>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kupony + analizy - by BSNT

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Salzburg - Zagreb
Zapowiada się wyrównane spotkanie. Salzburg ma słabszy sezon, ale ostatnie mecze dość pewnie wygrywa. Seria pięciu zwycięstw z rzędu i praktycznie w każdym z tych spotkań deklasacja rywali. Zagreb pierwszy w lidze, stosunkowo dobry zespół jeśli chodzi o defensywę, tylko 81 bramek straconych przy 104 Salzburga. Gram tutaj na bramki, bo jednak ostatnie mecze gospodarzy do tego skłaniają, a Zagreb na wyjazdach nie gra już tak dobrze w obronie jak u siebie. Wynik może być różny, ale ze strony gospodarzy można liczyć na 3-4 bramki, a goście też swoje dorzucą, może 2-3.
Over 5,5 - 1,65
Over 5,5 - 1,65 Bet365 1:0
Stawka : 2/10
⛔ 2j

Otrzymane punkty reputacji: +2
bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Paris-Levallois - Le Havre
Gospodarze w lidze bilans 8-5, u siebie 6-1. Deklasują rywali na swoim parkiecie, wygrywając często przewagą ponad 10 punktów. Jedynie raz polegli z Nanterre na początku sezonu. Ostatnio ograli bardzo wysoko Poitiers, wcześniej czwarte Gravelines-Dunkerque przewagą 14 punktów. Dzisiaj zagrają największe gwiazdy czyli Albicy, Diot, Williams oraz May. Le Havre gra słabo, nawet obecność w składzie Kinga i Moldoveanu im nie pomaga. Od czasu do czasu coś wygrają, ale z reguły przegrywają. Dwa zwycięstwa na wyjeździe z najsłabszym Boulazac oraz nieprzewidywalnym Limoges. Z Gravelines-Dunkerque przegrali 9 punktami, to myślę że PL nie będą gorsi.
Paris-Levallois -6,5 - 1,41
Paris-Levallois -6,5 - 1,41 Bet365 94-73
Stawka : 3/10

✅ 1,23j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Levice - Kolin
Tutaj stawiam na gospodarzy. W lidze u siebie przegrali tylko z Nymburkiem, który jest poza zasięgiem jakiegokolwiek innego zespołu w lidze, obecnie piątymi Pardubicami i nieoczekiwanie polegli z ostatnim, najgorszym zespołem w stawce - Usti nad Labem. Świetnie grają Amerykanie Kyles i Kemp, a ostatnio podpisano kontrakty z dwoma innymi, Addisonem oraz Fieldsem, którzy od razu wkomponowali się w zespół i mają świetne średnie punktowe. Kolin niby wyżej w lidze, niby cztery zwycięstwa na wyjazdach, ale tak na prawdę to z kim? Svitavy, Opava, Usti nad Labem czy Decin to praktycznie dno tabeli. Myślę, że tutaj wygrają gospodarze, ale ze stawką nie ma co szaleć.
Levice - 1,45
Levice - 1,45 Toto-mix 74-66
✅ 0,90j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Xacobeo Blusens - Lagun Aro
Długo się zastanawiałem, co tak na prawdę można zagrać w tym meczu i traf padł na -3,5 gospodarzy. Obradoiro gra fajnie, bo potrafi wygrać z Barceloną, Caja Laboral czy też Unicaja i to wszystko na obcych parkietach, potrafi powalczyć z Realem, Bilbao czy Valencią. Ostatnio świetna forma Pumprla, Kendalla, Corbacho i Rodrigueza, którzy notują świetne średnie w ostatnich meczach. U siebie bilans 3-3. Najniższe zwycięstwo to -3. Nieoczekiwana raczej porażka z Murcią, a poza tym to niefartowna przegrana z Gran Canaria oraz z Realem, który jest obecnie poza zasięgiem kogokolwiek w ACB. Laguno ostatnie miejsce w tabeli, tylko dwa zwycięstwa - z równie słabą Manresa oraz Zaragoza, co było pewną niespodzianką. Na wyjazdach bardzo słabo, myślę że gospodarze powinni wygrać to przynajmniej przewagą 5-9 punktów.
Xacobeo Blusens -3,5 - 1,43
Xacobeo Blusens -3,5 - 1,43 Bet365 71-60
✅ 1,29j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Murcia - Estudiantes
Jeśli Murcia zagra na odpowiednim poziomie, takich jak chociażby w meczu z Zaragozą czy Manresą, a Rodriguez, Rogland albo Antelo zaprezentują się z dobrej strony to goście nie mają raczej czego szukać. Murcia ostatnie trzy mecze u siebie wygrała i to dość spokojnie, może z Zaragozą mieli problemy, ale jednak ten zespół ma lepszych wykonawców. Z Valencią i Gran Canarią walczyli, ale przegrali minimalnie, pierwsze spotkanie jedynym punktem, a w drugiej dopiero po dogrywce, a przecież oba te zespoły zajmują czołowe miejsca w tabeli. O Realu nie mówię bo to zupełnie inna bajka. Estudiantes zaskoczyli z Unicają, ale potem przyszły trzy srogie porażki z zespołami, z którymi powinni powalczyć. Prawdopodobnie nie zagra Granger (śr. 14,5) oraz Kirksay (śr. 10,6). Straty duże, bo ci dwaj zawodnicy wraz z Englishem oraz Germanim decydują w znacznej mierze o sile zespołu. Jeśli ta dwójka nie zagra to sądzę, że można się spodziewać łatwego zwycięstwa gospodarzy.
Murcia - 1,45
Murcia -4,5 - 1,82

