierwszeg oseta bo to jeden z lepszych kursow dotyczacych tego spotkania , moze 1.45 to nie duzo ale mysle ze powinni sie rozprawic z naprawde przecietnymi Niemcami jezeli chca awansowac dalej ;]

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
Włochy - Hiszpania 2 2,70 Expekt ✅

Kolejny arcyciekawy mecz przed nami. Mecz, który praktycznie zadecyduje o tym, która reprezentacja przejdzie do półfinałów. Hiszpania rozegrała do tej pory tylko jeden mecz, w którym jak wiemy zwyciężyli 3:2 z Polską. Na pochwałę w tym meczu zasługuje przede wszystkim atakujący Falasca, który rozegrał bardzo dobry mecz i skończył wiele ataków.
Włosi rozegrali w Izmirze dwa mecze. Pierwszy wygrali gładko 3:0 ze słabą Holandią a drugi przegrali gładko 3:0 z Polską. We wczorajszym meczu spisali się bardzo słabo, praktycznie zespół nie istniał. Smaczku w tym meczu dodaje to, że jeszcze kilka miesięcy temu trenerem Hiszpanów był obecny trener Włochów. Myślę, że to podziała na zawodników Hiszpanii dodatkowo motywacyjne, gdyż na pewno będą chcieli udowodnić byłemu trenerowi, że są zespołem lepszym. Włosi osłabieni brakiem dwóch podstawowym graczy. Pokonać Włochów da się co pokazała wczoraj Polska więc dlaczego by nie mieli zrobić tego Hiszpanie...
Bardzo ładne widowisko obie ekipy nam zaprezentowały, wyczerpujący 5 setowy mecz i brawo dla Hiszpanów za walkę

massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
Co wy myślicie o dzisiejszym spotkaniu naszych siatkarzy z Holandią ?
Mi się wydaję że może być ciężko, i nie zdziwiłbym się gdybyśmy musieli się dobijać w tie-braeku, Holendrzy mają naprawdę dobrze serwujących zawodników, i przede wszystkim wysokich, a nasza kadra jest co prawda mocno osłabiona, ale myślę że po zwycięstwie nad Włochami nie zlekceważą przeciwnika, przeciwnie, powinni jeszcze bardziej się zmotywować, bo tu chodzi o awans, poza tym przegrać tak ważny mecz z taką drużyną ?

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
No nie mogę, jak mogliśmy to przegrać ???? Mam tutaj ogromny &quot;żal&quot; do Piotrka Gruszki.. Prowadziliśmy 12:10 w 5 secie i po jego atakach był remis... Ogólnie zespół zagrał bardzo średnio, pozwoliliśmy rozwinąć skrzydła Holendrom i byli momentami do nie zatrzymania...
Teraz pozostaje mieć nadzieję, że Hiszpania wygra z Pomarańczowymi, tylko sam w to nie wierzę, bo pewnie Hiszpanie odpuszczą ten mecz, bo wiadomo że Holandia jest mniej groźna od Polaków..

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
Finlandia - Niemcy over 190,5 2,00 Unibet

Wysoko zawieszona poprzeczka na ilość pkt, ale jak najbardziej realna. Mecz zapowiada się arcyciekawie. Zwycięzca tego spotkania praktycznie zapewni sobie awans do półfinału. W lepszej sytuacji są reprezentanci naszych zachodnich sąsiadów, którzy wygrali wszystkie mecze. To jest właśnie cała reprezentacja Niemiec, czyli strasznie nieprzewidywalna a przykładem jest właśnie choćby obecny turniej w Izmirze. W pierwszym meczu Niemieccy siatkarze strasznie się męczyli z Turkami i zwyciężyli dopiero w 5 secie. Natomiast wczoraj, stawiani przez wszystkich na &quot;pożarcie&quot; przez Serbów nieoczekiwanie pokonali ich 3:2...
Sytuacja Finlandii jest gorsza, dzisiaj dla nich w grę wchodzi tylko zwycięstwo, gdyż na swoim koncie mają już jedną porażkę - 3:0 z Serbią. O tym, że poziom siatkówki europejskiej bardzo się wyrównał pokazują nam wyniki w Izmirze. Na 9 rozegranych spotkań aż 6 kończyły się wynikiem 3:2. W tej statystyce duży udział ma reprezentacja Niemiec, która wszystkie swoje mecze rozstrzygała w 5 secie.
Finlandia i Niemcy to według mnie wyrównane ekipy siatkarsko, jednak atutem Niemców jest indywidualność poszczególnych zawodników jak np Schöps, który jest bardzo dobrym graczem. Siła Finlandii to cała drużyna. Finowie dzisiaj wyjdą podwójnie zmotywowani i łatwo skóry nie oddadzą. Nie widzę innego rozstrzygnięcia niż 5 setów, lekkim faworytem według mnie są Finowie.

ulas 0

ulas

Użytkownik
Turniej nie idzie ani po myśli naszych siatkarzy ani po mojej myśli. Ale nie można się poddawac. Nie gram meczu Hiszpania - Holandia bo to dla mnie typowy no bet. Nie wiem jak zachowają się Hiszpanie, a wszystkie karty są w ich rękach. Zagram za to dwa pozostałe dzisiejsze mecze, bo w tamtej grupie sytuacja jest bardziej przejrzysta.

