kanonier0392
Forum VIP
Mam nadzieję, że będzie jak mówisz.Do tego dziś Zieliński powiedział, że to nie koniec transferów Lecha. Dojść ma jeszcze środkowy pomocnik i obrońca. No i może ten Rudnevs w końcu, który ponoć w ostatniej chwili zmienił warunki kontraktu...
Obiektywnie jestem za Lechem, bo prawdę mówiąc jest to jedyny klub w Polsce, z którego można być dumnym. Spotkania z udziałem "Kolejorza" przynoszą najwięcej emocji, ogląda się je najprzyjemniej, już nie mogę się doczekać kiedy oficjalnie otwarte zostaną wszystkie trybuny przy Bułgarskiej ???? Mam ogromną nadzieję, że do tego grona dołączy w tym sezonie również Wisła i Legia, a może jeszcze inny zespół. Wszyscy chcemy przecież żeby Ekstraklasa posuwała się do przodu i coraz bardziej przypominała rozgrywki piłkarskie na zachodzie.
Sytuacja z napastnikami w Lechu to jednak spora niewiadoma, musimy poczekać na start Ekstraklasy, z kolejki na kolejkę będzie można mówić coraz więcej. Wichniarek stoi przed niezwykle trudnym zadaniem, Lewandowski podołał, radził sobie znakomicie. Obawiam się jednak, że takiego zamieszania wśród defensorów rywali Wichniarek nie wywoła. Trzeba liczyć na udany stary Tshibamby, myślę, że formacja 4-4-2 w przyszłości w przypadku "Kolejorza" będzie najbardziej odpowiednia.