>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kupony + analizy - by BSNT

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
FC Nordsjaelland - Odense BK @ 1,65 ⛔ [0:0]
Cercle Brugge - Mons 1DNB @ 1,33 ✅ [3:2]

Kurs : 2,19 | Stawka : 3/10 ⛔ -3,00

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Timea Bacsinszky - Sara Errani 0-2 @ 1,20 ZWROT
Serena Williams - Galina Voskoboeva 2-0 @ 1,16 ✅ [6-2 6-3]
Petra Cetkovska - Olga Govortsova @ 1,30 ✅ [7-5 6-4]
Kurs : 1,81 | Stawka : 2/10 ✅ +1,02

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Turyn - Sassuolo Turyn +0,5 handi @ 1,22 ✅ [3:0]
Guadalajara - Celta Vigo 2DNB @ 1,22 ZWROT
Fram Reykjavik - Grindavik 1DNB @ 1,33 ✅ [4:3]
Kurs : 1,98 | Stawka : 2/10 ✅ +1,25

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Iveta Benesova - Na Li @ 1,11 ✅ [1-6 5-7]
Serena Williams - Nadia Petrova 2-0 @ 1,30 ⛔ [4-6 6-2 6-3]
Victoria Azarenka - Shahar Peer 2-0 @ 1,18 ✅ [6-1 6-2]
Kurs : 1,70 | Stawka : 2/10 ⛔ -2,00

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
vs

Cruzeiro - Atletico Go
Typ : Over 2,5 @ 1,75 i BTS @ 1,66 Bet365
Stawka : 2/10 | 2/10
⛔ 0:0 -4,00

Na tą kolejkę spodobały mi się trzy typy. Dwa tutaj, a drugi opiszę pod wieczór jak tylko znajdę chwilę. Pierwsza kolejka, więc ja ze stawką nie szaleję, ale sądzę, że to jest dobry bet.
Cruzeiro ostatnio odpadło z Copa do Brasil, przegrywając oba mecze z Atletico PR. Wcześniej przegrali również dwa razy z Americą Mineiro, ale w obu meczach strzelając bramki. Przed tymi meczami mieli ładną serię bez porażki, ale według mnie nie należy patrzeć i opierać się na tych wynikach, bo rywale z stanowych nieraz są parę poziomów sportowych poniżej, zespołów które reprezentują pierwszą ligę. Fajną formę złapało dwóch snajperów Anselmo Ramon i Wellington, którzy z pewnością będą bardzo groźni. Defensywa średnia, ale dają radę. Przed startem sezonu dużo w kadrze się nie zmieniło [w porównaniu do niektórych zespołów], odeszło paru zawodników, z których chyba najbardziej odczuwalny będzie brak obrońcy Naldo, który przeniósł się do Gremio. W jego miejsce sprowadzono wieloletniego reprezentanta SFPC Alexa Silvę, który od razu wskoczył do pierwszego składu. Oprócz niego doszło jeszcze paru doświadczonych graczy, którzy mają za sobą grę w Europie, na przykład Tinga.
Atletico Go grało w słabszym stanie niż Cruzeiro, wygrywając znaczną część swoich meczów, a stratę punktów ponosząc bardzo rzadko. Podobnie jak w przypadku gospodarzy, błyszczy dwójka napastników Marcao i Felipe, którzy łącznie strzelili osiemnaście goli w dziewiętnastu meczach. O defensywie się nie wypowiadam, bo nie grali z nikim silnym coby ich sprawdził i nastrzelał parę bramek. Wzmocniono praktycznie każdą formację, no może poza bramkarzem. Doszedł między innymi Gustavo z Flamengo, Weverton z Guarani czy też Elias i Gabriel.
W obu zespołach zabraknie dzisiaj po jednym zawodniku : Cruzeiro - podstawowy pomocnik Roger, Atletico - podstawowy bramkarz Marcio.
Historia spotkań pokazuje, że jak na razie to gospodarze danego meczu są stroną zwycięską. Na cztery mecze zawsze wygrywał gospodarz i nie ważne gdzie był mecz rozgrywany, czy w Goias czy też w Belo Horizonte.
Gospodarze praktycznie w każdym meczu strzelają bramkę, ale też i tracą, podobnie jak Atletico, dlatego proponuję na ten mecz BTS i over 2,5 bramki.

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
vs

Corinthians - Fluminense
Typ : Under 2,5 @ 1,80 Bet365
Stawka : 2/10
✅ 0:1 +1,60
Sezon dla mnie rozpoczął się bardzo dobrze, bo pierwszy typ z Brazylii rozliczony na plus. Oby takich więcej :wink:
Mecz na szczycie, ale można powiedzieć, że z pewną asekuracją. Oba zespoły walczą w Copa Libertadores i chyba w tym momencie rewanż jest dla nich priorytetem. Ale po kolei. Gram ten mecz z kilku powodów.
Po pierwsze tak jak wspomniałem wyżej, przed nimi mecze rewanżowe. Dzisiaj nawet jeśli zagrają pełnymi jedenastkami, to i tak myślę, że będzie to mecz w którym każdy będzie chciał zachować jak najwięcej sił na przyszły tydzień. A co najważniejsze, aby nikt nie doznał jakiegoś dużego urazu.
Po drugie braki w obu zespołach są dość spore. Timao dzisiaj bez Paulo Andre, Wallance, Edenilsona, Leonardo Castan. Szczególny brak będzie widoczny tego ostatniego. W Flu nie zagrają ludzie robiący największą robotę w zespole czyli Deco i Fred. Do tego Valencia i Diguinho. W miejsce Freda, awizowana jest dwójka młodziutkich napastników Marcos Junior i Samuel, tak więc goście będą mieli bardzo ciężko, aby coś strzelić na Pacaembu.
Po trzecie poprzednie mecze obu zespołów. Rzadko zdarza się, aby w meczach z udziałem tych drużyn, głównie na Pacaembu padło więcej niż trzy bramki. W statystykach na trzynaście meczów tylko w czterech było więcej niż dwie bramki, ale też trzeba dodać że trzy z nich były w latach 2000-2002.
Po czwarte, liczę trochę na podobny minimalizm jakim wykazywali się w tamtym sezonie gracze Leonardo Bacchiego. Wynik 1:0 i dowiezienie tego wyniku do końca.
Wszystkie te wyżej wymienione punkty skłaniają mnie do zagrania underu w tym meczu.

Corinthians : Cássio; Weldinho, Marquinhos, Antônio Carlos e Ramon; Willian Arão, Ramírez e Douglas; Willian, Liedson e Gilsinho

Flu : Ricardo Berna, Wallace, Wellington Carvalho, Leandro Euzébio e Carleto; Digão, Fabio Braga e Lanzini; Matheus Carvalho, Marcos Junior e Samuel

Otrzymane punkty reputacji: +11
bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
vs

Avai - Sao Caetano
Typ : Obie strzelą @ 1,80 Bet365
Stawka : 2/10
⛔ 1:0
Pojedynek spadkowicza z zespołem, który już od dłuższego czasu przebywa w Serie B.
Tak jak napisał kapszti w pierwszym poście tego tematu Avai, pomimo tego, że jest spadkowiczem to nie jest faworytem do awansu w tym roku. Jest tak dlatego, że po spadku z klubu odeszło wielu zawodników, którzy w poprzednim sezonie byli podstawowymi zawodnikami. Fakt, nie zaprezentowali się w ubiegłym roku jakoś specjalnie, dlatego zaliczyli spadek, ale trzeba powiedzieć, że w drugiej lidze byliby z pewnością wyróżniającymi się postaciami. Z tego co widziałem to w obronie i ataku zaszły największe zmiany w porównaniu do dzisiejszego dnia. Obrona straciła trzon, bo odeszło sześciu zawodników z podstawowym bramkarzem Felipe. Nie ma również dwójki świetnych napastników Coelho i William&#39;a, którzy łącznie w tamtym sezonie strzelili dwadzieścia bramek. Co dla mnie jest lekkim nieporozumieniem, to że do klubu sprowadzono tylko jednego zawodnika, którym jest pomocnik Mika. Takie zmiany z pewnością odbijają się na formie, bo żeby się zgrać potrzeba trochę czasu.
Skutki tak radykalnych zmian widać było między innymi w pierwszym meczu z Boa, gdzie obrona nie funkcjonowała najlepiej. Napad też nie jest jakoś dobry, ale powinni dać radę. Dzisiaj bez Nunesa, Bruno Silvy i Hemersona.
Sao Caetano to od lat mocny średniak drugiej ligi. Raz uda im się zająć miejsce praktycznie w czubie tabeli, a innym razem być lekko nad miejscami spadkowymi [tak jak to miało miejsce w tamtym roku]. Ale zawsze trzymają poziom i są trudnym przeciwnikiem dla każdego. Prawda jest taka, że są drużyną głównie własnego boiska, ale na wyjazdach też potrafią od czasu do czasu zagrać dobry futbol. Transfery [podobnie jak to ma miejsce w większości klubów brazylijskich] to podstawa. Dużo zawodników odchodzi, ale też w ich miejsce zaraz kontraktowani są nowi, prezentujący zbliżony poziom. Więc zespół znowu tak dużo na swojej jakości nie traci. Powiem szczerze, że wynik pierwszego ich meczu był dla mnie lekkim zaskoczeniem. ASA znowu jakoś specjalnie mocna nie jest, tym bardziej, że mecz grany był na terenie Azulao. Dodam, że dzisiaj goście w pełnym składzie.
Ale jednak po raz kolejny potwierdziła się moja teoria o niskich kursach w Brazylii, a szczególnie w niższych ligach.
Ogólnie w tym meczu gram, że obie drużyny zdobędą bramkę. A dlaczego ? To proste. Po pierwsze zmiany na gorsze w składzie Avai, drugie historia h2h gdzie widać, że obie drużyny lubią sobie postrzelać między sobą i wyniki 2:2 nie są im obce i fakt, że Avai zawsze ciężko się grało z przyjezdnymi. Po trzecie, odstrasza mnie strasznie ten kurs na gospodarzy, bo tak jak mówiłem wcześniej, takie kursy lubią nie wchodzić w tamtejszych ligach. Więc ja gram BTS po dość przyjemnym kursie.

