>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kupony + analizy - by BSNT

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Nareszcie przełamałem złą passę ;) Oglądałem PSV i pierwsza połowa dawała dużo do myślenia. Pomimo tej szybkiej czerwonej kartki dla Reijnena, jakoś dużej przewagi nie było widać po stronie gospodarzy. Trzeba powiedzieć, że Maher ustrzelił piękną bramkę ;) Gdyby nie dobra postawa Tytonia i trochu szczęścia to w pierwszej połowie mogłoby być 3-1 dla przyjezdnych. Druga połowa to już popis Boeren i pewne zwycięstwo 5-1. Drugiego spotkanie śledziłem tylko na livescore i powiem szczerze, że gdy zobaczyłem doliczony czas to już zwątpiłem w trafność tego kuponu, ale karny w ostatniej minucie i 3 punkty zostają w Enschede.
Na wieczór gram dwa typy, kursy nie zachwycają, ale jakoś nie mam pomysłu na resztę spotkań.
Benfica - Nacional
Oczywiście Benfica jest faworytem w tym spotkaniu. Mecze przedsezonowe jak i pierwsze dwie kolejki pokazały, że gospodarze są na prawdę mocni w tym sezonie. Skład świetny, forma dobra i czego chcieć więcej. Kadra na mecz mocna, nie ma chyba większych braków.
Oto cała lista :
Guarda-redes: Artur Moraes e Paulo Lopes;
Defesas: Maxi Pereira, Luisão, Garay, Miguel Vítor e Melgarejo;
Médios: Matic, Witsel, Bruno César, Carlos Martins, Pablo Aimar, Enzo Perez, Ola John, Salvio e Nolito;
Avançados: Cardozo e Rodrigo.
W dobrej formie są Rodrigo, Nolito, Salvio i Cardozo, którzy strzelają dość regularnie. Defensywa bez większych problemów, a z takim rywalem to powinni skończyć na zero z tyłu.
Nacional po dwóch spotkaniach tylko jeden punkt. Defensywa słaba bo już stracili siedem bramek, a nie grali jeszcze z nikim dobrym. Ofensywa niby strzeliła te trzy bramki, ale jakoś nie przekonywuje. Trochę wahałem się co do tego typu, głównie przez tą ostatnią wpadkę Sportingu, ale jednak postanowiłem zagrać na gospodarzy, bo wydaje mi się, że z takim rywalem to wręcz nie wypada stracić trzech punktów i nie powtórzą tego samego niechlubnego wyczynu co ich rywale za miedzy.
Benfica @ 1,20
Inter - Roma
W Mediolanie zapowiada się otwarty mecz, w którym moim zdaniem ciężko wskazać faworyta. Dlatego też decyduje się na zagranie rzutów rożnych. Linia na Bet365 zaczyna się od dziewięciu, za którą płacą 1,50. Linia jak najbardziej do pokrycia, bo jednak oba zespoły pokazały na starcie sezonu swoją siłę ofensywną. W pierwszej kolejce i meczu Roma - Catania było dwanaście rożnych, podobnie zresztą w meczu Interu z Pescara - również dwanaście. Wydaje mi się, że zobaczymy sporo akcji ofensywnych i strzałów, co za tym idzie można się spodziewać sporej ilość rzutów rożnych.
Over 9 rzutów rożnych @ 1,50
Kupon #6 Bet365
Inter - Roma | Over 9 rr - 1,50 ✅ 12
Benfica - Nacional | 1 - 1,20 ✅ 3-0
Kurs : 1,79
Stawka : 10j
Wygrana : +7,90j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Znowu dopadły mnie problemy z internetem i myślę nad zmianą dostawcy. Przez ostatni czas wiadomo, że nie było spotkań zbyt wiele spotkań, ale eliminacje do Mundialu można zaliczyć jak najbardziej na plus ;)
Na dzisiaj gram tylko brazylijską, bo jak tak patrzę na resztę spotkań to na prawdę nie widzę nic ciekawego do zagrania z pozostałych ligi.
Santos - Sao Paulo
Derby i chyba bramek w tym spotkaniu powinno być sporo. Ale ja gram tą bezpieczniejszą opcję czyli tylko over 1,5 bramki. Oba zespoły z brakami, szczególnie Peixe, gdzie nie zagra Neymar, Ganso, Arouca, Edu Dracena, Fucile, Henrique, Miralles, Paulo Henrique, Alison i Rafael Galhardo. Lista długa, ale skład wciąż wygląda dobrze, ponieważ w napadzie jest Andre, Pato, Anderson. W odwodzie jest jeszcze Miralles. Obrona osłabiona, ale to lepiej dla typu.
SPFC też jest osłabione, bo nie zagra Maicon, Lucas i jeszcze paru innych, ale myślę, że nie ma sensu się o nich rozpisywać, bo grają ogony. Co najważniejsze w ataku jest Luis Fabiano, Osvaldo, Ademilson, Cicero i Jedson.
Ogólnie skłaniałbym się w tym meczu w stronę gości, ale jednak Santos jest nieobliczalny i tutaj nawet pomimo takich braków, mogą coś ugrać, dlatego myślę, że over 1,5 nawet po takim kursie, jest chyba najlepszym rozwiązaniem.
Over 1,5 @ 1,26 Bet365
Atletico MG - Palmeiras
Pomimo tego, że ostatnio forma gospodarzy spadła, wciąż są faworytem w tym spotkaniu. Ostatnie mecze i strata kilku cennych punktów, teraz powinni wygrać, bo grają u siebie, a przeciwnik nie jest jakoś wielce wymagający. Palmeiras wciąż mnie nie przekonywuje do swojej gry, nawet ta ostatnia wysoka wygrana z Sport Recife tego nie zmienia. Teren i przeciwnik dużo bardziej wymagający, więc tutaj powinno być im ciężko o korzystny rezultat. Składy obu zespołów bez większych braków, co sugeruje mi że trzeba grać na gospodarzy, ale po raz kolejny zagram bezpieczniejszą formę zakładu, czyli DNB, głównie przez pryzmat tych ostatnich spotkań.
Atletico DNB @ 1,22 Bet365
Vasco - Bahia
Tutaj już króciutko, bo nie ma zbytnio o czym rozpisywać. Vasco będzie walczyło o mistrza, a Bahia o bezpieczne utrzymanie. Co prawda Bahia ostatnio radzi sobie dużo lepiej, no ale jednak Vasco prezentuje dużo wyższy poziom, szczególnie u siebie. Strzelają sporo, do tego nie najlepsza defensywa gości i wszystko wskazuje na jakieś bramki ze strony gospodarzy. Skład mocny z Fellipe Bastos, Tenorio, Alecsandro czy też Eder Luisem.
Vasco strzeli @ 1,14 Bet365
Kupon #7 Bet365
Santos - Sao Paulo | Over 1,5 - 1,26
Atletico MG - Palmeiras | 1DNB - 1,22
Vasco - Bahia | Vasco strzeli - 1,14
Kurs : 1,75
Stawka : 15j
// Popełniłem małą gafę. Nie wiem na co ja patrzyłem, że nie widziałem żadnego info konkretniejszego, no ale jednak w Atletico MG nie zagra paru zawodników, między innymi Jo, Danilinho i Bernard. W Palmeiras też sporo nieobecnych, bodaj 9 zawodników dzisiaj nie zobaczymy. No, ale cóż, kupon już zagrany więc nie ma co więcej kombinować.

