assitalia
Użytkownik
Wystarczy poszukać: http://forum.bukmacherskie.com/f280/terminarz-44364.htmlJa obstawiam Rooneya i Argentyne na mistrza kombinacja to 100 a więc warto tylko na jakim etapie mistrzostw te dwie drużyny się spotykają?
Wystarczy poszukać: http://forum.bukmacherskie.com/f280/terminarz-44364.htmlJa obstawiam Rooneya i Argentyne na mistrza kombinacja to 100 a więc warto tylko na jakim etapie mistrzostw te dwie drużyny się spotykają?
Niby czemu śmieszne? obrona to dwóch obrońców grających w dwóch najlepszych klubach Europy tego sezonu (Demichelis i Samuel) do tego Heinze który znakomicie gra w Marsylii Burdisso który też świetnie radzi sobie w Romie.Widzisz tu coś śmiesznego? bo ja nie za bardzo.Gdy oglosil sklad to malo z krzesla nie spadlem. Zestawienie obrony jest wrecz smieszne
Nie da się ukryć , jestem kibicem Argentyny od wielu lat. Ale czy forum nie jest od wymiany argumentów? jeżeli ktoś według mnie mówi coś źle to go poprawiam , jeżeli ktoś pisze że Argentyna ma słabą obronę to chyba tylko przez swój brak wiedzy bo pisać takie bzdury to każdy umie ale uzasadnić jest już trochę ciężej.Fanatyk z Ciebie jak mało który
Pisze to co wiem , jeśli ktoś mówi że Argentyna ma słabą formacje to niech napisze dlaczego bo nie wiem jak można nazywać takich obrońców jak np. Samuel słabymi.Denerwujesz ludzi już tym swoimi mądrościami
Sam fakt że Maradona ogłosił, że Argentyna zagra 3 obrońcami to już jest pierwszy sygnał że tam chyba ktoś tych powołań dobrze nie przemyślał. Heinze to nie jest wybitny obrońca, uciekł z Mnachesteru bo bał się rywalizacji z Evrą, w realu grał cienko a teraz w Marsylii faktycznie wiedzie mu się nieco lepiej, ale żeby stawiać go obok Samuela to trochę na wyrost.Niby czemu śmieszne? obrona to dwóch obrońców grających w dwóch najlepszych klubach Europy tego sezonu (Demichelis i Samuel) do tego Heinze który znakomicie gra w Marsylii Burdisso który też świetnie radzi sobie w Romie.Widzisz tu coś śmiesznego? bo ja nie za bardzo.
Może niektórzy mają inne zdanie. Może niektórzy pamiętają żałosne eliminacje i straty sześciu bramek w jednym meczu. Może inni pamiętają 1:3 z Brazylią w Rosario i trudno im się przekonać do geniuszu maradony który usilnie promujesz?Nie da się ukryć , jestem kibicem Argentyny od wielu lat. Ale czy forum nie jest od wymiany argumentów? jeżeli ktoś według mnie mówi coś źle to go poprawiam , jeżeli ktoś pisze że Argentyna ma słabą obronę to chyba tylko przez swój brak wiedzy
Kurs był 12 i spadł na 9,50!to kurs ~9 jest kusząc i myślę, że wart skorzystania ????
Żaden z tych trzech obrońców nie jest pewnym filarem defensywy i w każdym momencie może popełnić głupi błąd. Wszyscy trzej udawadniali juz to niejednokrotnie. Po drugie wymieniłeś trzech zawodników, a w formacji obronnej powinno grac 4 graczy. Wiec tu juz jest problem. Jesli Maradona zagra 3 obroncami w dodatku tymi których wymieniłeś to uwierz mi ale nawet atak Korei Północnej dawałby rade. No, ale jeśli nawet są tak świetni w twoich oczach i poradza sobie w trójkę to powiedz mi jaki poziom reprezentują ich zmiennicy w razie jakiejkolwiek kontuzji? Mundial wygrywa ten kto ma najlepszą ławkę rezerwowych, a Argentyna ma ten atut tylko w jednej formacji - w ataku.Niby czemu śmieszne? obrona to dwóch obrońców grających w dwóch najlepszych klubach Europy tego sezonu (Demichelis i Samuel) do tego Heinze który znakomicie gra w Marsylii Burdisso który też świetnie radzi sobie w Romie.Widzisz tu coś śmiesznego? bo ja nie za bardzo.
hehe wiem ze kazdy ma prawo do glosu ale argumenty niektorych mnie powalaja, robin wygra bo jest glodny gry no tak nie gral tyle czasu to ho ho co on teraz zrobi ze 3 na mecz rzuci zaden pilkarz nie jest glodny gry bo persiemu cos tam sie kiedys stalo i glodem pozre wszystkich pilkarzy na mundialu, no ludzie nie trafia do mnie taki argument przede wszystkim licza sie umiejetnosci a robin nie rozwinal sie jak spodziewalem sie 8 lat temu gdy gral w feyer to robben bedzie kolem zapachowym bo JEST W FORMIEJa bym mimo wszystko obstawil kogos z ekipy pomaranczowych, oni zawsze na duzych imprezach siekaja mnostwo goli a teraz czolowi zawodnicy maja forme patrz Robben, Sneijder, van der Vaart i glodny gry van Persie. i to wlasnie w nim bym upatrywal krola strzelcow bo koles jest glodny gry i zrobi wszystko by zaistniec na tym mundialu. szkoda tylko ze nikt nie wzial go pod uwage