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Kiki Bertens - Annika Beck @ 1,36 ✅ [6-1 4-6 9-7]
Lucie Hradecka - Alexandra Panova @ 1,36 ⛔ [3-6 6-4 3-6]
Kurs : 1,85 | Stawka : 4/10 ⛔ -4,00

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Sara Errani - Casey Dellacqua 2-0 @ 1,22
Kevin Anderson - Rui Machado @ 1,25
Kurs : 1,53 | Stawka : 3/10

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Miesiąc maj zakończony na lekkim minusie, w granicach -1,90j. Strata mała patrząc na liczbę kuponów zagranych. Wszystko elegancko się układało do 30 kuponu, potem niestety głupie granie brazylijskiej i budżet ładnie poszedł w dół.
Jedyne co mnie cieszy to duża skuteczność tenisa, który nigdy nie był dla mnie łaskawy.
W czerwcu postaram się wrócić do pisania analiz do każdego spotkania [oprócz tenisa]. Wróciły rozgrywki w Brazylii i do nich będą większe przemyślenia [tak jak to miało parę postów wyżej]. Większość lig europejskich się skończyło, ale jest przecież Euro, które mam nadzieję da zarobić.
To tyle na chwilę obecną, pod wieczór powinny pokazać się jakieś typy z drugiej brazylijskiej.

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
vs

Guarani - Ceara
Typ : Under 2,5 @ 1,85 Bet365 2/10 ⛔ 4:1 -2,00
Długo się zastanawiałem co wybrać z tej kolejki i jednak po dogłębniejszej selekcji doszedłem do wniosku, że ten mecze będzie najlepszy.
Obie ekipy obecnie zajmują odległe miejsca w tabeli, a mianowicie gospodarze 17 miejsce i Ceara 19.
Guarani w ostatnich trzech meczach zdołała zdobyć dwa punkty po remisach z Paraną i Boa. Porażkę zaliczyli z tegorocznym beniaminkiem Joinville [2:0 na wyjeździe]. Po starcie sezonu udało mi się już zaobserwować parę rzeczy w niektórych zespołach. U gospodarzy dość dobrze funkcjonuje linia obrony i to dzięki niej zdobywają cenne punkty. Praktycznie we wszystkich dotychczasowych spotkaniach nastawiali się na mocną defensywę i grę z kontry, z których pierwsze działało dobrze, ale z drugim był już problem. I dlatego w tym momencie mają tylko jedną bramkę strzeloną i to przez Fabinho, którego już w klubie nie ma. Sądzę, że ciężko będzie im się zdobywało następne bramki bez dobrego napastnika, którego w zespole obecnie brak. Żaden z obecnie będących w składzie napastników nie zapewni takiego poziomu w grze jaki posiadał wyżej wymieniony Fabinho. U siebie punkty muszą ciułać, więc spodziewam się bardziej ofensywnej gry z ich strony, a przy takim jakby nie było wyrównanym obecnie poziomie obu zespołów o bramki powinno być im trudno. Dzisiaj nie zagra paru zawodników, dokładnie sześciu, ale jak na razie tylko jeden z nich zdołał zagrać w lidze, a jest nim obrońca Bruno Peres 3/0.
Ceara dotychczas nie miała problemów z umieszczaniem piłki w siatce rywala. Czyniła to we wszystkich meczach [Goias 2:2, Guaratingueta 2:1, America Mineiro 1:2], ale czy w kolejnym już spotkaniu podtrzyma swoją skuteczność? Myślę, że jednak nie, bo serię mają już dobrą jak na realia Serie B. Do tego grali z drużynami, których defensywa jest strasznie dziurawa, ale też z Goias i Americą grali u siebie, a to jednak lekko zmienia postać rzeczy. Mecz z Guaratinguetą przegrali 2:1, ale oni już w lidze stracili dziesięć bramek i są obecnie najgorszą defensywą ligi. Przed startem sezonu wydawało się, że od samego początku goście będą bili się o czołowe miejsca w tabeli, ale jednak pierwsze mecze zweryfikowały wszystko. W zespole dalej jest duży potencjał, ale tak jak to miało miejsce w ubiegłym roku w Serie A, tak będzie i w tym, że gra ma wyjazdach nie będzie należała do ich atutów. Dzisiaj bez : Juca (P, 1/0), Joao Marcos (P, 0/0), Romario (N, 1/0) i Javiera Reiny (P, 3/0). Dodam również fakt, że Ceara to bardziej drużyna własnego boiska, na którym zdobywa większą część wszystkich punktów.
Statystyki i jednak kurs bardziej mnie przekonywują do zagrania w tym spotkaniu underu.

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
vs

Club Nacional - Liverpool M
Typ : Nacional @ 1,61 Bet365 3/10 ✅ 4:3 +1,83
Kolejne już z rzędu derby Montevideo z udziałem Nacionalu. Jest to już ostatnia kolejka Clausury i w lidze to co najważniejsze zostało już rozstrzygnięte. Mistrzem został Defensor, ale o drugą [wciąż] prestiżową pozycję dalej trwa walka pomiędzy Nacionalem i właśnie Liverpoolem. Można śmiało powiedzieć, że druga część sezonu była niezbyt udana dla Nacionalu i Penarolu, dwóch najbardziej utytułowanych klubów w Urugwaju. Przed sezonem stawiałbym ślepo, że jedna z nich sięgnie po mistrzostwo Clausury, a jednak stało się inaczej. W piątek Penarol zakończył rozgrywki skromnym zwycięstwem z Cerrito i w ten sposób uskładali tylko 32 punkty.
Ostatnio stawiałem na gospodarzy w meczu z Wanderers i powiem szczerze, że mnie nie zawieli. Szkoda, że nie pokryli bts&#39;a, ale i tak mecz stał na w miarę wysokim poziomie. Zaskoczył mnie miło Nacional, który w defensywnie zagrał na prawdę bardzo pewnie [może 1-2 sytuacje takie lekko zagrażające, ale wszystko kończyło się przed polem karnym]. Wanderers z przodu nie mieli zbyt dużo do powiedzenia. Ofensywa Bolsos na wysokim poziomie z paroma fajnymi akcjami. Z tego co widziałem to dzisiaj zagrają bez : Scotti (O, 10/0) który jest na reprezentacji oraz kontuzjowanych Vecino (P, 13/3) i Viery (O, 17/0). Widać, że ze składu wypada dwójka podstawowych zawodników z obrony, do tego fakt, że w tym sezonie z trudem utrzymują czyste konto w meczach, tudzież wnioskuję że i dzisiaj nie zdołają zagrać na zero z tyłu. Z przodu do dyspozycji trenera Gallardo dostępni są wszyscy zawodnicy, z Portą, Recobą, Mediną czy też z Viudezem na czele.
Liverpool od wielu lat w czołówce, ale zawsze brakuje im tego czegoś, aby wygrać ligę. W tym roku podobnie, walka o drugie miejsce, a mogło być i pierwsze, ale świetna forma Defensora sprawiła tak a nie inaczej. Dzisiaj będą walczyć o drugie miejsce. Nie mam niestety dokładnych informacji dotyczących ewentualnych braków itd, ale z tego co udało mi się dowiedzieć, w dzisiejszym meczu ma zagrać najlepszy strzelec Vera i Nunez. Obaj są w świetnej formie strzeleckiej, Vera na czternaście meczów umieścił piłkę w siatce rywala aż trzynaście razy! Ostatnie mecze Negriazules to same zwycięstwa, tylko że trzy z czterech spotkań to mecze domowe. Ofensywa tak jak wspomniałem wyżej daje rade, defensywa natomiast też trzyma odpowiedni poziom. Od dwóch meczów na wyjeździe nie stracili bramki, więc czas na przełamanie.
H2h pokazują, że mecze pomiędzy nimi zawsze są zacięte i często ogląda się bramki, a że jest to mecz ważny dla obu to myślę, że bramek zobaczymy kilka w tym spotkaniu. Wygrać raczej powinien Nacional, bo jednak po ich stronie jest i stadion i większy potencjał w napadzie.

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
vs

Botafogo - Cruzeiro
Typ : Obie strzelą @ 1,80 Bet365 2/10 ✅ 2:3 +1,60
Dzisiaj dokończenie kolejki i z dwóch spotkań, wybieram to w którym siły będą bardziej wyrównane.
Botafogo od startu sezonu wygrało oba mecze, a każdym z nich wyniki były niczym w hokeju. Wygrana u siebie z Sampą 4:2, głównie po tragicznych błędach obrony gości. Świetny mecz wówczas zagrał Gustavo Herrera, który ustrzelił hattricka. W drugi mecz z Coritibią nie był już szału z jego strony, ale z ciężkiego terenu wywieźli cenne trzy punkty. O ile do ataku nie można mieć większych zastrzeżeń to do obrony już tak. Cztery braki stracone w dwóch meczach to trochę dużo nawet biorąc pod uwagę klasę przeciwników. Uważam, że można ich trochę usprawiedliwić bo w każdym meczu na bramce stał kto inny [w pierwszym Jefferson, a w drugim Renan]. Dzisiaj też nie powinni utrzymać czystego konta, bo pierwszy bramkarz Jefferson jest na reprezentacji, a drugi Renan jest kontuzjowany, dlatego w tym spotkaniu zagra trzeci bramkarz Milton. Nie będzie to co prawda jego debiut w drużynie, ale pierwszy mecz na tak wysokim szczeblu rozgrywek. Zagrał już jedno spotkanie w Corioce z Boavistą, ale lepiej żeby o tamtym meczu zapomniał, bo Fogao przegrała wówczas aż 2:5. Oprócz dwójki bramkarzy nie zagrają dzisiaj również Fellype Gabriel (P, 2/0) i Loco Abreu (N, 1/0).
Cruzeiro jak na razie dwa remisy po 0:0 z Nautico i Atletico GO. Wyniki z punktu widzenia defensywy poprawne, nawet bardzo, ale z przodu nie wygląda to zbyt dobrze, a potencjał napadu jest duży. Gra tam przecież Wellington Paulista, który w stanowych na jedenaście meczów strzelił jedenaście bramek. Do tego Anselmo Ramon (12/7) czy też Montillo (11/4). Dwa spotkania bez strzelonej braki w Brazylii to dużo, patrząc też na poziom jaki prezentuje zespół z Belo Horizonte. Trener Celso Roth nie będzie mógł skorzystać z podpory defensywy Victorio (O, 2/0).
W historii spotkań między tymi zespołami widać, że gościom zawsze trudno się grało na Estadio Olimpico Joao Havelange, ale bramki strzelać tam potrafią.
Głównymi argumentami, którymi się kieruję przy stawianiu tego zakładu jest słaba defensywa gospodarzy i Milton, który zagra u nich na bramce, do tego ich mocna offensywa, a po stronie Cruzeiro przemawia fakt, że kiedyś muszą rozpocząć nabijanie goli w lidze, więc myślę, że to może być dzisiejszego wieczoru.

Botafogo : Milton Raphael, Lucas, Brinner, Fábio Ferreira e Márcio Azevedo; Jadson, Renato, Maicosuel, Andrezinho e Vítor Júnior; Herrera

Cruzeiro : Fábio, Diego Renan, Léo, Mateus e Marcelo Oliveira; Amaral, Charles,Tinga e Souza; Montillo e Wellington Paulista

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Miesiąc maj zakończony na lekkim minusie, w granicach -1,90j. Strata mała patrząc na liczbę kuponów zagranych. Wszystko elegancko się układało do 30 kuponu, potem niestety głupie granie brazylijskiej i budżet ładnie poszedł w dół.
Jedyne co mnie cieszy to duża skuteczność tenisa, który nigdy nie był dla mnie łaskawy.
Uzupełnij statystyki , takie jak były przykładowo w kwietniu i wszystko będzie w porządku ;) Pozdro

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Reaktywacja tematu.
Wracam, spróbuję coś ugrać. Wystartowały już wszystkie ligi europejskie, jest Liga Europy i Mistrzów, do tego oczywiście ligi południowo-amerykańskie.
Cel? Powiem szczerze, że nie zakładam z góry pewnych rzeczy, bo wiadomo, że wszystko zweryfikuje czas. Nie powiem, w głowie jest parę ciekawych myśli jakby miał wyglądać temat i sama gra, a w rezultacie końcowy rezultat, ale wole to zachować dla siebie.
Nie będę podawał tutaj realnych kwot za które gram, ale tylko jednostki, bo jednak wydaje mi się, że to najlepszy sposób. Stan konta na początek wynosi 200 jednostek. W zależności od dyspozycji, czasem dziennie może być jeden kupon, może więcej, ale też może się zdarzyć, że nie zagram i nie napiszę nic. Zaczynam dzisiaj, a kupony wliczane są już do września.
Stoke - Arsenal
Gram tutaj bts, głównie przez fakt, że Stoke u siebie gra na prawdę dobrze, szczególnie z mocarzami ligi. W zeszłym sezonie tracili tu punkty prawie wszyscy z czołówki. Sezon oba zespoły rozpoczęły od remisów, ale raczej dla Kanonierów ten remis to bardziej podchodzi pod porażkę. Transfery u gości bardzo fajne, ale czas pokaże czy będą z nich korzyści. Ze Stoke odszedł napastnik Fuller, ale jest przecież Crouch, Jones czy też Jerome. Wzmocniono pomoc o Kightly oraz Camerona. Defensywa taka sobie, pewnie coś wpuści, bo jednak po drugiej stronie jest Arsenal, który po ogromny potencjał w napadzie. Z tego co czytałem to w ostatnim meczu dość niepewnie obrona się prezentowała, więc tutaj może być problem. Do tego dochodzi też fakt, że jednak mecze między tymi drużynami zawsze były wyrównane i często padały bramki. Na Britannia Stadium od 2008 zawsze padał bts, to może i tym razem być podobnie.
BTS @ 1,80
Standard Liege - Mechelen
W Liege szykuje się mocne strzelanie. Standard po niemrawym początku ligi gra o niebo lepiej, miażdżąc rywali, chociażby tak jak to miało miejsce w ostatniej kolejce z beniaminkiem Charleroi. Atak ma spory potencjał, ale też obrona nie gra jakoś nadzwyczaj dobrze. Mechelen może tutaj coś ustrzelić spokojnie, bo Destorme, Henkens i De Petter wydają się być w mocnym gazie. Kibice wymagają zwycięstwa od gospodarzy i tutaj pewnie mocno ofensywnie się ustawią, ale tak jak mówię, goście też powinni coś ustrzelić. Do tego fakt, że ostatnie mecze to same overy na stadionie Maurice Dufrasne. Oba zespoły niemalże w optymalnych składach.
Over 2,5 @ 1,60
Kupon #1 Bet365
Stoke - Arsenal | BTS @ 1,80 ⛔ 0-0
Standard Liege - Mechelen | Over 2,5 @ 1,60 ✅ 3-2
Kurs : 2,88
Stawka : 10j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Szkoda pierwszego kuponu, bo według mnie myśl była dobra, no ale trudno. Pierwsze koty za płoty ;)
Na koniec dnia trzeba zagrać coś z Latino, bo dość sporo tego jest, ale raczej w singlu będzie to grane.
Rangers - Audax
Sytuacja podoba trochu jak w meczu w lidze meksykańskiej, którą zresztą opisałem w dziale. Rangers jeszcze u siebie nic nie stracili i są w tym momencie jedyną drużyną, która ma czyste konto od początku sezonu. Trzeba powiedzieć, że to nie często się zdarza, zwłaszcza jak na tą ligę. Czwarty raz na zero z tyłu ? Nie sądzę, ponieważ na przeciw nich staje dość bramkostrzelna drużyna. Chile jest troszkę nieprzewidywalna ostatnimi czasy, ale tutaj myślę, że się nie zawiodę. Tak jak wspomniałem wyżej gospodarze nie stracili bramki przed własną publicznością, a strzelili ich aż siedem. Najgorzej dostało się Deportes Iquique, które przegrało aż 5-0. Defensywa ostatnio popełnia błędy co było widać w mecz z Palestino, który zresztą przegrali 4-1. Wiadomo, że wyjazd, ale jednak zbyt dużo im wpakowali. Ofensywa mają mocną z Caraglio, Gomezem czy również bramkostrzelnym Reynero.
Audax często strzela, ale równie często traci i to dużo. Tylko jeden mecz zakończony wynikiem underowym, zresztą 0-0. Potrafili strzelić La U to i zdołają wcisnąć coś Rangers. W ataku słabo nie wyglądają, bo są w czołówce ligi, jeśli bierzemy takie statystki do podglądu. Saez, Rodriguez i Canuhe są odpowiedzialni za strzelanie i to im wychodzi dobrze. Obrona nie najlepsza, ale co dobrego można się spodziewać od 21,22-latkach.
Co prawda h2h jest negatywne dla tego typu, ale jednak te statystyki nie zawsze współgrają. Gram tutaj bts, ale uważam również, że może być to też spotkanie overowe. Kurs może i niski, ale uważam, że adekwatny do ryzyka.
BTS @ 1,57
Kupon #2 Bet365
Rangers - Audax | BTS @ 1,57 ⛔ 1-0
Stawka : 15j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Szkoda tego wczorajszego bts w Chile, ale nie powiem, że zakład był zły. Audax strzelił bramkę w pierwszej połowie, ale sędzia liniowy dopatrzył się spalonego, którego tak na prawdę nie było. Potem była jeszcze poprzeczka i parę strzałów, które akcji które mogły przynieść bramkę, ale brakowało skuteczności. Nie powiem, Rangers było mocniejsze, szczególnie w drugiej połowie, ale świetnie bronił Sanchez, obrona tak jak mówiłem popełniała błąd za błędem, co szczególnie było widać w drugiej części spotkania.
Dzisiaj, jak to bywa w poniedziałki troszkę mało tych spotkań do ewentualnej gry. Zastanawiałem się nad meczem w Czechach, ale jednak Sparta ma przed sobą rewanż w Lidze Europy i nie wiadomo jak podejdą do tego spotkania. Niemiecką drugą ligę odpuszczam, bo zwycięzcę ciężko wyłonić, a pchać się w over to według mnie zbyt duże ryzyko. Dlatego też gram over w Madrycie i wygraną Sportingu w Lizbonie.