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Ciągnie mnie do prowadzenia własnego tematu, a że właśnie jest początek miesiąca to spróbuję coś napisać.
Kupon #1 Bet365
Sydney W - Melbourne H | Under 2,5 - 1,62 ⛔ 2:1
Stawka : 3/10

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Jak na razie tylko jeden bet na popołudnie.
Zenit - Rostov

W Petersburgu mało kto spodziewa się ciężkiej przeprawy przez miejscowy Zenit. Co prawda zdarzają im się wpadki w tym sezonie, ale jednak z taką drużyną jak Rostov powinni sobie poradzić bez problemu. Zenit po wielkich wzmocnieniach zaczyna radzić sobie coraz lepiej, nie tylko w lidze krajowej, ale także na arenie międzynarodowej. Ciężko jest znaleźć dokładne informacje na temat ewentualnych absencji w obu zespołach, ale z wypowiedzi trenera Spallettiego wynika, że praktycznie cały skład będzie do jego dyspozycji. Jeśli taka jest prawda, to przypuszczam, że Zenit nie poprzestanie na skromnym zwycięstwie, tylko może w tym spotkaniu pokazać kunszt strzelecki, a wynik będzie podobny do tych, jakie odnosili w poprzednich sezonach.
Rostov z takim składem i przy obecnej formie raczej nie ma czego szukać, przyjeżdżają do Petersburga na ścięcie i też tak będzie według mnie. Kurs na zwycięstwo Zenitu troszkę za niskie, dlatego gram tutaj handi.
Zenit -1,5 @ 1,675

