pinio1111
Użytkownik
Witam, poda ktoś stronke że statystykami? Szukam na FIVB i coś nie mogę znalezc

Volleyball Olympic Qualifying Tournament - Schedule & Results
Get Volleyball Olympic Qualifying Tournament Schedule & Results
Witam, poda ktoś stronke że statystykami? Szukam na FIVB i coś nie mogę znalezc
Popieram ten typ, myślę i zagrałem tak samo - tak jak mówiłem już wcześniej Chińczycy w siatkówkę to się chyba nie nauczą grać nigdyChińczycy nie istnieli w bloku i zagrywce w spotkaniu z Bułgarią, której skrzydłowi mieli pole do popisu w szczególności Sokolov. Belgowie bardzo dobrze zaprezentowali się z Polską i pomimo porażki na ten moment mogą z nadzieją podchodzić do dalszych gier. Mają dobre przyjęcie. W kapitalnej formie jest Reggers i Deroo i ta siłą na skrzydłach wydaje się wystarczająca. Biorąc pod uwagę jak kombinacyjną i cierpliwą siatkówkę grają Belgowie uważam, że Chińczycy nie będą w stanie na dłuższym dystansie podjąć rywalizacji. Spodziewam się lepszej gry gospodarzy jednak czy są w stanie wejść na tak wysoki poziom ? Szczerze wątpię.
Chiny - Belgia, Belgia -1,5 seta @ 1,68 Fortuna
Holandii bym nie ruszał, a jeśli to over pkt w tym spotkaniu bo Belgowie grają naprawdę całkiem fajnie w porównaniu do tego co prezentowali na ME. Oranje to przede wszystkim Nimir, który będzie się tu zmagał z trudnym blokiem Belgów.
Typu nie neguję, ale proszę nie pisz że w meczu z Bułgarami mieliśmy pełną kontrolę w całym spotkaniu, bo to że nie przegraliśmy pierwszego seta to cud, a raczej prezent od Atanasova, który mając na siatce piłkę setową wywalił ją w aut. Myślę że Bułgarzy jutro powalczą bo tu jeszcze oba zespoły mają szansę na awans.Argentyna - Bułgaria typ (Handicap setowy -1.5 seta Argentyna) kurs 1.80 Betfan
Bułgarów w kwalifikacjach do Igrzysk Olimpijskich oglądałem w meczu z Chinami oraz Polską. Mecz z Chinami bardzo pewnie wygrany, ale patrzac na gre Chińczyków mimo, iż graja na swoim terenie to prezentują się bardzo przecietnie. Następny mecz z naszą Reprezentacja tutaj Bułgarzy natomiast przegrali w trzech setach, gdzie nasi zawodnicy mieli pełna kontrolę w całym spotkaniu. W Reprezentacji Bułgarii w głównej mierze to Sokołow oraz Nikolov. Na zagrywkę w chodzi na zmiany zadaniowe Simeon brat Nikolova, który jest z rocznika 2006. Patrząc na Reprezentacje Argentyny zdecydowanie bardziej zespół poukładany. Kursy wystawione w głównej mierze pewnie dlatego lekko zawyzone na Argentyne ze względu na ostatnio porazke w czterech setach z Kanada. Na ten mecz aż tak bardzo nie przywiązywałbym jakieś znaczącej wagi. Argentyna jak juz wspomniałem bardzo poukładany zespół z świetnym rozgrywającym De Cecco, znakomitym atakującym mającym przeszłości w naszej PlusLidze Conte, oraz Dananim libero Zawiercia w poprzednim sezonie aktualnie zagra w drużynie rosyjskiej. Świetny środkowi Zerba i Loser. Na przyjęciu Martinez znany z Trefla Gdańsk,.który grał pierwsze skrzypce w poprzednim sezonie oraz dobrze zapowiadajacy się w przyszłym sezonie PlusLigowym Palonsky. Nie tak dawno Bułgarzy potrafili przegrać z przeciętna Reprezentacja Chrowacji, natomiast Argentyńczycy z trenerem Mendezem wygrali ostatnio z Brazylia, USA, Niemcami, Serbia czy Iranem. Jutro polecam zagrać coś w strone Argentyńczyków. Pozdrawiam.