Sporting Lizbona - Rio Ave

Lwy grali we czwartek w Danii z Horsens w ramach Ligi Europejskiej i tam padł remis. Wynik dobry bo rewanż u siebie i o drugi mecz raczej nie ma się co zbytnio martwić. W pierwszym meczu grali z Guimaraes na wyjeździe i tamten również zremisowali. Teraz grają na Alvarade, gdzie trzy punktu to jest obowiązek, tym bardziej, że swoje mecze wygrało Porto, Braga i Benfica. Kadra na to spotkanie wygląda dobrze, bo wraca pomocnik Rinaudo, a w końcu dzisiaj ma zadebiutować nowy nabytek Valentin Viola. Z Lizbony odeszli Fernández i Joao Pereira, ale za nich pozyskano właśnie Viole za 4 miliony euro oraz Rojo z Spartaka Moskwa, również za 4 miliony. Czas pokaże czy było warto dawać takie pieniądze za zawodników, którzy tak na prawdę, nie grali jakoś dużo w swoich poprzednich klubach. Zakontraktowano również Chorwata Pranjić z Bayernu Monachium oraz holenderskiego obrońce Boulahrouz z Stuttgartu.
Rio Ave przegrało pierwszy mecz u siebie z Maritimo pod koniec spotkania. Zespół przed startem sezonu się osłabił i to mocno, ponieważ w klubie nie ma już takich piłkarzy jak Atsu, Kelvin i Yazalde. Straty duże, bo to jednak w ataku byli aktywni i za pewne zdolni gracze, jeśli zgłosiło się po nich Porto. Teraz w zespole jest tylko jeden tak na prawdę wartościowy napastnik - Joao Tomas, który jest już dość wiekowym zawodnikiem. Defensywa praktycznie się nie zmieniła względem poprzedniego sezonu.
Trzy punkty powinny zostać w Lizbonie, bo jednak poziom i aspiracje obu zespołów są nieporównywalne, do tego fakt, że Lwy lubią grać z Rio Ave na Alvarade, co pokazują statystki.
Sporting @ 1,40
Dodaje do tego over w meczu Atletico Madryt - Athletic Bilbao. Spotkanie ładnie opisał w dziale kapszti i nie można się z nim nie zgodzić.
Kupon #3 Bet365
Sporting Lizbona - Rio Ave | 1 @ 1,40 ⛔ 0-1
Atletico Madryt - Athletic Bilbao | Over 2,5 @ 1,72 ✅ 4-0
Kurs : 2,41

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Ostatnio nie pokazywały się żadne typy, bo miałem duże problemy z internetem, ale też jakoś przez ten czas dużo nie myślałem nad meczami, tylko we czwartek na Ligę Europejską postawiłem taśmę, którą zresztą zepsuła Marsylia.
Może troszkę nie na czasie z typami, bo i Bundesliga już skończyła, w Anglii praktycznie też już na finiszu są, ale jest przecież jeszcze Brazylia i Holandia ;)