Kupon #2
Bet365
Zenit - Rostov | Zenit -1,5 - 1,675 ⛔ 2:1

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Zenit dał pokaz nieskuteczności, powyższy typ powinien wejść bezproblemowo, ale niech się cieszą, bo gdyby nie Shirokov i jego gol w ostatniej akcji meczu to wynik tego spotkania byłby swego rodzaju kompromitacją tego zespołu.
No cóż, gramy dalej.
Na razie bez analiz, bo czasu mało. Pod wieczór pokaże się coś z Ameryki Południowej. Ewentualnie, coś jeszcze z europejskich lig...

Kupon #3
Bet365
Perth - Newcastle | 1DNB - 1,36 ✅ 3:2
Subotica - Borca | 1 - 1,36 ✅ 2:1
Kurs : 1,85
Stawka : 4/10
Wygrana : 3,4j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Nie ma czasu na napisanie czegoś &#39;głębszego&#39; dlatego pozostaje to tak jak jest. Możliwe, że jak znajdę chwilę czasu do drugi mecz zostanie opisany w odpowiednim dziale ;)

Kupon #4
Bet365
Malaga - Rayo | 1 - 1,33 ⛔ 1:2
Club Nacional - River Plate | 1 - 1,44 ⛔ 0:2
Kurs : 1,92
Stawka : 3/10 ????

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Club Brugge - Zulte
Ostatnie słabe wyniki gospodarzy, były spowodowane nie najlepszą obsadą linii obrony. Wypadło trzech podstawowych obrońców, czego efektem były notoryczne błędy dublerów i wyniki typu 4-1 czy 3-2 z pewnością nie mogą dziwić. Teraz wracają Donk, Almeback oraz Hoefkens, ale ich forma to niewiadoma, dlatego też uważam, że Zulte w tym spotkaniu powinno ukłuć, bo jednak formę mają dobrą. W CB szaleje Bacca, który strzelił już jedenaście goli w dziesięciu meczach, którego wspomagać będą Tchite oraz Lestienne. W pomocy dalej nieobecni są Rafaelov czy też Meunier. Wiadomo, że taki zespół jak Blauw en Zwart kiedyś musi przerwać taką serię niepowodzeń, ale dzisiejszy przeciwnik z pewnością nie należy do najłatwiejszych.
Waregem od początku sezonu gra bardzo dobrze, dlatego też zajmuje drugą pozycję w tabeli. Ten mecz może wyglądać jak spotkanie snajperów, bo i Bacca w formie, ale i po drugiej stronie niczym nie ustępuje mu Berrier. Jedyną stratą dla trenera Dury będzie nieobecność[?] Habibou. Czy Zulte strzeli w tym spotkaniu? Myślę, że tak, bo jednak wyżej wspomniany Berrier, Leye, Trajkovski czy też Neassens potrafią ukłuć, chociażby tak jak to miało miejsce w poprzednich spotkaniach z Anderlechtem, Leuven i Mons.
Pomimo niekorzystnego bilansu dla mojego typu w poprzednich spotkaniach, między tymi zespołami, uważam, że bts jest na prawdę ciekawą propozycją i chociaż kurs nie rozpieszcza, to jednak według mnie jest godny zagrania.
BTS @ 1,57 Bet365
Kupon #5 Bet365
Club Brugge - Zulte | BTS - 1,57 ⛔ 0:1

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Tragedia w temacie, aż szkoda na to patrzeć.

Kupon #6
Bet365
Penarol - Defensor | Over 2,5 - 1,65 ✅ 2:1
Wygrana : 2,6j

Otrzymane punkty reputacji: +4
bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Zacny był ten wczorajszy meczyk w Urugwaju :cool:
Na dzisiaj bez rewelacji w ofercie, dlatego też jeden zakład. Ewentualnie później pokaże się coś na ligę argentyńską, ale to w zależności od powodzenia tegoż oto typu.