Murcia - 1,45 Bet365 68-91
⛔ 3j
Murcia -4,5 - 1,82 Bet365 68-91
Stawka : 1/10
⛔ 1j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Fenerbahce - Aliaga
Tutaj może być pogrom. Fener jest o kilka klas lepszym zespołem z wieloma gwiazdami. Co prawda ostatnio w Eurolidze przegrali z Barceloną, zagrali słabiej, ale też trzeba powiedzieć, że Katalończycy byli w tamtym meczu po prostu nie do ogrania. Wszystko im wychodziło i wynik nie może dziwić. Myślę, że teraz gospodarze będą sobie chcieli odbić tą przegraną. Z zespołami ze strefy play-off wygrywają dość &#39;skromnie&#39;, bo 8-12 punktami, ale resztę to po prostu demolują. Przekonał się o tym już Turk Telekom czy Mersin Buyuksehir. Co prawda Aliaga gra lepiej w defensywnie od tych zespołów, ale wyjazdy to z pewnością nie jest ich mocna strona. Ostatnio z Pinar Karsiyaka dostali 32 punktami. Wcześniej z Galatasaray czy Efesem nie było wcale lepiej. Handi 12,5 to znowu nie jest tak dużo szczególnie jak porównujemy oba te zespoły i tutaj myślę, że Fenerbahce wygra i to dość znacznie.
Fenerbahce -12,5 - 1,55
Fenerbahce -12,5 - 1,55 Toto-mix 95-61
✅ 1,1j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Hoverla - Donetsk
Kursy troszkę szaleją, ale według mnie, faworytem w tym spotkaniu są nadal gospodarze. U siebie grają nieźle, wygrywali z Budivelnik czy Ferro-ZNTU. Zespół bez kontuzji, z Dykesem, Lawrence czy Pearsonem, którzy znaczą bardzo wiele dla tego zespołu. Donetsk przyjeżdża bez najlepszego zawodnika ostatnich tygodni, czyli Perkinsa. Ten zawodnik ciągnie ten zespół i jego brak był bardzo widoczny już w meczu z ostatnim BC Kyiv, który nieznacznie gospodarzy wygrali, bo zaledwie jednym punktem. Strata bardzo ciężka do zastąpienia, dlatego też gram tutaj na gospodarzy. Jeszcze dla porównania, Hoverla wygrała z Kyiy dwunastoma punktami. Ze stawką nie ma co szaleć, bo to jednak liga Ukraińska..
Hoverla - 1,72
Hoverla - 1,72 Bet365 72-83
⛔ 1j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Brose - Bayreuth
Myślę, że linia jak najbardziej odpowiadająca możliwością Brose. Nie przeczę, że tam może być o wiele większa różnica, ale jak dla mnie kurs na ten typ jest odpowiedni. Brose przegrali ostatnio w Eurolidze z Realem i myślę, że dzisiaj sobie to jakoś odbiją. Może być podobnie było po przegranej z Malagą, gdzie w następnej kolejce rozbili Braunschweig. U siebie w tym sezonie nie przegrali i tak samo będzie po tym spotkaniu. Jeśli Nachbar, Gavel i Ford zagrają na swoim poziomie to tak na prawdę goście nie mają czego szukać. Bayreuth co prawda wygrał ostatnio z Albą Berlin, przerywając dość długą serię porażek. Ale Alba jest w dużym kryzysie, więc ten wynik nie jest do końca sprawiedliwy. Przed tym zwycięstwem przegrywali dość wysoko i to z zespołami z dołu tabeli. Brose ma przewagę pod praktycznie pod każdym aspektem sportowym, więc tutaj widzę dość pewne zwycięstwo gospodarzy.
Brose -10,5
Brose -10,5 - 1,44 Bet365 85-74
✅ 0,88j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Real - Joventut
Ciężko jest cokolwiek wybrać z tej kolejki, ale jakoś kusi mnie ten Real. Przegrali ostatnio z Barceloną i jakoś uważam, że tutaj może być swego rodzaju rewanż, takie odegranie się. Do tej pory Real wygrał wszystkie sześć meczów u siebie, ale tylko Fuenlabrada nie należała do ścisłej czołówki. Wygrali z nimi dość pokaźnie, bo aż 21 punktami. Juventut ostatnio seria czterech przegranych z rzędu i to z zespołami z góry tabeli. Praktycznie z każdego wyjazdu wracali z -20 punktami. Jedyny mecz jaki wygrali w tym sezonie na wyjeździe to spotkanie z jeszcze słabszym rywalem od nich czyli Fuenlabrada. Juventut to zespół własnego parkietu, gdzie czują się mocni. Myślę, że Real pokaże klasę i wygra to spotkanie pewnie, bo możliwości i umiejętności obu zespołów są nieporównywalne.
Real -14,5 - 1,90
Real -14,5 - 1,90 Bet365

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
#14 Bet365
Zagłębie Lubin - Warta Poznań - 1,65 ✅
Milos Raonic - Roger Federer Tie-break w meczu - 1,50 ✅
AKO : 2,48
2/10
✅ 2,96j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
#16 Bet365
Moreirense - Benfica - 1,20 ✅
Real Betis - Athletic Bilbao Over 1,5 - 1,23 ✅
Southampton - Everton Over 1,5 - 1,25 ⛔
AKO : 1,85
3/10
⛔ 3j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
#18 Bet365
Novak Djokovic - Tomas Berdych Tie-break w meczu - 1,66 ⛔
Adrian Ungur - Cedrik-Marcel Stebe - 1,22 ZWROT
AKO : 2,03
1/10
⛔ 1j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
#19 Bet365
Galatasaray - Ratiopharm Ulm Over 150 - 1,43 ????
Wyb. Kości Sł. over 1,5 gola - Togo - 1,50 ✅
AKO : 2,15
2/10
⛔ 2j
żenua..

Do góry Bottom