Joinville - ABC

Tak jak wskazuje kurs, faworytem w tym spotkaniu są gospodarze. Grają dobrze, szczególnie u siebie w Santa Catarina. Ostatnio prowadzą świetną serię zwycięstw: 6 wygranych i to nie byle z kim, bo polegli tam już Goias, Criciuma, Ipatniga czy też America RN. Skład mają na prawdę bardzo dobry, chociaż ostatnio odszedł do Palmeiras pomocnik Tiago Real. Strata myślę, że do załatani, ale za pewne nie w 100%. Mało tracą u siebie, co tylko pokazuje, że defensywa daje rada i to bardzo dobrze. Skład na ten mecz wygląda dobrze. W ataku jest Lima, który ma już dziesięć bramek na koncie, do tego na ławce jest Alex i Leonardo, którzy zawsze dają dość sporo zespołowi. W pomocy jest chociażby Willian, Glaydson i Ricardinho. W obronie ma dzisiaj zadebiutować nowy nabytek Willian Thuran.
ABC od meczu z Avai gra tragicznie. Przegrywają z każdym i nie ważne czy u siebie czy na wyjeździe. Powodem takiej gry są ciągłe braki w kadrze. Podobnie będzie i tym razem, bo z linii pomocy odpadają dwaj projektanci gry przyjezdnych Raul i Jerson. Do tego w napadzie nie zobaczymy Elionara Bombinha. Straty dość poważne w pomocy, bo według mnie będzie ciężko im stwarzać jakieś okazje bramkowe. Serginho i Walter Minhoca to jednak nie ta półka co wyżej wymieniona dwójka, tym bardziej, że ten drugi dzisiaj zagra pierwszy swój mecz. Co prawda w ataku jest Ederson i Pardal, no ale tak jak wspomniałem wyżej ciężko będzie się im przebić przez defensywę gospodarzy. Dlatego tutaj gram na Joinville, chociaż kurs nie za wysoki, ale myślę, że warto.
Joinville @ 1,36 Bet365
Drugie spotkanie to mecz w Holandii, a mianowicie RKC - Heracles. Polecam przeczytać w dziale opis tego spotkania, który dodał omerta wszystko będzie wiadome.
Kupon #4 Bet365
Joinville - ABC | 1 @ 1,36 ⛔ 0-0
Waalwijk - Heracles | 1 DNB @ 1,44 ▶ 1-1
Kurs : 1,96
Stawka : 15j

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Niestety nie wygląda to tak jakbym sobie życzył. Wczoraj pomimo dużej przewagi, Joinville nie udało się nic ustrzelić, a mieli dwie poprzeczki i parę strzałów z którymi bramkarz miał mnóstwo problemów.
Na dzisiaj gram jak na razie dwa typy z Eredivisie.
PSV - AZ
Boeren są tutaj zdecydowanym faworytem. Znajdują się w dużo lepszej formie, wyniki osiągają bardzo dobre, zresztą we czwartek zmiażdżyli Zetę aż 9-0. Z tego co czytałem to właśnie w tym meczu trener Advocaat dał szanse zmiennikom, a kluczowi zawodnicy odpoczywali. W lidze ostatnio dwa przekonywujące zwycięstwa nad Rodą 5-0 i Groningen 3-1. Sytuacja kadrowa PSV wygląda bardzo dobrze, bo tylko Erik Pieters jest nieobecny, ale on jeszcze w tym sezonie nie zaliczył żadnego spotkania.
Alkmaar jest w słabszej formie, jeśli można tak o tym mówić. Odpadli z Ligi Europejskiej w słabym stylu, nie strzelając nawet bramki, a tracąc ich sześć. W lidze ostatnio zremisowali z Heerenveen, które już nie jest tym samym zespołem co w ubiegłym roku. Świetnie w ataku spisuje się Altidore, no ale oprócz niego nie ma za bardzo kto tam strzelać. Do tego dochodzi brak w pomocy kapitana Maartena Martensa. W ataku nie zagra również Johann-Berg Gudmundsson, ale on raczej jest zmiennikiem niż podstawowym zawodnikiem.
Wszystko wskazuje na wygraną PSV.
PSV @ 1,44 Bet365
Twente - Venlo
Kurs na Twente niski, ale przeciwnik jakoś wielce nie wymagający. Tukkers pierwsze trzy mecze w lidze wygrane, do tego wygrana w europejskiej po dogrywce z Bursasporem tylko podbudowała zespół. Ofensywa mocna, strzelają dużo, a defensywa jakiś głupich błędów nie popełnia.
Venlo to kandydat numer jeden do spadku. Grają słabo, defensywa słabiutka, ale też napad nie na najwyższym poziomie. Po trzech meczach osiem bramek straconych, ale przecież jeszcze nie grali z nikim z czołówki.
Dzisiaj zapowiada się kolejna strata sporej ilości bramek, bo poziom, forma i teren są jak najbardziej po stronie gospodarzy.
Twente @ 1,14 Bet365

Kupon #5
Bet365
PSV - Alkmaar | 1 - 1,44 ✅ 5-1
Twente - Venlo | 1 - 1,14 ✅ 1-0
Kurs : 1,65
Wygrana : +6,5j

Do góry Bottom