Kupon #7
Bet365
West Brom - Southampton | Over 2,5 - 1,60 ⛔ 2:0

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Atletico-PR - America-RN
Czekałem tylko na wystawienie kursów przez bukmacherów i mile mnie zaskoczyli. Myślałem, że kurs będzie niższy, ale ten jest na prawdę bardzo fajny. Atletico walczy o awans i ten mecz jest dla nich bardzo ważny. Formę mają dobrą, napad robi robotę niezłą, szczególnie Marcelo i Marcos, którzy złapali odpowiednią formę w doskonałym momencie dla zespołu. Defensywa jedna z najlepszych w lidze. Teren spotkania ciężki dla rywali.
America nie walczy już o nic. Co prawda ostatnie wyniki dobre, ale też trzeba brać pod uwagę z kim grali, bo Barueri, Boa czy Joinville (chodzi mi o mecze na wyjeździe) to słabi przeciwnicy. Spodziewam się, że trener Fernandes da pograć trochu zmiennikom, co ułatwi tylko zadanie gospodarzą.
W pierwszym meczu w Natal pewnie wygrało Atletico 2:0, więc tutaj nie wypadałoby nie powtórzyć dobrego rezultatu. Jak na razie nie mam dostatecznych informacji kto jutro ewentualnie nie zagra (jak na razie nie zapowiada się na wielkie osłabienia w szeregach gospodarzy), ale jak tylko pojawią się dokładniejsze opisy to prawdopodobnie wstawię wzmiankę o tym.
Atletico-PR @ 1,61 Bet365
Kupon #8 Bet365
Atletico - America | 1 - 1,61 ⛔ 1:1
Stawka : 5/10

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Kaszana....
Kupon #9 Bet365
Cienciano - Sporting Cristal | BTS - 1,66 ✅ 1:2
Wygrana : 1,98j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Kupon #10 Bet365
Fenerbahce - AEL | 1 - 1,50 ✅ 2:0
OM - M&#39;gladbach | Over 1,5 - 1,33 ✅ 2:2
Kurs : 1,99
Wygrana : 5,97j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Kupon #11 Bet365
Bilbao - Lyon | BTS - 1,57 ✅ 2:3
Hannover - Helsingborg | 1 - 1,28 ✅ 3:2
Kurs : 2,02
Wygrana : 6,06j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Kupon #12 Bet365
Knicks - Dallas | 1 - 1,40 ✅ 104:94
ASA - Atletico-PR | x2 - 1,30 ✅ 2:3
Kurs : 1,81
Wygrana : 5,43j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Kupon #13 przegrany niestety, chociaż było blisko. Na dzisiaj gram nieszczęsną Ligę Mistrzów, która od jakiegoś czasu robi mi psikusa i nic nie mogę z niej trafić. Może teraz będzie lepiej!
Kupon #14 Bet365
Galatasaray - Manchester | Over 9 rzutów rożnych - 1,50 ✅ 12
Benfica - Celtic | Over 1,5 - 1,24 ✅ 2:1
Kurs : 1,85
Wygrana : 5,55j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Liga Mistrzów dała zarobić, dlatego dzisiaj trzeba pograć na LE. Nie szukałem zbytnio meczów, dlatego gram najpopularniejsze zakłady.
Kupon #15 Bet365
Liverpool - Young Boys | 1 - 1,40 ⛔ 2:2
Rubin - Inter | 1DNB - 1,44 ✅ 3:0
Kurs : 2,02

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Kupon #16 Bet365
Legia - Widzew | 1 - 1,40 ✅ 1:0
Sociedad - Osasuna | 1DNB - 1,36 ▶ 0:0
Kurs : 1,90
Wygrana : 5,60j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
CSKA - Efes
Rosjanie to raczej inna półka, zbyt wysoka dla Turków. Linia idzie w górę, ale -5,5 według mnie jest dla tego spotkania najodpowiedniejsza. U siebie CSKA jedzie wszystkich równo, większość ponad +9. Efes w tym roku w Eurolidze dostali od Olympiakosu +22 punktami, z Zalgirisem też nie dużo lepiej. Jeśli mieliby powalczyć to myślę, że raczej u siebie, a w Moskwie nie mają czego za bardzo szukać.
CSKA -5,5 - 1,43

CSKA - 5,5 - 1,43 Bet365

✅ 1,29j

Do góry Bottom