:siata:
Niemcy - Finlandia 1,60 ⛔
Serbia - Turcja 1,15 ✅
ako 1,84
Unibet

Wprawdzie kursy nie powalają na kolana, ale trzeba zagrac grubiej, aby odrobic wcześniejsze niepowodzenia.
Niemcy stali się dla mnie głównym kandydatem do wygrania tego turnieju i są na dobrej drodze do osiągnięcia tego celu. Zwycięstwo z Finami daje im wygranie grupy i jest to jak najbardziej realne. Niemcy grają bardzo siłową siatkówkę, cała drużyna bardzo mocno serwuje, do tego doskonale radzą sobie w bloku. Finom tylko zwycięstwo daje szanse na awans do półfinałów, dlatego będą musieli grac w jakimś stopniu ryzykownie co jest wodą na młyn dla Niemców. Nasi sąsiedzi wygrają ten mecz, gdyż w tym turnieju są w doskonałej formie.
Co do meczu Serbów, to wczoraj zawiedli mnie na całej linii . Jeśli Niemcy wygrają wcześniej z Finami to Serbowie mają już awans w kieszeni, ale nie wyobrażam sobie aby przegrali z Turkami , którzy grają już tylko o honor. Po prostu nie wypada aby Grbic i spółka umoczyli z tak słabą i nisko notowaną drużyną. No chyba że sami byli u buka ???? Serbia wygra to spotkanie.

polewka 0

polewka

Użytkownik
Ja się tak zastanawiam na spotkaniem Hiszpania - Holandia 1 rzeczywiście trudno tu wytypować zwycięzce ale nie wierze że hiszpanie odpuszczą, a są lepszą drużyną. Holandia będzie zdeterminowana mam nadzieje że zjedzą ich nerwy, a Hiszpania zagra spokojnie i ich ogra. Kurs na Hiszpanów skoczył w bet-at-home z 1.90 na 2.35 ale nie zraża mnie to a wręcz zachęca ponieważ uważam żę buki wystawiły taki kurs z powodu tego że Hiszpania gra o nic a Holandia o awans. Zagram to w kuponie z meczem Finlandia - Niemcy 2 ten typ zapożyczony w sumie nie jestem co do niego przekonany do końca. Ciekawi mnie też mecz Turcja - Serbia 1 kurs 3.40 bardzo ładny ale ryzyko b.duże chociaz może Turcy jako gospodarze coś zagrają, a słyszałem że serbia to już nie taka potęga i mogą ich zlekceważyć lub odpuścić ten mecz..

ulas 0

ulas

Użytkownik
Skusiłem się na jeszcze jeden kupon na Unibecie , bo moim zdaniem jego analitycy dali dwie niezłe promocje ????

:siata:
Finlandia - Niemcy (Suma Punktów – Pierwsze Dwa Sety) under 100,5 pkt ✅ 1,42
Serbia - Turcja (Czy zostanie rozegrane 5 setów ) Nie 1,20 ✅
ako 1,70 :spokodfhgfh:
Unibet
Mecz Finów z Niemcami może byc wyrównany i ciekawy ale nie do tego stopnia , żeby przez dwa pierwsze sety drużyna zdobyły łącznie 101 pkt
????. A Serbowie albo zmiotą Turasów raz dwa ( w wypadku zwycięstwa Finów wcześniej) albo im odpuszczą ( w wypadku zwycięstwa Niemców wcześniej). W każdym razie nie będzie tu pięciu setów.

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
Finowie mieli dzień odpoczynku natomiast Niemcy grali dwa dni z rzędu 5 setowe, ciężkie mecze. Przy tak nie równej formie Niemców to może mieć jakieś znaczenie...

ulas 0

ulas

Użytkownik
No ale mogą byc nawet dwa sety 26-24 co dla mnie jest po prostu nierealne. Owszem jeden set może się skonczyc 30-28 i wtedy mój plan idzie w pizdu , ale trzeba byc dobrej myśli ????

ulas 0

ulas

Użytkownik
Finowie juz jeden taki set mieli, bodajże z Turcją gdzie w pierwszym secie przegrali 34:32 :]
No ale jak często zdarzają się takie sety?! W naszej grupie 2 na 21 skończyło się wynikami powyżej 26-24 a w grupie Finów tylko ten jeden set na 18 granych skończył się wysokim wynikiem. Liczę że będzie dobrze , poza tym wydaje mi się że Niemcy gładko ich zmasują ????

midel 189

midel

Użytkownik
Nie wiecie, dlaczego Fortuna(Profesjonał) wycofała zakłady na mecz finów? Puszczałem kupony o 14:26, a babka mi mówi, że tego meczu już w ofercie nie ma????
co za pech ????

roy. 187

roy.

Forum VIP
Na pewno tak, bo mecze mozesz obstawiac maxymalnie 5minut przed zakladem. Wiec na pewno mecz nie rozpoczynal sie o 14:30 jak grales na Hiszpanow wczoraj ...

matys_20 0

matys_20

Użytkownik
Finland-Spain - handicap : 1.5-0 - 1 @ 1,8

Swój typ opieram głównie na ostatnim meczu grupowym obu reprezentacji...Finlandia rozbiła w pył faworyzowanych wtedy lekko Niemców, 3 - 0 w setach do 23, do 15 i do 16, pokazali wtedy wielki potencjał jaki w nich drzemie, jest to bardzo zbilansowany zespół bez wielkich gwiazd który stanowi naprawdę dobry kolektyw,
a Hiszpanie po swoich najwiekszych sukcesach i nie wróże im powrotu do naprwadę wysokiej formy...W ostatnim meczu przegrali 3 - 1 z Holandią, jednak nie biorę tego meczu pod uwagę ponieważ była to porażka w mocno rezerwowym składzie.Hiszpanie w tym turnieju nigdy nie wygrali różnicą więcej niż 1 seta dlatego tutaj kursik na finów z HC + 1 bardzo przyjemny do zagrania....

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom